|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008
15.4.2009 11:43:16   
zverinca
Jaz sem pa ravno včeraj tehtala Jerneja in ima cca 7200g, kar pomeni da je v 14dneh pridobil 800g!! bajsiuser posted image

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
15.4.2009 12:01:15   
arupnik3
ojla
kako smo?
tjaša mi spi potem gremo pa vn user posted image
glede lulčkov nimam pojma user posted image
jutri mava s tamalo pregled in vam potem povem nove mere pa še pikico bo dobla user posted image upam da ne bo user posted image
nč jst zdej grem mal pospravt  po stanovanju
aja glede rožic pa upam da mi jih bo mami nasadila user posted image nism lih tip za rožice ka čez imo se mi vse posuši......  bo že
lep dan

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
15.4.2009 14:02:10   
medika 13
vprašanje za vse tiste, ki že imate menstruaciji: a mate cikle isto dolge kot pred user posted image ?

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
15.4.2009 14:10:26   
Anonimen
Pred nosečnostjo sem imela cikle čisto v pi*** ... teden gor ali dol ... zdaj jih imam pa ful lepo urejene in par dni sem ali tja ... prav fino, ko lahko pričakujem kdaj pride in se že pravočasno oborožim s kombiniranimi praški ;)

(odgovor članu medika 13)
  Neposredna povezava do sporočila: 3354
15.4.2009 16:55:02   
tasa.m
Hoj,

danes sve bile kar dvakrat vzunaj, je prav pasalo. Včeraj smo bili pri P tako, da smo težki pri 4 mesecih in 6 dni 6700 kg in veliki 67 cm.  Pa dobili smo spet pikico in še drugo cepivo za rotavirus. Jutri se gremo pa mal namakat, sem dobila v DM plavalne pleničke od 4 do 9 kg, ker BC jih ima samo od 7 kg dalje in naša kar plava v njih, jih bomo pa poleti porabili.

Kateri plavalni obroči so pa kaj fajn, tiste ki imate že starejše otroke in imate že kaj izkušenj, fredov obroč ga eni hvalijo eni pa niso z njim zadovoljni, a obstaja še kakšen obroč za dojenčke.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
15.4.2009 19:22:44   
pumpkin23
Evo pa so prazniki za nami;)
Smo se ful potepaliuser posted image . Malo na primorskem in nato se na Rakitni, kjer je res bozansko. Mali je spal 2,5 ure popoldne, ponavadi mi spi samo 30minuser posted image . Kot zgleda ga je ta zrak cist zdelal. Tako da Martka Rakitna je res zakon in hotel je ze postavljen, samo se opremit ga morjo.Folka je blo pa tolk gor da je blo parkirisce ob jezeru cist polno.

Joj kok eni res hitro rastete. Nas mali je kot zgleda res en drobizek proti vasim. Sem ga 2 dni nazaj tehtala in je mel 5520g in dolg je nekje 63cm. Tako da mi bomo sele zdej pocasi presaltali na st.3 Pamperskuser posted image . In tud mi se ne gremo v sportni del vozicka, ker mamo kosaro ki se jo da malo dvignit in je to cist super. Drugace smo pa po cele dneve zunaj in me ze vsi sprasujejo ce hodim v solarijuser posted image .

Lulcka tud mi cistimo kozico enkrat na dan. Tako mi je rekla patronazna in pediatrinja.

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
15.4.2009 19:24:57   
pumpkin23
Aja tiste, ki bote hodile plavat z otrocki, kam bote sle? Se bote sli kam namaka tko druzinsko za kak dan al grete samo na tecaj plavanja? A je katera, ki bi sla na ta tecaj v Ljubljani v rehabilitacijski center Soča?

(odgovor članu pumpkin23)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
15.4.2009 20:08:18   
JAPE
Otika: s čim se oborožiš?

Punce, povejte kako vaše malčke uspavate, kadar niste zunaj v vozičku. Meni v vozičku lepo spi, notri v posteljici pa ne zna več sama zaspat in jooooooooka!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
15.4.2009 20:20:30   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: JAPE

Otika: s čim se oborožiš?

Punce, povejte kako vaše malčke uspavate, kadar niste zunaj v vozičku. Meni v vozičku lepo spi, notri v posteljici pa ne zna več sama zaspat in jooooooooka!

A to misliš proti user posted image ? Oborožim se s kombiniranimi praški ... to je tak bel prašek proti bolečinam, ki se ga kupi v lekarni brez recepta ... je pa precej močnejši od Lekadola ali Aspirina.

Kako jo uspavam ... ja če sva doma in ko vidim da je zaspana (si mane učke, je tečkana) jo nesem v posteljico, navijem vrtiljak in jo pustim ... no pa ponavadi zaspi še preden vrtiljak utihne ... samo po pol urice je pa že pokonci.

(odgovor članu JAPE)
  Neposredna povezava do sporočila: 3359
15.4.2009 21:16:34   
skorpika
IZVIRNO SPOROČILO: medika 13

vprašanje za vse tiste, ki že imate menstruaciji: a mate cikle isto dolge kot pred user posted image ?

ja skor isto, sam ne čist točno na datum tko kot prej...edino M traja manj dni in je manj boleča HB user posted image

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
15.4.2009 21:21:29   
petruscha
IZVIRNO SPOROČILO: zverinca

aha, lulčki!!
mamice fantkov, povejte, vlečete kaj dol kožico? ker jaz sem mu do sedaj jo, pa se mu je vnela, in sedaj slišim in berem zelo različne napotke: eni pravijo pred enim letom ne dol vlečt, drugi ravno obratno.
Včeraj sem se pa pozanimala pri primariju urologu pa je rekel naj kožico pustim pri miru še vsaj pol leta, potem pa malo po malo.

meni je rekla pediatrinja, da naj mu pri vsakem kopanju vlečem kožico..

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
15.4.2009 21:21:42   
skorpika
IZVIRNO SPOROČILO: JAPE

jst imam zgleda zelo pridnega otroka kar se tega tiče...zadnje tri noči spi celo noč in sicer od 20ih do ne vem kdaj, zato ker ko jst pridem okol 7.30 v njegovo sobo on že kolovrati po postli in se igra z "niniko"...tko da ne vem točno kdaj se zbudi, ker nikol ko se zbudi ne joka...sam glede na to, da potem okol 8ih je in da je ob 8.30 že spet koma in ponavad spi 2 uri je pomoje kr zgodej pokonc...no pa še bistvo...ko rata tečkast, si mane učke in praska po ušesih ga nesem v postlco, dam dudo, lupčka grem ven in zaspi sam v 5ih minutah...in tko je vsakič ko ga dam spat...veliko manj mi spi v vozičku, je pa kljub temu priden...zvečer mi pa vedno zaspi v rokah taka koma je revček...

no tko, grem naprej pomivat okna, še eno mi je ostalo, pol pa pomijem še po tleh pol bo pa počas že čas za spanje...se vid da mojga ni doma user posted image

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
15.4.2009 22:31:25   
nanaa
Čerr,

ja pri nas čez dan spi samo v vozičku, zvečer pa gre ob osmih spat v posteljico in zaenkrat zaspi brez problema. 
Je pa danes dobila prve solzice:)

Sedaj pa mene nekaj zanima glede potepanja:) ...naša Hana, ko gremo ven z vozičkom (tudi jaz še vztrajam na košari) na sprehod ni nobenega problema, pridna lepo zaspi. Smo pa šli do sedaj 2x v city park pa je bila katastrofa nič ji ni pasalo, ok sem mislila verjetno ji ni všeč gneča, zrak,... gremo v nedeljo v Volčji Potok samo plačala sva vstopnice in se je začela dret...nič ni pomagalo sva jo vozila samo po senčki, ji dajala piti, sva jo ven vzela nič.....
Ne vem prav hecno mi je kadar gremo na kak izlet njej ne paše... v avtu je pridna in preden jo dam v voziček jo še podojim, podremo kupčka vse zrihtamo, res hecno:). Me prav skrbi kaj bo na morju.

(odgovor članu skorpika)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
15.4.2009 22:40:29   
Detece
nanaa daj jo v športni del, da bo videla dogajanje okoli sebe. Zdaj so naši user posted image  že v fazi ko jih vse zanima in uživajo v pogledu na okolico. So dovolj razviti za polsedeči položaj v vozičku. Sma bila z Rujem v razvojni ambulanti in je rekla pediatrinja: Sevedaaaaa ga imejte dvignjenega, njega ja vse zanima in želi gledati okoli, zato se vam pa dviguje in sitnari....Pa je moj Ruj rojen 1 mesec predčasno tako da so potem vaši tudi že dovolj razviti če ne še bolj...

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
15.4.2009 22:42:20   
Detece
Lulčka mu ne vlačim, ker so nas o tem poučili že v materinski šoli. Kožico je porebno pustiti na miru, se bo že slej kot prej zrihtala, če ne prej ko si ga bodo sami začeli vlačitiuser posted image user posted image . Točno tako nam je rekla predavateljica v MŠ.

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
15.4.2009 23:09:56   
nanaa
nanaa daj jo v športni del, da bo videla dogajanje okoli sebe. Zdaj so naši user posted image že v fazi ko jih vse zanima in uživajo v pogledu na okolico. So dovolj razviti za polsedeči položaj v vozičku.

Ja sej res ne bo druge...samo veš kaj je zanimivo, ko gremo na sprehod po mestu je vse ok...ko se peljemo kam z avtom in jo damo potem v voziček je pa katastrofa.

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
15.4.2009 23:18:21   
Anonimen
nanaa, tudi jaz ti svetujem, da jo daj v športni del ... naša se je ful rada vozičkala v košari, potem pa kar naenkrat konec in je bil jok in stok ... pa sem jo prestavila v šprtni del in zdaj je milina ... prej sem trepetal, kaj če se zbudi, ko bova še kje dlje od doma, zdaj je pa tako ali tako večino časa budna in zadovoljno opazuje naokrog.

(odgovor članu nanaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3367
15.4.2009 23:22:26   
nanaa
naslednjič, ko grem v citya jo dam v športni del, to bo verejtno v petek pa še v službo se gremo pokazat, še nisem šla ti,ti jaz.

Kaj kupim marelo ali tist na pe....?:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
15.4.2009 23:54:45   
Anonimen
Punce ... kolk točno sociala nakazuje denar? Otroški dodatek sem učeri dobila nakazan ... starševskega pa še kar ne user posted image ...

(odgovor članu nanaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3369
16.4.2009 7:39:58   
martka
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Punce ... kolk točno sociala nakazuje denar? Otroški dodatek sem učeri dobila nakazan ... starševskega pa še kar ne user posted image ...

nimam pojma, kakor se jim zdi, opažam. med 13. in 18. v mesecu. vsaj pri nas. vi ste pa provinca zase!! mal zlobe. ne, saj ste fajn.
ne vem kako nakazujejo, res ne. v celju vsak mesec drug datum.

drugače pa gaja še spi. pokakana! ja! od sobote že ni. sem ob 5.30 slišala en zeeloo glasen in doooolg prdec in nekaj zraven. a nje ni zbudilo, ona spi dalje. potem že ni veliko, ker drugače bi se zbudila. saj ko kaka čez dan, vedno rito dviguje in sitka, da jo odvijem in šele potem kaka. očitno danes ponoči-zjutraj ni šlo drugače kot, da je šlo ven.

lep dan vam želim!

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
16.4.2009 7:41:59   
martka
gaja je pa še kar v košari, samo na sprehodih pa ne spi več. gleda listke dreves. in v košari je dvignjena. ooo, dobro jutro je pravkar rekla. čao

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
16.4.2009 7:48:23   
martka
ne, si je premislila. je bil stokec v spanju. spi naprej.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
16.4.2009 8:21:41   
tasa.m
Otika jaz sem že vse dobila nakazan, otroški dodatek v torek, včeraj pa še starševsko nadomestilo. Imam pa preko Domžalske sociale, tako da bi mogla tudi ti že dobit.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
16.4.2009 8:30:08   
tasa.m
Jaz jo imam še vedno v košari in postane samo tečkasta, ko rata zaspana, to traja pet minut potem pa zaspi za kakšno uro. Imam pa igrače okol namontirane, da ji ni dolgčas. Pa vzglavje sem ji malo podložila.
Kaj pa če probaš z lupinco jo okrog vozit. Naša je v lupinci ful zadovoljna, ji ful paše tak položaj, tako da če grem kam z avtom, ne nosim več košare zraven. Pa od četrtega meseca dalje ni pomoje nič narobe če je kakšne dve, tri ure v njej, glede na to da je meni v razvojni ambulanti P svetovala, da naj jo imam raje v lupinci kot v ležalniku.

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
16.4.2009 9:13:03   
martka
IZVIRNO SPOROČILO: tasa.m

Jaz jo imam še vedno v košari in postane samo tečkasta, ko rata zaspana, to traja pet minut potem pa zaspi za kakšno uro. Imam pa igrače okol namontirane, da ji ni dolgčas. Pa vzglavje sem ji malo podložila.
Kaj pa če probaš z lupinco jo okrog vozit. Naša je v lupinci ful zadovoljna, ji ful paše tak položaj, tako da če grem kam z avtom, ne nosim več košare zraven. Pa od četrtega meseca dalje ni pomoje nič narobe če je kakšne dve, tri ure v njej, glede na to da je meni v razvojni ambulanti P svetovala, da naj jo imam raje v lupinci kot v ležalniku.

tudi gaja ima polno igrač okoli. in seveda dvignjeno vzglavje. in eno zrolano plenico (v povšterček preobleki) pod rito, da dol ne leze. pa ji je ok.
ja, tudi jaz sem jo 2x imela v lupinici, (ker sva bili z avtom do sprehoda) pa je ful uživala.
poskusi 1-2x potem pa še vedno lahko namontiraš športni del.
jaz bi najprej poskusila dvignit vzglavje v košari in dat okoli igrače, potem lupinico in nazadnje šp. del. odločitev je pa seveda čisto tvoja. meni se v šp, del ne mudi. košara je pa notranji del dolga 80cm, tako da... ne, saj ko bo čas bo šla v športni del. sam na morju bo pa v košari spala. zdaj maja sploh, avgusta bomo pa videli.

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Po porodu vsaj leto dni počitka
Najnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si njeno telo po porodu op...
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......