Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 17.4.2009 23:21:33
|
|
|
|
seny
|
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa ja, s sayurinimi smajliji vam pa lahko tud moja malenksot postreže samo še malo, smao še trenutek potrpite trarammmm takole, drage dame, za vas vse http://kofetkanje.mojforum.si/posting.php?mode=smilies navodila za rjavolaske prosim se matram pa nič
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 17.4.2009 23:22:02
|
|
|
|
Nasy
|
klepetka, fajn, pol lahko pridem brez denarnice..ma itak bom rekla, da sem jo doma pozabla jst pa moja frizura ja..me frizerka že lep čas ni vidla, se moram naročit pa bom še bejbo dala ošišat malo, čeprav ne vem, kako bo tokrat izvedla ta projekt, edin, da jo uspavamo..ji bom mal bandita v flašo nalila
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 17.4.2009 23:22:57
|
|
|
|
klepetkaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** daj da ne bo mera prevelika in ti bo
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 17.4.2009 23:23:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: seny IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa ja, s sayurinimi smajliji vam pa lahko tud moja malenksot postreže samo še malo, smao še trenutek potrpite trarammmm takole, drage dame, za vas vse http://kofetkanje.mojforum.si/posting.php?mode=smilies navodila za rjavolaske prosim se matram pa nič ma ne sekiraj se Seny, važno da si naredila TI otvoritev nove strani
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 17.4.2009 23:23:10
|
|
|
|
seny
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nasy klepetka, fajn, pol lahko pridem brez denarnice..ma itak bom rekla, da sem jo doma pozabla jst pa moja frizura ja..me frizerka že lep čas ni vidla, se moram naročit pa bom še bejbo dala ošišat malo, čeprav ne vem, kako bo tokrat izvedla ta projekt, edin, da jo uspavamo..ji bom mal bandita v flašo nalila Samo, da ne bo pol pa po stolu plesala
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 17.4.2009 23:23:54
|
|
|
|
Nasy
|
seny, jst ga označim z miško, pol pa sticnem ctrl+c in grem tja, kamor ga želim nalimat, kliknem in spet stisnem ctrl+v
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 17.4.2009 23:23:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nasy klepetka, fajn, pol lahko pridem brez denarnice..ma itak bom rekla, da sem jo doma pozabla A to si se od seny nalezla?
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 17.4.2009 23:25:09
|
|
|
|
seny
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** IZVIRNO SPOROČILO: seny IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa ja, s sayurinimi smajliji vam pa lahko tud moja malenksot postreže samo še malo, smao še trenutek potrpite trarammmm takole, drage dame, za vas vse http://kofetkanje.mojforum.si/posting.php?mode=smilies navodila za rjavolaske prosim se matram pa nič ma ne sekiraj se Seny, važno da si naredila TI otvoritev nove strani
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 17.4.2009 23:25:24
|
|
|
|
Nasy
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** IZVIRNO SPOROČILO: Nasy klepetka, fajn, pol lahko pridem brez denarnice..ma itak bom rekla, da sem jo doma pozabla A to si se od seny nalezla? ja sem mi je zdelo, da je bla seny, nisem bla čist ziher, pa sem bla rajši tiho
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 17.4.2009 23:25:37
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: seny IZVIRNO SPOROČILO: sayuri seny kje imate že vi prikolico? Spet sm pozabila? NA Krku, kot 3/4 ribnice? V Selcah , je pa sam polovica Ribnice tam , ostalo je na Krku Kar pa ni, dobiš pa kjerkoli drugje po svetu. Mater, kamorkoli sem šla, sem še zmeraj ribnčana srečala. Klepetka, na ciprese se pa ne spozna. Nimamo nikjer zasajenih. Pr nas je sam tako, ki obrodi in se da to pojest. Mater, zdej je pa dost. Kolk pa še mislte napisat. Saj je vsakič k preberem eno stran, spet ena stran več.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 17.4.2009 23:25:53
|
|
|
|
klepetkaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** IZVIRNO SPOROČILO: seny IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa ja, s sayurinimi smajliji vam pa lahko tud moja malenksot postreže samo še malo, smao še trenutek potrpite trarammmm takole, drage dame, za vas vse http://kofetkanje.mojforum.si/posting.php?mode=smilies navodila za rjavolaske prosim se matram pa nič ma ne sekiraj se Seny, važno da si naredila TI otvoritev nove strani no ja, naj ti bo
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 17.4.2009 23:26:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: seny IZVIRNO SPOROČILO: pikica** IZVIRNO SPOROČILO: seny IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa ja, s sayurinimi smajliji vam pa lahko tud moja malenksot postreže samo še malo, smao še trenutek potrpite trarammmm takole, drage dame, za vas vse http://kofetkanje.mojforum.si/posting.php?mode=smilies navodila za rjavolaske prosim se matram pa nič ma ne sekiraj se Seny, važno da si naredila TI otvoritev nove strani
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 17.4.2009 23:26:41
|
|
|
|
seny
|
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 17.4.2009 23:28:00
|
|
|
|
klepetkaa
|
babe, pa ve niste normalne... kot da sem pa jaz kaj je seny, si lačna? Na dieti sva, samo v vednost
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 17.4.2009 23:28:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: seny HEHEHEHEH HEHEHEHEHEH, ko sem jaz tega smeškota vidla, sem se pa nate spomnila, sem vedla, sem vedla da ga boš TAKOJ uporabila
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 17.4.2009 23:28:28
|
|
|
|
Nasy
|
moj ne zavija prehudo z očmi, pravi, da vas vse lepo pozdravlja, še posebej pa tebe, klepetka
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 17.4.2009 23:28:29
|
|
|
|
seny
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nasy seny, jst ga označim z miško, pol pa sticnem ctrl+c in grem tja, kamor ga želim nalimat, kliknem in spet stisnem ctrl+v hvala
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 17.4.2009 23:28:41
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa Jaz sem pa danes v Šparu srečala sonjah . Zgleda ko roža, ampak pravi da je zelo zaposlena A je še živa? Mater, nje pa nisem niti na netu srečala že 100 let. IZVIRNO SPOROČILO: Nasy seny prav imaš a še kera danes ni bila v šparu? jst sem danes voni tam vidla Jaz ne. Sem bla pa zato v leclercu.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 17.4.2009 23:30:02
|
|
|
|
seny
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nasy IZVIRNO SPOROČILO: pikica** IZVIRNO SPOROČILO: Nasy klepetka, fajn, pol lahko pridem brez denarnice..ma itak bom rekla, da sem jo doma pozabla A to si se od seny nalezla? ja sem mi je zdelo, da je bla seny, nisem bla čist ziher, pa sem bla rajši tiho tako se špara , zdaj ko je recesija
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 17.4.2009 23:30:56
|
|
|
|
klepetkaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nasy moj ne zavija prehudo z očmi, pravi, da vas vse lepo pozdravlja, še posebej pa tebe, klepetka o hvala . Kaj se ziher je ustrašu, ko sem rekla, da nas ribnčanke preveč zanemarja a ne de dulči, sonjah prav fejst zgleda
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 17.4.2009 23:31:03
|
|
|
|
Nasy
|
dulči, helou..viš, kaj banditi delajo moj je na kavču čist fertik
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 17.4.2009 23:31:16
|
|
|
|
seny
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** IZVIRNO SPOROČILO: seny HEHEHEHEH HEHEHEHEHEH, ko sem jaz tega smeškota vidla, sem se pa nate spomnila, sem vedla, sem vedla da ga boš TAKOJ uporabila njami a ne zgleda dobro?Kaj praviš klepetka?
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 17.4.2009 23:31:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: seny IZVIRNO SPOROČILO: Nasy IZVIRNO SPOROČILO: pikica** IZVIRNO SPOROČILO: Nasy klepetka, fajn, pol lahko pridem brez denarnice..ma itak bom rekla, da sem jo doma pozabla A to si se od seny nalezla? ja sem mi je zdelo, da je bla seny, nisem bla čist ziher, pa sem bla rajši tiho tako se špara , zdaj ko je recesija In kje je slišat, da zdaj ko je recesija, da morjo dobri ljudje za pijačo dajat?
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 17.4.2009 23:31:54
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nasy zanimivo, na keri strani je že tale ribnška, začelo se je pa z iskanjem frizerke Ja, in začela si ga pa ti a ne? Jaz sem pa prosila za preimenovanje. A število objav gledate? JOjmene, pol ne mene gledat.
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 17.4.2009 23:32:28
|
|
|
|
dulcinea
|
Sam res, Andrej77 se pa že dolgo ni nč javu. Pa emkey tud ne.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.