![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 17.4.2009 23:07:00
|
|
|
|
klepetkaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa IZVIRNO SPOROČILO: pikica** No kaj pol, se dobimo al ne? ma da ne bi bila tako pozna ura, bi ziher za foro prištramala do tebe . Če grem pa zdajle, b ipa rekel, da se mi sanja oz. da me luna nosi . SIcer pa itak spi A moj al tvoj? ma oba ja, nasy, lahko bi te policaji ustavli, in ti dali pihat.
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 17.4.2009 23:07:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: seny IZVIRNO SPOROČILO: pikica** OPATIJA Pojma nimaš Ma kako nimam pojma? Boš vidla kako bo zrasla naša oaza, ker smo jo SADILI z občutkom
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 17.4.2009 23:07:25
|
|
|
|
seny
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** IZVIRNO SPOROČILO: seny IZVIRNO SPOROČILO: pikica** No kaj pol, se dobimo al ne? Zdaj me vabiš , ko veš , da mojga ni čak , čak bom v nedeljo zvečer prišla Pa kaj pol če tvojga ni? Saj se zadnje čase nekaj hvališ kako ti otroci ponoči spijo, tako da zate pa res to ne sme bit problem moram sayuri vprašat , kje so tisti smeškoti , ki jih ima ona , se kar po tleh od smeha mečejo
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 17.4.2009 23:08:33
|
|
|
|
seny
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** IZVIRNO SPOROČILO: seny IZVIRNO SPOROČILO: pikica** OPATIJA Pojma nimaš Ma kako nimam pojma? Boš vidla kako bo zrasla naša oaza, ker smo jo SADILI z občutkom
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 17.4.2009 23:08:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa IZVIRNO SPOROČILO: pikica** IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa IZVIRNO SPOROČILO: pikica** No kaj pol, se dobimo al ne? ma da ne bi bila tako pozna ura, bi ziher za foro prištramala do tebe . Če grem pa zdajle, b ipa rekel, da se mi sanja oz. da me luna nosi . SIcer pa itak spi A moj al tvoj? ma oba JA POL PA AKCIJA ŽENSKE, GREMOOOOOO
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 17.4.2009 23:09:16
|
|
|
|
klepetkaa
|
punce, a ste ve nekaj opazile? da skoraj vsako novo stran otvorim jaz . Ja no, je treba znat...sEm mal .
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 17.4.2009 23:09:17
|
|
|
|
Nasy
|
ja klepetka, sej tega se bojim no, nej syuri pove, kje so uni smeškoti ja, men je uni fenomenalen, k po mizi tolče pa se reži
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 17.4.2009 23:09:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: seny IZVIRNO SPOROČILO: pikica** IZVIRNO SPOROČILO: seny IZVIRNO SPOROČILO: pikica** OPATIJA Pojma nimaš Ma kako nimam pojma? Boš vidla kako bo zrasla naša oaza, ker smo jo SADILI z občutkom
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 17.4.2009 23:10:06
|
|
|
|
Nasy
|
moj še ne spi, me tle na kavču čuva
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 17.4.2009 23:10:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa punce, a ste ve nekaj opazile? da skoraj vsako novo stran otvorim jaz . Ja no, je treba znat...sEm mal . Ma klepetka lahko teb, ker imaš izkušnje. Že 177 objavljenih postov?!
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 17.4.2009 23:10:40
|
|
|
|
seny
|
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa punce, a ste ve nekaj opazile? da skoraj vsako novo stran otvorim jaz . Ja no, je treba znat...sEm mal . ni res 101 in 102 sta moje
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 17.4.2009 23:12:12
|
|
|
|
seny
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nasy moj še ne spi, me tle na kavču čuva Tako se to dela
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 17.4.2009 23:12:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: seny IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa punce, a ste ve nekaj opazile? da skoraj vsako novo stran otvorim jaz . Ja no, je treba znat...sEm mal . ni res 101 in 102 sta moje Sem že hotla vprašat kam se je zgubila naša Seny, če se je šla spet tuširat med obljavljanjem posta, pa vidim, da je strani iskala Seny- kolkokrat si se danes že stuširala?
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 17.4.2009 23:13:30
|
|
|
|
Nasy
|
zanimivo, na keri strani je že tale ribnška, začelo se je pa z iskanjem frizerke
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 17.4.2009 23:13:43
|
|
|
|
seny
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** IZVIRNO SPOROČILO: seny IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa punce, a ste ve nekaj opazile? da skoraj vsako novo stran otvorim jaz . Ja no, je treba znat...sEm mal . ni res 101 in 102 sta moje Sem že hotla vprašat kam se je zgubila naša Seny, če se je šla spet tuširat med obljavljanjem posta, pa vidim, da je strani iskala Seny- kolkokrat si se danes že stuširala? Samo enkrat , imamo vodo na števc
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 17.4.2009 23:14:15
|
|
|
|
Anonimen
|
klepetka!!
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 17.4.2009 23:15:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nasy zanimivo, na keri strani je že tale ribnška, začelo se je pa z iskanjem frizerke Jap, še dobro da si si zaželela novo frizuro, drugače se mogoče nikoli ne bi našle
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 17.4.2009 23:16:13
|
|
|
|
Nasy
|
klepetka, super končno ga imam, smajlija namreč
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 17.4.2009 23:16:34
|
|
|
|
klepetkaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa punce, a ste ve nekaj opazile? da skoraj vsako novo stran otvorim jaz . Ja no, je treba znat...sEm mal . Ma klepetka lahko teb, ker imaš izkušnje. Že 177 objavljenih postov?! če sem lahko skromna... imam s tastarim nickim, ki pa je zaradi tehničnih težav nekje v arhivu in je čisto podoben temu že skorajda 3000 objav in z njimi 5 zvezdic IZVIRNO SPOROČILO: seny IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa punce, a ste ve nekaj opazile? da skoraj vsako novo stran otvorim jaz . Ja no, je treba znat...sEm mal . ni res 101 in 102 sta moje no ja, pustimo zdajle malenkosti
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 17.4.2009 23:18:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, se spomnim klepetka da si imela velikoo objav. Meni bi bilo kar malo žal za izgubljene zvezdice..
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 17.4.2009 23:18:25
|
|
|
|
klepetkaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nasy zanimivo, na keri strani je že tale ribnška, začelo se je pa z iskanjem frizerke v bistvu si vsega kriva ti in tvoja frizura... zato imaš v dobrem en kofe IZVIRNO SPOROČILO: Nasy moj še ne spi, me tle na kavču čuva kaj, a da ne boš dol padla, al kaj?!
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 17.4.2009 23:18:59
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 17.4.2009 23:19:39
|
|
|
|
Nasy
|
pikica, ti jst dam eno
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 17.4.2009 23:21:12
|
|
|
|
klepetkaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** Ja, se spomnim klepetka da si imela velikoo objav. Meni bi bilo kar malo žal za izgubljene zvezdice.. ja, saj meni je tudi žal.. izjokala pa sem se zarad tega tud že ene parkrat nasy, povej kakšne komentarje ti podaja zraven andrej ?! KAj precej z očmi zvija zraven? Sicer pa mu povej, da ribnške čveke uporabnik andrej77 že prav grdo zanemarja
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.