|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008
16.4.2009 9:41:57   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tasa.m

Otika jaz sem že vse dobila nakazan, otroški dodatek v torek, včeraj pa še starševsko nadomestilo. Imam pa preko Domžalske sociale, tako da bi mogla tudi ti že dobit.

Jaz tut prek Domžalske sociale, pa še kar ni nič user posted image

(odgovor članu tasa.m)
  Neposredna povezava do sporočila: 3376
16.4.2009 12:12:49   
arupnik3
ojla
csd jst sm mela učer vse nakazan
jst sm mela prvo menstruacijo po porodu 8.2. pol pa šele 1.4. tko da je čist neredna pa ne dojim kr neki in tud preden sm zanosila sm mela čist neredno upam pa da se bo izbolšal tale ciklus me pa tut kr boli en dan prej ko dobim ampak ne vzamem nobene tablete al pa karkoli druzga j
jst jo imam še vedno v košari in jo bom mela do nadalnega zaenkrat je še kar pridna al spi al pa gleda pa mal senčnik premaknem pa je takoj bolš
uspavanje čez dan sama zaspi ma čist ustaljen ritem zvečer pa tut sama zaspi se je že navadla da najprej kopanje (umivanje) pol pa malo certanja in potem papa no pol pa že umes zaspi al se pa še mal pocertava z dudico al pa na mojih rokicah (mislem da ne bo scertana)
dons mava popoldne posvetovalnico in dobi pikico bom poročala kako bo
kje je pa kej živ žav?
nič grem kej delat tamala pa itak spi
papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
16.4.2009 14:19:00   
pike
Pozdravljene,

no mi smo ravno prišli od P in cepljenja. Naša mala se je bolj zbala tistega cepiva po žlički in je bljuvala ven, sestra pa z žličko nazaj notr.
mere so pa skoraj identične kot sem jih sama izmerila oz. stehtala:
veliki smo 70 cmuser posted image
težki smo 9.800 g user posted image

jutri pa še damo ta UZ kolkov pa smo uredili za ta mesec.

Zgleda, da se spet vreme nekaj duri, mala zdaj spi tako, da greva pol malo ven.

Csd: otroški so ponavadi 14. v mesecu, starševsko pa sem do sedaj vedno dobila 15. v mesecu.

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
16.4.2009 14:46:48   
Anonimen
uuuu pike, tvoja je pa veliiika user posted image

CSD ... še kar nič user posted image

No midve sva iz špancira ... sva malo prej nazaj prišli, ko je ful pihat začelo zunaj.

PA mentorica mi je danes končno komentar na moj načrt diplome in ankete poslala tak da bom lahko spet malo na tem delala ... po eni strani sem ful vesela, da se bo lahko končno kaj naprej premaknilo, samo po drugi strani se mi pa tolk ne da s šolo ukvarjat user posted image ... sem ful bedna, a ne? user posted image

(odgovor članu pike)
  Neposredna povezava do sporočila: 3379
16.4.2009 15:14:41   
gemina
Hojla,

eno pitanje.....kje se kupijo riževi kosmiči? To ni isto kot rižolino ali pa mogoče?

Hvala!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
16.4.2009 15:19:17   
Anonimen
Jaz sem jih v DMu

(odgovor članu gemina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3381
16.4.2009 15:21:48   
gemina
pa to se zmeša v adapt. mleko? lahko pije? al je to ful gosto!

Mi že lahko začnemo počas uvajaz gh, zato malo sprašujem!

Včeri se je mal kremžil ob jabolki;) FACA!!

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
16.4.2009 15:39:23   
martka
v dm in v vsaki trgovini, tušu, šparu, v taki škatli kot čokolino-no, podobni. pa piše gor od 4.meseca, 6.meseca...
jaz bom to kupovala junija. nč prej. zdaj samo zizo dobi.

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu gemina)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
16.4.2009 15:39:58   
pike
ups, pri nas sem se pa malo zmotila glede teže, ki je bila 8.900 g.user posted image in ne skoraj 10kg, to bo verjetno drug mesec.

(odgovor članu gemina)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
16.4.2009 15:57:57   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: gemina

pa to se zmeša v adapt. mleko? lahko pije? al je to ful gosto!

Mi že lahko začnemo počas uvajaz gh, zato malo sprašujem!

Lahko kupiš take riževe kosmiče ki se zmešajo z AM ali pa take ki se zmešajo samo z vodo. Gosto pa lahko narediš čisto poljubno ... al tako da po flaški pije, al pa za na žlico.

(odgovor članu gemina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3385
16.4.2009 16:01:04   
gemina
martka....ti govoriš o rižolinu, ne? To sem tudi kupila.

Otika, ti pa govoriš o riževih kosmičih, ne? To bi pa rada kupila, ker je baje boljše od rižolina....

Tolk o tem...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
16.4.2009 16:20:24   
martka

martka....ti govoriš o rižolinu, ne? To sem tudi kupila.

Otika, ti pa govoriš o riževih kosmičih, ne? To bi pa rada kupila, ker je baje boljše od rižolina....

Tolk o tem...

ne ne govorim o rižolinu. govorim o riževih kosmičih.
tam kjer je polica z otroški mi čaji in s kašicami v kozarčkih je tudi to. škatle od hippa, od alete... ne vem več proizvajalcev.

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu gemina)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
16.4.2009 16:30:38   
gemina
OK, hvala za info...grem kupit to...sem bla kregana od patronažne, da rižolinno ni ok, da je preveč umeten.....pa mi ni blo nič jasno!!!user posted image

Drugače pa mu bom danes drugič dala žličko čežane ( jabolčne )....da se malo privadi ;) kak ga je fajn gledat,ko se krmeži in mu ni nič jasno ;)

Ajde babike!

Grem kuhat!

LP

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
16.4.2009 17:13:22   
arupnik3
ojla
midve sva od pediatra
mamo 6890g in 67 user posted image user posted image

smo se ceple pa je bla mal sitkana zdej je pa tut še zmeri mal sitkana upam da bo minilo
kje je pa naša kavica

(odgovor članu gemina)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
16.4.2009 22:59:49   
Ana Luna
hej, božičkove pomagačice!
samo na hitro sem preletela nekaj strani. vidim, da pridno rastete in šetate vsak dan z vozički naokrog. tudi mi smo veliko od zunaj. za forum ne ostane nič cajta. jaša je težak kot vreča cementa (po moje jih ma že krepko čez 8kg), mene tako boli križ, da komaj sedim ...
tudi mi bomo začeli z GH, verjetno najprej z riževimi kosmiči, saj se mali že na veliko slini in sploh že zelo očitno kaže potrebo po novih okusih. danes sem mu malo belega riža zmešala z AM in mu dala po žlički.
a ve opazite kaj razlike s prejšnjimi meseci - v tem smislu, da je več dela z otrokom, da je bolj zahteven ...? jaz sem zadnje dni čisto izčrpana, medtem ko sem takoj po porodu imela toliko energije, da sem postorila vse, pa še tu gor sem visela.
voziček - mi smo že dva tedna v športnem delu in smo zadovoljni. malemu pa dogaja.
pa še slikca ali dve. papa

user posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
17.4.2009 10:05:30   
gemina
Dober dan,

kje ste vse? Že zuni?

Da odprem novo temo o otroških avtosedežih...je katera že razmišljala, kaj bo kupila, ko bodi naši user posted image prerasli jajčko?

Jaz sem razmišljala o maxi cosi toby....zelo vredu karakteristike....napišite....

Sej ne, da sem ravno požrla celo vrečko kokos rum casaliuser posted image Tolk o men!!!!

LP

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
17.4.2009 10:10:59   
piaa
POZDRAVLJENE, mene pa nekaj zanima a res vse tako dobro spite ponoči?mi se namreč zelo pogosto prebujamo ker hoče naša princeska kar naprej zizat.ali pa jo zvija, ali pa ne vem več kajuser posted image v glavnem zmeraj je nekajuser posted image ne vem kda sem nazadnje spala eno uro skupaj?user posted image user posted image

za kakšen nasvet bom zelo hvaležna.

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
17.4.2009 10:23:20   
Anonimen
Avtosedež ... mi ga imamo že doma, saj sva ga skupaj z avtom na lizing vzela ... imava pa Römerja (duo plus, se mi zdi ... al king plus ... no ne vem) ... no tega ki je na testih najbolje ocenjen. Je še zapakiran in čaka uporabnico. Bomo pa MC lupinico uporabljali dokler ji glavica čez ne pogleda oz. dokler ne doseže 13 kg ... bomo videli kaj bo prej ... samo glede na njeno miinikensko postavo, bo prej prevelika za lupinico kot pa pretežka user posted image

Spanje ... ja zaenkrat moram spet potrkat na les, ker se mi spet samo 1x na noč zbudi ... od 4ih do 5ih enkrat. Spat hodi vedno ob pol 8ih, zbudi se pa tudi vedno od pol 7ih do 7ih enkrat ... tak da glede na tole njeno spanje imam bol jaz težave, ker se zvečer ne spravim dovolj zgodaj spat.

(odgovor članu piaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3393
17.4.2009 10:25:50   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: piaa
za kakšen nasvet bom zelo hvaležna.

A spi pri vama? Mogoče jo vidva motita in se potem pač zbuja. Al pa če bi ji zvečer dala kako riževe kosmiče ... Kaj pa če ji daš namesto joške dudo?

(odgovor članu piaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3394
17.4.2009 10:28:54   
gemina
piaa.....tudi mi smi imeli kakšen mesec krizo...mali je hotu jest na 2 uri AM ( se ne dojimo več )....gruntali cel mesec ZAKAJ????...in pogruntali....na steklenički imeli cucelj št. 2....in se je moral matrati, da je dobil kaj ven in posledično se je utrudil...se pravi,ko je bil minimalno sit, ni hotel več, ker se mu ni dalo več jest...in tako smo malo povečali cucelj...zdaj poje dvakrat toliko kot prej, zvečer, preden gre spat, še več in spi do 2h-3h, se še 1x naje in spi do jutra...in tako smo zjutraj vsi naspani...res sem vesela, da smo ga pogruntali.....

No to je to...

(odgovor članu piaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
17.4.2009 10:31:00   
gemina
Tako kot otika ti svetujem  zvečer riževe kosmiče...so malo bolj nasitni in tako ti bo user posted image zdržal dlje....

(odgovor članu gemina)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
17.4.2009 10:42:14   
piaa
problem je v tem, da noče niti dude, no vsaj v našem primeru je to problemuser posted image in tudi čez dan mi zelo malo spi. res ne vem kako naj jo navadim, da ne bi tako pogosto jedlauser posted image potem bi mogoče tudi več spala.kaj pa vem.nisem več dovolj pametna, že štiri mesece in pol nisem vredo spalauser posted image

(odgovor članu gemina)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
17.4.2009 11:09:35   
abi

Dober dan,

kje ste vse? Že zuni?

Da odprem novo temo o otroških avtosedežih...je katera že razmišljala, kaj bo kupila, ko bodi naši user posted image prerasli jajčko?

Jaz sem razmišljala o maxi cosi toby....zelo vredu karakteristike....napišite....

Sej ne, da sem ravno požrla celo vrečko kokos rum casaliuser posted image Tolk o men!!!!

LP

Jaz sem že za tavečjo kupila Romer King-a  (9-18kg) in smo zelo zadovoljni,
je pa MC Tobi tudi zelo dober sedež, še malce lažji kot Romer.

Vse dobro,
* a b i *

(odgovor članu gemina)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
17.4.2009 11:12:38   
abi

piaa.....tudi mi smi imeli kakšen mesec krizo...mali je hotu jest na 2 uri AM ( se ne dojimo več )....gruntali cel mesec ZAKAJ????...in pogruntali....na steklenički imeli cucelj št. 2....in se je moral matrati, da je dobil kaj ven in posledično se je utrudil...se pravi,ko je bil minimalno sit, ni hotel več, ker se mu ni dalo več jest...in tako smo malo povečali cucelj...zdaj poje dvakrat toliko kot prej, zvečer, preden gre spat, še več in spi do 2h-3h, se še 1x naje in spi do jutra...in tako smo zjutraj vsi naspani...res sem vesela, da smo ga pogruntali.....

No to je to...

user posted image , mogoče pa našega tudi to utrudi, ker ko se malce nasiti noče več jesti, čez 1 uro pa je spet lačen.
A imata Nuk-ov cucelj ?

Vse dobro,
* a b i *

(odgovor članu gemina)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
17.4.2009 11:27:10   
skorpika
jaz imam nuk-ov cucelj še vedno št.1 pa čist lepo je na 4ure, ponoči pa se zbudi 1x...

me pa zanima, če daš riževe kosmiče po flaški, kolk velik cucelj pa potem rabiš?

(odgovor članu abi)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......