|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
19.4.2009 18:57:52   
jolly123
Mi mamo pa spet vročino. 39,5 v ritki user posted image Pa sploh nič ne kaže, da bi mu kaj blo, edino malo več je spal čez dan, pa zdej je mrknil že ob pol sedmih. Pa malo je pojedel, to je pa edina stvar..vse ostalo OK ne kihamo, ne kašljamo, ne driskamo...ne vem user posted image Zobov novih pa tud nisem opazila, čeprav se slinimo ko budale in dajemo vse v usta, mogoče bo pa kakšen ven pogledal zdej te dni user posted image Kdo bi vedel...sem našega poslala po Calpol v lekarno, ker nam ga je zmanjkalo, če bomo morali ponoči kaj zbijati vročino.

IZVIRNO SPOROČILO: evelin

Pozdrav,

naj vam povem da smo mi dans prvič jedli juhico z nudlci in korenčkomuser posted image user posted image user posted image , Maša je tako jedla da ji nisem folgala v usta dajatuser posted image user posted image user posted image zdej pa spi kot kladauser posted image .

Kako si pa naredila juhico?? kaj samo skuhala korenček v vodi in noter zakuhala nudelne ali se še kaj dodala?

Janja a tvoja ma pa vse to za kosilo, juho, piščanca in pire? Uf mi še nismo prišli do juhic, do jogurtov pa še manj. Mu dajem samo kako mini žličko kisle smetane v pire in špinačo, ker drugače je bljak.

nama zaenkrat urnik ful dobro laufa nimam kaj rečt. Zjutraj spije flaško mleka med 7-8 potem jemo kosilo med 10-11 ( smo malo zgodnji s tem ja, samo se je navadil, da ko dobi flaško mleka ob 12-tih da takoj mrkne, ga v bistvu že spečega prestavim v posteljo) , tko da ob 12-tih še enkrat mleko, ob 3-4 sadna ali mlečna kaša, ob 6-7 večerja flaška mleka z riževimi kosmiči, ki jih bomo kmalu zamenjali z grisolinotom. Pol pa včasih poje še kaj ponoči, včasih pa spi kot top celo noč, kdo bi ga razumu user posted image

(odgovor članu evelin)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
19.4.2009 19:00:02   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: Dream

Janja 27 in valla. super sta tole napisali, ker sem ravno hoterla vprašpat, kako mate sedaj obroke, ko je že GH. Pri nas je v takole: ob 7.30 ali 8h podoj + flaška, okrog 13h podoj + zelenjava ali sadje, okrog 18h podoj + mlečna kaša, okrog 21h podoj + flaška.

A vi imate samo 4 obroke čez dan? meni se zdi, da moj cel dan kaj melje po ustih. user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
19.4.2009 19:10:35   
evelin
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

IZVIRNO SPOROČILO: evelin

Pozdrav,

naj vam povem da smo mi dans prvič jedli juhico z nudlci in korenčkomuser posted image user posted image user posted image , Maša je tako jedla da ji nisem folgala v usta dajatuser posted image user posted image user posted image zdej pa spi kot kladauser posted image .

Kako si pa naredila juhico?? kaj samo skuhala korenček v vodi in noter zakuhala nudelne ali se še kaj dodala?

Normalno sem skuhala en kos govedine take bolj mlade, dodala korenček, malo solila. Naredila sem tako bolj "prazno", ker drugih začimb nisem dajala not.

Želim vam da čimprej pade vročina

27.10.2008 se je rodila naša pikica Maša :)
30.11.2011 se je rodila naša bibica Žana :)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
19.4.2009 19:15:57   
Dream

IZVIRNO SPOROČILO: Dream

Janja 27 in valla. super sta tole napisali, ker sem ravno hoterla vprašpat, kako mate sedaj obroke, ko je že GH. Pri nas je v takole: ob 7.30 ali 8h podoj + flaška, okrog 13h podoj + zelenjava ali sadje, okrog 18h podoj + mlečna kaša, okrog 21h podoj + flaška.

A vi imate samo 4 obroke čez dan? meni se zdi, da moj cel dan kaj melje po ustih. user posted image

Ja, samo 4 obroke imamo. Mi je kar naenkrat začel podat čas med obroki in sem potem ugotovila, da morda hoče imeti več razmaka med obroki. No, pa nam zaenkrat kar štima. Je pa včasih od vrste kosila odvisno, kdaj bo naslednji obrok. Če kosilo ni dosti kalorično, se malo prej začen oglašat potreba po hrani user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
   [Brisano sporočilo]
19.4.2009 19:39:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Dream)
  Neposredna povezava do sporočila: 1205
19.4.2009 19:44:06   
Dream
Pri nas je tako, da celo noč prespi že od meseca in pol starosti in torej nočni obroki avtomatsko odpadejo. Čez dan si je pa bolj kot ne sam izbral tak razmak, jesti mu dam patoliko, kolikor sam želi, ne gledam na nobene tabele ali karkoli podobnega, je pa res, da je mleka pri meni bolj malo in posledično sklepam, da se dosti naje po flaški, ker je mleko bolj kalorično. Ne vem, no, mogoče sem motim...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
19.4.2009 19:50:42   
jolly123
Evo se mi je v joku zbudil po uri spanja. Je moj lih prišel iz lekarne pa sem mu kar dala žličko Calpola, ker je ves čas ko sem ga uspavala nekaj stokal user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
19.4.2009 20:02:42   
PikicaStonoga
Čao čao!
Sem malo boljše volje, samo še vedno ni to to ...vreme pa nč ne pripomore k boljšemu počutju, upam, da jutri ne bo tako bedasto vreme ...
dream ...tud meni se zdi malo, ampak kot praviš, če to njemu ustreza, potem je ok! :) naša ima podnevi 5 obrokov +enega nočnega, torej še vedno 6 obrokov v 24 urah.
valla in janja - jaz ne gledam na uro, ampak na obroje in pol ti tak problem, če so malo zamaknjeni ...takole delam:
1. obrok - dojenje
2. obrok - mlečna kašica, sadje ali mešano + dojenje (kmalu bo polni obrok GH)
3. obrok - dojenje+flaška
4. obrok - drug teden začnem z zelenjavo, to bo kosilo in bom delala na tem, da bo čimprej polni obrok GH
5. obrok - dojenje +flaška (pred spanjem)
6. obrok - dojenje ponoči
Evo naša že spi je zaspala takoj po dojenju in ni hotla flaške, je bla očitno bolj zaspana kot lačnauser posted image  zdej me pa zanima, kdaj bo budnica!!!user posted image

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
19.4.2009 20:03:17   
PikicaStonoga
jolly ful sem vesela, da te je tvoj pohvalu glede vzgoje! Bravo!user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
19.4.2009 20:04:59   
PikicaStonoga
a se v torek dobimo v areni? videt nekega blaznega sonca ne bouser posted image , jaz morm pa nujno v BTC pa bi združila prijetno s koristnim ... nisem šla prejšnji teden pa bi mogla zdej nekej par stvari kupit...

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 1210
19.4.2009 20:07:28   
PikicaStonoga
a ste mele doma ve milupino riževo kašico? men je ogabna user posted image  tud moja pikica je ne mara, tko da mormo banano not namešat, pol pa BP :)
valla ...tisto tvojo je mela pa rada :) jo je že pojedla user posted image user posted image user posted image
mam pa doma še gresovo bom še to odprla, da vidim, če ji bo ta ljubša kot riževa :)

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 1211
19.4.2009 20:08:05   
PikicaStonoga
jolly upam bo Tajko čim prej zdrav!! Eno user posted image  zanj!

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 1212
19.4.2009 20:08:47   
jolly123
Pismo jaz pa neki krvavim...ne vem v čem je fora, ker tabletke sem vse lepo jedla, sem na pol škatlice, tko da menstruacije še ne bi smelo bit user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1213
19.4.2009 20:08:51   
PikicaStonoga
lučka ...faca ...zdej tebe posnemam, ko si prej dopoldne tolk postov naštepala, pa mi je dobr zgledalo ;) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 1214
19.4.2009 20:09:12   
PikicaStonoga

Pismo jaz pa neki krvavim...ne vem v čem je fora, ker tabletke sem vse lepo jedla, sem na pol škatlice, tko da menstruacije še ne bi smelo bit user posted image

hhhmmmmm :(

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
19.4.2009 20:14:38   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

pikica upam da ne boš kaj zbolela....že nekaj časa praviš da se ne počutiš okuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

dobra si, da se še zvečer ven spraviš....jaz po celem dnevu z malim komaj čakam, da pride dragi in malo prevzame, pa da ga potem dava spat....user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Drugače sem pa že dva dni tečna ...kr vse mi gre na živce! :( Pa še vreme je tako ...

Mogoče PMS user posted image ??

da vama obema odgovorim ...mislim, da ne bom zbolela in tud ne menstre dobila ...samo utrujena sem od vsega!!! Rabla bi kak dan samo zase, da si spočijem, uredim misli ...lučka, super da ti hodiš plavat ...jaz bi tud kaj talega, ko bom nehala dojit ...kakšno urco zase ...jaz tud komej čakam zvečer, da pride dragi domov, samo potem morm pa jaz delat ...tko da komej čakam junij, ko bo tud inštrukcij konec in ko se počasi zaključi delo na hiški ...rko da nč bat ...točno vem, kaj mi je in kaj rabim ...samo ni še napočil moj čas ...ampk bo ...kmalu ...čakam letošnje poeltje že dve leti ...in kmalu bo tu ... :)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
19.4.2009 20:15:29   
PikicaStonoga
kje ste vse??? jaz bi mal čvekala ...

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 1217
19.4.2009 20:30:21   
jolly123
Jaz grem na kavč se stiskat, pa mal poležat. Mam dost za dons. 

Neposredna povezava do sporočila: 1218
19.4.2009 20:46:29   
PikicaStonoga
na HBO je ne luškan film Očka brez načrta ...sem ga gledala v kinu pa ga zdej še enkrat ...sej niamm kej za počet ;)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
19.4.2009 21:00:09   
Lucka1

Evo se mi je v joku zbudil po uri spanja. Je moj lih prišel iz lekarne pa sem mu kar dala žličko Calpola, ker je ves čas ko sem ga uspavala nekaj stokal user posted image

jolly držim pesti, da ni kaj resnega - da se zbudi že brez vročine in bo vse ok user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
19.4.2009 21:05:54   
Lucka1
pri nas je nekak tkole z obroki

1. obrok - flaška okol 7-8h
2. obrok - zelenjava razna mešana, pasirano ali miksano zaenkrat okol 11h - polni obrok GH
3. obrok - flaška okoli 13-14h
4. obrok - riževi kosmiči z mlekom okol 16h - polni obrok GH
5. obrok - flaška okoli 18:30 pred spanjem

Pa v 90% primerov se še pomoči zbudi za flaško.

Sicer pa punce - jaz mislim da sem končno dobila user posted image ....menda zadnja tu gori user posted image user posted image - ampak nikoli ni prepozno user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1221
19.4.2009 21:06:32   
gogabojan
Ćer čer.

Evo potrjeno. Od včeraj zjutraj do sedaj niti zatisnila nisem očesa. Malo križ, malo pogovori, malo križ, pa spet križ, pa križ, pa seks, pa križ,.... (hecam se glede seksa).user posted image user posted image user posted image

Danes smo se imeli zelo zelo lepo. Smo imeli pri mami kosilo. Nas je bila FULL HOUSE. Moji in mi, pa od brata punca, pa od Bojana boter, pa teta, pa bratranec, pa sestrična.

Ker je jutri ponedeljek, in jutri imamo polletko, smo se odločili, da bomo kar danes praznovali polletko. Slik se mi ne da dajati dol z fotiča, ker sem čisto brez energije.

user posted image se je skopal in pojedel kašico. Sedaj samo čakam, da bo čas dojenja. Se igra z zaveso, in nič ne kaže, da bi bil zaspan.

Jutri pa imamo tudi PIKICO. Imam eno vprašanje. Sem na internetu brala, da dojenčki z alergijo na JAJCA, morajo iti po pikico v bolnico, ker naj bi tam ostal na opazovanju, zaradi reakcij. Ali morda katera ve kaj več o tem? Prosim hvala, če veste odgovor.

Jolly -
upam da bo taj kmalu bolje. Pa da se tebi krvavitev ustavi.

Pikicastonoga - saj bo kmalu bolje. Zelo kmalu, te ne bo več šmirglala. Še prehitro pride ta čas. user posted image user posted image user posted image . Naenkrat boš imela dovolj časa sam zase. Včasih še preveč.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1222
19.4.2009 21:06:40   
Lucka1

a ste mele doma ve milupino riževo kašico? men je ogabna user posted image  tud moja pikica je ne mara, tko da mormo banano not namešat, pol pa BP :)
valla ...tisto tvojo je mela pa rada :) jo je že pojedla user posted image user posted image user posted image
mam pa doma še gresovo bom še to odprla, da vidim, če ji bo ta ljubša kot riževa :)

ja, mi imamo to milupino in jo ima rad....vsaj izgleda, no user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1223
19.4.2009 21:08:59   
Lucka1

da vama obema odgovorim ...mislim, da ne bom zbolela in tud ne menstre dobila ...samo utrujena sem od vsega!!! Rabla bi kak dan samo zase, da si spočijem, uredim misli ...lučka, super da ti hodiš plavat ...jaz bi tud kaj talega, ko bom nehala dojit ...kakšno urco zase ...jaz tud komej čakam zvečer, da pride dragi domov, samo potem morm pa jaz delat ...tko da komej čakam junij, ko bo tud inštrukcij konec in ko se počasi zaključi delo na hiški ...rko da nč bat ...točno vem, kaj mi je in kaj rabim ...samo ni še napočil moj čas ...ampk bo ...kmalu ...čakam letošnje poeltje že dve leti ...in kmalu bo tu ... :)

joj pikica, tole pa kot bi sebe videla.....tisti del, ko pišeš, da rabiš samo malo čisto zase.....ej, kaj bi dala za to....ampak trenutno še ni moj čas, kot praviš - več nas je s podobnimi željami! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1224
19.4.2009 21:09:56   
Lucka1

a se v torek dobimo v areni? videt nekega blaznega sonca ne bouser posted image , jaz morm pa nujno v BTC pa bi združila prijetno s koristnim ... nisem šla prejšnji teden pa bi mogla zdej nekej par stvari kupit...

jaz bom jutri zvečer vedela za torek - eni obiski se najavljajo....

Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?