Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 16.4.2009 9:41:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa.m Otika jaz sem že vse dobila nakazan, otroški dodatek v torek, včeraj pa še starševsko nadomestilo. Imam pa preko Domžalske sociale, tako da bi mogla tudi ti že dobit. Jaz tut prek Domžalske sociale, pa še kar ni nič
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 16.4.2009 12:12:49
|
|
|
|
arupnik3
|
ojla csd jst sm mela učer vse nakazan jst sm mela prvo menstruacijo po porodu 8.2. pol pa šele 1.4. tko da je čist neredna pa ne dojim kr neki in tud preden sm zanosila sm mela čist neredno upam pa da se bo izbolšal tale ciklus me pa tut kr boli en dan prej ko dobim ampak ne vzamem nobene tablete al pa karkoli druzga j jst jo imam še vedno v košari in jo bom mela do nadalnega zaenkrat je še kar pridna al spi al pa gleda pa mal senčnik premaknem pa je takoj bolš uspavanje čez dan sama zaspi ma čist ustaljen ritem zvečer pa tut sama zaspi se je že navadla da najprej kopanje (umivanje) pol pa malo certanja in potem papa no pol pa že umes zaspi al se pa še mal pocertava z dudico al pa na mojih rokicah (mislem da ne bo scertana) dons mava popoldne posvetovalnico in dobi pikico bom poročala kako bo kje je pa kej živ žav? nič grem kej delat tamala pa itak spi papa
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 16.4.2009 14:19:00
|
|
|
|
pike
|
Pozdravljene, no mi smo ravno prišli od P in cepljenja. Naša mala se je bolj zbala tistega cepiva po žlički in je bljuvala ven, sestra pa z žličko nazaj notr. mere so pa skoraj identične kot sem jih sama izmerila oz. stehtala: veliki smo 70 cm težki smo 9.800 g jutri pa še damo ta UZ kolkov pa smo uredili za ta mesec. Zgleda, da se spet vreme nekaj duri, mala zdaj spi tako, da greva pol malo ven. Csd: otroški so ponavadi 14. v mesecu, starševsko pa sem do sedaj vedno dobila 15. v mesecu.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 16.4.2009 14:46:48
|
|
|
|
Anonimen
|
uuuu pike, tvoja je pa veliiika CSD ... še kar nič No midve sva iz špancira ... sva malo prej nazaj prišli, ko je ful pihat začelo zunaj. PA mentorica mi je danes končno komentar na moj načrt diplome in ankete poslala tak da bom lahko spet malo na tem delala ... po eni strani sem ful vesela, da se bo lahko končno kaj naprej premaknilo, samo po drugi strani se mi pa tolk ne da s šolo ukvarjat ... sem ful bedna, a ne?
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 16.4.2009 15:14:41
|
|
|
|
gemina
|
Hojla, eno pitanje.....kje se kupijo riževi kosmiči? To ni isto kot rižolino ali pa mogoče? Hvala!
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 16.4.2009 15:19:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem jih v DMu
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 16.4.2009 15:21:48
|
|
|
|
gemina
|
pa to se zmeša v adapt. mleko? lahko pije? al je to ful gosto! Mi že lahko začnemo počas uvajaz gh, zato malo sprašujem! Včeri se je mal kremžil ob jabolki;) FACA!! LP
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 16.4.2009 15:39:23
|
|
|
|
martka
|
v dm in v vsaki trgovini, tušu, šparu, v taki škatli kot čokolino-no, podobni. pa piše gor od 4.meseca, 6.meseca... jaz bom to kupovala junija. nč prej. zdaj samo zizo dobi.
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 16.4.2009 15:39:58
|
|
|
|
pike
|
ups, pri nas sem se pa malo zmotila glede teže, ki je bila 8.900 g. in ne skoraj 10kg, to bo verjetno drug mesec.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 16.4.2009 15:57:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: gemina pa to se zmeša v adapt. mleko? lahko pije? al je to ful gosto! Mi že lahko začnemo počas uvajaz gh, zato malo sprašujem! Lahko kupiš take riževe kosmiče ki se zmešajo z AM ali pa take ki se zmešajo samo z vodo. Gosto pa lahko narediš čisto poljubno ... al tako da po flaški pije, al pa za na žlico.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 16.4.2009 16:01:04
|
|
|
|
gemina
|
martka....ti govoriš o rižolinu, ne? To sem tudi kupila. Otika, ti pa govoriš o riževih kosmičih, ne? To bi pa rada kupila, ker je baje boljše od rižolina.... Tolk o tem...
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 16.4.2009 16:20:24
|
|
|
|
martka
|
IZVIRNO SPOROČILO: gemina martka....ti govoriš o rižolinu, ne? To sem tudi kupila. Otika, ti pa govoriš o riževih kosmičih, ne? To bi pa rada kupila, ker je baje boljše od rižolina.... Tolk o tem... ne ne govorim o rižolinu. govorim o riževih kosmičih. tam kjer je polica z otroški mi čaji in s kašicami v kozarčkih je tudi to. škatle od hippa, od alete... ne vem več proizvajalcev.
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 16.4.2009 16:30:38
|
|
|
|
gemina
|
OK, hvala za info...grem kupit to...sem bla kregana od patronažne, da rižolinno ni ok, da je preveč umeten.....pa mi ni blo nič jasno!!! Drugače pa mu bom danes drugič dala žličko čežane ( jabolčne )....da se malo privadi ;) kak ga je fajn gledat,ko se krmeži in mu ni nič jasno ;) Ajde babike! Grem kuhat! LP
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 16.4.2009 17:13:22
|
|
|
|
arupnik3
|
ojla midve sva od pediatra mamo 6890g in 67 smo se ceple pa je bla mal sitkana zdej je pa tut še zmeri mal sitkana upam da bo minilo kje je pa naša kavica
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 16.4.2009 22:59:49
|
|
|
|
Ana Luna
|
hej, božičkove pomagačice! samo na hitro sem preletela nekaj strani. vidim, da pridno rastete in šetate vsak dan z vozički naokrog. tudi mi smo veliko od zunaj. za forum ne ostane nič cajta. jaša je težak kot vreča cementa (po moje jih ma že krepko čez 8kg), mene tako boli križ, da komaj sedim ... tudi mi bomo začeli z GH, verjetno najprej z riževimi kosmiči, saj se mali že na veliko slini in sploh že zelo očitno kaže potrebo po novih okusih. danes sem mu malo belega riža zmešala z AM in mu dala po žlički. a ve opazite kaj razlike s prejšnjimi meseci - v tem smislu, da je več dela z otrokom, da je bolj zahteven ...? jaz sem zadnje dni čisto izčrpana, medtem ko sem takoj po porodu imela toliko energije, da sem postorila vse, pa še tu gor sem visela. voziček - mi smo že dva tedna v športnem delu in smo zadovoljni. malemu pa dogaja. pa še slikca ali dve. papa
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 17.4.2009 10:05:30
|
|
|
|
gemina
|
Dober dan, kje ste vse? Že zuni? Da odprem novo temo o otroških avtosedežih...je katera že razmišljala, kaj bo kupila, ko bodi naši prerasli jajčko? Jaz sem razmišljala o maxi cosi toby....zelo vredu karakteristike....napišite.... Sej ne, da sem ravno požrla celo vrečko kokos rum casali Tolk o men!!!! LP
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 17.4.2009 10:10:59
|
|
|
|
piaa
|
POZDRAVLJENE, mene pa nekaj zanima a res vse tako dobro spite ponoči?mi se namreč zelo pogosto prebujamo ker hoče naša princeska kar naprej zizat.ali pa jo zvija, ali pa ne vem več kaj v glavnem zmeraj je nekaj ne vem kda sem nazadnje spala eno uro skupaj? za kakšen nasvet bom zelo hvaležna.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 17.4.2009 10:23:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Avtosedež ... mi ga imamo že doma, saj sva ga skupaj z avtom na lizing vzela ... imava pa Römerja (duo plus, se mi zdi ... al king plus ... no ne vem) ... no tega ki je na testih najbolje ocenjen. Je še zapakiran in čaka uporabnico. Bomo pa MC lupinico uporabljali dokler ji glavica čez ne pogleda oz. dokler ne doseže 13 kg ... bomo videli kaj bo prej ... samo glede na njeno miinikensko postavo, bo prej prevelika za lupinico kot pa pretežka Spanje ... ja zaenkrat moram spet potrkat na les, ker se mi spet samo 1x na noč zbudi ... od 4ih do 5ih enkrat. Spat hodi vedno ob pol 8ih, zbudi se pa tudi vedno od pol 7ih do 7ih enkrat ... tak da glede na tole njeno spanje imam bol jaz težave, ker se zvečer ne spravim dovolj zgodaj spat.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 17.4.2009 10:25:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: piaa za kakšen nasvet bom zelo hvaležna. A spi pri vama? Mogoče jo vidva motita in se potem pač zbuja. Al pa če bi ji zvečer dala kako riževe kosmiče ... Kaj pa če ji daš namesto joške dudo?
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 17.4.2009 10:28:54
|
|
|
|
gemina
|
piaa.....tudi mi smi imeli kakšen mesec krizo...mali je hotu jest na 2 uri AM ( se ne dojimo več )....gruntali cel mesec ZAKAJ????...in pogruntali....na steklenički imeli cucelj št. 2....in se je moral matrati, da je dobil kaj ven in posledično se je utrudil...se pravi,ko je bil minimalno sit, ni hotel več, ker se mu ni dalo več jest...in tako smo malo povečali cucelj...zdaj poje dvakrat toliko kot prej, zvečer, preden gre spat, še več in spi do 2h-3h, se še 1x naje in spi do jutra...in tako smo zjutraj vsi naspani...res sem vesela, da smo ga pogruntali..... No to je to...
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 17.4.2009 10:31:00
|
|
|
|
gemina
|
Tako kot otika ti svetujem zvečer riževe kosmiče...so malo bolj nasitni in tako ti bo zdržal dlje....
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 17.4.2009 10:42:14
|
|
|
|
piaa
|
problem je v tem, da noče niti dude, no vsaj v našem primeru je to problem in tudi čez dan mi zelo malo spi. res ne vem kako naj jo navadim, da ne bi tako pogosto jedla potem bi mogoče tudi več spala.kaj pa vem.nisem več dovolj pametna, že štiri mesece in pol nisem vredo spala
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 17.4.2009 11:09:35
|
|
|
|
abi
|
IZVIRNO SPOROČILO: gemina Dober dan, kje ste vse? Že zuni? Da odprem novo temo o otroških avtosedežih...je katera že razmišljala, kaj bo kupila, ko bodi naši prerasli jajčko? Jaz sem razmišljala o maxi cosi toby....zelo vredu karakteristike....napišite.... Sej ne, da sem ravno požrla celo vrečko kokos rum casali Tolk o men!!!! LP Jaz sem že za tavečjo kupila Romer King-a (9-18kg) in smo zelo zadovoljni, je pa MC Tobi tudi zelo dober sedež, še malce lažji kot Romer.
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 17.4.2009 11:12:38
|
|
|
|
abi
|
IZVIRNO SPOROČILO: gemina piaa.....tudi mi smi imeli kakšen mesec krizo...mali je hotu jest na 2 uri AM ( se ne dojimo več )....gruntali cel mesec ZAKAJ????...in pogruntali....na steklenički imeli cucelj št. 2....in se je moral matrati, da je dobil kaj ven in posledično se je utrudil...se pravi,ko je bil minimalno sit, ni hotel več, ker se mu ni dalo več jest...in tako smo malo povečali cucelj...zdaj poje dvakrat toliko kot prej, zvečer, preden gre spat, še več in spi do 2h-3h, se še 1x naje in spi do jutra...in tako smo zjutraj vsi naspani...res sem vesela, da smo ga pogruntali..... No to je to... , mogoče pa našega tudi to utrudi, ker ko se malce nasiti noče več jesti, čez 1 uro pa je spet lačen. A imata Nuk-ov cucelj ?
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 17.4.2009 11:27:10
|
|
|
|
skorpika
|
jaz imam nuk-ov cucelj še vedno št.1 pa čist lepo je na 4ure, ponoči pa se zbudi 1x... me pa zanima, če daš riževe kosmiče po flaški, kolk velik cucelj pa potem rabiš?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......