pokica_
|
joj sem jezna kot sto hudičev . Preklemanski rač. mi ježe 3x ugasnil, presneta mašina. Pa tolk sem že napisala 2x že...ma ni danes tud moj dan ne, pa dol me še neki tišči...vse gre narobe danes. KatMat kaj to berem....saj sem se dobesedno zjokala ko sem to prebrala, kaj se ti dogaja....bogo revše, kako se mi smiliš, pa zdaj glih morajo biti taki do tebe, ko najbolj rabiš oporo. Mene bi blo na svakininem mestu sram, da tala take stvari ko so za v koš, pa še prvega otročka pričakujeta, še tolk bolj pomembna stvar. Ja a tvojem lubem je pa prav tako kot je,...a nič ne reče, da kaj je to za ene krame, je raj kr domov prpelal? Moj lubi bi ji sigurno vse v fris zabrisal, da bi tako dobil od koga. Al je vse videt kot novo, al pa nebi imel. HB da je tak picajzl glede stvari. Si pa res v hudi godlji zdaj, pa še od CSDja boš dobla komaj maja. Škoda da si paketka nisi zrihtala že 1mes vsaj nazaj, pa bi zdaj aprila že dobila nakazilo, tako je maj še kr delč. Na tvojem mestu bi šla na banko, oba in bi prosila za povečanje limita, vsak po 900-1000€, pol bi bilo pa vsaj nekaj dinarčkov,....če že kredit imata in si ne morta privoščit novega. In mami in sorodnikom bi lepo rekla, da prosiš za denar in bone za BC v primeru da kdo hoče kaj podarit. Mogoče pa bi kdo raje že zdaj dal denar, pa pol po porodu nebo dal? Vsaj mami če bi tko naredla, pa kaki bratje, sestre,... Tašče in svakinje pa ne poslušaj in si jih izbij iz glave, ko ti bo stres in jok povzročil prezgodnje popadke, pa niso tolk vredni, verjemi. Čuvaj sebe in . Drugače pa kot pravjo ženske, na Bolhi imaš marsikaj in še več, malo pofirbcaj ko se umiriš, ziher boš najdla ogromno stvari. Cotike so pa tam gor itak zelo poceni. Za previjalno lahko uporabiš pralni stroj, ali pa kako pisalno mizo, kot je ena rekla, samo blazino previjalno dokupiš, pa je,...posteljk imaš tudi kar precej, videt kot nove in stabilne, vozičkov je pa tud ogromno in za čist poceni ter sigurno kvalitetnejše kot tile od svakinje. Res se pomir, ti polagam na dušo, ker boš drugače res morala predčasno v P....mene je v 14. tednu stres spravil v P in sem skoraj izgubila našega punkija, ki zdaj veselo pančka v .
< Sporočilo je popravil pokica_ -- 17.4.2009 11:26:40 >