Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 14.4.2009 22:38:34
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
napisalo mi je error hehe ampak jaz sem preden sem poslala sporočila pritisnila ctrl+c imela shranjeno HB
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 14.4.2009 22:40:06
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Naša Hana je danes za kosilo jedla ričet. Je kar stokala zraven. Sem ji dala pa istega kot za nas, se pravi začinjenega. FACA! laknerš, kako gre hujšanje? se še vedno tok zlo držiš? jaz sem se mal pregrešila za veliko noč ene dva dni, sam ni blo panike, glede na to,m kaj vse in koliko je bilo na mizi, tko da em bla kr pridna ;) me pa veseli jutri sadni dan ...si se kej vagala? IN???
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 14.4.2009 22:44:40
|
|
|
|
mbd0411
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 kako se pa meri nogo a tok koliko cm je toliko je številka?? Ne,Jolly,greš v trgovino s čevlji,pa ti tam zmerijo z eno tako zadevo
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 14.4.2009 22:51:22
|
|
|
|
gogabojan
|
Pri nas pa ne duha ne sluha o kakem dežku. Je pa enih par min takoooooooooo pihalo, da so rože padale z okenskih poličk. Glede GH začinjeno. Jaz itak ne začinim veliko, ker sem pač navajena tako. Samo za okus. Pa soli ne uporabljam skoraj NIKOLI. Imam vegeto, oz. domačo shrambo zelišč. Evo edino vodo za pire solim, pa palačinke ko jih delamo, to pa je tudi vse. Aja pa ko delam piščanca v testu, takrat imam še sol v uporabi, drugače pa pri nas sol no way.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 14.4.2009 23:00:54
|
|
|
|
irma78
|
Pozabila sem vam povedati, da sem danes kupila v BC eno Nuby-evo flaško z držali, ki ji lahko uravnavaš, koliko naj priteče ven, pa bom jutri viedela, kako bo Niki pil iz nje. Goga - križ kaj bolje? Si peljala Bojana k zdravniku?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 14.4.2009 23:10:38
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Pozabila sem vam povedati, da sem danes kupila v BC eno Nuby-evo flaško z držali, ki ji lahko uravnavaš, koliko naj priteče ven, pa bom jutri viedela, kako bo Niki pil iz nje. Goga - križ kaj bolje? Si peljala Bojana k zdravniku? A ni že Dream nekaj o takem lončku govorila? Mogoče gre za enako zadevo ...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 14.4.2009 23:11:13
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Zdej pa grem - NOČKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 14.4.2009 23:21:55
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Pozabila sem vam povedati, da sem danes kupila v BC eno Nuby-evo flaško z držali, ki ji lahko uravnavaš, koliko naj priteče ven, pa bom jutri viedela, kako bo Niki pil iz nje. Goga - križ kaj bolje? Si peljala Bojana k zdravniku? Križ me še vedno fullll boli. Toda bolj ko se gibam, ne čutim bolečin. Če pa neham se gibati, oz. če ležim, me boli . Ne bojan še ni šel h dr. Sem pa ga naročila v petek. Ker ni nujni primer. KR NEKI.... Aja, če bom slučajno, ampak res slučajno šla jutri v LJ, te zvrcnem za kofiiiii. Ne verjamem, sam če bom pa že morala iti, te pa pokličem, če boš mela čas. Moram jutri iti nekam nekaj opraviti, k se mi fullll ne gre, ker sem SRAMENŽLJIVA. Pa saj bo. Upam. Mam borbe v sebi. Morala pa bi iti v LEKLERKA. Tak da...... Če bom šla, če boš mela čas ...... Evo 10 min čakala, da mi prime post. grrrrrrrrrrrrr
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 14.4.2009 23:35:19
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Pozabila sem vam povedati, da sem danes kupila v BC eno Nuby-evo flaško z držali, ki ji lahko uravnavaš, koliko naj priteče ven, pa bom jutri viedela, kako bo Niki pil iz nje. Goga - križ kaj bolje? Si peljala Bojana k zdravniku? Križ me še vedno fullll boli. Toda bolj ko se gibam, ne čutim bolečin. Če pa neham se gibati, oz. če ležim, me boli . Ne bojan še ni šel h dr. Sem pa ga naročila v petek. Ker ni nujni primer. KR NEKI.... Aja, če bom slučajno, ampak res slučajno šla jutri v LJ, te zvrcnem za kofiiiii. Ne verjamem, sam če bom pa že morala iti, te pa pokličem, če boš mela čas. Moram jutri iti nekam nekaj opraviti, k se mi fullll ne gre, ker sem SRAMENŽLJIVA. Pa saj bo. Upam. Mam borbe v sebi. Morala pa bi iti v LEKLERKA. Tak da...... Če bom šla, če boš mela čas ...... Evo 10 min čakala, da mi prime post. grrrrrrrrrrrrr Ti kar zvrcni, če se boš odločila priti v naše konce. Jaz bom jutri pohajkovala nekje blizu doma - sem si že danes naredila načrt, da si bom vzela jutri bolj na easy. Res vse dni šibava z Nikom na okrog, tako da bi mi sedel en tak bolj len dan. Vprašanje pa, če bo Niku to ustrezalo.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.4.2009 7:08:25
|
|
|
|
Dream
|
Dobro jutro! Mene pa glava boli za znoret Me je na Gradiškem jezeru napihalo, včeraj smo pa v gozdu napravljali drva in sem samo še zraven dobila Si grem eno kavo z limono skuhat, če bo kaj bolje, sicer mi pa ne preostane drugega kot kakšen lekadol. Obe slavljenki vse najboljše za pol tortice!!! IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Pozabila sem vam povedati, da sem danes kupila v BC eno Nuby-evo flaško z držali, ki ji lahko uravnavaš, koliko naj priteče ven, pa bom jutri viedela, kako bo Niki pil iz nje. Goga - križ kaj bolje? Si peljala Bojana k zdravniku? A ni že Dream nekaj o takem lončku govorila? Mogoče gre za enako zadevo ... Ja, jaz sem bila. Pri nas se lonček obnese, edino zgleda, da ga fejst dlesni srbijo, ker skoz hoče gristi ta nastavek za pitje in se malo afna... Danes se bova šla mogoče slikat za osebno, če bom pri volji. Kar odlašam in odlašam, ker se mi res ne da Gogabojan za bolečine v križu je značilno, da s poležavanjem kvečjemu naraščajo, tako da če se ti da, kar bodi v gibanju. Pa fajn bi bilo, če bi kakšne vaje delala za krešpitev hrbtnih mišic (Jaz stara đomba bom že vedela, ker sem imela operacijo na hrbtenici). Pa kakšno kopanje v toplicah ti tudi ne bi škodilo (Čatež in Laško sta med boljšimi glede vpliva vode na takšne vrste bolečin). No, zdej grem pa res v kuhinjo in še vam skuham jutranjo (kavico) in (čaj)
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.4.2009 7:15:32
|
|
|
|
Dream
|
Sol si sploh ne znam predstavljat, da je ne bi uporabljala Kuham izključno z začimbami in zelišči in ne uporabljam nobene vegete ali ostalih umetnih pripravkov, pa moram kljub temu dodajat sol.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.4.2009 7:18:21
|
|
|
|
Dream
|
Še tole glede čevljev - ste očitno narobe brale - Matic ima tako visoko nogico, da mu moram zaradi tega obuti večjo številko. Bom imela zgleda probleme z iskanjem njegovih čevljev. Zaenkrat jih k sreči še dobivamo, ko pa se bo postavljal na nogice, bo pa treba kupiti...
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.4.2009 7:34:33
|
|
|
|
gogabojan
|
Jutro punce. Noč je bila prespana. Nekaj je zajokal v spanju, in to kakih 5x in to je bilo to. Mama pa je imela tak čudne sanjeeeeeeeeeeeeeeee. Dream - hvala za svetovanje glede križa. Vaje že fajn delam, sam očitno ne zadosti, ker me fullll boli. Se pa fullll trudim telovadit. Moj pravi da že pretiravam. Nogice - mi smo včeraj kupili ene fajn čevlčke (sliko pošljem kasneje, se mi zdaj ne da), so fulll mehke. Zgleda da bo imel visok nart tako kot Bojan, tako kot mami. Se smejete z št. noge in penisa. Kaj pa velja za žensko. Jaz imam taco št. 44 in to že od mladostniških let. HB sem dosti visoka, da se to ne opazi. ALYA ALINA VSE NAJBOLJŠE ZA POLLETKO.
< Sporočilo je popravil gogabojan -- 15.4.2009 7:35:39 >
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.4.2009 8:00:34
|
|
|
|
čebelka77
|
Dobro jutro. noč je bila OK. Da vam poročam za včeraj, sem bila kmetica, pa ne virtualna. Sadila čebulček, pa korenje, pa peso.................... pridna.Moja ljubčka sta bila tud pridna , da je mami lahko delala.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.4.2009 8:03:42
|
|
|
|
Dream
|
Gogabojan za bolečine v križu velja pravilo, da se vaje izvajajo do bolečin. Ne pretiravaj, da si res ne boš naredila več škode kot koristi! Glede številke noge: mogoče pa pri ženskah to pomeni večja sla Zate tako ali tako vswe vemo, kaj počneš, če te ni na RR ali FB
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.4.2009 8:05:20
|
|
|
|
Dream
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebelka77 Dobro jutro. noč je bila OK. Da vam poročam za včeraj, sem bila kmetica, pa ne virtualna. Sadila čebulček, pa korenje, pa peso.................... pridna.Moja ljubčka sta bila tud pridna , da je mami lahko delala. Res si bila pridna, te moram pohvalit! Zdej pa naj lepo dežek vsako noč pade, da ti ne bo trebV zalivat...
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.4.2009 8:12:34
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Dobro jutro! Mi smo pa prespali nočko, in to drugič ZAPOREDOMA in celo tretjič v enem tednu! Mogoče pa to kaj pomeni! ;) Zdej grem obešat cunje, gledat TV in se igrat s Tijano - vse od enkrat :) hahaha
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.4.2009 8:16:26
|
|
|
|
čebelka77
|
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411 Da vas malo pozdravim. Malo prej je tako ulivalo,da groza.Zdaj je pa spet sonček.Sam je taka čudna sparina.Pa grmelo je. Sem iskala za Nika nekaj za obut za krst.Pa nisem nič našla.Groza no.Sem mu pa dala zmerit velikost noge.Joj,že 18 ima.Take velike noge Že ves dan se samo smeje.Pa kdorkoli je pogledal v vozek se je čudil,da kako velik je Saj je res velik. Sem mu kupila novo stekleničko za sok,ne na dudo od Mulerja in je super.Pa tako si sam drži,ker ima ročke. Drugače bi pa kar sedel in opazoval okolico.Firbec Drugače pa jaz večino kupujem v Sparu in Tušu.Lidl,Hofer...bol tako...Sem pa že in kar sem kupila je bilo ok.Me še vedno zmrazi kako slabo robo so imeli v Hardiju.Sicer pa zelo hvalijo Lidl in Hofer.Bom šla malo pogledat. [/ quote] čeveljčki fulllll luštni, na MALA MAŠA.SI reče pa se jim pediped se mi zdi, smo jih dobili v 2 dneh po naročilu, poglej si jih mogoče ti boj všeč.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.4.2009 8:16:38
|
|
|
|
timnala
|
Jutro punce! UF..koncno sem se mal naspala..ker sm bla pridna in sm sla ob 10h spat..pa ziher ne bi sla, ce se ne bi vceri zvecer nekam slabo pocutila - in to sam zarad nespanja po moje..kr neki mi je hotlo bit slabo pa glava me je hotla bolet..ampak nic od tega me ni, sam hotlo me je, ce veste kaj hocem povedat..v glavnem pocutila sem se kot bi me povozil tramvaj in sem si naredila vecerjo pa sem spravila samo en grizljaj vase, ostalo me je pa kr na bruhanje sililo.. no, dans sm HB super pocutja Spanje.. pa ze kar nekaj casa lepo pridno spi ponoci (no, sej pridno je on ze bolj kot ne skoz spal..v smislu, da spi celo noc, ampak se zbudi za hranjenje, sam ga po hranjenju dam nazaj v zibko in lepo zaspi nazaj) - zdej gre pa ob 8h spat in ga pred spanjem ali crkljam ali pa ga dam v zibko in zaspancka pa spi do 12h, potem do 3h ali 4h in potem do 7h. Skratka, glede na prejsnje zbujanje je to SUPER Vceraj smo se pa dobili z Nacetovim malim bratrancem, ki je star eno leto (so iz Anglije in so prisli na obisk). Kaksni so pa enoletniki..pri miru ni minutke in skoz drvi sem in tja..hodi sicer ob opori, ampak plazi se pa ful hitr. Nasmu je bil ful zanimiv, ampak itak pri tej starosti, si se nimajo eden z drugim kaj pomagat in se pac opazujejo in so si ful zanimivi GH.. Ne vem zdej a nas se ni pripravljen al sm jst tk smotana, da ne nardim dobro za jest..noce NIC! Edino kasice po flaski, kar je pa na zlico, je pa kremzenje pa pacenje pa pljuvanje..ne maramo korencka (ga je zaprl za cel teden skor - drugace ma pokakano plenicko ene 2x na dan, v enmu tednu je imel pa 3x cist malo pa zraven vedno neprebavljen korencek ), ne maramo bucke in SPLOH ne maramo cvetace.. Ocitno bom morala poskusit s sadjem, da bo vsaj zacel na zlico jest..ampak vam povem, da se mi kak dan potem sploh ne da s tem ubadat in ga lepo podojim in je to to..sploh ce smo kje naokoli.. Copatki..men se se sicer ne zdi potrebno, ga obuvati, ampak sem razmisljala, da bi mu kupila ene na www.copatki.si, tak ce gremo kdaj kam, da ni sam v nogavickah Vceraj sem pa dobila eno ful lepo posteljnino za . Sem jo narocila iz Anglije oz. narocila sem jo k bratrancu od mojga in me je prisel 5 delni set 70€ pa se extra odejico sem dobila zraven..pa se ful cute je
|
|
[Brisano sporočilo] 15.4.2009 8:39:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.4.2009 9:03:09
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Jaz sem pa že preoblekla posteljico in dodala spodaj nepremočljivo prevleko. Obesila perilo, drugi pralni storj pere. spi, jaz gledam TV, potem grem pa pod tuš. Lep dan!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.4.2009 9:38:30
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 IZVIRNO SPOROČILO: Dream Jolly123 se ti ne zdi, da bi bila malk huda, če bi imeli naši sedaj 18 cm dolgo stopalo? Jaz mu 18 ne spravim več gor, ker ima visoko nogico, zako da nosi 19 ali 20 (odvisno tudi, kaj mu obujem spodaj). blond moment.... jah tudi pomislila nisem da to ne gre lih skupaj. he,he, take blond momente imamo vsi
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.4.2009 9:40:58
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek IZVIRNO SPOROČILO: Dream Se spomnim iz enega vica, da je imel moški zelo veliko stopalo in je to pomenilo tudi zelo velik p**** Bomo videli, če bo to res Dream, jaz sem slišala eno drugo verzijo. Poleg stopal mora imeti še velik nos, da je tudi p**** velik jp, to variant z nosom tudi jaz poznam.....za stopalo pa prvič slišim
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 15.4.2009 9:50:17
|
|
|
|
Lucka1
|
HEJ PUNCI - ALYA IN ALINA VSE NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ ZA 1/2
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?