|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 4. del
17.4.2009 19:56:41   
majuška10
blueeyes
user posted image user posted image kr zares sem ga spucala! verjemi pa, da je od kar sem doma, bolj prazen kot poln.
sem tudi jst gledala te cunjce, res so luškane! kakšne so pa kej po velikosti?? mislim če so bolj majčkene

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
17.4.2009 19:59:45   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

a mi lahko katera pove kako se plačuje po tej internetni strani za cujne???user posted image

Lahko z karticami, mislim pa da se da tudi z njimi dogovoriti preko mejla, da plačaš na njihov TR na banki.  

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
17.4.2009 20:07:02   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: majuška10

blueeyes
user posted image user posted image kr zares sem ga spucala! verjemi pa, da je od kar sem doma, bolj prazen kot poln.
sem tudi jst gledala te cunjce, res so luškane! kakšne so pa kej po velikosti?? mislim če so bolj majčkene

sem probala prilepit link od velikosti...pa ne gre...Klikni na HELP, pa potem Sizing Guides...in tam najdeš velikosti za Childrens

< Sporočilo je popravil pokica_ -- 17.4.2009 20:08:57 >

(odgovor članu majuška10)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
17.4.2009 20:22:30   
majuška10
o hvala pokica!

sem že šla prečekirat
(te št. so ful različne od proizvajalca do proizvajalca, pa tudi te cunjce ki jih imam že doma so npr. št. 68 pa zgledajo tako majhne kot bi bile za 56)

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
17.4.2009 20:22:48   
Tanja_
Evo mene iz šopinga! Sm zapravla, pa velik nabavla. Razen cunjic in banjice mislim, da zdej vse imam. Za banjico in podstavek mi je blo škoda dat v BC 42 evrov, sm rekla prodajalki če majo kako cenej, pa je rekla, da se teh največ proda. Ma koga birga, klerih se proda velik, jst sm jo vprašala če ma kako cenejuser posted image  Je šla pol kr stran k enmu drugmu paru, k je bil prpravljen tok dat. Mislim! Sej itak, da jo bom kupla, če druge ne bom našla, ampak zakaj mi že apriori najdražjo kažeuser posted image  In ni mi škoda dat denarja za stvari, k mi kej pomenjo, ampak za eno kl... banjco mi je pa res velik 42 evrov. Najina za v kopalnico je bla pa 100, pa ni sam za 3 mesce.user posted image Na drugih oddelkih so pa prodajalke fullll prijazne in ful velik vejo svetovat. Cunjc pa nism nabavla, k mi ni nič kej všeč. Vse al roza al modro, totalno neizvirno. Zdej me pa vse dol tišči, k smo tok hodile, ma bo že. Se bom spočila pa bo. Jutri pa po tapete, pa pol morm mal hrane it nabavt. Jst ne vem kaj je to, odkar sem doma je očitno un možic k lučko pržiga začel hrano jest, k je kr skoz prazen hladilnikuser posted image . A mate ve tud tak problem?

Neposredna povezava do sporočila: 3880
17.4.2009 20:25:54   
pokica_
majuška, pa sma sami ostaliuser posted image
.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
17.4.2009 20:28:26   
majuška10
ja pa jst sem še vedno v teh cunjcah user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
17.4.2009 20:29:22   
pokica_
Št. otr. konfekcij se pa zelo razlikujejo,...v vsaki trgovini drugače. Sem slišala, da so te št. malo večje kot naše menda, ne me pa držat za besedo. Bi morala povedat kera iz izkušenj.

Tanja, si pa spraznila denarnicouser posted image ? Ja vem ja BC in te banice....no jaz sem čakala prijateljico, če mi bo posodila ta komplet banice in stojala, pa ga še rabijo pr svojmu 9 mesečniku. Pa sma šla in sma kar kupila, sma pa dala tolk kot praviš ja...42 €user posted image . Ampak zdaj je našeuser posted image  in bo še za 2. otroka...ali pa še za 3. user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
17.4.2009 20:29:32   
FLASK_A
Ojla!

Kaj dogajauser posted image Moja dva sta se šla kopat pa imam mal časauser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

Neposredna povezava do sporočila: 3884
17.4.2009 20:30:36   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: majuška10

ja pa jst sem še vedno v teh cunjcah user posted image

So lepe kaj? Jaz sem si že košarico naredla in se registrirala in use...sam bom počakala na našega punkija. user posted image  Da vidmo, kako bo velik ali majhen. Hihi

Neposredna povezava do sporočila: 3885
17.4.2009 20:32:18   
FLASK_A
a to šopingirate on-line? Kje pa?

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
17.4.2009 20:32:50   
majuška10
Tanja, glede banjice, kaj pa če jo preko recinkota naročiš? pride 27 EUR, sicer če pa opraviš nakup nad 50 eur je pa dostava zastonj
poglej link (jst sem preko tega komodo naročila pa zdej razmišljam da bi banjico tudi)

http://www.recinko.si/products.php?PHPSESSID=624648aa2a6c03e7163cdfa64c989377&cat=7&pg=2 

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
17.4.2009 20:33:37   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Ojla!

Kaj dogajauser posted image Moja dva sta se šla kopat pa imam mal časauser posted image

Pa nič posebnega. Jaz sem pojedla kos kruha pa en kos pečenke, pa paradajz....za posladek pa en magnum lih zdaj. user posted image  zdaj pa komi dihamuser posted image

Čakam, da se moj prebudi, pa še kr spiuser posted image . So šli po šihtu na pivičko s sodelavci, pa ga je zgleda utrudila zadeva,...ni več v formiuser posted image user posted image user posted image . Se mora privadit, da bo fešta pol za rojstvo user posted image user posted image .

elyy, kaj boš pa ti povedla lepega?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
17.4.2009 20:35:53   
pokica_

a to šopingirate on-line? Kje pa?

TUKAJ
http://www.nextdirectory.eu/index.asp 

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
17.4.2009 20:36:27   
majuška10
Pokica, super! ampak so pa res res luštne!! link sem si že dala med favorits, da bom pol kasneje, ko vidim kako bomo veliki lahko kaj naročila;  sem pa  link poslala še mojim kolegicam, zadnje cajte se vse navdušujejo nakupov preko spleta.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3890
17.4.2009 20:37:09   
FLASK_A
Pokica user posted image Je pa revež, da je tako omagal... No, bo pa zato sedaj zvečer bolj fituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz bi tut kej pojedla, pa nimam več kam datuser posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
17.4.2009 20:44:39   
pokica_
majuška me veseli da ti je všeč tale web stran, meni je tudi!

FLASK_A, če bo pa spanec pripomogel k slončkanju, pol mu pa še dam kako uro spanca. user posted image  Sj je bil za akcijo že ko je domov pršu, sam sem jaz preveč bila v pripravi kosila....je pa revček zaspal. user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
17.4.2009 20:47:46   
majuška10
nč jst grem tudi zdej, mal pogledat kaj je po tv alpa brat knjigo, še 2 urce pa pride lubi domov.
lepo se mejte in vsem želim lep vikend!

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
17.4.2009 20:51:14   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_
FLASK_A, če bo pa spanec pripomogel k slončkanju, pol mu pa še dam kako uro spanca. user posted image

A pol bo akcija, če ga zbudiš ni pa nič, al kako? user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
17.4.2009 20:52:12   
pokica_
lep večer tudi tebi majuška!

Neposredna povezava do sporočila: 3895
17.4.2009 21:01:01   
pokica_

IZVIRNO SPOROČILO: pokica_
FLASK_A, če bo pa spanec pripomogel k slončkanju, pol mu pa še dam kako uro spanca. user posted image

A pol bo akcija, če ga zbudiš ni pa nič, al kako? user posted image

No se je že zbudo, sam zdaj bo rabu 1h najmanj, da še k sebi pride....bo še dolga noč! Hahauser posted image  

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
17.4.2009 21:05:04   
FLASK_A
user posted image user posted image user posted image

Pokica, uživajta!

Jaz grem pa mal pospravljat, lahko še mojega malo zraven vprežem pa bo hitrejeuser posted image
Lepo se imejte pa lepe sanje!

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
17.4.2009 21:16:03   
pokica_
Nočko FLASK_A!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
17.4.2009 21:22:22   
zoja10
he he... se prou smejim..
Pokica a še kr si tle....dej ga mal pod rebra user posted image user posted image  user posted image .... midva sva lih eno pivičko spila (on jo je)...zdej pa počasi pod tuš...

jaz mam prepoved slončkanja...in to da mam do pdp ja sam še 14 dni ...bi se na prepoved že lohk počasi požvižgala...al mislite da bi lohk blo kej narobe?user posted image  sam zdej pa ne znam več...user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
17.4.2009 21:36:02   
pokica_
hehe še kr tle jauser posted image . Pa gledam poletne cotike na netu, kaj bi lahko naročila, ko bo šel trebuh stran imajo tko lepe stvari. Moj pa je že nazaj zaspaluser posted image ....Runda 2!user posted image  

mi2 sma pa rekla da boma spila kozarček Suvinjona...če bo dober, pol ga bojo mel za fešto ob rojstvu user posted image .

Slončkanje...jst bi pa nevem če bi..sicer nimama prepovedi, ampak to je zgolj tako,..če G reče, včasih pa tud ne povejo. Sma zadnjič očitno mal preveč, pa sem pol krvavela full, zdaj pa nevem če si bom še upala. user posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?