Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 10:15:27
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 pomočniki Uuuuuu Kje si pa te našla, v Žalcu? Kaj tadrugi ima pa ščitnik za jajce v hlačah, da je tako naboten? to tudi mene zanima
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 10:17:50
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* junona IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 ja sem opazla ,sem glih misla napisat da se kr same menva ,da kje so vse ostale ,bova pas šle bojo pa druge prišle in rekle če smrdijo ti kr ,lepo se imej in kaj fajnega kupi da boš kuhala ,junona te bo pa tko vprašala kaj boš kuhala ali kaj si jedla ja sam res ....kje se kaj ona potepa...mogoče pa špranjico nastavla ....si vidla kak je včeraj njuno akcijo opisala ..tta je faca Evo Junonco, je malo dlje poležala... Kaj me hecate zdej...js vedno povem, kaj kuham in potem me zanima, kaj ve kuhate. Sej ti Sonček tut poveš, sam Brigitka je bolj skrivnostna. ja res je brigita noče delit super receptov z nami da ji nebi pol delale konkurence Ja, sam pa res. to pa sploh ni res...jst vam pa vedno povem kaj kuham, kaj jem, kdaj seksam, kdaj zvončke pucam ...vse vam zaupam Sam danes še pa res ne vem kaj bomo kuhali?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 10:19:09
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 evo danes sem pa zvedla ,da gre jutri naš ati domov ...super, domače okolje mu bo dobro delo
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 10:21:25
|
|
|
|
sonček85
|
iščem pokončnega ,našla pa tele mogotce klikni in preberi http://lifestyle.enaa.com/prikaziCL.asp?ClID=31278 Če je penis tanek, bodo vsi otroci pri hiši ženskega spola. Zdaj veste, zakaj ima kolega v službi doma tri deklice (in sitno ženo). Če sperma diši po medu, je njen gospodar bogat človek, če po slanem, je njen gospodar reven, če po ribah, pa bo v hiši veliko otrok. Hindujci dodajajo, da prevelik penis prinaša nesrečo tistemu, ki ga ima, saj bo brez otrok in zelo reven. Če pa bo imel majhnega in ravnega, bo bogat. No, tole se je verjetno domislil kakšen zagrenjen možak, ki ni bil ravno bogato obdarjen, pa se je želel vsaj nekoliko maščevati 'srečnejšim' pripadnikom svojega spola.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 10:22:12
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Miška, preverjam, če imaš ponoči tudi radar vklopljen. ta je pa tak k da bi ga ti slikala s fotkičem ni filmski,ne zameri malo heca,pa še slikan je tko malo ob čudni uri Ja če sem pa ponoč hodla okol in iskala pomočnika, veš da nism mela taboljšga fotoaparata zram, sem kr mobitel zagrabla. Pa dežval je uzuni in je bolj motna slika. Sej ne morm verjet, da kritiziraš, js pa ponoči ven na mraz iskat tele bingle za vas, kje je pa hvaležnost? zdaj sn se pa nasmejala A to si ga našla pa kje????????? Ej, babe....se prav valjam od smeha.....tako mi solze tečejo pa trebuh boli.... Js ne vem, kaj je z našimi babami, da jim grejo sam luleki po glavi. Al pa Brigitka ko je šla unga kr na štadion od Publikuma iskat... Jah lej jst preden pomočnika zberem da ga objavim na rr...mu rečem gate dol in pol se odločim al je za al ne ...tega iz štadiona sem izbrala sam zaradi velikosti...je pa res da revežu 24 ur ne more stat...dejte babnce mal razumet, da se tudi utrudi no
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 10:22:49
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Miška, preverjam, če imaš ponoči tudi radar vklopljen. ta je pa tak k da bi ga ti slikala s fotkičem ni filmski,ne zameri malo heca,pa še slikan je tko malo ob čudni uri Ja če sem pa ponoč hodla okol in iskala pomočnika, veš da nism mela taboljšga fotoaparata zram, sem kr mobitel zagrabla. Pa dežval je uzuni in je bolj motna slika. Sej ne morm verjet, da kritiziraš, js pa ponoči ven na mraz iskat tele bingle za vas, kje je pa hvaležnost? zdaj sn se pa nasmejala A to si ga našla pa kje????????? boga junonca...a kr po temi in dežu si ga iskala , zato je tak otožen ...no pa sej si super ...vidiš miška ga je takoj zaznala le kje ga najde ,jaz jih iščem pa ne najdem je tko skrivnostna k ti s kosili
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 10:23:54
|
|
|
|
detelja
|
tako izgleda naša čebelica maja, ko vklopi svoje glasilke
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 10:24:34
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 evo danes sem pa zvedla ,da gre jutri naš ati domov za atija
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 10:25:07
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* junona IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 ja sem opazla ,sem glih misla napisat da se kr same menva ,da kje so vse ostale ,bova pas šle bojo pa druge prišle in rekle če smrdijo ti kr ,lepo se imej in kaj fajnega kupi da boš kuhala ,junona te bo pa tko vprašala kaj boš kuhala ali kaj si jedla ja sam res ....kje se kaj ona potepa...mogoče pa špranjico nastavla ....si vidla kak je včeraj njuno akcijo opisala ..tta je faca Evo Junonco, je malo dlje poležala... Kaj me hecate zdej...js vedno povem, kaj kuham in potem me zanima, kaj ve kuhate. Sej ti Sonček tut poveš, sam Brigitka je bolj skrivnostna. ja res je brigita noče delit super receptov z nami da ji nebi pol delale konkurence Ja, sam pa res. to pa sploh ni res...jst vam pa vedno povem kaj kuham, kaj jem, kdaj seksam, kdaj zvončke pucam ...vse vam zaupam Sam danes še pa res ne vem kaj bomo kuhali? le kaj bi jedli zelenjavno juhco in palačinke zravn hrenovke inmrzel krompit špinača,pire krompir,mesek .......
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 10:25:08
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Miška, preverjam, če imaš ponoči tudi radar vklopljen. ta je pa tak k da bi ga ti slikala s fotkičem ni filmski,ne zameri malo heca,pa še slikan je tko malo ob čudni uri Ja če sem pa ponoč hodla okol in iskala pomočnika, veš da nism mela taboljšga fotoaparata zram, sem kr mobitel zagrabla. Pa dežval je uzuni in je bolj motna slika. Sej ne morm verjet, da kritiziraš, js pa ponoči ven na mraz iskat tele bingle za vas, kje je pa hvaležnost? zdaj sn se pa nasmejala A to si ga našla pa kje????????? Ej, babe....se prav valjam od smeha.....tako mi solze tečejo pa trebuh boli.... Js ne vem, kaj je z našimi babami, da jim grejo sam luleki po glavi. Al pa Brigitka ko je šla unga kr na štadion od Publikuma iskat... Jah lej jst preden pomočnika zberem da ga objavim na rr...mu rečem gate dol in pol se odločim al je za al ne ...tega iz štadiona sem izbrala sam zaradi velikosti...je pa res da revežu 24 ur ne more stat...dejte babnce mal razumet, da se tudi utrudi no a taka si ti
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 10:25:10
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 evo danes sem pa zvedla ,da gre jutri naš ati domov ...super, domače okolje mu bo dobro delo ne vem če k bo imel prevč obiskov in vsega ,sploh ne bo počival
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 10:26:41
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja tako izgleda naša čebelica maja, ko vklopi svoje glasilke joj kako je cartkana ,ta pa prekosi vse pomočnike ,joj kako lepo dete,ti kr malo zavidam k že cartaš mala čebelica Maja
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 10:26:48
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Zdej grem pa k mamici in atiju v spodnji štuk na zajtrk, me že pogrešata. Pridem kasneje. papa my rr friends uživaj in lepo ju pozdravi,a sta postavila prikolico Hvala. Ja, vse je pripravljeno za poletje. Junonca a maste prikolico ...kje pa??? sej veš firbec pač
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 10:28:58
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 sem šla malo gledat seznamček ,vsak dan smo res imele po 2-3 novičke o rojstvu včeraj pa samo 1 ,danes pa še nobene ,a se je spet kaj umirilo luleki so se začel na rr pojavlat
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 10:29:22
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 tale ni švoh Ta taprvi je pa Tistle vrtnar iz gospodinj se mi zdi, da je Brigitki všeč...kajne? bi kr bil za urejanje naših bonsuajov Moja bonsajka res rabi nego, ker mora v sredo h G.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 10:29:25
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 iščem pokončnega ,našla pa tele mogotce klikni in preberi http://lifestyle.enaa.com/prikaziCL.asp?ClID=31278 Če je penis tanek, bodo vsi otroci pri hiši ženskega spola. Zdaj veste, zakaj ima kolega v službi doma tri deklice (in sitno ženo). Če sperma diši po medu, je njen gospodar bogat človek, če po slanem, je njen gospodar reven, če po ribah, pa bo v hiši veliko otrok. Hindujci dodajajo, da prevelik penis prinaša nesrečo tistemu, ki ga ima, saj bo brez otrok in zelo reven. Če pa bo imel majhnega in ravnega, bo bogat. No, tole se je verjetno domislil kakšen zagrenjen možak, ki ni bil ravno bogato obdarjen, pa se je želel vsaj nekoliko maščevati 'srečnejšim' pripadnikom svojega spola.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 10:30:51
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 iščem pokončnega ,našla pa tele mogotce klikni in preberi http://lifestyle.enaa.com/prikaziCL.asp?ClID=31278 Če je penis tanek, bodo vsi otroci pri hiši ženskega spola. Zdaj veste, zakaj ima kolega v službi doma tri deklice (in sitno ženo). Če sperma diši po medu, je njen gospodar bogat človek, če po slanem, je njen gospodar reven, če po ribah, pa bo v hiši veliko otrok. Hindujci dodajajo, da prevelik penis prinaša nesrečo tistemu, ki ga ima, saj bo brez otrok in zelo reven. Če pa bo imel majhnega in ravnega, bo bogat. No, tole se je verjetno domislil kakšen zagrenjen možak, ki ni bil ravno bogato obdarjen, pa se je želel vsaj nekoliko maščevati 'srečnejšim' pripadnikom svojega spola. ...tale je pa dobra
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 10:31:49
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: detelja tako izgleda naša čebelica maja, ko vklopi svoje glasilke joj kako je cartkana ,ta pa prekosi vse pomočnike ,joj kako lepo dete,ti kr malo zavidam k že cartaš mala čebelica Maja Prava čebelica...cartkana
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 10:32:25
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 sem šla malo gledat seznamček ,vsak dan smo res imele po 2-3 novičke o rojstvu včeraj pa samo 1 ,danes pa še nobene ,a se je spet kaj umirilo luleki so se začel na rr pojavlat
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 10:32:27
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 iščem pokončnega ,našla pa tele mogotce klikni in preberi http://lifestyle.enaa.com/prikaziCL.asp?ClID=31278 Če je penis tanek, bodo vsi otroci pri hiši ženskega spola. Zdaj veste, zakaj ima kolega v službi doma tri deklice (in sitno ženo). Če sperma diši po medu, je njen gospodar bogat človek, če po slanem, je njen gospodar reven, če po ribah, pa bo v hiši veliko otrok. Hindujci dodajajo, da prevelik penis prinaša nesrečo tistemu, ki ga ima, saj bo brez otrok in zelo reven. Če pa bo imel majhnega in ravnega, bo bogat. No, tole se je verjetno domislil kakšen zagrenjen možak, ki ni bil ravno bogato obdarjen, pa se je želel vsaj nekoliko maščevati 'srečnejšim' pripadnikom svojega spola.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 10:32:28
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja tako izgleda naša čebelica maja, ko vklopi svoje glasilke pravi sonček je...ji prav paše tole kremženje
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 10:33:00
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 tale ni švoh Ta taprvi je pa Tistle vrtnar iz gospodinj se mi zdi, da je Brigitki všeč...kajne? bi kr bil za urejanje naših bonsuajov Moja bonsajka res rabi nego, ker mora v sredo h G. a je že 6t mimo ,a ne
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 10:34:08
|
|
|
|
sonček85
|
zdaj smo pa že prave lisičke ratale s temi lul...iji in ..... joj bo imela spet katera kaj za povedat Jat bom kr pri pomočnikih ostala pa predno me kir iz RR vrže
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 20.4.2009 10:36:05 >
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 10:34:49
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* junona IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 ja sem opazla ,sem glih misla napisat da se kr same menva ,da kje so vse ostale ,bova pas šle bojo pa druge prišle in rekle če smrdijo ti kr ,lepo se imej in kaj fajnega kupi da boš kuhala ,junona te bo pa tko vprašala kaj boš kuhala ali kaj si jedla ja sam res ....kje se kaj ona potepa...mogoče pa špranjico nastavla ....si vidla kak je včeraj njuno akcijo opisala ..tta je faca Evo Junonco, je malo dlje poležala... Kaj me hecate zdej...js vedno povem, kaj kuham in potem me zanima, kaj ve kuhate. Sej ti Sonček tut poveš, sam Brigitka je bolj skrivnostna. ja res je brigita noče delit super receptov z nami da ji nebi pol delale konkurence Ja, sam pa res. to pa sploh ni res...jst vam pa vedno povem kaj kuham, kaj jem, kdaj seksam, kdaj zvončke pucam ...vse vam zaupam Sam danes še pa res ne vem kaj bomo kuhali? le kaj bi jedli zelenjavno juhco in palačinke zravn hrenovke inmrzel krompit špinača,pire krompir,mesek ....... ja so kr dobri predlogi ...kaj pa vem kaj naj kuham????bom vrjetno naredila rižoto pa solatko ...jah kr to bo....se mi graha pa bučk lušta ...za sladico bo pa banana split
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 10:35:08
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 tale ni švoh Ta taprvi je pa Tistle vrtnar iz gospodinj se mi zdi, da je Brigitki všeč...kajne? bi kr bil za urejanje naših bonsuajov Moja bonsajka res rabi nego, ker mora v sredo h G. a je že 6t mimo ,a ne Jap, glih v sredo bo 6t.....kako gre cajt hitro....ko uživamo . Prej, ko sem bla pa noseča, se ni premaknilo pa nkamor, ker sem mogla ležat
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?