|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica,Kočevje in okolica
17.4.2009 23:07:00   
klepetkaa
IZVIRNO SPOROČILO: pikica**

IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa

No kaj pol, se dobimo al ne?

ma da ne bi bila tako pozna ura, bi ziher za foro prištramala do tebe user posted image user posted image . Če grem pa zdajle, b ipa user posted image  rekel, da se mi sanja oz. da me luna nosiuser posted image . SIcer pa itak spiuser posted image

A moj al tvoj? user posted image user posted image user posted image

ma obauser posted image

ja, nasy, lahko bi te policaji ustavli, in ti dali pihat.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
17.4.2009 23:07:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: seny

OPATIJA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pojma nimašuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ma kako nimam pojma? Boš vidla kako bo zrasla naša oaza, ker smo jo SADILI z občutkom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 2627
17.4.2009 23:07:25   
seny

Zdaj me vabiš , ko veš , da mojga ni user posted image user posted image user posted image čak , čak bom v nedeljo zvečer prišlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa kaj pol če tvojga ni? Saj se zadnje čase nekaj hvališ kako ti otroci ponoči spijo, tako da zate pa res to ne sme bit problem user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  moram sayuri vprašat , kje so tisti smeškoti , ki jih ima ona , se kar po tleh od smeha mečejouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
17.4.2009 23:08:33   
seny

OPATIJA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pojma nimašuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ma kako nimam pojma? Boš vidla kako bo zrasla naša oaza, ker smo jo SADILI z občutkom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
17.4.2009 23:08:36   
Anonimen

ma da ne bi bila tako pozna ura, bi ziher za foro prištramala do tebe user posted image user posted image . Če grem pa zdajle, b ipa user posted image  rekel, da se mi sanja oz. da me luna nosiuser posted image . SIcer pa itak spiuser posted image

A moj al tvoj? user posted image user posted image user posted image

ma obauser posted image

JA POL PA AKCIJA ŽENSKE, GREMOOOOOO user posted image user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu klepetkaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2630
17.4.2009 23:09:16   
klepetkaa
punce, a ste ve nekaj opazile? da skoraj vsako novo stran otvorim jazuser posted image user posted image .  Ja no, je treba znat...sEm mal user posted image .

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
17.4.2009 23:09:17   
Nasy
ja klepetka, sej tega se bojimuser posted image user posted image user posted image

no, nej syuri pove, kje so uni smeškoti ja, men je uni fenomenalen, k po mizi tolče pa se reži

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
17.4.2009 23:09:47   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 2633
17.4.2009 23:10:06   
Nasy
moj še ne spi, me tle na kavču čuvauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2634
17.4.2009 23:10:33   
Anonimen

punce, a ste ve nekaj opazile? da skoraj vsako novo stran otvorim jazuser posted image user posted image .  Ja no, je treba znat...sEm mal user posted image .

Ma klepetka lahko teb, ker imaš izkušnje. Že 177 objavljenih postov?! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2635
17.4.2009 23:10:40   
seny

ni resuser posted image user posted image 101 in 102 sta mojeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2636
17.4.2009 23:12:12   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: Nasy

Tako se to delauser posted image user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
17.4.2009 23:12:38   
Anonimen

ni resuser posted image user posted image 101 in 102 sta mojeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem že hotla vprašat kam se je zgubila naša Seny, če se je šla spet tuširat med obljavljanjem posta, pa vidim, da je strani iskala user posted image user posted image user posted image
Seny- kolkokrat si se danes že stuširala? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 2638
17.4.2009 23:13:08   
klepetkaa
ja, s sayurinimi smajliji vam pa lahko tud moja malenksot postrežeuser posted image user posted image user posted image

samo še malo, smao še trenutek potrpiteuser posted image

user posted image

trarammmm

takole, drage dame, za vas vseuser posted image

http://kofetkanje.mojforum.si/posting.php?mode=smilies

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
17.4.2009 23:13:30   
Nasy
zanimivo, na keri strani je že tale ribnška, začelo se je pa z iskanjem frizerkeuser posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
17.4.2009 23:13:43   
seny

Sem že hotla vprašat kam se je zgubila naša Seny, če se je šla spet tuširat med obljavljanjem posta, pa vidim, da je strani iskala user posted image user posted image user posted image
Seny- kolkokrat si se danes že stuširala? user posted image user posted image user posted image user posted image
Samo enkrat , imamo vodo na števcuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
17.4.2009 23:14:15   
Anonimen
user posted image  klepetka!!

Neposredna povezava do sporočila: 2642
17.4.2009 23:15:06   
Anonimen

zanimivo, na keri strani je že tale ribnška, začelo se je pa z iskanjem frizerkeuser posted image

Jap, še dobro da si si zaželela novo frizuro, drugače se mogoče nikoli ne bi našle user posted image

(odgovor članu Nasy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2643
17.4.2009 23:16:13   
Nasy
klepetka, superuser posted image
končno ga imam, smajlija namreč user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
17.4.2009 23:16:34   
klepetkaa

Ma klepetka lahko teb, ker imaš izkušnje. Že 177 objavljenih postov?! user posted image user posted image user posted image

če sem lahko skromna... imam s tastarim nickim, ki pa je  zaradi tehničnih težav nekje v arhivu in   je čisto podoben  temu že skorajda 3000 objavuser posted image in  z njimi 5 zvezdicuser posted image user posted image

no ja, pustimo zdajle malenkostiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
17.4.2009 23:18:23   
Anonimen
Ja, se spomnim klepetka da si imela velikoo objav. Meni bi bilo kar malo žal za izgubljene zvezdice..

Neposredna povezava do sporočila: 2646
17.4.2009 23:18:25   
klepetkaa

v bistvu si vsega kriva ti in tvoja frizura... zato imaš v dobrem en kofeuser posted image

kaj, a da ne boš dol padla, al kaj?!user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
17.4.2009 23:18:59   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2648
17.4.2009 23:19:39   
Nasy
pikica, ti jst dam enouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
17.4.2009 23:21:12   
klepetkaa

Ja, se spomnim klepetka da si imela velikoo objav. Meni bi bilo kar malo žal za izgubljene zvezdice..

user posted image ja, saj meni je tudi žal.. izjokala pa sem se zarad tega tud že ene parkratuser posted image user posted image

nasy, povej kakšne komentarje ti podaja zraven andrejuser posted image ?! KAj precej z očmi zvija zraven?user posted image
Sicer pa mu povej, da ribnške čveke uporabnik andrej77 že prav grdo zanemarjauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.