Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 19.4.2009 21:36:27
|
|
|
|
coccinella
|
Hey! Da še jaz povem kako imamo obroke: 1. obrok je okoli 9h: mlečni obrok - gres od milupe 2. obrok je okoli 13h: zelenjavni obrok (in sicer mi je včeraj končno pojedla zelenjavo - sem kar zelenjavno juho skuhala. Gaji sem jo z vilicamo pretlačla in ji dodala prepečence od HIPP-a. Je full rada pojedla. ) 3. obrok je okoli 17h: to je pa sadni obrok 4. obrok okoli 21: mlečni obrok (sedaj kaša piškotek od milupe) no potem pa spančkat No pa da ne pozabim....vmes čez dan pa tudi veliko spije vode ali kakih zelo razredčenih sadnih sokov
< Sporočilo je popravil coccinella -- 19.4.2009 21:40:39 >
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 19.4.2009 21:37:12
|
|
|
|
Lovely
|
Dober večer, Jolly, upam, da bo Taj kmalu bolje! Pa ti tudi, nič jasno kar sredi krvavitev A pa je ful al tko bolj malo? .100noga, jaz vedno pravim da vama kapo dol k sta ful pridna s tole hiško, pa s Tijano pa vse to. Res. In si res zaslužiš time off. Bo kmalu :) Inya pa tkole papa že ves teden: 1.obrok (med 7. in 8. uro): mleko (včasih spije celo flaško 170ml, včasih manj) + ovseni kosmiči v mleku (kar zmešam z ostankom mleka, da mi čim več mlekca popapa v tem obroku) 2. obrok (med 10. in 11. uro): zelenjava + zmleti prepečenec (ponudim še mleko malo pred in malo po, pa ne spije veliko tako da lahko rečem, da je že skoraj samostojen GH obrok), zdaj poje 120 - 150g 3. obrok (okrog 13h): mleko (včasih ga hoče še prej) 4. obrok: sadna kašica z zmletimi piškotki (pa spet malo mleka ponudim, tu je že tudi skoraj samostojen GH obrok) 5. obrok: mleko ali mlečna kaša (odvisno kaj ji paše, kašice pa menjam, včasih riževa, grizeva, bananina z marelico) 6. obrok: mleko samo če se zbudi do polnoči, ampak to se že dolgo ni. Danes je za večerjo prvič dobila mleko z zdrobljenimi piškoti pa nikoli več ne bom dala zvečer - kok je bila pa naspidirana ej. Noro.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 19.4.2009 21:38:19
|
|
|
|
Lovely
|
Za torek bi jaz zelo rada prišla, ob 11h pa bo težka zaradi Inyinega kosilčka. Ob 12h bi mi po moje ratalo če boste še tam...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 19.4.2009 21:48:49
|
|
|
|
Dream
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga a ste mele doma ve milupino riževo kašico? men je ogabna tud moja pikica je ne mara, tko da mormo banano not namešat, pol pa BP :) Ja, pri nas je bila njami. No, sem šla za foro pogledat na aptamil glede obrokov in piše takole: po 6. mesecu starosti 230 ml pripravljene hrane in sicer 3-4 stekleničke dnevno. No, naš edini obrok, ki je tako velik kar se am mleka tiče, je večerni obrok. Koliko dobi pri meni, se mi niti sanja ne, sigurno je pa to nekaj bolj vzorčnega...
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 19.4.2009 21:49:49
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 pri nas je nekak tkole z obroki 1. obrok - flaška okol 7-8h 2. obrok - zelenjava razna mešana, pasirano ali miksano zaenkrat okol 11h - polni obrok GH 3. obrok - flaška okoli 13-14h 4. obrok - riževi kosmiči z mlekom okol 16h - polni obrok GH 5. obrok - flaška okoli 18:30 pred spanjem Pa v 90% primerov se še pomoči zbudi za flaško. Sicer pa punce - jaz mislim da sem končno dobila ....menda zadnja tu gori - ampak nikoli ni prepozno pri obrokih smo zelo na podobnem tako časovno kot vsebinsko, samo obrok GH dop ion pop imava obrnjen ... ;) pa jaz še nimam! :)
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 19.4.2009 21:54:14
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Se igra z zaveso pri nas so zavese tud zakon! :)
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 19.4.2009 21:54:37
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Za torek bi jaz zelo rada prišla, ob 11h pa bo težka zaradi Inyinega kosilčka. Ob 12h bi mi po moje ratalo če boste še tam... sej če nam vsem bolj paše, lahko prestavimo uro na 12h. Kaj pravite?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 19.4.2009 21:56:31
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
zdej bom pa počasi šla ajatutaja :) jutri če bo lepo vreme bomo cel dan na hiški, prideta mami pa ati pomagat ....če bo pa dež ...bom pa šla mal po trgovinah ....upam, da se mi bo dala ...jaz sem čist antišoping ženska ...še tist, kar morm, mi je muka ...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 19.4.2009 21:57:37
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
tko da lep večer vsem , ki še bedite, jaz grem še mal počvekat s mojim srčkom in taščo, pa pol ajat ... NOOOOOOOOČČČČČČKKKKKOOOOOOOOO!!!!!!! Pa upam, da se v torek vidimo, mi manjka en čvek!!!!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 19.4.2009 21:58:34
|
|
|
|
mbd0411
|
Jutri pa imamo tudi PIKICO. Imam eno vprašanje. Sem na internetu brala, da dojenčki z alergijo na JAJCA, morajo iti po pikico v bolnico, ker naj bi tam ostal na opazovanju, zaradi reakcij. Ali morda katera ve kaj več o tem? Prosim hvala, če veste odgovor. Ja imam sosedo,ki je alergična na jajca,lecitin...in hodi v bolnico po PIKICO. Gogabojan,zdaj pa mene tudi križ boli.Me kar zarže,sam še ni tako hudo,kot je bilo včasih.Točno vem,da moje križne mišice niso utrjene.joj,v soboto imamo krst,ne sme me križ bolet Sem danes ketonal vzela,sam je zdaj spustilo.Si bom vroč termofor dala gor.Ublaži. Jolly,a Taj pa vročino? Zobki...?Sam če je v ritki 39,je drugače..???? 38?? Al kako že?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 19.4.2009 21:58:51
|
|
|
|
Dream
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 Sicer pa punce - jaz mislim da sem končno dobila ....menda zadnja tu gori - ampak nikoli ni prepozno Pri meni še ni ne duha ne sluha, tko da imam občutek, da bom js zadnja (pa verjetno najmanj dojim od vas vseh skupaj)...
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 19.4.2009 22:04:10
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Za torek bi jaz zelo rada prišla, ob 11h pa bo težka zaradi Inyinega kosilčka. Ob 12h bi mi po moje ratalo če boste še tam... sej če nam vsem bolj paše, lahko prestavimo uro na 12h. Kaj pravite?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 19.4.2009 22:06:22
|
|
|
|
Dream
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Se igra z zaveso pri nas so zavese tud zakon! :) Pri nas tudi, ampak tistih, čisto brez vzorca ne šmirgla
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 19.4.2009 22:08:03
|
|
|
|
Lovely
|
Torek ob 12h??? Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Meni tudi manjka čvek z vami :)
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 19.4.2009 22:08:34
|
|
|
|
Lovely
|
Pa jaz se tudi izklapljam zdajle. Se grem malo stisnit in potem ajat :) Nočko
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 19.4.2009 22:11:43
|
|
|
|
gogabojan
|
MBD - hvala za odgovor. . Veš meni je mama rekla da ne obstaja brezveze pregovor da je ženska prvih 40 dni po porodu z ENO NOGO V GROBU. Pa da se moraš takrat najbolj pazit. Kar se jaz seveda nisem. Tak je bilo tudi pri starej sinu k je mel 6 mesecev. Križ tok zgrabu, da sem morala v postli lulat in ostale potrebe delat. Sam jaz sem se zdaj spomnila, da je Bojan že stal ob pojstlci takrat. ZAVESE - najljubša igračka na naši pojstli (mamo čist ob oknu). DREAM - .......................... - lahko nočko SMO PA UGOTOVILI, DA SE NAŠ prime za pojstlco in si dviguje ritko gor. Je kakih 3 cm v zraku in pol ritka nazaj čofne na tla. Aja pa še to. Naš dojenček je danes kravice pasu več kot 15 min. Nakar kar na enkrat ga bojan zagleda še na kolenčkih. Bojan vriskne, rok zasmeji in bum na nosek nazaj na pojstelco. Se je kar zapelu naprej. Nič joku. Smeju se je .
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 19.4.2009 22:14:42
|
|
|
|
Dream
|
Koš za plenice imamo brez kaset, sem ga dobila in sem takega tudi hotela. Zadovoljna zelo, malo manj pa potem, ko prične zaudarjat ven Posteljnina sem jo sama šivala, ker sem dobila dosti lepo blago. Jolly123 upam, da Taju pade vročina. Kaj pa če je pri tebi medmenstrualna krvavitev? Meni se je tako naredilo nekaj let nazaj in sem šla na pregled, pa mi je G to ugotovila. Tako sem potem malce spremenila sistem jemanja KT za nekaj časa, potem pa se je uredilo. Gogabojan pa res ne bi blo slabo, če bi se šla mal k zdravniku pokazat. e ti ne zdi, da se tole že predolgo vleče?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 19.4.2009 22:15:17
|
|
|
|
gogabojan
|
Ufffff čist sem pozabila (čeprav Marishe že kar neki časa ni gori): MARK vse naj naj najboljše ob polletki.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 19.4.2009 22:17:25
|
|
|
|
Tejčika29
|
Na hitro da spišem kako jemo, jutri vas preberem za nazaj in pokomentiram, mater sem španana : 7.00 dojenje 9.30 dojenje - jutri začnem oz. zamenjam z mlečno žitno kašo ali sadno kašo - jaboko, hruška, banana (bom menjala vsak dan eno) 12.00 kosilo - zelenjava mešano, zmiksano (obvladamo jesti, krompirček, korenček, brokoli, bučke, cvetačo) + AM 15.30 dojenje 18.30 večerja mlečna žitna kaša mešani okusi + dojenje 20.30 zadnji podoj ponoči ne jemo več Nočko, M.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 19.4.2009 22:22:11
|
|
|
|
Dream
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan DREAM - Hmmmm, od česa pa??? SMO PA UGOTOVILI, DA SE NAŠ prime za pojstlco in si dviguje ritko gor. Je kakih 3 cm v zraku in pol ritka nazaj čofne na tla. Naš se HB ne more, ker sem mu tako zagradila - se je pa po novem pričel v psoteljici obračat na trebuh Aja pa še to. Naš dojenček je danes kravice pasu več kot 15 min. Nakar kar na enkrat ga bojan zagleda še na kolenčkih. Bojan vriskne, rok zasmeji in bum na nosek nazaj na pojstelco. Se je kar zapelu naprej. Nič joku. Smeju se je . Matic jih med 20 in 30 minut, potem pa začne počivat in se krega, ker je na trebuščku!!! za Roka!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 19.4.2009 22:26:13
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dream IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan DREAM - Hmmmm, od česa pa??? si tak smešno napisala
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 19.4.2009 22:31:30
|
|
|
|
janja 27
|
jolly upam da ni kaj resnega s tajem in so samo zobki goga te bomo morale vse zmasirat da bo tvoj križ bolje...... moja ma tud 6 oborkov meni se 4 zdijo absolutno premalo sicer pa odvisno od otroka eni so taki drugi drugačni....če so zadovoljni in siti tolk za danes lepo mirno nočko
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 19.4.2009 22:31:51
|
|
|
|
suzy124
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Jutri pa imamo tudi PIKICO. Imam eno vprašanje. Sem na internetu brala, da dojenčki z alergijo na JAJCA, morajo iti po pikico v bolnico, ker naj bi tam ostal na opazovanju, zaradi reakcij. Ali morda katera ve kaj več o tem? Prosim hvala, če veste odgovor. Moj je bil čist normalno tretjič cepljen in ima alergijo na jajčni beljak.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 19.4.2009 22:43:34
|
|
|
|
Tosca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dream IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 Sicer pa punce - jaz mislim da sem končno dobila ....menda zadnja tu gori - ampak nikoli ni prepozno Pri meni še ni ne duha ne sluha, tko da imam občutek, da bom js zadnja (pa verjetno najmanj dojim od vas vseh skupaj)... Tudi pri meni zaenkrat še nič, ker se še polno dojiva in še niti nisva začeli z GH. Me je pa zadnjič tako čudno trebuh bolel ene dva dni, da sem pomislila tudi že na . Ampak potem ni bilo nič. Razen je bila to ovulacija?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?