Anonimen
|
pozdravček - sem vas uspela prebrati! ste bile danes prave klepetulje,... KatMat in FLASK_A, čudovit spomin! FLASK_A mi je posebej všeč prva fotografija! tudi zadnja... kaj, vse so mi všeč! Tanja_ užitek pospravljati, ne? kako bo šele, ko boš imela pospravljeno,... včasih kar pogrešam tiste dneve, ko mi je bilo pospravljanje sproščanje. zdaj, ko je čez pet minut vse isto kot pred pospravljanjem,... me pa mineva in mi jemlje energijo. maja1488 - prava gimnastičarka! jaz se tal niti s prsti ne dotaknem tudi takrat ne, ko nisem noseča! kaj šele z dlanmi! pa da ne bo pomote... imam kratke noge! elyy - tudi mene skrbi, da bo Urbanček prišel nenapovedano ob zame nepravem času, ko ne bo partnerja ob meni. sicer imam taščo čisto blizu, a bi mi bilo najbolj neugodno njo prositi za pomoč (da ne bo pomote... ona bi prec pomagala, še posebej, ker je bila zdravnica, a... je le moja tašča ) najbolj me je strah, da bi morala v porodišnico takrat, ko sem sama z Oskarjem. bila bi totalna panika (najrajši bi ga vzela s seboj v porodnišnico... da bi se peljal z mano v rešilcu (to bi mu bilo všeč ) ampak potem??) kar sva spet skupaj po cele dneve, se je zopet zelo navezal name,... šok. najrajši bi rodila doma in tu tudi ostala, samo ker je pri nas to neizvedljivo. sicer pa, ko se bo začelo, verjetno malček ne bo kar padel ven... bom lepo poklicala partnerja, če pa bo predaleč pa svoje... pol ure bom pa že zdržala. mogoče mi bodo pa sprožili porod, tako kot pri Oskarju,... Blueeyes je fino, da imaš tako čudovito sosedo in da se dobro razumeta! petraa - pregled mimo , z dieto pa ne bo težav... saj ni več veliko do konca. je pa res, da se smešno sliši dieta, ko pa ješ in ješ... šestkrat na dan. sama zdrava hrana! njami! zmajama pri tebi je pa kot v pravljici... kar uživaj v nosečnosti. in taškica, drži se! vas kar občudujem, ko nosite v sebi kar dva! dojenje - pomembno je, da predvsem veliko pijete! najbolje vodo! ali pa blage zeliščne čaje (kamilice, koromaček,...), sama sem se dopoldne nalivala s kneippovo belo kavo... juhe! sem ravno prebrala, da prvorodkam teče pod večjim pritiskom in sem se spomnila, da so bile moje prsi kot vodna pištola (samo pritisnila sem in je neslo meter, dva stran od mene velik curek mleka ). ubogemu Oskarju to niti ni odgovarjalo, ker ga je žgečkalo po grlu,... sem si zato vedno prej spumpala kakšen deci, da je lahko on normalno cuzal. (ampak itak je tisto prvo bolj vodeno, da se otrok najprej odžeja). tako, bodite še naprej vesele nosečke in uživajte!
|