Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 12:53:54
|
|
|
|
Obelix
|
KatMat, me je kar zmrazilo, ko sem prebrala tvojo zgodbo. Jaz bi takoj potegnila črto med odnosi. Takega odnosa ne bi mirno in tiho požrla. Pa se nimam za prepirljivo, ampak to kar si je dovolila tvoja svakinja je nesramnost in žaljivo do nosečnice. Skušam se držati načela, da smo čim bolj finančno samostojni in ne želim in nočem nobene pomoči. Tak princip nas sicer drago pride, ampak mir ima pa tudi svojo ceno, a ne. Sem pa slučajno zasledila, da humanitarno društvo slovenija podarja otroška oblačila in opremo. Če te zanima, si pog
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 12:55:18
|
|
|
|
pokica_
|
Ja kaj je pa to danes za enga čudnega dneva Vsi smo neki bogi danes. Pr nas pa tak veter piha, da sem morala vsa okna zapret . Ima katera danes pregled/ctg? Držim pesti!
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 12:56:24
|
|
|
|
Anonimen
|
katmat: nimam besed, škoda da nisi šla že prej pogledat kakšnu imajo, jz upam da se boš zvlekla vn! drugače pa ja: kik na rudniku ima kr dost pocen cujnce pa C&A tudi potem so tukaj še spletne strani kot so PODARIM.SI, RR-MALI OGLASI, ne vem drugače ti ne znam pomagat, jz upam da bo tvoj vsaj varen prišel domov ja k frizerju grem pa šele ob 20h k je pršel neki vmes sem se včeraj kr najedla peciva sam t glavnu pa pride jutri l.p.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 12:57:08
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: Obelix A katera pozna kakšno dobro kremo za telo, ki diši po kokosu? Jst sem enkrat dobila za darilo Hawaiian Tropic Luxury Body Butter z vonjem kokosa. Super je! Je pa to kremno kokosovo maslo in se fajn vpije v telo. Na slovenski nalepki zadaj piše, da je uvoznik Happy Life d.o.o., Medvode. Nimam pojma, kje se jo dobi v trgovini. http://www.lepa.si/forum/showthread.php?t=4195 Moj je sicer v malo drugačni embalaži...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 13:03:38
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: lananai IZVIRNO SPOROČILO: Obelix A katera pozna kakšno dobro kremo za telo, ki diši po kokosu? Jst sem enkrat dobila za darilo Hawaiian Tropic Luxury Body Butter z vonjem kokosa. Super je! Je pa to kremno kokosovo maslo in se fajn vpije v telo. Na slovenski nalepki zadaj piše, da je uvoznik Happy Life d.o.o., Medvode. Nimam pojma, kje se jo dobi v trgovini. http://www.lepa.si/forum/showthread.php?t=4195 Moj je sicer v malo drugačni embalaži... Saj sem ti že v jutranjem postu odg. ko mi ga ni objavlo . Jaz imam zdaj eno tako fino z čudovitim vonjem,...kokosa in še nečesa,..ti ne znam povedat. Mi je pa mami podarila; je od Oriflama, imenuje se pa After Hours body cream,...diši izjemno, moj je čist omamljen ko me maže s tem . Sigurno pa ne stane dosti,...če imaš koga ko prodaja za oriflame?! Moram mami rečt, naj mi še kako da. Od ene sodelavke kupuje to kozmetiko.
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 13:07:06
|
|
|
|
Obelix
|
Punce hvala za pomoč. Bom šla prihodnji teden v Mullerja še pogledat za tale Hawaiian tropic, pa bom poročila, če res dišim kot kokos . Skoz me daje tisti občutek, da mora biti pred porodom vse tipi top, vse nakupljeno, kot da potem pol leta ne bom zapustila hiše. Ti hormoni....
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 13:10:11
|
|
|
|
lananai
|
KatMat, glede cunjic za ... Vsaj te bi ti pa najbrž lahko bratec posodil, ki ima že zdej dojenčico doma. Ko boš ti rodila, bodo njej tiste male cunjice že premajhne, tvoji bodo pa ravno prav. Prav hudo mi je zate. Upam, da zrihtaš, da bo za vse najboljše. Samo globoko dihat in probaj brez panike.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 13:14:27
|
|
|
|
Anonimen
|
no jz sem vse prštimala kosilo: bom mela pečen piščanček, pečen krompir in solato ja madonca prnas tud ful piha za znort
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 13:19:45
|
|
|
|
Leela
|
Jaz sem pa danes zvedla zanimivo novico iz službe. Direktorica ne mara več zaposlovati žensk, ker gredo na porodniško in so potem problemi. Danes sem pa zvedla, da bo šel sodelavec na porodniško... Tok se mi fajn zdi.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 13:19:47
|
|
|
|
Anonimen
|
kam ste vse zdej zginle
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 13:22:27
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 no jz sem vse prštimala kosilo: bom mela pečen piščanček, pečen krompir in solato A se lahko prijavim
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 13:24:22
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela Jaz sem pa danes zvedla zanimivo novico iz službe. Direktorica ne mara več zaposlovati žensk, ker gredo na porodniško in so potem problemi. Danes sem pa zvedla, da bo šel sodelavec na porodniško... Tok se mi fajn zdi. Pri mojemu v službi so tut nekaj glasni... Kao da tut ženske nismo več to, kar smo bile Ker je dostikrat on bolniško vzel, ko je bil mali bolan. Pa je bilo nerganje v smislu- sej je mama doma, ti pridi delat. Halooo! Jaz sem pa norela doma, ko mi je moj to govoril
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 13:34:31
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Dobro jutro! junona ti pa lahko vsako jutro takle zajtrk pripraviš..kakšni pomočniki,uf.. čveki se greš frizirat?jaz sem se mislila it tudi naročit pa šele ob 9 začne,ga bom kar poklicala. vreme je čist adijo,no zdaj se nekaj sonček sili na površje.sam ponoči je pa moglo bit kakšno neurje,nam je oba stola s terase odpihnilo. dobro da ni bilo kakšnega avta na dvorišču. Bote prehitro potem rodile.
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 13:34:45
|
|
|
|
elyy
|
jst bom kosilo oziroma večerjo nardila komi ob 5 preden moj luby pride domov...no jst sm pa serviserja klicala za popravek plinske peči.....madonca še tm me je po žepu podrl.... men se nč neda dons?sm misla vse generalno spucat,pa bom rajš jutr k bom zutri itak sama doma! cveka:a komi čakaš juter ohcet??jutr te bomo pogrešal.... kle gor!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 13:35:05
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: elyy dober večer! Kva sm jezna zdej......kr kadi se iz mene.....mogoče mau neumesno ampak,dejte mi ve povedat kaj bi ve nardile na mojmu mestu .... moj ma enga skutrja in mi mamo klet na koncu hodnika pač je tko narjen....in po hodniku pele skuterja(kar pomen,da drugi tud vozičke vozjo mem,skiroje,kolesa.....)in hišnik,ki je najin sosed je pa začeu težit,zard motorja...zakaj ga voz po hodniku?? on je pa res grozen pred svojimi vrati ima grozno omaro in kr ene ****rije pred vratimi(klešče...)....in se neki začeu prtožvat....tok me je prej razkuru,da sm doma tok jokala.....moj je čist znoru...in nevem kaj nej motor parkiravam pod oken al kaj?? dobro jutro (če lahko tako rečem)... je vse prej kot dobro... očitno sem neko virozico staknila... me grlo boli, pa vsa hripava sem, z nosa mi teče, v glavi mi pa že od včeri razbija... upam da se bo kej izboljšalo stanje do druzga tedna.. pa še vreme je tako da to ni za nikamor - 5 minut sije full sonce, 5 minut pa pada dež tko da mam že skoz poplave kle okol elyy kok časa pa že mata ta motor tm parkiran - a pa prej nobenga ni motilo?? se pritožuje samo hišnik ali tudi ostali sosedi? ne se sekirat, k ni vredn.. itak nima kej za delat, pol si je pa mogu najdt eno žrtev - in to pač tebe k si in ve da si bolj ranljiva... zdej se on boljše počuti k je kao pomemben... ne se mu dat.. super da si zrihtala vse na csd k.tja ja tale moja soseda je res od boga poslana... Junona hvala za zajtrk... se je prov prilegel pa seveda za pomočnike tud... še kej se oglasi cveka kako je bilo na mlajčkih... si se najdla in sprehodila?? btw, mam uniformiranca doma ... jz sem mela pa full dolg željo jt v vojsko, pa nisem nobene našla da bi šla z mano... zdej pa moj prav da je en vojak v familiji čist dovolj objavi kakšno slikico nove frizure ko se vrneš... tud jz grem šele drugo leto na morje, letos vprašanje če bomo kej šli - mogoče kakšen dan na slovensko obalo čekirat, tok da naša Gaja spozna morje bomo pa kej na Bledu in Bohinju okoli skakali obelix jz uporabljam Avonove stvari... men full ustrezajo... sicer ne kokosove k nisem glih ljubiteljica kokosa, jih pa moja sestra uporablja in je tud full zadovoljna... pa kakšen Oriflame katmat jz sem še kr 2 v 1... imaš že kakšno novo vizijo mojega poroda?? kr naježla sem se ko berem tvojo zgodbo... groza... z vozičkom res lahko še malo počakaš... majo res tud full lepe rabljene.. če kaj rabiš kr sporoči.. z veseljem ti bom pomagala kolikor bom le lahko kot je tudi lake rekla.... bolha, amzs... malo preglej.. za cotike - BC ma full ugodno- majčko al pa bodije dobiš že za 1€ (te k so znižane), pa niso grde.. jz sem si jih tud vzela... obrni se na prijatelje - sigurno imajo še kakšne stvari ki ti jih bodo z veseljem posodili... marsikdo je zelo radodaren, čeprov si sploh ne bi mislila - to sem izkusila na svoji koži dudica tud jz sem tko kupovala kot ti... vsak mesec ko je prišla plača sem šla v nabavo in vse zagonila za otroške stvari (voziček, oblekce, ležalnik,...), tko da sem komi shajala pol še z računi... se mi je pa glih izšlo oliveoyl jz mam tud čist ravne lase... pa težke... tko da sem skoz polizana k da bi mela srečanje s kakšno kravico tud če si jih nakodram zdržijo max 2 ure, pol so spet ravni ... edin mogoče trajna bi mi pomagala petra a sva že 2 bolani obema en da se čim prej pozdraviva Tanja_ upam da si uredu in ne bruhaš več... super za vse opravljeno na CSD - kero si pa mela?? kako se je pisala - una k sedi pr vratih al uno pr oknu?? Bom. Vam bom še pripopala kaj.
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 13:35:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 no jz sem vse prštimala kosilo: bom mela pečen piščanček, pečen krompir in solato A se lahko prijavim flaška ti kr prit
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 13:36:14
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela Jaz sem pa danes zvedla zanimivo novico iz službe. Direktorica ne mara več zaposlovati žensk, ker gredo na porodniško in so potem problemi. Danes sem pa zvedla, da bo šel sodelavec na porodniško... Tok se mi fajn zdi. Hihi, meni bi se tudi fajn zdelo!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 13:37:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: elyy jst bom kosilo oziroma večerjo nardila komi ob 5 preden moj luby pride domov...no jst sm pa serviserja klicala za popravek plinske peči.....madonca še tm me je po žepu podrl.... men se nč neda dons?sm misla vse generalno spucat,pa bom rajš jutr k bom zutri itak sama doma! cveka:a komi čakaš juter ohcet??jutr te bomo pogrešal.... kle gor! kaj a ne bi smela veš da komaj čakam saj se mi brat žen to veš da je dogodek sam upam da se bom vredu počutila in bom lahko šla
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 13:37:50
|
|
|
|
lananai
|
KONČNO mi je ratalo vas do konca prebrat! Sem vas prejšnji vikend zanemarjala, sem rabila še cel teden, da sem prišla na zeleno vejo! Bo treba bolj resno tole RR čekirat...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 13:38:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lananai KONČNO mi je ratalo vas do konca prebrat! Sem vas prejšnji vikend zanemarjala, sem rabila še cel teden, da sem prišla na zeleno vejo! Bo treba bolj resno tole RR čekirat...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 13:40:30
|
|
|
|
FLASK_A
|
Cveka, kva sem ti fouš, da greš jutri Men je to tooooook lepoooo! Jaz samo upam, da bom v juniju že čist OK, da se bomo že navadli en na drugega in bom šla še jaz mal plesat pa jest Bratranec od mojega se bo poročil, pa sva vabljena
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 13:41:22
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: lananai KONČNO mi je ratalo vas do konca prebrat! Sem vas prejšnji vikend zanemarjala, sem rabila še cel teden, da sem prišla na zeleno vejo! Bo treba bolj resno tole RR čekirat... Ja no, sej zato je porodniška! Kaj pa skačeš naokrog
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 13:43:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Cveka, kva sem ti fouš, da greš jutri Men je to tooooook lepoooo! Jaz samo upam, da bom v juniju že čist OK, da se bomo že navadli en na drugega in bom šla še jaz mal plesat pa jest Bratranec od mojega se bo poročil, pa sva vabljena ma kaj mi boš folš k plesat ne bom kej dost mogla tako da bom čist skojz neki žvečla
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 17.4.2009 13:47:08
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Cveka, kva sem ti fouš, da greš jutri Men je to tooooook lepoooo! Jaz samo upam, da bom v juniju že čist OK, da se bomo že navadli en na drugega in bom šla še jaz mal plesat pa jest Bratranec od mojega se bo poročil, pa sva vabljena ma kaj mi boš folš k plesat ne bom kej dost mogla tako da bom čist skojz neki žvečla Zdej sem prav sliko pred sabo vidla... Naša Cveka, s polnimi usti rahlega peciva ob praznem jušnem in glavnem krožniku... Meso v njeni bližnji okolici je čudežno izginulo, svatje v njeni bližnji okolici lačni gledajo v prazne sklede... Ni kej, nosečnica na pohodu
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?