|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 4. del
17.4.2009 9:03:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

olive: super je blo na mlajčkih, pa še vreme je bil koker tojk vreduuser posted image ja sem se najedla enga peciva za znort, sam mislim da sem se zaj... sem pojedla dva kosa orehove potice, pa mi je pritisk ful dvignil user posted image

Saj bo.. Se boš pa zdaj nazaj držala,sam da je bilo fajn.
Zdaj pa grem.
Lepo čvekajte.user posted image

ja jz upam k se res neki čuden počutim, se moram do jutri zrihtat da ne bo še slabiuser posted image

(odgovor članu OliveOyl)
  Neposredna povezava do sporočila: 3676
17.4.2009 9:05:47   
petra a
pokica-sem občasno pila čaj, pa nisem imela nič več mleka zarad tega, mleka sem mela dovolj...dojila sem pol leta, pol pa ker sem mela faks in da sem bila lahko dalj časa na predavanjih, smo začel dodajat kupljeno mleko, pol je blo pa počas konc, ko se otrok enkrat navad na flašo se sam odstavi

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
17.4.2009 9:06:52   
lake
Oliva: Ženske itak nismo nikol zadovoljne s svojimi lasmi, mi bi mel ravne, tiste ki imajo pa ravne bi mele pa skravžlane user posted image .

Elyy: Te kr razumem zarad hišnika. Jst pr seb vidm, da bolj k se bliža konc nosečnosti bolj sm živčna, vsi mi grejo neki na živce, bog ne dej da me kdo pogleda, kr neki bi se kregala, da ne govorim da v avtu samo trobm, samo da kdo kej narobe zapele. user posted image .

Morje pa me ne itak ni nikol prov zlo prvlaču, tko ene par dni na leto mi je čist dost, mam  raj hribe okol. Tko da ne vem če bomo šli kej na morje, raj v Bohinj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
17.4.2009 9:07:51   
petra a
jaz sem pa spetz prehlajena, hudiča, ne vem kaj je to skoz neki, grlo me boli ko hudič, nos mam zabasan, če bom mogla rodit še popadkov nam mogla predihavatuser posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
17.4.2009 9:11:23   
petra a
čeri sem eno babo napizdila, prleti iz garažne hiše in se mora ustaviti ker ji je pot zapr en avto, ki je odložil folk ven, mi prečkamo cesto in ta krava blesava potrob umnu avtu še ko smo bili med dvema avtoma, da se mi je srce skor ustavu, tjašo je skor kap, v trebuhu pa tud ne vem kako se je počutu, moj dec prec sej je unmu trobla, pa kwa hudiča ma za trobit če vid majčkenga otroka pred sabo in nosečnico, prokleta pi...hudičeva, kaj vse sem ji naprej zmetala

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
17.4.2009 9:15:44   
Obelix
Jaz sem pila čaj za dojenje, enega iz lekarne. Mislim, da posebnega efekta ni imelo, je pa tak zeliščni okus in je pasalo malo spremembe. Ker ima notri tudi zelišča proti napenjanju, bodo imeli naši dojenčki zaradi tega manj težav. Ne vem. Jaz sem si kupila en čaj, pa bomo videli.

Morje pa tolk težko čakam. Bolj zaradi spremembe okolja, pa ker smo na morju lahko vsi skupaj. Drugače mož cele dneve dela in mi je fino, ko gremo kam skupaj. Smo bili lansko leto v Pakoštanih pa je bilo sicer fino, ampak ni najbolj primerno za otročičke. Zaton pa ima ful lepšo plažo, kar mi je letos bolj pomembno, saj bosta straejša stara že skoraj dve leti in bosta bolj navdušena nad vodo kot lansko leto.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
17.4.2009 9:25:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: petra a

čeri sem eno babo napizdila, prleti iz garažne hiše in se mora ustaviti ker ji je pot zapr en avto, ki je odložil folk ven, mi prečkamo cesto in ta krava blesava potrob umnu avtu še ko smo bili med dvema avtoma, da se mi je srce skor ustavu, tjašo je skor kap, v trebuhu pa tud ne vem kako se je počutu, moj dec prec sej je unmu trobla, pa kwa hudiča ma za trobit če vid majčkenga otroka pred sabo in nosečnico, prokleta pi...hudičeva, kaj vse sem ji naprej zmetala

si ji čist prov povedala jz jo bi še preteplauser posted image k me taki ljudje kr razp.... k trobjo za brez veze

(odgovor članu petra a)
  Neposredna povezava do sporočila: 3682
17.4.2009 9:31:07   
petrazg
Babike, dons ste pa že navsezgodaj bojno razpoložene user posted image . Pri meni je stvar podobna. Preden sem bila noseča, se mi ni dalo ukvarjati s kakšnim pametnim folkom, sedaj pa nobenemu ne ostanem dolžna. Sicer vljudno, ampak pustim se nobenemu več.

Petra a - kaj je zdaj s soboto? Nekaj štrajkaš?

Oliva veš kaj bi jaz dala za ravne lase. Si jih takrat , ko se mi da ravnam in se mi zdi tolk dober... Itak nismo nikoli zadovoljne babnce user posted image

Pokica jst sem imela premalo mleka in sem malemu morala zvečer dodajati. Skoraj od začetka. Pa verjemi , da sem poskusila vse kar so mi rekli, pa mleka ni bilo več. Pila sem raznorazne čaje, jedla določeno hrano, tudi na pivo sem se spravila (čeprav ga nikoli ne pijem) in ni bilo efekta. Dojila sva se potem do 8 meseca.

Cveka žurereka. Lepo se uštimaj za na ohcet. user posted image

Zdej grem malo pospravljat cunje... Moram malo pozamenjati zimsko in poletno garderobo....user posted image user posted image user posted image Pa še svakinja mi je poslala nekaj oblek za malega, pa prijatelj nama je prinesel cel kup . Zdej pa vse prebrat, pa pogledat kaj je uporabnega... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
17.4.2009 9:31:31   
Dudica1
evo mene,nazaj...sem se mal naklepetala...user posted image
Pr nas ful sonček sije samo toplo ni pa še prav nč...upam da se kaj otopli...no sm pa pr zajtrku od JUONE...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
17.4.2009 9:36:42   
elyy
Mene pa zanima a k ste na csd zbrala za enkratni prispevek(denar)namest paketka...a ste mogle še kšn obrazec ispount al sam une dve priloge(k itak je tm napisana številka osebnega računa)sam jst sm bla še vsa zaspana in nikakva tko,da sploh nisem nč uprašala.....una pa tud ni pogledala...
sej,če bo kej narobe..bo že poklicala,sej ma številko!!

maja1488:kar se tiče toplic,bi midva rad šla pa čeprav bi jst rajš na morje...mojga je pa strah,zard beby in prav,da bo premejhn...in me zanima če si to rezerverala prek agencije?in približen me zanima,koliko stane za 1 teden...a se bolj splača v toplice al na morje,kar se tiče denarja?

lake:mene tud vsaka malenkost tok razkur zadje čase d je kr za znort.....sploh pa ta hišnik(k nezna najprej pred svojimi vrati pomest,pol pa pred drugimi)!
sploh pa če se pelem v avtu pa vidš na cesti tok norcev,da je kr za znort...sej sam še trobmuser posted image

petra:dober,da te kap ni zadelauser posted image ,kaj se je nama zgodila dons zjutri,k sva se vračala iz csd(midva se peleva z avtom čist počas po cesti   in se pogovarjava in sosed iz ulce kr ven prleti..sej je komi ustavu je tok bremzu...sem misla,da bo kr na naju zapelu....sm kr norela že ob 8h zjutri) 

(odgovor članu Obelix)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
17.4.2009 9:38:34   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: elyy

Mene pa zanima a k ste na csd zbrala za enkratni prispevek(denar)namest paketka...a ste mogle še kšn obrazec ispount al sam une dve priloge(k itak je tm napisana številka osebnega računa)sam jst sm bla še vsa zaspana in nikakva tko,da sploh nisem nč uprašala.....una pa tud ni pogledala...
sej,če bo kej narobe..bo že poklicala,sej ma številko!!

Je dovolj. Vse je na prvi vlogi.

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
17.4.2009 9:40:42   
Dudica1
ELYY
NE VEM MEN JE SAMA DELAVKA IZPOLNILA JAZ SEM SAMO PODPISALA user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
17.4.2009 9:50:35   
Anonimen
elyy: men je tud socialna delovka izpolnila obrazec za paket oz denar, pa sem jaz pol samo podpisalauser posted image

(odgovor članu elyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3688
17.4.2009 10:05:46   
elyy
hvala za odgovore!aha...pol pa uredu,če je vse na prvi vlogiuser posted image ...zato,k nobenga druzga obrazca jst nism ispounla,kokr s1+s2!

cveka:in..... kakšno frizuro boš mela na ohcetu??a boš dala kšno fotko v album...no jst bom pa res jutr nabavla nove baterije za v digitalca,pa morem kšno sliko nardit,da bom mela za spominčekuser posted image

olive:ooo jst bi mela tud rada skos ravne lase...jst si jih tud včasih likam...sam bi si mogla boljši likalnik nabavt un je že starej in bl počas lika,men se pa neda po 1 uro sedet za ogledalom...
res se pa morem pobarvat zdele kšen dan,k mam že mau narastka!

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
17.4.2009 10:08:21   
pokica_
Ja dobro jutro nosečke!

Evo, grem vas brat za nazaj..user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
17.4.2009 10:10:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: elyy

hvala za odgovore!aha...pol pa uredu,če je vse na prvi vlogiuser posted image ...zato,k nobenga druzga obrazca jst nism ispounla,kokr s1+s2!

cveka:in..... kakšno frizuro boš mela na ohcetu??a boš dala kšno fotko v album...no jst bom pa res jutr nabavla nove baterije za v digitalca,pa morem kšno sliko nardit,da bom mela za spominčekuser posted image

olive:ooo jst bi mela tud rada skos ravne lase...jst si jih tud včasih likam...sam bi si mogla boljši likalnik nabavt un je že starej in bl počas lika,men se pa neda po 1 uro sedet za ogledalom...
res se pa morem pobarvat zdele kšen dan,k mam že mau narastka!

sam čist na krat se grem ustrišt, k me motjo tej dovgi lasje, no ja sej niso tojk dolgi, sam motjo meuser posted image

pa me je mal prej klicala da je še vedno pr zobarju in če lahko zvečer, mater me to jezi k vedno neki vmes pride, mah bo že bom pa zvečer šla k njej, hvala bogu je sam eno hišo nižje tako da grem kr čez vrtuser posted image

(odgovor članu elyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3691
17.4.2009 10:12:46   
KatMat
a je kera tuki da se mal spovem...tok sem jezna zalostna besna razocarana da rabim da nekomu povem...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
17.4.2009 10:15:52   
maja1488
elyy, toplice sem rezervirala privat, smo bli že lani in predlani. Meni je ta apartma ful všeč, ker je prenovljen, živih barv, ima  dve spalnici, v eni je otroška posteljica. V jedilnici je trip trap, kuhinja ful opremljena in zagrajena terasa, tko da so lahko otroci zunaj in ne morjo na cesto. Cena je 370€ za en teden v sezoni. Aja, karte niso vključene v ceno. Mi smo lani ful mal sli v bazene, ker sem za tamalo naštimala bazenček na terasi in peskovnik in je tam uživala 100 na uro. Mislim, da smo šli 3x sam popoldan na kopališče. Bomo vidli kako bo letos, ko je večja.

Tukaj sem rezervirala: www.apartmaji-catez.si

Za morje me pa pride 420€ za teden. Gremo pa v Fieso, apartma 200m od plaže.

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
17.4.2009 10:16:55   
FLASK_A
Dobro jutro, punceuser posted image

Ja kaj ste pa vse tako čudno razpoložene danesuser posted image En veeeelik user posted image za vse, da se mal pomirite in zadihate...

Zatrk je bil pa odličenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Mnjamsi!

< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 17.4.2009 10:17:36 >

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
17.4.2009 10:17:00   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

a je kera tuki da se mal spovem...tok sem jezna zalostna besna razocarana da rabim da nekomu povem...

POVEJ KAJ TE MUČI...user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
17.4.2009 10:18:25   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

jaz bi tudi pomagalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
17.4.2009 10:20:19   
cebelica82
dobro jutro, ali je že dober dan..?user posted image  jaz sem komaj zdaj vstala.......smo od pregleda včeraj, vse je super, vsi izvidi ok, nič ne zatekam,....razen tega, da naša pikica vztrajno leze DOL!!! tak da mam še dva tedna strogo ležanje, da dopolnim 37. tednov ( no, malo manj, 12 dni), potem pa je rekla, da lahko delam karkoli....user posted image user posted image user posted image  upam, da bomo zdržali, res,.......

tak da me čakata dva dolgočasna tedna v postelji,...no, saj bo. drugače pa, naslednji pregled mam enkrat v prvomajskih počitnicah, CTG, ampak ne vem še, kateri dan, ker moram poklicat zdravnico, ki mojo nadomešča, ker nje ni. najbrž bom zvedela danes. pa končno nisem več kregana, da se preveč redim, čeprav mam zdaj vse skupaj plus 13 kg, kar se mi ne zdi tak hudo,......ali?

drugače pa, pripravljeno skoraj vse, razen torb za  v porodnišnico, malo še čakam, ker se mi zdi, da ko bo vse pripravljeno, bom pa morala it...user posted image

lep dan vsem....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
17.4.2009 10:23:54   
Dudica1
CEBELICA82 LEPO DA JE VSE VREDU...LE POČIVAJ ŠE SAMO 2 TEDNA...user posted image
za kg se pa ne sekiraj nimaš nič preveč...user posted image

(odgovor članu cebelica82)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
17.4.2009 10:27:00   
lake
KatMat: Ti se nam kr izpovej, sej zato smo pa tuki.

Očitno smo dons vse neki bojno razpoložene, najboljš da se zmenmo na kakšni kavici user posted image .

Cveka: Sončka je spet neki zmanjkal, a bi ga še mal poslala, prej je učinkoval

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
17.4.2009 10:27:35   
Dudica1

user posted image

JANUAR

cebelica82 4.1.
Tanja_ 6.1.
SANEK1 18.01.
majuška10 20.1.

FEBRUAR

Blueeyes 1.2.
Poloma 6.2.
lananai 9.2.
karatina 9.2.
meduzica 9.2.
andrejka 23.2.
Cveka30 26.2.
Leela 27.2.

MAREC

pokica_ 10.3.
Dudica1 18.3.
KatMat 30.3.
Chiara82 31.3.

APRIL

avokado 1.4.
vanilla 7.4.
lake 7.4.
*bucka* 8.4.
madejka 16.4.
peneja 19.4
OliveOyl 26.4.
HM84 26.4.
maja1488 30.4.
lunica77 30.4.

MAJ

baba84 7.5.
Majch 8.5.
psaša 8.5.
gala 9.5.
ebetka 19.5.
Obelix 20.5.
dito 23.5.
Nika84 28.5.

JUNIJ

PapuaNG 5.6.
snowgal 7.6.
buterffly 8.6.
zoja10 12.6.
petra a 18.6.
blu 20.6.
copka 24.6.
mama11 24.6.
supernova2002 26.6.
rozcaa 30.6

JULIJ

nati45 5.7.
mayflower 22.7.
Lalica1 25.7.

AVGUST

mary12 8.8.
2mak 9.8.

SEPTEMBER

tubby 8.9.
masi 12.9.
petrazg 20.9.
zmajama 20.9.
ptejka 21.9.
taskica 22.9.

OKTOBER

Biba Maja 5.10.
BarbyD 14.10.

NOVEMBER

Čebelca10 1.11.
ledenka 3.11.
palacinka 5.11
AKP 6.11.
zoja09 7.11.

DECEMBER

Greenie 21.12.
mani2 22.12.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?