|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
19.4.2009 21:36:27   
coccinella
Hey!

Da še jaz povem kako imamo obroke:

1. obrok je okoli 9h: mlečni obrok - gres od milupe
2. obrok je okoli 13h: zelenjavni obrok (in sicer mi je včeraj končno pojedla zelenjavo - sem kar zelenjavno juho skuhala. Gaji sem jo z vilicamo pretlačla in ji dodala prepečence od HIPP-a. Je full rada pojedla. user posted image user posted image user posted image )
3. obrok je okoli 17h: to je pa sadni obrok
4. obrok okoli 21: mlečni obrok (sedaj kaša piškotek od milupe)

no potem pa spančkat user posted image user posted image user posted image user posted image

No pa da ne pozabim....vmes čez dan pa tudi veliko spije vode ali kakih zelo razredčenih sadnih sokov

< Sporočilo je popravil coccinella -- 19.4.2009 21:40:39 >

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
19.4.2009 21:37:12   
Lovely
Dober večer,

Jolly, upam, da bo Taj kmalu bolje! Pa ti tudi, nič jasno kar sredi krvavitev user posted image  A pa je ful al tko bolj malo?

.100noga, jaz vedno pravim da vama kapo dol k sta ful pridna s tole hiško, pa s Tijano pa vse to. Res. In si res zaslužiš time off. Bo kmalu :)

Inya pa tkole papa že ves teden:

1.obrok (med 7. in 8. uro): mleko (včasih spije celo flaško 170ml, včasih manj) + ovseni kosmiči v mleku (kar zmešam z ostankom mleka, da mi čim več mlekca popapa v tem obroku)

2. obrok (med 10. in 11. uro): zelenjava + zmleti prepečenec (ponudim še mleko malo pred in malo po, pa ne spije veliko tako da lahko rečem, da je že skoraj samostojen GH obrok), zdaj poje 120 - 150g

3. obrok (okrog 13h): mleko (včasih ga hoče še prej)

4. obrok: sadna kašica z zmletimi piškotki (pa spet malo mleka ponudim, tu je že tudi skoraj samostojen GH obrok)

5. obrok: mleko ali mlečna kaša (odvisno kaj ji paše, kašice pa menjam, včasih riževa, grizeva, bananina z marelico)

6. obrok: mleko samo če se zbudi do polnoči, ampak to se že dolgo ni.

Danes je za večerjo prvič dobila mleko z zdrobljenimi piškoti pa nikoli več ne bom dala zvečer - kok je bila pa naspidirana ej. Noro.

Lovely

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
19.4.2009 21:38:19   
Lovely
Za torek bi jaz zelo rada prišla, ob 11h pa bo težka zaradi Inyinega kosilčka. Ob 12h bi mi po moje ratalo če boste še tam...

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
19.4.2009 21:48:49   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

a ste mele doma ve milupino riževo kašico? men je ogabna user posted image  tud moja pikica je ne mara, tko da mormo banano not namešat, pol pa BP :)

Ja, pri nas je bila njami.

No, sem šla za foro pogledat na aptamil glede obrokov in piše takole: po 6. mesecu starosti 230 ml pripravljene hrane in sicer 3-4 stekleničke dnevno. No, naš edini obrok, ki je tako velik kar se am mleka tiče, je večerni obrok. Koliko dobi pri meni, se mi niti sanja ne, sigurno je pa to nekaj bolj vzorčnega... 

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
19.4.2009 21:49:49   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

pri nas je nekak tkole z obroki

1. obrok - flaška okol 7-8h
2. obrok - zelenjava razna mešana, pasirano ali miksano zaenkrat okol 11h - polni obrok GH
3. obrok - flaška okoli 13-14h
4. obrok - riževi kosmiči z mlekom okol 16h - polni obrok GH
5. obrok - flaška okoli 18:30 pred spanjem

Pa v 90% primerov se še pomoči zbudi za flaško.

Sicer pa punce - jaz mislim da sem končno dobila user posted image ....menda zadnja tu gori user posted image user posted image - ampak nikoli ni prepozno user posted image user posted image user posted image

pri obrokih smo zelo na podobnem tako časovno kot vsebinsko, samo obrok GH dop ion pop imava obrnjen ... ;)

user posted image  pa jaz še nimam! :)user posted image user posted image user posted image

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
19.4.2009 21:54:14   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Se igra z zaveso

pri nas so zavese tud zakon! :)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
19.4.2009 21:54:37   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Za torek bi jaz zelo rada prišla, ob 11h pa bo težka zaradi Inyinega kosilčka. Ob 12h bi mi po moje ratalo če boste še tam...

sej če nam vsem bolj paše, lahko prestavimo uro na 12h. Kaj pravite?

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
19.4.2009 21:56:31   
PikicaStonoga
zdej bom pa počasi šla ajatutaja :)

jutri če bo lepo vreme bomo cel dan na hiški, prideta mami pa ati pomagat ....če bo pa dež ...bom pa šla mal po trgovinah ....upam, da se mi bo dala ...jaz sem čist antišoping ženska ...še tist, kar morm, mi je muka ...user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 1233
19.4.2009 21:57:37   
PikicaStonoga
tko da lep večer vsem , ki še bedite, jaz grem še mal počvekat s mojim srčkom in taščo, pa pol ajat ...
NOOOOOOOOČČČČČČKKKKKOOOOOOOOO!!!!!!!

Pa upam, da se v torek vidimo, mi manjka en čvek!!!!

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 1234
19.4.2009 21:58:34   
mbd0411

Jutri pa imamo tudi PIKICO. Imam eno vprašanje. Sem na internetu brala, da dojenčki z alergijo na JAJCA, morajo iti po pikico v bolnico, ker naj bi tam ostal na opazovanju, zaradi reakcij. Ali morda katera ve kaj več o tem? Prosim hvala, če veste odgovor.

Ja imam sosedo,ki je alergična na jajca,lecitin...in hodi v bolnico po PIKICO.

Gogabojan,zdaj pa mene tudi križ boli.Me kar zarže,sam še ni tako hudo,kot je bilo včasih.Točno vem,da moje križne mišice niso utrjene.joj,v soboto imamo krst,ne sme me križ boletuser posted image
Sem danes ketonal vzela,sam je zdaj spustilo.Si bom vroč termofor dala gor.Ublaži.
Jolly,a Taj pa vročino?user posted image Zobki...?Sam če je v ritki 39,je drugače..????  38?? Al kako že?

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

Neposredna povezava do sporočila: 1235
19.4.2009 21:58:51   
Dream

Sicer pa punce - jaz mislim da sem končno dobila user posted image ....menda zadnja tu gori user posted image user posted image - ampak nikoli ni prepozno user posted image user posted image user posted image

Pri meni še ni ne duha ne sluha, tko da imam občutek, da bom js zadnja (pa verjetno najmanj dojim od vas vseh skupaj)...

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
19.4.2009 22:04:10   
gogabojan

IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

sej če nam vsem bolj paše, lahko prestavimo uro na 12h. Kaj pravite?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1237
19.4.2009 22:06:22   
Dream

Se igra z zaveso

pri nas so zavese tud zakon! :)

Pri nas tudi, ampak tistih, čisto brez vzorca ne šmirgla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1238
19.4.2009 22:08:03   
Lovely
Torek ob 12h??? Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Meni tudi manjka čvek z vami :)

Lovely

Neposredna povezava do sporočila: 1239
19.4.2009 22:08:34   
Lovely
Pa jaz se tudi izklapljam zdajle. Se grem malo stisnit in potem ajat :) Nočko

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
19.4.2009 22:11:43   
gogabojan
MBD - hvala za odgovor. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Veš meni je mama rekla da ne obstaja brezveze pregovor da je ženska prvih 40 dni po porodu z ENO NOGO V GROBU. Pa da se moraš takrat najbolj pazit. Kar se jaz seveda nisem.

Tak je bilo tudi pri starej sinu k je mel 6 mesecev. Križ tok zgrabu, da sem morala v postli lulat in ostale potrebe delat. Sam jaz sem se zdaj spomnila, da je Bojan že stal ob pojstlci takrat.

ZAVESE - najljubša igračka na naši pojstli (mamo čist ob oknu).

DREAM - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

.......................... - lahko nočkouser posted image user posted image user posted image user posted image

SMO PA UGOTOVILI, DA SE NAŠ user posted image prime za pojstlco in si dviguje ritko gor. Je kakih 3 cm v zraku in pol ritka nazaj čofne na tla.

Aja pa še to. Naš dojenček je danes kravice pasu več kot 15 min. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Nakar kar na enkrat ga bojan zagleda še na kolenčkih. Bojan vriskne, rok zasmeji in bum na nosek nazaj na pojstelco. Se je kar zapelu naprej. Nič joku. Smeju se jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1241
19.4.2009 22:14:42   
Dream
Koš za plenice imamo brez kaset, sem ga dobila in sem takega tudi hotela. Zadovoljna zelo, malo manj pa potem, ko prične zaudarjat ven user posted image

Posteljnina sem jo sama šivala, ker sem dobila dosti lepo blago.

Jolly123 upam, da Taju pade vročina. Kaj pa če je pri tebi medmenstrualna krvavitev? Meni se je tako naredilo nekaj let nazaj in sem šla na pregled, pa mi je G to ugotovila. Tako sem potem malce spremenila sistem jemanja KT za nekaj časa, potem pa se je uredilo.

Gogabojan pa res ne bi blo slabo, če bi se šla mal k zdravniku pokazat. e ti ne zdi, da se tole že predolgo vleče?

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
19.4.2009 22:15:17   
gogabojan
Ufffff čist sem pozabila (čeprav Marishe že kar neki časa ni gori):

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MARK vse naj naj najboljše ob polletki.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1243
19.4.2009 22:17:25   
Tejčika29
Na hitro da spišem kako jemo, jutri vas preberem za nazaj in pokomentiram, mater sem španana user posted image :

7.00 dojenje
9.30 dojenje - jutri začnem oz. zamenjam z mlečno žitno kašo ali sadno kašo - jaboko, hruška, banana (bom menjala vsak dan eno)
12.00 kosilo - zelenjava mešano, zmiksano (obvladamo jesti, krompirček, korenček, brokoli, bučke, cvetačo) + AM
15.30 dojenje
18.30 večerja mlečna žitna kaša mešani okusi + dojenje
20.30 zadnji podoj
ponoči ne jemo več

Nočko, M.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
19.4.2009 22:22:11   
Dream

DREAM - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Hmmmm, od česa pa??? user posted image user posted image user posted image

SMO PA UGOTOVILI, DA SE NAŠ user posted image prime za pojstlco in si dviguje ritko gor. Je kakih 3 cm v zraku in pol ritka nazaj čofne na tla. Naš se HB ne more, ker sem mu tako zagradila - se je pa po novem pričel v psoteljici obračat na trebuh user posted image

Aja pa še to. Naš dojenček je danes kravice pasu več kot 15 min. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Nakar kar na enkrat ga bojan zagleda še na kolenčkih. Bojan vriskne, rok zasmeji in bum na nosek nazaj na pojstelco. Se je kar zapelu naprej. Nič joku. Smeju se jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Matic jih med 20 in 30 minut, potem pa začne počivat in se krega, ker je na trebuščku!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Roka!

Neposredna povezava do sporočila: 1245
19.4.2009 22:26:13   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: Dream

DREAM - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Hmmmm, od česa pa??? user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

si tak smešno napisala

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
19.4.2009 22:26:21   
janja 27

JUTRI  PRAZNUJE SVOJ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image         Š E S T I      M E S E C      user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NEJKA  od mamice PŠEMEK

NIK  od mamice MBD0411

BLAŽ od mamice LENA35

ROK 
od mamice GOGABOJAN

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
19.4.2009 22:31:30   
janja 27
jolly upam da ni kaj resnega s tajem in so samo zobkiuser posted image user posted image

goga te bomo morale vse zmasirat da bo tvoj križ bolje......

moja ma tud 6 oborkov meni se 4 zdijo absolutno premalo sicer pa odvisno od otroka eni so taki drugi drugačni....če so zadovoljni in sitiuser posted image user posted image user posted image user posted image
tolk za danesuser posted image user posted image user posted image user posted image

lepo mirno nočko

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
19.4.2009 22:31:51   
suzy124

Jutri pa imamo tudi PIKICO. Imam eno vprašanje. Sem na internetu brala, da dojenčki z alergijo na JAJCA, morajo iti po pikico v bolnico, ker naj bi tam ostal na opazovanju, zaradi reakcij. Ali morda katera ve kaj več o tem? Prosim hvala, če veste odgovor.

Moj user posted image je bil čist normalno tretjič cepljen in ima alergijo na jajčni beljak.

Neposredna povezava do sporočila: 1249
19.4.2009 22:43:34   
Tosca
IZVIRNO SPOROČILO: Dream

Pri meni še ni ne duha ne sluha, tko da imam občutek, da bom js zadnja (pa verjetno najmanj dojim od vas vseh skupaj)...

Tudi pri meni zaenkrat še nič, ker se še polno dojiva in še niti nisva začeli z GH. Me je pa zadnjič tako čudno trebuh bolel ene dva dni, da sem pomislila tudi že na user posted image . Ampak potem ni bilo nič. Razen je bila to ovulacija?user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?