petruscha
|
No, da se vam še jaz malo javim... Spanje: pravijo, da to ne smem okoli govorit , ampak še vedno spi od 11-12 ur v KOSU! Ja, vem da sem lahko srečna in tudi sem, če se bo to spremenilo, bomo pa tudi to pregurali. Vozičkanje: se sedaj rajše vozička, kot se je prej. Vendar pa razmišljam o novem vozičku. Morda kakšen nasvet: rada pa bi marelo, pa takšen, ki se da čisto v leže. Razmišljala sem o PP Switch, pa o PP Pramette, PP Completo. Kakšen predlog???!!! Drugače pa smo veliko zunaj, samo se nosimo. Mali veliko opazuje okoli sebe in se dotika rožic, dreves,... Gosta hrana: bom pričela, ko bo star 4 mesece, to bo čez 6 dni. Moram še vse skupaj malce naštudirat, bom pa pričela s korenčkovim sokom, ...se pravi uvajanje novih okusov (zelenjave, sadja), potem morda kakšna riževe kašica,...ja bom morala še malce pogledati vso zadevo... Krst: imamo v nedeljo. Sem ga hotela oblečti v belo, pa ni varjante, da bi človek lahko kaj otroškega v beli barvi kupil- vse pisano. No pa sem nekako uspela dobit svetlo modre hlačke in pa bel puloverček (malce je še zelene in modre zraven) pa slinček v isti kombinaciji. Sicer pa vam bom poslala kakšno slikico. Sem pa imela ta teden izpit na faksu in sem ga naredila , tako da me čaka samo še en izpit v maju, potem pa diploma. Kilogrami: še 1,5 kg pa bom na prednosečniški teži (zredila pa sem se skoraj 25 kg). Tako, da sem se dva dni nazaj privoščila manjši šopping, za tamalega pa itak vedno nekaj kupim. Otika: tudi jaz bom naročila iz NEXT-a, pa me zanima kakšno številko naj naročim za mojega , ima pa sedaj nekaj čez 7 kg, dolžina pa kakšnih 65cm. Sedaj nosi večinoma že številko 68, nekaj še 62, je različno od cote do cote kakšna velikost je. Toliko zaenkrat,...
|