|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 4. del
17.4.2009 12:53:54   
Obelix
KatMat, me je kar zmrazilo, ko sem prebrala tvojo zgodbo. Jaz bi takoj potegnila črto med odnosi. Takega odnosa ne bi mirno in tiho požrla. Pa se nimam za prepirljivo, ampak to kar si je dovolila tvoja svakinja je nesramnost in žaljivo do nosečnice. Skušam se držati načela, da smo čim bolj finančno samostojni in ne želim in nočem nobene pomoči. Tak princip nas sicer drago pride, ampak mir ima pa tudi svojo ceno, a ne. Sem pa slučajno zasledila, da humanitarno društvo slovenija podarja otroška oblačila in opremo. Če te zanima, si pog

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
17.4.2009 12:55:18   
pokica_
Ja kaj je pa to danes za enga čudnega dnevauser posted image  Vsi smo neki bogi danes.

Pr nas pa tak veter piha, da sem morala vsa okna zapretuser posted image .

Ima katera danes pregled/ctg? Držim pesti!

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
17.4.2009 12:56:24   
Anonimen
katmat: nimam besed, škoda da nisi šla že prej pogledat kakšnu imajo, jz upam da se boš zvlekla vn!user posted image
drugače pa ja: kik na rudniku ima kr dost pocen cujnce pa C&A tudi potem so tukaj še spletne strani kot so PODARIM.SI, RR-MALI OGLASI, ne vem drugače ti ne znam pomagat, jz upam da bo tvoj user posted image vsaj varen prišel domov

ja k frizerju grem pa šele ob 20h k je pršel neki vmesuser posted image

sem se včeraj kr najedla peciva sam t glavnu pa pride jutriuser posted image

l.p.

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 3753
17.4.2009 12:57:08   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Obelix
A katera pozna kakšno dobro kremo za telo, ki diši po kokosu?

Jst sem enkrat dobila za darilo Hawaiian Tropic Luxury Body Butter z vonjem kokosa. Super je! Je pa to kremno kokosovo maslo in se fajn vpije v telo. Na slovenski nalepki zadaj piše, da je uvoznik Happy Life d.o.o., Medvode. Nimam pojma, kje se jo dobi v trgovini.

http://www.lepa.si/forum/showthread.php?t=4195

Moj je sicer v malo drugačni embalaži...

(odgovor članu Obelix)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
17.4.2009 13:03:38   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

IZVIRNO SPOROČILO: Obelix
A katera pozna kakšno dobro kremo za telo, ki diši po kokosu?

Jst sem enkrat dobila za darilo Hawaiian Tropic Luxury Body Butter z vonjem kokosa. Super je! Je pa to kremno kokosovo maslo in se fajn vpije v telo. Na slovenski nalepki zadaj piše, da je uvoznik Happy Life d.o.o., Medvode. Nimam pojma, kje se jo dobi v trgovini.

http://www.lepa.si/forum/showthread.php?t=4195

Moj je sicer v malo drugačni embalaži...

Saj sem ti že v jutranjem postu odg. ko mi ga ni objavlouser posted image .
Jaz imam zdaj eno tako fino z čudovitim vonjem,...kokosa in še nečesa,..ti ne znam povedat. Mi je pa mami podarila; je od Oriflama, imenuje se pa After Hours body cream,...diši izjemno, moj je čist omamljen ko me maže s temuser posted image . Sigurno pa ne stane dosti,...če imaš koga ko prodaja za oriflame?!
Moram mami rečt, naj mi še kako da. user posted image  Od ene sodelavke kupuje to kozmetiko.

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
17.4.2009 13:07:06   
Obelix
Punce hvala za pomoč. Bom šla prihodnji teden v Mullerja še pogledat za tale Hawaiian tropic, pa bom poročila, če res dišim kot kokos user posted image . Skoz me daje tisti občutek, da mora biti pred porodom vse tipi top, vse nakupljeno, kot da potem pol leta ne bom zapustila hiše. Ti hormoni....

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
17.4.2009 13:10:04   
FLASK_A
Katmat, imaš ZSuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
17.4.2009 13:10:11   
lananai
KatMat, glede cunjic za user posted image ... Vsaj te bi ti pa najbrž lahko bratec posodil, ki ima že zdej dojenčico doma. Ko boš ti rodila, bodo njej tiste male cunjice že premajhne, tvoji bodo pa ravno prav. Prav hudo mi je zate. Upam, da zrihtaš, da bo za vse najboljše. Samo globoko dihat in probaj brez panike. user posted image

(odgovor članu Obelix)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
17.4.2009 13:14:27   
Anonimen
no jz sem vse prštimala kosilo: bom mela pečen piščanček, pečen krompir in solatouser posted image

ja madonca prnas tud ful piha za znortuser posted image

(odgovor članu lananai)
  Neposredna povezava do sporočila: 3759
17.4.2009 13:19:45   
Leela
Jaz sem pa danes zvedla zanimivo novico iz službe. Direktorica ne mara več zaposlovati žensk, ker gredo na porodniško in so potem problemi. Danes sem pa zvedla, da bo šel sodelavec na porodniško... Tok se mi fajn zdi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
17.4.2009 13:19:47   
Anonimen
kam ste vse zdej zginleuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3761
17.4.2009 13:22:27   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30
no jz sem vse prštimala kosilo: bom mela pečen piščanček, pečen krompir in solatouser posted image

A se lahko prijavimuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
17.4.2009 13:24:22   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

Jaz sem pa danes zvedla zanimivo novico iz službe. Direktorica ne mara več zaposlovati žensk, ker gredo na porodniško in so potem problemi. Danes sem pa zvedla, da bo šel sodelavec na porodniško... Tok se mi fajn zdi.

user posted image user posted image user posted image

Pri mojemu v službi so tut nekaj glasni... Kao da tut ženske nismo več to, kar smo bileuser posted image Ker je dostikrat on bolniško vzel, ko je bil mali bolan. Pa je bilo nerganje v smislu- sej je mama doma, ti pridi delat.user posted image Halooo! Jaz sem pa norela doma, ko mi je moj to govoriluser posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
17.4.2009 13:34:31   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

Dobro jutro!

junona ti pa lahko vsako jutro takle zajtrk pripraviš..kakšni pomočniki,uf..user posted image user posted image user posted image

čveki se greš frizirat?jaz sem se mislila it tudi naročit pa šele ob 9 začne,ga bom kar poklicala.

vreme je čist adijo,no zdaj se nekaj sonček sili na površje.sam ponoči je pa moglo bit kakšno neurje,nam je oba stola s terase odpihnilo.user posted image dobro da ni bilo kakšnega avta na dvorišču.

Bote prehitro potem rodile.user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
17.4.2009 13:34:45   
elyy
jst bom kosilo oziroma večerjo nardila komi ob 5 preden moj luby pride domov...no jst sm pa serviserja klicala za popravek plinske peči.....madonca še tm me je po žepu podrl....
men se nč neda dons?sm misla vse generalno spucat,pa bom rajš jutr k bom zutri itak sama doma!

cveka:a komi čakaš juter ohcet??jutr te bomo pogrešal....user posted image kle gor!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
17.4.2009 13:35:05   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: elyy

dober večer!

Kva sm jezna zdej......kr kadi se iz mene.....mogoče mau neumesno ampak,dejte mi ve povedat kaj bi ve nardile na mojmu mestuuser posted image ....
moj ma enga skutrja in mi mamo klet na koncu hodnika pač je tko narjen....in po hodniku pele skuterja(kar pomen,da drugi tud vozičke vozjo mem,skiroje,kolesa.....)in hišnik,ki je najin sosed je pa začeu težit,zard motorja...zakaj ga voz po hodniku??
on je pa res grozen pred svojimi vrati ima grozno omaro in kr ene ****rije pred vratimi(klešče...)....in se neki začeu prtožvat....tok me je prej razkuru,da sm doma tok jokala.....moj je čist znoru...in nevem kaj nej motor parkiravam pod oken al kaj??

dobro jutro (če lahko tako rečem)... je vse prej kot dobro... očitno sem neko virozico staknila... me grlo boli, pa vsa hripava sem, z nosa mi teče, v glavi mi pa že od včeri razbija... upam da se bo kej izboljšalo stanje do druzga tedna.. pa še vreme je tako da to ni za nikamor - 5 minut sije full sonce, 5 minut pa pada dež tko da mam že skoz poplave kle okol

elyy kok časa pa že mata ta motor tm parkiran - a pa prej nobenga ni motilo?? se pritožuje samo hišnik ali tudi ostali sosedi? ne se sekirat, k ni vredn.. itak nima kej za delat, pol si je pa mogu najdt eno žrtev - in to pač tebe k si user posted image  in ve da si bolj ranljiva... zdej se on boljše počuti k je kao pomemben... ne se mu dat.. super da si zrihtala vse na csd

k.tja ja tale moja soseda je res od boga poslana... user posted image  user posted image  user posted image

Junona hvala za zajtrk... se je prov prilegel user posted image  user posted image  pa seveda za pomočnike tud... še kej se oglasi

cveka kako je bilo na mlajčkih... si se najdla in sprehodila?? btw, mam uniformiranca doma  user posted image user posted image ... jz sem mela pa full dolg željo jt v vojsko, pa nisem nobene našla da bi šla z mano... zdej pa moj prav da je en vojak v familiji čist dovolj user posted image  objavi kakšno slikico nove frizure ko se vrneš... tud jz grem šele drugo leto na morje, letos vprašanje če bomo kej šli - mogoče kakšen dan na slovensko obalo čekirat, tok da naša Gaja spozna morje user posted image  bomo pa kej na Bledu in Bohinju okoli skakali

obelix jz uporabljam Avonove stvari... men full ustrezajo... sicer ne kokosove k nisem glih ljubiteljica kokosa, jih pa moja sestra uporablja in je tud full zadovoljna... pa kakšen Oriflame

katmat jz sem še kr 2 v 1... imaš že kakšno novo vizijo mojega poroda??
kr naježla sem se ko berem tvojo zgodbo... groza... z vozičkom res lahko še malo počakaš... majo res tud full lepe rabljene.. če kaj rabiš kr sporoči.. z veseljem ti bom pomagala kolikor bom le lahko user posted image user posted image user posted image
kot je tudi lake rekla.... bolha, amzs... malo preglej.. za cotike - BC ma full ugodno- majčko al pa bodije dobiš že za 1€ (te k so znižane), pa niso grde.. jz sem si jih tud vzela... obrni se na prijatelje - sigurno imajo še kakšne stvari ki ti jih bodo z veseljem posodili... marsikdo je zelo radodaren, čeprov si sploh ne bi mislila - to sem izkusila na svoji koži

dudica tud jz sem tko kupovala kot ti... vsak mesec ko je prišla plača sem šla v nabavo in vse zagonila za otroške stvari (voziček, oblekce, ležalnik,...), tko da sem komi shajala pol še z računi... se mi je pa glih izšlo

oliveoyl jz mam tud čist ravne lase... pa težke... tko da sem skoz polizana k da bi mela srečanje s kakšno kravico user posted image  user posted image  tud če si jih nakodram zdržijo max 2 ure, pol so spet ravni ... edin mogoče trajna bi mi pomagala user posted image

petra a sva že 2 bolani user posted image  user posted image  obema en user posted image  da se čim prej pozdraviva

Tanja_ upam da si uredu in ne bruhaš več... super za vse opravljeno na CSD - kero si pa mela?? kako se je pisala - una k sedi pr vratih al uno pr oknu??

Bom.user posted image Vam bom še pripopala kaj.user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
17.4.2009 13:35:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

A se lahko prijavimuser posted image user posted image user posted image user posted image

flaška ti kr prituser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 3767
17.4.2009 13:36:14   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

Hihi, meni bi se tudi fajn zdelo! user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
17.4.2009 13:37:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: elyy

jst bom kosilo oziroma večerjo nardila komi ob 5 preden moj luby pride domov...no jst sm pa serviserja klicala za popravek plinske peči.....madonca še tm me je po žepu podrl....
men se nč neda dons?sm misla vse generalno spucat,pa bom rajš jutr k bom zutri itak sama doma!

cveka:a komi čakaš juter ohcet??jutr te bomo pogrešal....user posted image kle gor!

kaj a ne bi smelauser posted image

veš da komaj čakam saj se mi brat žen to veš da je dogodekuser posted image user posted image user posted image
sam upam da se bom vredu počutila in bom lahko šlauser posted image

(odgovor članu elyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3769
17.4.2009 13:37:50   
lananai
KONČNO mi je ratalo vas do konca prebrat! Sem vas prejšnji vikend zanemarjala, sem rabila še cel teden, da sem prišla na zeleno vejo! Bo treba bolj resno tole RR čekirat...

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
17.4.2009 13:38:56   
Anonimen

KONČNO mi je ratalo vas do konca prebrat! Sem vas prejšnji vikend zanemarjala, sem rabila še cel teden, da sem prišla na zeleno vejo! Bo treba bolj resno tole RR čekirat...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lananai)
  Neposredna povezava do sporočila: 3771
17.4.2009 13:40:30   
FLASK_A
Cveka, kva sem ti fouš, da greš jutri user posted image Men je to tooooook lepoooo! Jaz samo upam, da bom v juniju že čist OK, da se bomo že navadli en na drugega in bom šla še jaz mal plesat pa jestuser posted image Bratranec od mojega se bo poročil, pa sva vabljenauser posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
17.4.2009 13:41:22   
FLASK_A

Ja no, sej zato je porodniška! Kaj pa skačeš naokroguser posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
17.4.2009 13:43:44   
Anonimen

Cveka, kva sem ti fouš, da greš jutri user posted image Men je to tooooook lepoooo! Jaz samo upam, da bom v juniju že čist OK, da se bomo že navadli en na drugega in bom šla še jaz mal plesat pa jestuser posted image Bratranec od mojega se bo poročil, pa sva vabljenauser posted image

ma kaj mi boš folš k plesat ne bom kej dost moglauser posted image tako da bom čist skojz neki žvečlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 3774
17.4.2009 13:47:08   
FLASK_A

ma kaj mi boš folš k plesat ne bom kej dost moglauser posted image tako da bom čist skojz neki žvečlauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Zdej sem prav sliko pred sabo vidla... Naša Cveka, s polnimi usti rahlega peciva ob praznem jušnem in glavnem krožniku... Meso v njeni bližnji okolici je čudežno izginulo, svatje v njeni bližnji okolici lačni gledajo v prazne sklede... Ni kej, nosečnica na pohoduuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?