|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 4. del
17.4.2009 10:27:37   
Dudica1

user posted image

1.     AKP                                                                            127 cm
2.     krempelček                                                               118 cm
3.     KatMat                                                                       115 cm
4.     mani2                                                                        114 cm
5.     leela, Cveka30, gala                                                 113 cm

6.     peneja                                                                       112 cm
7.     petra a, Blueeyes                                                      111 cm
8.     Lalica1,  pokica_, nati45                                          110 cm

9.     Biba Maja, petrazg, k.tja, maja1488                        108 cm
10.   zmajama, meduzica, ttmmbb                                    107 cm
11.   mayflower, Oliveoyl                                                  106 cm
12.   elyy,                                                                           105 cm
13.   Chiara82, andrejka                                                   104 cm

14.   mama11                                                                     103 cm
15.   christiana21, copka, vanilla                                      102 cm
16.   HM84                                                                          101 cm
17.   dito, dudica1                                                              100 cm
18.   ledenka, U_SURDI                                                     99 cm
19.   lunica77, lake, lananai, zoja09                                 98 cm
20.   mary12                                                                       97 cm
21.   palacinka, BarbyD, Hanaja                                        96 cm

22.   Tanja_                                                                        89 cm
23.   Masi                                                                            88 cm

user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
17.4.2009 10:27:40   
Dudica1

user posted image

NICK            PDP     RODILA    IME       VEL.      TEŽA            
1. Šmarnogorka  15.05.   20.03.       Bor                   1700g
                                                          Vid                    1340g

2. mary12           12.05.   31.03.       Kristjan  50cm   2960g

3. mucka25         08.05.   02.04.       Tina                   1530g
                                                          Nina                   1970g

4. dobrovoljčica  07.05.   04.04.       Eva        44cm    1740g
                                                          Maj        46cm     2100g

user posted image                       user posted image

fantki    ---> 4
punčke ---> 3

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
17.4.2009 10:27:43   
Dudica1

user posted image  

user posted image  mary 12 - Kristjan

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
17.4.2009 10:29:52   
KatMat
ucer je moj kr uletu k njegovi sestri in zacel tlacit stvari v avto saj je imel tudi on pocasi dovolj da nama ze dva meseca obljubljajo da nam bodo kaj pripeljali in prepovedali da hodimo kaj iskat k njim,se bolj pa prepovedali da kaj kupujeva ker naj bi bilo vse ze pr bajt po domace...

in nabase avto kolikor je pac lahko in pripelje...mene je skor kap!!!pripeljal je predalnik/previjalno ki ne da se ne zapirajo predali,se tud odpirajo ne zato ker je tricetrt polomljeno,tud pokonc ni stal hudic ker je tok strohlen les...pol da zacne zlagat vn vozicke!!!!vse rjav,raztrgan,polomljen da ne recem en je pac vozicek kot vozicek en pa un z marelco.in un k najbi bil za novorojencka-katastrofa!!!sem se komi jest upala dotaknit kaj sele da bi otroka not polozila!!!...in pol un tamau vozicek-se mi zdi da ima moja 3 letna necakinja boljsega za svojega dojencka  pa tud un ze razpada-....in pol lupinici (2) ...pozirala sem slino da nisem planila v jok ko sem videla v cem naj prepeljem otroka vsaj iz porodnisnice...prazgodovinski lupinici ki sta bolj podobni unim lezalnikom k se majejo,cista plastike,nobene zaščite in opore vsaj za glavico,nic, in pol se tasca z mano krega kaj se grem,da ce so 4 njeni vnuki z tem zrasli brez problema  bo pa tud moja lubika..
in se hocem pomiriti in zacnem zlagat cunjce vn iz komaj stojecega predalnika da me vsaj pogled na majhne cunjce spomni kaj je pomembno, se pa nisem mogla vec zadrzat...tud ene cunjce nisem smela kupit,niti enga pajaca al pa zabim ker me je tasca prec nadrla da nimam kaj kupovat ker je tega miljon kosov...in zlagam in mi kr slabo rata...vse naj bi bilo oprano a tud ena cunjca ni brez rjavga fleka-al med nogam,po ritki ali pa kr spredi...in to ne mislim mickn flekc-pol cunjce!!celo noc nisem spala-ker ne vem kje naj dobim denar pri tej moji bogi bolniski da omogocim moji piški da bo vsaj v cistem spala in se varno peljala z mano in da se vozna z vozicki ne bo koncala z kaksno boleznijo!!!obupana sem...

in kar sem do sedaj videla,vam po pravici povem da ne zeim niti ene stvari vec da mi podari

< Sporočilo je popravil KatMat -- 17.4.2009 10:35:39 >

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
17.4.2009 10:33:37   
KatMat
kolkr sem bila neucakana naj moja mala pikica cim prej pride na svet zdaj upam,srcno upam da bomo sli cez rok...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
17.4.2009 10:34:30   
Anonimen
o KatMat - boga !!!user posted image

poglej - si že dobila denar od sociale ? ali si si izbrala paket ? jest bi na tvojem mestu lepo pobasala ves denar in šla v šoping ter za ta denar nabavila vse kar rabim, vsaj tisto nujno. Voziček lahko počaka vsaj še kakšen mesec, sej prvih 14 dni itak ne smemo ven, potem pa greš in lahko kupiš tudi kakšnega rabljenega. Pri nas imamo eno tako fajno trgovino z rabljenimi stvarmi, pa niso tako hudo stare in umazane....če boš rabila kakršno koli pomoč samo javi !!!!

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 3706
17.4.2009 10:39:02   
Dudica1
katmat grozno...user posted image ...jaz sploh ne vem kaj naj ti rečem...tudi meni so tako govorili saj ni treba imamo polno pa nisem poslušala in sem sama kupovala...vsak mesec nekaj pa sem prišla skozi...res mi ni za drugega ostalo nič ampak je šlo...
Poskusi začeti vsaj pri lupinici da bo user posted image varen ko se bo vozil...drugo bo že nekako šlo važna je varnost...
Kaj pa si vzela za paket...če si denar potem ti bo nekaj prav prišlo za lupinico sigurno,pa še kej dokupiš zraven...

Če pa rabiš kakršno koli pomoč pa res samo reci....user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
17.4.2009 10:39:21   
lake
KatMat: Sej ne vem, kaj naj rečem. Katastrofa. To je tko k starejši misljo, da je vse dobr.
-Ena varianta je, da se spomni kdo od vajinih prijateljev ima otroke stare do pet let, da bi vama lahko posodu oblekice in voziček, povijalna miza je najmanjši problem. Uporabita kakšno malo večjo navadno mizo in naj jo tvoj malo prilagodi, ne vem kakpno poličko da še spodej na vodilih namesto predala, potem pa kupita samo povijalno blazino.
- Druga varianta je, da pejt pogledat na Bolho, tam prodajajo veliko rablejenih, ampak dobro ohranjenih vozičkov po dost ugodnih cenah
- Tretja varianta, na AMZS-ju, si lahko za pol leta za mislim da cca 40 evrov sposodiš lupinico, ki sicer res da ne zgleda čisto nova, samo če ne gre drgač je pa najbrž vseeno boljša kot 30 let stara.

In predvsem, ne poslušaj več tašče! Pa ne se preveč kregat, da ne boš mogla kej prej letet v Rim.

Upam, da sm kej pomagala.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
17.4.2009 10:43:44   
KatMat
Drugace sem imela v planu pac vask mesec neki kupt pa bi ze prisla cez...tko pa nisem smela,pri paketku sem uzela denar ampak pride sele po 15.5 in upam da tia ne pride prej!!!in zdej sem brez vsega,brez denarja in na robu zivcnega zloma...vrjamete al pa ne sem neutolazljiva...

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
17.4.2009 10:44:20   
cebelica82
KatMat, to pa je res hudo.....sam ne se sekirat zdaj, da te kaj ne prehiti,

upam, da ti bo uspelo vse zrihtat tako, kot boš sama želela. pa upam, da si res vzela denar od socialne, da si nabaviš ta nujne stvari, čeprav vem, da ta denar kar hitro skopni, midva sva ga glih ta teden porabila za vse ostale "nujne" stvari, pa sva vse porabila - brez da bi kupila en pajacek ( enega sem si kupila pred kratkim, to je vse, ), voziček, previalno, posteljico in ostale stvari!!!

sicer pa boš najbrž dobila tudi kaj od prijateljev, lahko jim že zdaj namigneš, kaj trenutno nujno rabiš, če jim poveš, kaj se  ti je zgodilo, te bodo razumeli in ti pomagali.

drugače se pa ne pusti prepričat!!!! če ti stvari niso všeč oz. niso uporabne, jih kar vrni. to je tvoj otrok, ti že veš, kako in kaj.

jaz sem imela več sreče s tem, sem dobila od ene kolegice ogromno stvari, tudi ne vse uporabno, večino pa, pa mi je sama rekla, naj obdržim samo stvari, ki mi bodo všeč,. ostale pa dam v smeti.

veliko sreče!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
17.4.2009 10:45:41   
Dudica1
KATMAT user posted image

VSE SE BO DOBRO IZŠLO! user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
17.4.2009 10:48:58   
KatMat
joj punce hvala za tople besede...

bi prsla ze ucer pa vam povem da sem rabila da me zadane da je to resnicnost in me je sred noci ob 2h ponoc in od takrat zgledam za v polje

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
17.4.2009 10:49:39   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

Drugace sem imela v planu pac vask mesec neki kupt pa bi ze prisla cez...tko pa nisem smela,pri paketku sem uzela denar ampak pride sele po 15.5 in upam da tia ne pride prej!!!in zdej sem brez vsega,brez denarja in na robu zivcnega zloma...vrjamete al pa ne sem neutolazljiva...

kaj pa da vama kdo posodi neki denarja za najnujnejše stvari...user posted image
midva sva si pri prvem sposodila ker nama je zmankalo za sobico...ne vem no mal preštudiraj,pa sej vem da si sigurno že vse premislna...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
17.4.2009 10:52:05   
Tanja_
KatMatuser posted image Tako kot ti je ena že napisala- če si vzela denar od socialne, pejt s tistim nabavit. Sigurn dobiš cunj in plenic in tega najnujnejšega za prve 3 mesece. Pa malo res poglej po netu kake oglase. Sm avn včer vidla, da ena prodaja oblačila za punčko za prvih 6 mesecev za 80 evrov. Sigurno se da kej uredit! Pa lupinice tudi prodajajo po dokaj ugodnih cebah. Sej se bo uredilo boš vidla, sam ne bit žalostna. Lahko si pa jezna na svakinjo in taščo. K da k so one mele svoje dojenčke, so ble pa blazno vesele, če jim je nekdo podaril 100 let stare in uničene stvari.

Jaz sm pa dons že navsezgodej bruhala. Jemljem tist Retafer za železo na tešče in očitno moj želodček ni prenesu. Ah, ja, namest da bi od mačka burhalauser posted image  Drgač sm pa bla na CSD in vse uredila v 2 minutkah, k sm mela že vse izpolnjen. A tista porodniška k si jo zračunaš na CSD Šiška spletni strani je prava cifra? K jst še nimam 1 leto plače in se mi upošteva 8 plač, 9. je šele 10. maja, kar je prepozno da bi se zraven štelauser posted image  in mi bojo une minimalne ful zbile porodniško, pa sm si nekej računala tam, zdej me pa zanima, če je to zanesljivo?
Pol sm si šla pa kupit še čaj iz malinovih listov, pa 2 polnozrnati štručki sm kupla, tok dobri, v eni domači pekarni na tržnici Koseze. Pol pa pridem dam in moj pes, kaj je nardila- Iz WC ja je zvlekla vrečko s toal. papirjem, še 3 role so ble, in ga je razcefrala na miljavžent koščkovuser posted image  Joj, kr lasje so mi šli pokonc. In to tadobr papir, un Zewa odišavljen. Sm jo nadrla, zdej se pa ne pogovarjam z njo, pa se mi skoz pod nogami mota, zgleda ve, da ga je pobiksala.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
17.4.2009 10:52:57   
KatMat
ma sej si nimam od nobenga za sposodt...ce ne bi vsaj starsem rekla oni bi me zihr razumel...pa majo se manj denarja kot midva...in ce recem kako nizko smo padl se bo mami zmesal...k bi mi rada pomagala pa mi ne more...se mi zdi to se nekak huj

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
17.4.2009 10:56:02   
Dudica1

ma sej si nimam od nobenga za sposodt...ce ne bi vsaj starsem rekla oni bi me zihr razumel...pa majo se manj denarja kot midva...in ce recem kako nizko smo padl se bo mami zmesal...k bi mi rada pomagala pa mi ne more...se mi zdi to se nekak huj

aja pol pa res ne vem kako naj ti svetujem...edin še kakšn kredit...pojma nimam user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
17.4.2009 10:56:36   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

aja pol pa res ne vem kako naj ti svetujem...edin še kakšn kredit...pojma nimam user posted image

ja,ga odplacujeva oba...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
17.4.2009 10:57:28   
KatMat
mi kaksna vrjame da mi od vsega hudga tok tece iz prsi da sem do popka mokra!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
17.4.2009 10:57:52   
Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

ja,ga odplacujeva oba...

uf...tud pr nas moj jaz sem itak brez službe...user posted image

Ma lej sigurno se bo uredilo no...če si z denarjem od paketa kupiš lupinico je že nekaj

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
17.4.2009 10:58:31   
Dudica1

mi kaksna vrjame da mi od vsega hudga tok tece iz prsi da sem do popka mokra!

ja verjamem

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
17.4.2009 11:02:35   
elyy
katmat:kaj naj ti rečemuser posted image user posted image user posted image user posted image ,svaka ti čast res,da maš tok dobre živce....
men bi se zrolal res no....jst nisem hotla od nobenga nobene stvari uzet,pačeprav je tašča lih tko hotla,da mi dajo cunje od svakinje....pa nisem hotla..vsak mesec sem pomalo kupovala in sva hvala bogu nabavla...

jst bi na tvojem mestu takole nardila:
*če se predalniki oziroma previjalna miza,da popraviti bi jo popravila,al pa oblepila z tapetami(k so dost pocen)

*lupinico sm jst kupla v beby centru( je bla na akciji z znižanjem 50 eurov)

* voziček-hauck track jaguar(trkolesnik) sva mela dnar,da bi nabala novga sam  mi  res fulll škoda blo metat dnar starn  in sva kupla rabljenga(bolha)fulll jih je kr mau poglej gor....

*pol sva fulll iskala,da prideva dost pocen čez pojstelco,omarco....pa use k so ble pocen so ble čudne pa zanič....in pol sva se tko odločla...sva šla v alplesa in sva za tamauga kupla(pojstelco,omarco,tri kocke k so na steni  pršraufane zgledajo k omare)fulll dober zgleda...sva dala 60 eorov v gotovini za aro in ostalo na trajnik...in mi ni žao res...pa se mi sloh nepozna nč,kokr da mi sploh netrgajo!!

*če sta ba pač brez denarja trenutno,pa bi na tvomu mestu šla u trgovino in vse od a-ž kupila in pač vsak mesec plačevala na trajnik....in verjem se ti sploh nebo poznalo!!

*cunje za beby sem pa vsak mesec kupovala po malo in se mi je nabralo,tko,da zaenkrat imam!

*a si dobila denar od sociale....mogoče si stem lahko pomagaš....drgače je pa res,da voziček skor tm 14 dni nč neuporabljaš in bo že 1 mesec minil!

drgač pa vem,kakšne so bolniške in imam res srečo,da ima moj tako službo kokr jo ima...da lahko normalno živiviva!!drgač si pa prbaj pomagati z limotom na banki,če drugače res negre,,

nesekeraj se....upam da bosta čimprej use zrihtala za pikico**  

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
17.4.2009 11:14:32   
elyy
maja 1488: sam te toplico so pa kr drage,če noter še šteješ hrano+karte...se bl splača na morje iti..sm že bla v fiesi in mi je fulll všeč tud za beby je dober,drgač maš pa vse blizu!
a za v fieso si rezervirala preko agencije??k to se mi pa zdi cnej...kokr terme...sam se morva midva še odlčt pa čimprej rezervirat!

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
17.4.2009 11:14:50   
FLASK_A
Katmat, ojejuser posted image Sej ne vem, kaj naj ti rečem...

Mogoče se kaj sproti zmislim, mal počakaj pa dobiš ZS, aprovuser posted image Zdej ravno nekaj delam, pa rabim še mal časa, pol pa ti napišem ZS.

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
17.4.2009 11:16:47   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: elyy

dober večer!

Kva sm jezna zdej......kr kadi se iz mene.....mogoče mau neumesno ampak,dejte mi ve povedat kaj bi ve nardile na mojmu mestuuser posted image ....
moj ma enga skutrja in mi mamo klet na koncu hodnika pač je tko narjen....in po hodniku pele skuterja(kar pomen,da drugi tud vozičke vozjo mem,skiroje,kolesa.....)in hišnik,ki je najin sosed je pa začeu težit,zard motorja...zakaj ga voz po hodniku??
on je pa res grozen pred svojimi vrati ima grozno omaro in kr ene ****rije pred vratimi(klešče...)....in se neki začeu prtožvat....tok me je prej razkuru,da sm doma tok jokala.....moj je čist znoru...in nevem kaj nej motor parkiravam pod oken al kaj??

dobro jutro (če lahko tako rečem)... je vse prej kot dobro... očitno sem neko virozico staknila... me grlo boli, pa vsa hripava sem, z nosa mi teče, v glavi mi pa že od včeri razbija... upam da se bo kej izboljšalo stanje do druzga tedna.. pa še vreme je tako da to ni za nikamor - 5 minut sije full sonce, 5 minut pa pada dež tko da mam že skoz poplave kle okol

elyy kok časa pa že mata ta motor tm parkiran - a pa prej nobenga ni motilo?? se pritožuje samo hišnik ali tudi ostali sosedi? ne se sekirat, k ni vredn.. itak nima kej za delat, pol si je pa mogu najdt eno žrtev - in to pač tebe k si user posted image  in ve da si bolj ranljiva... zdej se on boljše počuti k je kao pomemben... ne se mu dat.. super da si zrihtala vse na csd

k.tja ja tale moja soseda je res od boga poslana... user posted image  user posted image  user posted image

Junona hvala za zajtrk... se je prov prilegel user posted image  user posted image  pa seveda za pomočnike tud... še kej se oglasi

cveka kako je bilo na mlajčkih... si se najdla in sprehodila?? btw, mam uniformiranca doma  user posted image user posted image ... jz sem mela pa full dolg željo jt v vojsko, pa nisem nobene našla da bi šla z mano... zdej pa moj prav da je en vojak v familiji čist dovolj user posted image  objavi kakšno slikico nove frizure ko se vrneš... tud jz grem šele drugo leto na morje, letos vprašanje če bomo kej šli - mogoče kakšen dan na slovensko obalo čekirat, tok da naša Gaja spozna morje user posted image  bomo pa kej na Bledu in Bohinju okoli skakali

obelix jz uporabljam Avonove stvari... men full ustrezajo... sicer ne kokosove k nisem glih ljubiteljica kokosa, jih pa moja sestra uporablja in je tud full zadovoljna... pa kakšen Oriflame

katmat jz sem še kr 2 v 1... imaš že kakšno novo vizijo mojega poroda??
kr naježla sem se ko berem tvojo zgodbo... groza... z vozičkom res lahko še malo počakaš... majo res tud full lepe rabljene.. če kaj rabiš kr sporoči.. z veseljem ti bom pomagala kolikor bom le lahko user posted image user posted image user posted image
kot je tudi lake rekla.... bolha, amzs... malo preglej.. za cotike - BC ma full ugodno- majčko al pa bodije dobiš že za 1€ (te k so znižane), pa niso grde.. jz sem si jih tud vzela... obrni se na prijatelje - sigurno imajo še kakšne stvari ki ti jih bodo z veseljem posodili... marsikdo je zelo radodaren, čeprov si sploh ne bi mislila - to sem izkusila na svoji koži

dudica tud jz sem tko kupovala kot ti... vsak mesec ko je prišla plača sem šla v nabavo in vse zagonila za otroške stvari (voziček, oblekce, ležalnik,...), tko da sem komi shajala pol še z računi... se mi je pa glih izšlo

oliveoyl jz mam tud čist ravne lase... pa težke... tko da sem skoz polizana k da bi mela srečanje s kakšno kravico user posted image  user posted image  tud če si jih nakodram zdržijo max 2 ure, pol so spet ravni ... edin mogoče trajna bi mi pomagala user posted image

petra a sva že 2 bolani user posted image  user posted image  obema en user posted image  da se čim prej pozdraviva

Tanja_ upam da si uredu in ne bruhaš več... super za vse opravljeno na CSD - kero si pa mela?? kako se je pisala - una k sedi pr vratih al uno pr oknu??

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
17.4.2009 11:19:59   
pokica_
joj sem jezna kot sto hudičevuser posted image . Preklemanski rač. mi ježe 3x ugasnil, presneta mašina. Pa tolk sem že napisala 2x že...ma ni danes tud moj dan ne, pa dol me še neki tišči...vse gre narobe danes. user posted image

KatMat kaj to berem....saj sem se dobesedno zjokala ko sem to prebrala, kaj se ti dogaja....bogo revše, kako se mi smiliš, pa zdaj glih morajo biti taki do tebe, ko najbolj rabiš oporo. user posted image

user posted image

Mene bi blo na svakininem mestu sram, da tala take stvari ko so za v koš, pa še prvega otročka pričakujeta, še tolk bolj pomembna stvar. Ja a tvojem lubem je pa prav tako kot je,...a nič ne reče, da kaj je to za ene krame, je raj kr domov prpelal? user posted image  Moj lubi bi ji sigurno vse v fris zabrisal, da bi tako dobil od koga. Al je vse videt kot novo, al pa nebi imel. HB da je tak picajzl glede stvari.

Si pa res v hudi godlji zdaj, pa še od CSDja boš dobla komaj maja. Škoda da si paketka nisi zrihtala že 1mes vsaj nazaj, pa bi zdaj aprila že dobila nakazilo, tako je maj še kr delč.
Na tvojem mestu bi šla na banko, oba in bi prosila za povečanje limita, vsak po 900-1000€, pol bi bilo pa vsaj nekaj dinarčkov,....če že kredit imata in si ne morta privoščit novega. In mami in sorodnikom bi lepo rekla, da prosiš za denar in bone za BC v primeru da kdo hoče kaj podarit. Mogoče pa bi kdo raje že zdaj dal denar, pa pol po porodu nebo dal? Vsaj mami če bi tko naredla, pa kaki bratje, sestre,...

Tašče in svakinje pa ne poslušaj in si jih izbij iz glave, ko ti bo stres in jok povzročil prezgodnje popadke, pa niso tolk vredni, verjemi. Čuvaj sebe in user posted image . Drugače pa kot pravjo ženske, na Bolhi imaš marsikaj in še več, malo pofirbcaj ko se umiriš, ziher boš najdla ogromno stvari. Cotike so pa tam gor itak zelo poceni. Za previjalno lahko  uporabiš pralni stroj, ali pa kako pisalno mizo, kot je ena rekla, samo blazino previjalno dokupiš, pa je,...posteljk imaš tudi kar precej, videt kot nove in stabilne, vozičkov je pa tud ogromno in za čist poceni ter sigurno kvalitetnejše kot tile od svakinje.

Res se pomir, ti polagam na dušo, ker boš drugače res morala predčasno v P....mene je v 14. tednu stres spravil v P in sem skoraj izgubila našega punkija, ki zdaj veselo pančka v user posted image . user posted image

< Sporočilo je popravil pokica_ -- 17.4.2009 11:26:40 >

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?