Mandek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek IZVIRNO SPOROČILO: coccinella A karera ve, kje se kupi ta nepremočljiva podloga za posteljico? hvala Jaz imam Aljaževo iz BC... Jaz sem jo tut v BC kupla...Ej, coccinella, a je tista punčka na gugalnici tvoja? full je lepaaaaaaaaaaa timnala in gogabojan, hvala za čestitke, danes naša mala miss praznuje pol leta in še vedno se čudim, kam je zbežal ves ta čas... Spet je sonček, komaj čakam, d agremo ven, niti likala ne bom, nizti pomivala oken, sesala, prala...samo ven gremo:) Timnala, si že šla v areno na srečanje kdaj? Jaz mam raje, če se za take stvari dogovarjamo prek fb, ker tam mi telefon čekira vsako objavo, tu pa nisem veliko:( Bi šla pa v torek, če se še dobivate? kaj praviš, Nacekova? uh, naša zala ma krasne zadnje čase...tri dni se že zbuja...S SONCEM. jaoooooooooooooooooooo....prespi noč (ali pa se okrog 1 zbudi in se začne full jokat ), nato pa se zbudi ob 6+....če se zbudi ob 6., gre nazaj ajat okrog 8 in spi cca 3 ure, ampak takrat sem jaz že auf in se ne spravim nazaj...Mogoče jo kljub vsemu moti svetloba s stešnega okna? Nimamo namreč rolete - Bo treba investirat, ni druge. Imam pa še vprašanje glede avtosedeža...mi smo, glede na teste, kupli romerja superfix al kaj že...neki tazga, sej ne vem . ampak, ker še čist paše v jajčko, je vsaj še 2 meseca ne bomo dajlali v tavelk sedež. ve ste že kaj razmišljale o tem? Oblačenje....kako oblečete svoje mladičke v takem vremenu kot je zadnje dni? Jaz ji dam spodaj kratek rokav, zgoraj dolg, ta tanke žabice, hlačke in nogavičke. Če piha, še trakec ali klobuček. That's it. jutri mamo 3.posvetovalnico...me je kr strah, kaj bo. Kaj je res, da se gre pri tej posvetovalnici tudi k zobozdravniku? našo tako matrajo zobki, da bo najbrž najmlajša stomatologinja, tok si je že preiskala ustno votlino Nič, ziher sem hotla še kej napisat, pa sem pozabla...bom nadoknadla. Uživajte v tem prekrasnem dnevu_)