|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
19.4.2009 10:56:37   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

dream, jaz mu ne dajem Calpola, dokler nima vročine pod pazduho 38,5 (torej mu še nikoli nisem dala user posted image  - je imel 2x že skoraj tok, tudi po 2 dni, potem pa je popustila). Vročina je za nekaj dobra - telo se tako bori proti virusom. Tudi k zdravniku ga še ne bi peljala.

Jaz se pod tole podpišem! Je imela vročino 2x, pa nikol nisem dala Calpola ker je po enem dnevu minila, in nikol ni bila višlja od 38 stopinj.

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
19.4.2009 10:57:29   
PikicaStonoga
Drugače sem pa že dva dni tečna ...kr vse mi gre na živce! :( Pa še vreme je tako ...

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
19.4.2009 11:20:37   
janja 27
ojla.......

dream mogoče so zobki, jaz tud ne bi dajala še calpola čeprav nekateri dajejo k so mal tečkastiuser posted image ..boš videla tokom denva kako se bo obnašal........sicer pa jaz niti ne dajem calpola (sedaj manci ) jaz mam doma svečke k pa so itak od 38,5 c vročine naprej..........

vidim da imate vse spet barvna jajčka na sporeduuser posted image user posted image user posted image user posted image vam še ni zadost jajcuser posted image user posted image user posted image user posted image jaz jih imam vrh glaveuser posted image

timnala user posted image user posted image user posted image za tvojega naceka..........sej metka je tud pridna potem pa pride kak dan k je mal tečka pa vsi okoli skačejo da kaj je narobe da če ma krče jo zvija itd itduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image k da ona ne more met slabga dneva......

pikica upam da ne boš kaj zbolela....že nekaj časa praviš da se ne počutiš okuser posted image

valla naša je včeri jedla rižek user posted image user posted image user posted image pri nas gre pa pašta v promet sto na uro.....danes bo papcala juho pa piščančka pa pireuser posted image user posted image user posted image .........kadar je pašta na sporedu se ne znamo ustravit....user posted image user posted image user posted image

pri nas je tako turobno vremeuser posted image user posted image user posted image oblačno.........mah.....dobro da gremo k mami na koslio če ne bi se mi zrolalo bit doma...user posted image user posted image user posted image user posted image

smo pa zvedli da dobimo poleti obiske iz avstraljie za dva meseca...superca....verjetno avgust september.......pridejo stric teta in tamali sin......gremo skupaj v toplice, za morje pa še ne vemo..bomo vidli kako bo..ker jaz začnem metko septembra uvajat v vrtec in potem ne morem it nikamor več pohajat...k smo pri vrtcih vidim da mate kr skrbi...pri meni je bilo isto pri manci do zadnjega nisem vedla al bo mesto al ne ..so mi živce spili...no potem je blo HB..pri metki pa ne bo problem je naša občina vsaj tole zrihtala da sprejmejo vse k  so iz občine......tko da uživancija do 2.9. user posted image user posted image user posted image

mi se gremo pa jutri KONČNO dokončno zment za krstuser posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

Neposredna povezava do sporočila: 1178
19.4.2009 11:30:33   
gogabojan
Dan.

Tiste ki praznujete veliko noč - čestitke.

Moram povedati, da se mi že pošteno rola od nespanja. Nazadnje spala VČERAJ ob 6h zjutraj. Čez dan in čez noč in zdaj čez dopoldne NIČ.

Zdaj pa še šibamo na velikonočno kosilo k mami.

Lep dan vam želim.

Gogabojan

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
   [Brisano sporočilo]
19.4.2009 11:31:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu janja 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1180
19.4.2009 13:03:46   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Lučka: po moje je zihr dvigalo v Ikei v Celovcu, kot v Grazu (za voziček). Jaz sem v Ikei ful kupila za Inyo, od igralnega centra, igrač do posteljnine - imajo kar luštkane, jaz bom spet kar tam kupila. Zdaj imam dve pa mi je nekako kar dovolj. Jogi rjuhe imam 4 in mi tudi znese čisto OK.  Za naju pa vse pohištvo, lani sva skoraj vso kopalnico iz tam opremila.

ja res je - super je bilo, za voziček brez težav. Imava pa midva tudi od tam del spalnice in kavč za dnevno, pa veliko potrošnega materiala  - sklede, kozarce, posode za shranjevanje, pa prtičke in prt za mizo, pa ogledala....za user posted image pa prav tako 2 postljnini, brisačo, male brisačke za umivat, zdej sva mu kupila stolček za prve mesece, preden bo zrel za trip trap, pa super slinčke za uvajanje, naslednjič mu bova pa še omare in košare za sobico - tokrat nisva imela vseh mer s sabo, ker sva itak šla tudi po druge stvari za naju - ni kaj, meni je super....pa vedno bi tam pokupila vse za kuhinjo in kopalnico - dober, da mi trenutno nič ne fali....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
19.4.2009 13:06:37   
Lucka1

Inya tudi že ves teden je korenček (razen danes ko je bila na vrsti bučka s krompirjem) in je tudi trdo kakala. Ji bom kar Holle čajček namešala danes zvečer. Ker banano pa tudi že par dni je in je tudi to trdo. Ni pa take ful sile še. Jutri bova zopet bučko, ampak popoldne pa poskusiva jabolko še enkrat. S piškotkom seveda user posted image

Drugače pa je danes bil zelo naporen dan. Zjutraj sem bila ful razočarana k sva bili z Lučko zmenjeni za vozičkanje pa je bilo vse sivo. Pol se je malo sonček pokazal, jaz hop z Inyo ven tu pri nas en krog in naju je po 15 minutah ujel dež. Nebo iz modre brez oblačka se je v hipu spremenilo v sivino... No in sva šli v Šiško k mojim, sem mislila it shopping za čevlje in kako cunjo. Ah kjeeee, Inya NW pri babici bit. Sva šli pol samo v BC po par zadev. In zdaj sva doma. Sami z Larsom, user posted image  še ni prišel s poti... Crknjena sem ful. Ni bila tečka amak zelo zahtevna. Cukrček moj mali, kok je vse drugače ko dobro papa. Čeblja kot ta velika in smeji se tok lepo, da bi jo kar skoz poslušala.

Lep petkov večer vam želim, ko moj pride dam si bom pa nardila en dober martini dry. Pol bom pa itak dol padla.

user posted image user posted image user posted image za Inyo, da lepo je-papa user posted image user posted image user posted image

in bravo ZATE, user posted image da si privoščiš aperitiv, ko ti zapaše....jaz sem ravno iz svojega odklopa v Atlantisu - ker smo bili včer v ikei, je odpadla moja sobota, pa sem prestavila na nedeljo - manjakal mi je le kak čvek in kavica user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
19.4.2009 13:08:28   
Lucka1

Kok bi pa zdaj en čips ej. Pa ne bom. Upam.

te čist razumem - mi2 ga zato nimava!!! pa še ker sem ravno brala o akrilamidu, ki je v čipsu....GROZNO!! No,itak da ne moreš vsega upoštevat, ampak vsaj 2x me je odvrnilo od nakupa user posted image user posted image user posted image - vprašanje, če bom v tretje še trdno prepričana, da ne kupim čipsa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
19.4.2009 13:11:07   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Čer.

Evo mi smo prišli z večernega sprehodka. Smo šli ob 20h mal ven, ker je mali bil tako tečkan, ker danes ni bil vzunaj, kar je posledica mojega križa.

Pa sem že zdržala tisto urico vzunaj. Smo kupili sladoled, prehodili 300m in se usedli v en zahojen lokalček, sva bila sama vzunaj na terasi. Sem se počutila kot na morju, vendar brez folka. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa oči pedena malega, bojan je pri babici, mami pa sedi za rač.

dobra si, da se še zvečer ven spraviš....jaz po celem dnevu z malim komaj čakam, da pride dragi in malo prevzame, pa da ga potem dava spat....user posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
19.4.2009 13:14:23   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Pri nas na Rudniku je tudi zjutraj padalo, tako da sem odpovedala moj zmenek s kolegico, s katero naj bi se dobili ob dveh v mestu. Kakšna škoda, potem ni bilo pa nobene kaplje dežja več.

ej točno to.....pismu sem bila beeesna...

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
19.4.2009 13:17:21   
Lucka1
Vem da je z zamudo - ampak včeraj me ni bilo dom niti minutke do večera, in pravijo, da nikoli ni prepozno, ne???
Torej od SRCA - LAKNERŠ VSE NAJ NAJ NAJ NAAAAAAAAAAAAAAAAAJBOLJŠE!

(odgovor članu čebelka77)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
19.4.2009 13:20:27   
Lucka1

Zdajle z user posted image  ugotavljava, da je spontano postala nekako rutina, da jo on da zvečer spat user posted image  Seveda če ni pretirano tečna, takrat moram jaz...

Nič, grem gledat film na POP.

user posted image user posted image user posted image naši lubčki, ni kaj....tudi moj dragi spravlja user posted image spat, z redkimi izjemami, ko je res kaj hudo žalosten....

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
19.4.2009 13:24:56   
evelin
Pozdrav,

naj vam povem da smo mi dans prvič jedli juhico z nudlci in korenčkomuser posted image user posted image user posted image , Maša je tako jedla da ji nisem folgala v usta dajatuser posted image user posted image user posted image zdej pa spi kot kladauser posted image .

Še slikce kako je to zgledalo:

user posted image

user posted image

27.10.2008 se je rodila naša pikica Maša :)
30.11.2011 se je rodila naša bibica Žana :)

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
19.4.2009 13:26:02   
Lucka1

Zdajle kuham kolerabico in krompirček za njen kosilček pa jabolček za malico (bom nesla kašo s sabo k gremo k mojim na velikonočni lunch). Jaz sem včeraj jabolčno čežano zaprto kar pustila stat ene 2 uri k mi je zaspala k bi jo mogla pojest. A se kateri to zdi hudo narobe? Samo z jabolkom to delam k se spomnim, da je meni mami tako naredila ko sem bila mala, da je jabolko potemnilo in mi je bilo to super za papat...

Nič, grem. Lep dan vsem skupaj.

meni se ne zdi nič narobe pustit kdaj kaj tako stat user posted image user posted image user posted image
Jaz mu tudi sicer skuham za 2dni zelenjva, spasiram oz. zmiksam s paličnim in polovico shranimv hladilnik v čisto zaprto posodico za drugi dan  - se mi ne zdi pa res nič narobe s tem user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
19.4.2009 13:28:19   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

dream, jaz mu ne dajem Calpola, dokler nima vročine pod pazduho 38,5 (torej mu še nikoli nisem dala user posted image  - je imel 2x že skoraj tok, tudi po 2 dni, potem pa je popustila). Vročina je za nekaj dobra - telo se tako bori proti virusom. Tudi k zdravniku ga še ne bi peljala.

Jaz se pod tole podpišem! Je imela vročino 2x, pa nikol nisem dala Calpola ker je po enem dnevu minila, in nikol ni bila višlja od 38 stopinj.

jaz tudi mislim, da ni treba Calpola dat prehitro....vročina je z namenom

Neposredna povezava do sporočila: 1190
19.4.2009 13:28:45   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Drugače sem pa že dva dni tečna ...kr vse mi gre na živce! :( Pa še vreme je tako ...

Mogoče PMS user posted image ??

Neposredna povezava do sporočila: 1191
19.4.2009 13:30:21   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Dan.

Tiste ki praznujete veliko noč - čestitke.

Moram povedati, da se mi že pošteno rola od nespanja. Nazadnje spala VČERAJ ob 6h zjutraj. Čez dan in čez noč in zdaj čez dopoldne NIČ.

Zdaj pa še šibamo na velikonočno kosilo k mami.

Lep dan vam želim.

Gogabojan

user posted image user posted image user posted image user posted image ZAKAJ PA NE SPIŠ user posted image user posted image user posted image mogoče mi je kak post ušel in si že razlagala? Upam le, da nivsega kriva bolečin v križu - potem bejži po kej proti bolečinam!!!

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
19.4.2009 13:32:24   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: evelin

Pozdrav,

naj vam povem da smo mi dans prvič jedli juhico z nudlci in korenčkomuser posted image user posted image user posted image , Maša je tako jedla da ji nisem folgala v usta dajatuser posted image user posted image user posted image zdej pa spi kot kladauser posted image .

Bravo Maša,ni kaj.....čeprav se pa meni ne sanja, kako preideš iz pasirane hrane na tako, ki je v koščkih???? Jaz sicer uvajam šele kakih 10 dni, ampak zaenkrat je vse precej mehko in kašasto....ima pa že en cel obrok GH

(odgovor članu evelin)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
19.4.2009 13:33:44   
Lucka1
Tako, zdaj pa neham nakladat - sem prišla do konca postov tukaj, pokomentirala tu in tam kaj, zdej poje user posted image bučko in cvetačo, potem pa grem mal k mojim z user posted image , dragi pa nekaj svoji mami pomagat.... (očeta več nima)

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
19.4.2009 13:34:04   
evelin
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

IZVIRNO SPOROČILO: evelin

Pozdrav,

Bravo Maša,ni kaj.....čeprav se pa meni ne sanja, kako preideš iz pasirane hrane na tako, ki je v koščkih???? Jaz sicer uvajam šele kakih 10 dni, ampak zaenkrat je vse precej mehko in kašasto....ima pa že en cel obrok GH

Js sem ji kr lepo z vilčko nudlce in korenček pretlačla pa je jedla ko vlkauser posted image user posted image , je ni nč motlo da ni pasiranouser posted image

27.10.2008 se je rodila naša pikica Maša :)
30.11.2011 se je rodila naša bibica Žana :)

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
19.4.2009 14:45:23   
janja 27

janja, kako imaš pa ti zdaj obroke razporejene? Kdaj še dojiš, koliko ima polnih obrokov GH?

lih sem zjutraj v postelji študirala da te bom vprašala kako sedaj ti uvajaš in kdaj dojiš pol pa sem prebrala da nimaš še obroka Gh.....pa sem preskočilauser posted image

ni pri nas je sedaj tkole

zjutraj ob 7 al 7.30 odvisno kdaj se zbudi dojim , ob pol 10 - 10-30 dojim potem tko če mamo kosilo ob 15 h ji dam jogurt ob 13 oz. čist odvisno kako je dan in tud al je lačna al ne in al pohajam okoli,  včasih ji tud po podoju dam jogurt itak vse pojejuser posted image ....pa potem ne jej do 15 h takrat ima kosilo z nami....ob 18 h dojim sedaj pa spet odvisno od dneva....ji dam ob 20 h kašico (sedaj jej keksolino ) in potem jo ob 21 še podojim..odvisno no...med tednom je tkole...danes se je zjutraj dojila, pa od 10 dojila, pa ob 12.30 je jedla kosilo...sedaj spi...k se bo zbudila ji bom verjetno dala sadno kašico to bo okoli 16.30 h  potem jo bom ob 19 h dojila pa ji dam potem kak piškotek za glodat... pa spet dojila ob 21 h , ker ji bom dala tko pozno kašico popoldan  ji ne bom dajala zvečer keksolina ker mi itak odspi celo nočuser posted image user posted image user posted image madona sem zbluzla sedaj....sem pa tela ukint dojenje ob 11 h pa potem mi rata štala ker mam obrok iz ene joške lih lepo 4 podoji na dan, tko da ne bom še nič ukinjala do sedmega meseca,  potem bom pa šla na dojenje zjutraj in zvečer ,pa počasi jutra ukiniti in  dojit sam zvečer....moram končat dojit do 11 meseca k gre v vrtec jaz pa v šiht in imam dvoizmensko delo....pri manci sem po sedmem mesecu dojila zjutraj in zvečer dva meseca potem še en mesec sam zvečer in pri 10 mesecih se ni htela več dojit, no tko upam da mi tud sedaj tko rata....bomo vidli....

je pa včeraj jedla mleto meso ( goveje ), je naše domače, ker piščanci so danes itak umetno pitaniuser posted image ....pa tud svinjsko ji bom dala drug mesec ker je domače....govorim zase ker imamo domače meso....če bi kupovala bi z govedino še počakala kak mesec....

nč mi smo doma ker pada dež, punci spita skupaj v postelji, moj preklapla programe na tv, jaz pa se tud grem mal uležt na kavčuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1196
19.4.2009 14:47:50   
janja 27
še tole sem pozabila napisat, jaz ji nikoli nisem nič miksla oz pasirala....vse pretlačim z vilico in pojej....zraven jaz kao meljem v ustih in me posnema....pa nisem imela do sedaj nobenega problema glede zatikanja hrane, paštico pa ji kupim tisto majhno k je za juho, zvezdice, krogci, kvadratki tko da kr cele jej, če mam pa rezance pa jih mal "sterem " v rokah preden jih dam kuhat....user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
   [Brisano sporočilo]
19.4.2009 14:58:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu janja 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1198
19.4.2009 17:39:04   
janja 27

IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

lih sem zjutraj v postelji študirala da te bom vprašala kako sedaj ti uvajaš in kdaj dojiš pol pa sem prebrala da nimaš še obroka Gh.....pa sem preskočilauser posted image

sva očitno istih misli user posted image

Meni se kar neki ne iziide s temi obroki. Ne vem. Pri taprvem sem imela bolj "poštimano" user posted image  Zdej se pa 1x zbudi ob pol šestih, 1x ob 8h, potem pa je od tega odvisno, al mu dam obrok dopoldne ali pa okoli kosila. V glavnem, nimamo nekega reda, pa me kar mal moti. Morm to zrihtat user posted image

jaz mam to srečo da je vsak dan skoraj ista ura 7 mi je kr good ker lahko potem peljeve obe manco v vrtec za 8 user posted image ..........je pa res da moraš en red nardit.......ker prej k si dojil ni blo panike jošk ven in je.......no jaz sem se odločla da bo tko še do 2.5.user posted image bomo vidli ker se mi kak dan zdi da je mogoče jošk premalo ker potem zmaže cel jogurtuser posted image kak dan pa ji je jošk zadost . ahh ...kdo bi vedel.bomo že pošlihtale ane?user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1199
19.4.2009 18:46:22   
Dream
Janja 27 in valla. super sta tole napisali, ker sem ravno hoterla vprašpat, kako mate sedaj obroke, ko je že GH. Pri nas je v takole: ob 7.30 ali 8h podoj + flaška, okrog 13h podoj + zelenjava ali sadje, okrog 18h podoj + mlečna kaša, okrog 21h podoj + flaška.

Moram pa povedat, da je predvčerajšnjim prvič poskusil rižev narastek z jabolki (ga je mami glih spekla in je z očmi požiral z mojega krožnikauser posted image ). Nisem nič kaj veliko stlačila, pa je vseeno lepo pojedel. Edino zadnje dni mi spet zelo slabo kaka - trdo in precej se napenja, pa bo verjetno zaradi krompirja.

Danes imamo totalno povožen ritem in verjetno bo spet 5 obrokov. Trenutno mi spi na kovtru v dnevni sobi, ki ga imamo za igranje. Nekaj časa je bil na trebuščku, potem pa sem ga obrnila, ker mi je del obroka polil in je kr v sekundi zaspal. Vročina mu je padla, je pa nenormalno razdražljiv, takoj pade v jok, če kaj zaropota, takoj se vsake stvari ustraši, tko da res ne vem, kaj bo tole... Je pa zanimivo, da se praktično nič ne slini, tako da res ne vem, če bo to znak za zobek. 

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?