|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008
9.4.2009 8:24:58   
martka
GH - NOČE MLEKA ,HOČE ŽLICO...
pa ji daj mleko na žlico... nekaj žlic, vem da traja, samo moja mami pravi, da je 4mesece mene dojila, potem pa ni več imela... in sem dobila drugo mleko, ki ga iz stekleničke nisem hotela in mi ga je dajala po žlički. ja, dolgo je trajalo, špojedla pa sem vse. poskusi, potem pa daj stekleničko, pa spet menjaj... jaz bi tako...

ja, tudi meni gaja noče včasih jest sede, ne leže in potem tudi jaz hodim... kriza kaj vse naredimo za te naše čmrljeke...

jaz imam pa tak naval mleka, da me vse boli, zelo boli in kar ven teče, si moram ful pogosto blazinice menjevat... res hecno, da zdaj... tako hudo je, kot tisto drugo noč v porodnišnici, ko sem mislila, da me bo raztrgalo... resno punce, ponoči mi ne da spat, se zbujam in si hodim miceno stiskat- preveč ne, da ne bi bilo še več mleka. ja, gaja pa prespi noč in tudi potem ne more vsega spraznit... jao meni...

pesti in prste in igrače v usta tlači kar naprej in slini se... zobki?!? neeee

fajn bodite, čao

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
9.4.2009 9:20:00   
arupnik3
živjo
otika jst ji tudi uvajam GH ampak zaenkrat  samo 1x na dan po par žličk tko bom delala cc 14dni pa potem stopnjevala pa seveda 1 tedn eno vrsto hrane 1 tedn drugo vrsto hrane ........ mogoče ji dajaš preveč hkrati user posted image ne vem  se pa ne sekirat preveč tudi meni mala včasih poje zlo velik včasih pa bolj malo    to so naši zlati sončki

drugače smo pa večinoma zunaj
lep dan

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
9.4.2009 10:45:37   
pike
Dober dan,

jaz sem bila že pol urce veni, zdaj pa user posted image že spi v posteljici.

dojenje - tudi jaz imam čisto mehke zize. Vendar, če si stisnem še vedno mleko špricne venuser posted image . Naša še vedno ponoči papca okoli 3 in 5 nato ob 6:30. Glede na to, da ima že 8.400g bi ji tisti obrok okoli 3 ure rada ukinila vendar ne vem kako. Kakšno količino čaja ji naj dam, da bi jo zamotila? Sem probala z dudo, vendar samo 1 x in je tako dolgo rogovilila, da sem ji dala zizo samo pol je pa bila budna še 2 uri. Tako, da se bojim, če ji ne bom dala zize, da mi ne bo pol spala.user posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
9.4.2009 14:45:25   
katja_p
Vidim, da ene že uvajate GH. user posted image  Mi bomo še mal počakali, vsaj en mesec.

Naša pa že dva dni šrajka pr dojenju. Sploh noče jest. Je 1 min, pol pa v tak jok, da adijo pamet! Pa ji dam dudo, da se mal pomiri, pa spet zizo ... Joooojj in se pol tkle pregovarjama.

Pa v košari noče bit ... jo bom očitno mogla dat v športni del, sam grem kupit marelo.
Na sprehodih pa sploh več noče spat in sam sitka ....

Madona, čist se ji je neki obrnlo zdaj pr 4m user posted image

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
9.4.2009 14:47:13   
katja_p
A že imate kreme za sončenje? Katere, pa s kakim faktorjem?

Js bom najbrž kupla od Mustele 50-ko. Bom pa kr hitr, ker je že mal barve dobla po obrazu in je rjava user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
9.4.2009 15:11:12   
YOZIKA

Katja- pri nas je enako to kar si napisala z dojenjem, samo pri nas to traja že 2 tedna.user posted image Jaz ga tudi z dudo pomirim pa še mal ga moram uspavat, da pol končno normalno je. Katstrofa. Na znam kaj ga je to piknilo, on kar ne bi pil več mleka, al kaj?user posted image Jaz sem že čist utrujena od tega dojenja. Mogoče pa prihaja teta s Krvavca?? Ali pa je kriva polna luna??
Tudi jaz bom z GH še počakala, saj se bojim, da pol pa res več ne bi hotu mleka.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
9.4.2009 15:15:39   
martka
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Js bom najbrž kupla od Mustele 50-ko. Bom pa kr hitr, ker je že mal barve dobla po obrazu in je rjava user posted image

pediatri pravijo do 1 leta - senca!

aja, šp.del.... meni se zdi še premala za tja. sem jo pa danes kar v jajčki vozila (ker sva šli najprej z avtom in nisem še košare jemala), pa se mi je bolje zdelo.

GH bo počakala do junija!

zize mi bo raztrgalo!!!

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
9.4.2009 16:15:21   
Anonimen
Alo!
Ena je pisala, da ne pretirava z GH in ji daje samo 1x na dan po par žličk ... no saj jaz tudi ... ker od kuhane in speštane četrtine male hruške ne ostane kaj več kot za 2 mali žlički ... no včeraj sem ji popoldne res dala malo riževih kosmičev, ker mi ni hotla mleka pit.
No danes je že cel dan na dieti brez GH in mi je do sedaj spila samo 2x po 130ml AM ... pa prejle mi joje uspelo malo nahecat in je popila malo AM po žlički, samo se je po 10h žličkah uprla user posted image .

Je pa lep dan danes in smo ga ful izkoristile in se od 10ih pa do zdajle fijakale okrog, samo kaj ko mi je skos nekje zadaj kljuvala tale njena neješčnost. user posted image

(odgovor članu martka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3283
9.4.2009 18:56:14   
zverinca
IZVIRNO SPOROČILO: martka

pediatri pravijo do 1 leta - senca!

aja, šp.del.... meni se zdi še premala za tja.

GH bo počakala do junija!

zize mi bo raztrgalo!!!

enako jaz, sam brez eksplozije zizuser posted image

OTIKAAA!!
za barvanje perila naj bi bil tekstil isti, se pravi lahko eno vrsto tkanine na enkrat, če ne ti ena bolj potegne barvo kot druga in ti lahko ven pride flekasto. Upam da nisem prepozna, da že ne bentiš domauser posted image user posted image

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
9.4.2009 19:09:06   
Anonimen
Zverinica, nisi prepozna, ker se še nisem opogumila user posted image ... drugače je pa mami s to barvo žebarvala in vse kar ni bilo bombaž, se sploh ni hotlo obarvat (sintetika in to) ... tak da bi jaz dala skupaj prat/barvat pač to prevleko od lupinice, ki je notri bombažna in pa črne bombažne majice ... to pa najbrž lahko, ne? Majic iz poliestara ali kakega drugega umetnega materiala pa pri nas ni od kar sem fasala eno hudo vnetje podpazduh in o takrat ga ne prebavljam več in potem tut mojemu ne kupim majice če ni 100% naravna ... no malo viskoze je lahko notri.

< Sporočilo je popravil Otika -- 9.4.2009 19:10:41 >

(odgovor članu zverinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3285
9.4.2009 21:19:26   
medika 13
pozdravljene ... evo mene spet po dolgem času malo na okoli .... evo neki komentarjev
voziček: mi2 imava od pon športni del, v košari je bila ful sitna zdaj ji  je pa ful zanimivo, lepo sedi notri, ko pa zaspi jo pa dol spustim, čeprav mi spi ful manj kot je v košari
senčnik: kupla pepeny v BC ful zadovoljna, veliko bolj priročen kot marela, jo bom nesla nazaj
dojenje: mi2 sva imele mal problemov ... no da ni hotla pit 2 dni preden sem menstruacijo dobil, očitno je res, da dobi mleko drugačen okus, sam se je potem spet nazaj poštimalo ... bomo vidli kaj bo ta mesec
kremica: tud nam je pediatrinja rekla do 6 meseca nič, samo senca, pa sva danes bili skoraj cl dan zunaj, pa je kljub temu da je bila v senci dobila rahlo rdeča lička ... kaj torej nareditiuser posted image tiste, ki že uporabljate, kaj uporabljate?
gosta hrana: še vsaj en mesec ali pa mogoče celo dva nič ... meni ostaja isti: zize, zize in še enkrat zize

pozdravček vsem ... uživajte s svojimiuser posted image saj nam b še prehitro odklenkalo

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
9.4.2009 21:38:48   
Detece
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Edina krema, ki ima naravni faktor je Eucerin 25, tako da tole kremo vsem toplo priporočam. Sploh te ki so višji faktor od 25 so umetne, ker naravni faktor je najvišji 25. Imamo v sorodu farmacevtko. Druga opcija je pa dr. Hauscka, ki je tudi 100% naraven. Tega sama uporabljam in je res super. Krema gre sicer težje razmazati, je pa zelo učinkovita.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
9.4.2009 22:13:05   
patkapatatka
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Alo!
Ena je pisala, da ne pretirava z GH in ji daje samo 1x na dan po par žličk ... no saj jaz tudi ... ker od kuhane in speštane četrtine male hruške ne ostane kaj več kot za 2 mali žlički ... no včeraj sem ji popoldne res dala malo riževih kosmičev, ker mi ni hotla mleka pit.
No danes je že cel dan na dieti brez GH in mi je do sedaj spila samo 2x po 130ml AM ... pa prejle mi joje uspelo malo nahecat in je popila malo AM po žlički, samo se je po 10h žličkah uprla user posted image .

Hojla!

Otika  včeraj je bil v Slovenskih novicah članek o uvajanju goste hrane v katerem med drugim piše, da moramo paziti da user posted image  ne ponudimo preveč hrane, ker lahko porušimo njegov občutek za lakoto in sitost. Ravnaš se po otrokovem interesu in svojem občutku user posted image .
Mogoče pa ima tvoja user posted image   pač obdobje, ko malo manj je. Tudi meni se zdi da moja, ki jo sicer še dojim zadnje dni popije manj. Če je zadovoljna, živahna in lepo napreduje so skrbi odveč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
9.4.2009 23:02:23   
Tedi77
kreme - meni so v lekarni rekli, naj otrok, mlajših od 6 mesecev, ne mažemo z ničemer, pač pa jih skrijmo pred soncem.
Ali se je o tem katera posvetovala s pediatrom?

(odgovor članu patkapatatka)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
9.4.2009 23:05:17   
Anonimen
Patkapatatka ... no saj sem se nehala preveč sekirat ... ker tekočine popije ful velik ... tut po 3dl na dan ... mleko ji pa več kot ponujat ne morem. Tak da rezultat prvega dneva brez GH je: 2x 130ml AM, 1x 90ml AM in 2,5dl nesladkanega kompota. Upam, da bo jutri bolje user posted image ...

Krema proti soncu ... jaz sem kupila Mustellino kremo za dojenčke, samo se jo kar ne upam namazat z njo ... jo imam raje v senčki.
Medika, a da je imela rdeča lička za to ker ji je bilo vroče pa ni variante? Naša je imela včeraj ful rdeče, ker sem jo preveč oblekla ... ko se je pa ohladila, je pa rdečica zginila.

Veste, da mi tale pepenny zmeraj bolje izgleda ... ker dežniček mi je super, ko je tamala v vozičku proti meni obrnjena, samo danes sem jo pa obrnila tako da je naprej gledala, je bil pa dežniček skoraj neuporaben user posted image ... Tiste, ki ste ga že kupile, koliko stane ta zadeva?

Aja, ne boste verjele ... danes so me iz BC klicali, da je končno prišla zimska vreča za naš voziček user posted image ... jao jao ... si predstavljate, da jo zdajle vanjo zapnem user posted image ... samo jo bom vseeno vzela, ker mi bo jeseni prav prišla.

No pa še ena slikica z včerajšnjega plavanja ... je čisto preveč fletna, da vam je nebi pokazala user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Otika -- 9.4.2009 23:17:04 >

(odgovor članu patkapatatka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3290
10.4.2009 7:56:57   
skorpika
kaj je cuker neža user posted image ...

pepeny stane 22€...in ne boš verjela, včeraj sem bila v tivoliju in so se vsi za mano obračal user posted image ...no ne za mano ampak za pepeny-jem user posted image ...res je fajn no, sam men še vseen zgleda k iz lune user posted image ...mali je pa čist cel v senčki...

otika kakšen kompot ji daješ to? od skuhanih jabolkuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
10.4.2009 8:10:18   
Anonimen
Ja olupljena jabolka dam v vodo in prevrem vso zadevo, ohladim in ji dam za pit. Niš sladkano in to.

(odgovor članu skorpika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3292
10.4.2009 8:57:25   
medika 13
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Medika, a da je imela rdeča lička za to ker ji je bilo vroče pa ni variante? Naša je imela včeraj ful rdeče, ker sem jo preveč oblekla ... ko se je pa ohladila, je pa rdečica zginila.

Ja malo so bila rdeča, ker ji je bilo toplo, sam jo je sonček tud dobil ima danes mal barve user posted image

Mi2 greva tud naslednji teden plavat user posted image

No zdaj pa šibam sebe pa malo poštimat pol pa ven!

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
10.4.2009 13:15:43   
martka
IZVIRNO SPOROČILO: medika 13

Mi2 greva tud naslednji teden plavat user posted image

mi2 tudi!! v petek!

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
10.4.2009 13:55:28   
Detece
Lep senčen pozdrav!

Mali mi zdaj malo panča, kosilo se mi kuha in izkoriščam priliko za RR.
Kar ne morem verjeti kako lepo imemo vreme. Sem tako vesela. Z malim sem večino dneva zunaj,zato sva zvečer kar pošteno utrujena oba.

GH - Jaz bom mu začela uvajati pri dobrih 5tih mesecih, to je čez 1 mesec.
Krema za sončenje - Jaz sem kupila Eucerin 25 ampak mu še ne mažem. Mogoče če bova šla naslednji mesec na morje...takrat pa ga skoraj ne upam imeti brez kremice. Soncu se je pa non stop težko izogibat.
Senčnik - jaz sem nabavila marelo, ampak razmišljam o peppeny-ju. Samo potemotrok ne vedi kaj veliko ven ali?
Kopalke - kakšne za otroka?? Neoprenska obleka?? samo hlačke?? DM-ove za enkratno uporabo?? Sem v dilemi kaj kupiti. Grem pa naslednji mesec na morje in me zato zanima. V morju se še sicer ne boma mogla kopati, bova pa se verjetno v bazenčku lahko...

Uživajte dan...

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
10.4.2009 13:56:08   
Detece
senčenuser posted image user posted image user posted image

Lep sončen pozdrav sem mislila!

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
10.4.2009 14:29:05   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Detece
Kopalke - kakšne za otroka?? Neoprenska obleka?? samo hlačke?? DM-ove za enkratno uporabo?? Sem v dilemi kaj kupiti. Grem pa naslednji mesec na morje in me zato zanima. V morju se še sicer ne boma mogla kopati, bova pa se verjetno v bazenčku lahko...

Če imate fredov obroč, potem definitivno neoprenske hlačke, ker imajo zadaj zanko na katero pripneš obroč in otrok ne leze ven. Mi imamo zaenkrat na bazenu sposojene, samo pred morjem jih bomo pa gotovo kupili.

(odgovor članu Detece)
  Neposredna povezava do sporočila: 3297
10.4.2009 18:43:22   
tasa.m
Glede kreme za sončenje (za obraz) je baje edina od Mustele primerna za dojenčke (od dveh mecesev dalje), tako pravijo v lekarni. Bom še pediatra vprašala naslednji teden, ker jo ful težko skrijem pred soncem, če sem na kavi, jo moram obvezno malo ven vzet iz vozička, da si pogleda kje je, no saj pol bo laži, ko bodo povsod marele.
Tiste, ki hodite na plavanje oz. boste hodile, a boste imele plenice, ker v BC sem jih gledala od 7 kg dalje, pa me zanima, če se kje dobijo tudi manjše velikosti, naša v njih kar plava. Kaj pa če imaš te plavalne hlačke (neoprenske), a potem imaš vspodaj navadno "pampers" pleničko.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
10.4.2009 18:53:15   
tasa.m
Otika, a imate mogoče te hlačke:

user posted image

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
10.4.2009 19:44:40   
Anonimen
tasa, ja to so te hlačke. Pa ce boš sem v Kamnik hodila na plavanje kot jaz, potem jih ne v BC kupovat, ker jih ta teta s plavanja za par evrov ceneje zrihta. Nam je rekla, da če imaš njihove hlačke sposojene, potem je plavalna plenička pod njimi obvezna, ker gredo največkrat iz rite na rito, pa da je bolj higienično ... če imaš pa svoje, je pa lahko spodaj brez pleničke, al pa ima plavalno. Sem pa tut jaz v BC kupila te plavalne pleničke pa so ravno tako od 7kg naprej, čeprav jih ima naša komaj nekaj čez 6, pa so ji malo na komot, sam ok itak hlačke zategneš s pasom in nima kam jit user posted image

(odgovor članu tasa.m)
  Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Po porodu vsaj leto dni počitka
Najnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si njeno telo po porodu op...
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......