|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
14.4.2009 18:54:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jolly123)
  Neposredna povezava do sporočila: 851
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
14.4.2009 19:14:12   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

IZVIRNO SPOROČILO: Dream

Jolly123 se ti ne zdi, da bi bila malk huda, če bi imeli naši user posted image  sedaj 18 cm dolgo stopalo? user posted image user posted image user posted image  Jaz mu 18 ne spravim več gor, ker ima visoko nogico, zako da nosi 19 ali 20 (odvisno tudi, kaj mu obujem spodaj).

user posted image user posted image user posted image blond moment....user posted image

jah tudi pomislila nisem da to ne gre lih skupaj.

user posted image user posted image user posted image

Dream, 19,20 ? Uf... če se prav spomnim, je imel Nik tolk pri enem letu...

Se spomnim iz enega vica, da je imel moški zelo veliko stopalo in je to pomenilo tudi zelo velik p**** user posted image user posted image user posted image  Bomo videli, če bo to res user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 852
14.4.2009 19:20:43   
Tosca
Dream, ja, saj sem sklepala, da je kakšna bližnjica iz Moravč do Gradiškega jezera, ampak pri meni je tako, da bližnjice rade postanejo daljšnice, ker se potem zgubim ;).

Danaja pa nama ga sračka s spanjem že enih 10 dni, ene štirikrat je bilo tako, da se je drla dobesedno stalno 45 minut skupaj, drugače pa se ponavadi umiri po max. 10 minutah. Sem mislila, da je to problem, ker si ji čez vikend podre urnik, pa nisme več prepričana. Danes opoldne je mirno zaspala, ampak v ležalniku, ker mene ni bilo zraven. Morda pa pač rabi crkljanje. Bomo videli jutri.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 853
14.4.2009 20:53:42   
janja 27

Jolly123 se ti ne zdi, da bi bila malk huda, če bi imeli naši user posted image  sedaj 18 cm dolgo stopalo? user posted image user posted image user posted image  Jaz mu 18 ne spravim več gor, ker ima visoko nogico, zako da nosi 19 ali 20 (odvisno tudi, kaj mu obujem spodaj).

user posted image user posted image user posted image blond moment....user posted image

naša manca je mela tolk nogico tud pri enem letu, dream da nisi mal falilauser posted image user posted image .......mogoče meriš po tistih copatkah k majo mehke podplatke......ne vem no danes mi je mami prinesla iz cicbana ene sandalčke št 17 pa je še full lufta pri metki, ne verjamem da ma tvoj matic potem št. 20 iz cicibana...user posted image user posted image al se pa motim user posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 854
14.4.2009 20:54:15   
Pšemek

Se spomnim iz enega vica, da je imel moški zelo veliko stopalo in je to pomenilo tudi zelo velik p**** user posted image user posted image user posted image  Bomo videli, če bo to res user posted image user posted image user posted image

Dream, jaz sem slišala eno drugo verzijo. Poleg stopal mora imeti še velik nos, da je tudi p**** velik user posted image  user posted image  user posted image

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 855
14.4.2009 20:55:15   
janja 27

preverjeno ni resuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti pa nam tud ne boš povedala ker ti ga matic ne bo pokazaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image boš mogla njegovo punco pol vprašatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 856
14.4.2009 20:56:30   
janja 27
o pšemek končno smo enk čas na rr user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sicer ne vem kolk dolg ker bom mogla it dojit in spravit metko spatuser posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 857
14.4.2009 21:04:23   
iraira
Lučka1 vse naj naj valu za polovičkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....malo pozno ampak od srca.

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 858
14.4.2009 21:04:44   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

o pšemek končno smo enk čas na rr user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sicer ne vem kolk dolg ker bom mogla it dojit in spravit metko spatuser posted image

Saj jaz se pa tudi počasi spat odpravljam...

Tako da, lahko noč želim...

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 859
14.4.2009 21:09:01   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

Oj punce!

A mogoče katera ve kje bi dobila bolj poceni samozalivalna korita za rože?

Jaz sem jih kupila lansko leto pri Gomziju in niso bile pretirano draga.......sem bila pa na enem predavanju o rožicah in skrbi za njih. Je rekla predavateljica, da ta korita sploh niso dobra in da če jih že imamo naj rože vseeno zalivamo kar iz vrha, se pravi kot pri navadnih koritih. Samozalivalna naj bodo samo v primeru, če nas dalj časa ni ( če gremo na morje itd. ).

Nočem biti pametna, to so samo njene besedeuser posted image

Tako da jaz rožice zalivam normalno iz vrha in ne v prostorčke namenjene vodiuser posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 860
14.4.2009 21:20:22   
laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: iraira

Oj punce!

Jaz sem jih kupila lansko leto pri Gomziju in niso bile pretirano draga.......sem bila pa na enem predavanju o rožicah in skrbi za njih. Je rekla predavateljica, da ta korita sploh niso dobra in da če jih že imamo naj rože vseeno zalivamo kar iz vrha, se pravi kot pri navadnih koritih. Samozalivalna naj bodo samo v primeru, če nas dalj časa ni ( če gremo na morje itd. ).

Tako da jaz rožice zalivam normalno iz vrha in ne v prostorčke namenjene vodiuser posted image

Jest mam problem zato, ker imam 4 korita rož na enem zidu in so od jutra do večera na soncu. In sem lani zalivala dvakrat na dan, pa še so bile ob 12h čist fuč.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 861
14.4.2009 21:35:07   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: iraira

Oj punce!

kolkr jaz poznam zadevo je od rož odvisno - večina lepše uspevajo, če dobijo vodo od zgoraj, so pa seveda izjeme, ki morajo dobiti vodo spodaj v podstavek ...

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 862
14.4.2009 21:53:05   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Da vas malo pozdravim.
Malo prej je tako ulivalo,da groza.Zdaj je pa spet sonček.Sam je taka čudna sparina.Pa grmelo je.
Sem iskala za Nika nekaj za obut za krst.Pa nisem nič našla.Groza no.Sem mu pa dala zmerit velikost noge.Joj,že 18 ima.Take velike nogeuser posted image
Že ves dan se samo smeje.Pa kdorkoli je pogledal v vozek se je čudil,da kako velik jeuser posted image Saj je res velik.
Sem mu kupila novo stekleničko za sok,ne na dudo od Mulerja in je super.Pa tako si sam drži,ker ima ročke.user posted image Drugače bi pa kar sedel in opazoval okolico.Firbecuser posted image
Drugače pa jaz večino kupujem v Sparu in Tušu.Lidl,Hofer...bol tako...Sem pa že in kar sem kupila je bilo ok.Me še vedno zmrazi kako slabo robo so imeli v Hardiju.Sicer pa zelo hvalijo Lidl in Hofer.Bom šla malo pogledat.

Naš Niki ima tudi nogo št. 18, no vsaj tako velike supergice ima in so mu glih prav. Merili mu jih pa nismo. Se pa spomnim besed babice, ko se je Niki rodil - je bila bolj redkobesedna ampak je pa takoj povedala, da ima Nik velika stopala. Očitno po očetu. user posted image user posted image user posted image

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 863
14.4.2009 21:53:45   
evelin
No evo mene spet po dolgem času. Mam kr neke pavze js zdej tu vmes. Ja sem bla zdej od četrka tk bolana da sm misla da me bo pobralouser posted image user posted image user posted image . V petek zjutri sm bla še v Avstriji popldan pa sm mogla it v dežurno user posted image  sm fasala gnojno angino in jem ospen 1500 vsake 8 ur user posted image user posted image user posted image . Je mogo Mašo user posted image  čuvat zdle 4 dni tk da se ji nism nč prebliževala. No zdej je pa že mal boljš sm bla že dans zuni user posted image user posted image user posted image .
Berem da že rožce saditeuser posted image user posted image . Js tut komi čakam da se bo začelo mal takole delo, posebej zdej ko mamo parcelo pa si bom lahk svoj vrt nardilauser posted image user posted image user posted image

27.10.2008 se je rodila naša pikica Maša :)
30.11.2011 se je rodila naša bibica Žana :)

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 864
14.4.2009 21:55:04   
irma78

Pri mojem dragem ta rek kar drži. Čevlje nosi št. 46. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 865
14.4.2009 22:00:28   
gogabojan
Čer čer.

Evo mene. Pomembna novica. JUTRI JE REGRESSSuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še ena: user posted image + ŠPINAČA + PIRE KROMPIR =  NJAM NJAM NJAM
                 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se je tak napoku špinačke (jaz sama doma delala) in pa pirejčka, da sem mislila, da ga bo razneslo. Se je pred tem podojil iz obeh dojk. Pršu očka domov, pa ni hotel zaspati, je gledal v nas, smo ga vzeli zraven, in je POJEDEL VSE TO, KAR SEM JAZ ZA SVOJEGA SRČKA NAŠTIMALA od špinače in pireja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sprva sem se bala ker se je prenajedel, ampak mu je kar dobro delo.

SLABA NOVICA: jP imamo pisno dokazilo za alergijo na jajca in arašide. Kravje mleko ne, žitarice ne, pršice ne, prah ne - hvala bogu. Ima pa alergijo 2. tipa ali stopnje, in ima IgEuser posted image 3,74 (se mi zdi, da sem si prav zapomnila). A katera ve kaj več o tem????

VVAALL     VSE NAJBOLJSE ZA TE, VSE NAJBOLJSE ZA TE, VSE NAJBOLJSE DRAGI VAL, VSE NAJBOLJSE ZA TE.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 866
14.4.2009 22:01:04   
irma78
Sicer sem bila pa danes na sprehodu okrog Kolezije in Difa in sem ugotovila, da bo tja prav fino peljat Nika, ko bo večji. Imajo ogromno igral (gugalnice, tobogane, hiške,...), zraven je pa en prijeten lokalček za mamice (imajo notri tudi previjalno mizo) - sicer je vse to v bivšem gradu, vse skupaj je pa v senci oziroma pol senci, tako da bo prijetno za poletne obiske.

Se je šla moja kolegica gugat z Nikom na gugalnico in je mali tako užival in se smejal, da sem se skoraj polulala. Pa kot velik se je z eno rokico držal za vrv gugalnice. Je bilo prav luštno gledat in smo se zmenili, da bomo še šli tja. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 867
14.4.2009 22:01:14   
Mandek
Dober večer, oktobrčice!

Evo me, lost and found:)

Sploh vas ne folgam brat, 3.del???? Jaz sem malo popustila pri rr, nasploh pri netu...Je blo tako vreme, da smo ga kr biksali okrog. Dopoldan same Z Zalo, popoldan pa vsi trije. Še danes, ko sem si obljubila, da ne gremo nikamor, smo domov prišli nekaj minut čez 8.

Drugače pa restemo, se spreminjamo in luštno postaja. Vsak dan bolj. zala je angelček v hudičku (in obratno):))-malo šale, naštudirane nas ma, očija obožuje, ljubi zelenjavo, okus čokoladice,vriskanje, piskanje in žlobudranje. edina beseda, ki jo izgovori povsem samostojno, je ATA. in to iz dneva v dan vse bolj ponavlja (ja, ttudi čez noč ma ona svojega ata vedno zraven:)), drugače pa nenehno DeDEDEDEDADADAAAAAAAAAAAAAATAAAAAAAAAADADABBBBBUBBBDEDE-deja. Nenehno se smeji in seveda....ja, tudi tečnariti še kr znamo:). Obrača se na vse strani, dviguje, sedi ob opori, preučuje in opazuje, preslini in poslini. Nisem hotla izpadit samohvalna, ampak meni to tok veliko pomeni, da marsikdo ne more verjet. ve pa veste, kako je to in pol si vsaj tu upam malo pohvaliti:). pa sej je pri vseh tko, tak čas je, a ne?

Ok, zdej mam pa res že tok za brat za nazaj, da ne bom tratla časa z nezanimivim pisanjem:)

I'll be back. ASAP

Bistvo je očem skrito. Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. (Mali princ)

Neposredna povezava do sporočila: 868
14.4.2009 22:04:39   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Čer čer.

Evo mene. Pomembna novica. JUTRI JE REGRESSSuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še ena: user posted image + ŠPINAČA + PIRE KROMPIR =  NJAM NJAM NJAM
                user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se je tak napoku špinačke (jaz sama doma delala) in pa pirejčka, da sem mislila, da ga bo razneslo. Se je pred tem podojil iz obeh dojk. Pršu očka domov, pa ni hotel zaspati, je gledal v nas, smo ga vzeli zraven, in je POJEDEL VSE TO, KAR SEM JAZ ZA SVOJEGA SRČKA NAŠTIMALA od špinače in pireja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sprva sem se bala ker se je prenajedel, ampak mu je kar dobro delo.

SLABA NOVICA: jP imamo pisno dokazilo za alergijo na jajca in arašide. Kravje mleko ne, žitarice ne, pršice ne, prah ne - hvala bogu. Ima pa alergijo 2. tipa ali stopnje, in ima IgEuser posted image 3,74 (se mi zdi, da sem si prav zapomnila). A katera ve kaj več o tem????

VVAALL     VSE NAJBOLJSE ZA TE, VSE NAJBOLJSE ZA TE, VSE NAJBOLJSE DRAGI VAL, VSE NAJBOLJSE ZA TE.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za špinačko in pirejček. Kako si pa naredila Rokiju pirejček - a tudi z mlekom in maslom? Ker jaz sem včeraj dala Nikiju pretlačen krompir brez vseh dodatkov, pa mu ni šel dol.

Glede alergije pa držim pesti, da čimprej izvodeni - sem slišala, da se tudi to dogaja. Ampak bistvo je, da na glavne stvari ni alergičen. Jaz sem bila kot user posted image  tudi alergična na jajca, sedaj jih pa brez problemov jem odkar pomnim.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 869
14.4.2009 22:18:05   
gogabojan
Irma pirejčka sem naredila z maslom in mlekom. Veš kaj pravi moja mama. Ti se najej od take hrane ki jo daješ otroku. Pa boš videla kaki okus ima.

Ok sam za uvajanje GH, da nima dodatkov. Ker pač mora navaditi se okusa. Zdaj ko pa smo se navadili na ta okus, pa ima pač dodatke.

Mi tudi že juhico jemo. In to zlo radi.

Na kratko in jedernato.

SMO NEHALI KOMPLICIRATI. Alergijske teste smo dobili. Vemo na kaj smo in na kaj nismo alergični.

Včasih so kravje mleko dajali otrokom, pa so bolj zdravi (npr naše mame) kot pa mi. (mislim starostno enako).

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 870
14.4.2009 22:26:30   
irma78
Jaz se popolnoma strinjam s tabo.

Saj jaz sem dala Niku tudi že za poskusit žličko ali dve pirejčka, pa je bilo vse OK, več sem mu pa nisem upala. Saj meni tista mešanica bučke in krompirja ni bila tako slaba, res pa je, da bi bila veliko boljša s kakšnim dodatkom.

Mah, saj vem da preveč kompliciram. Toliko različnih informacij glede GH user posted image , da se mi že meša. Sem ravno danes brala revijo Paparica, pa me je čisto prestrašla. Sem se že danes popoldne odločila, da bom poskušala čim manj komplicirat, ker naj bi user posted image  okorg 9. meseca baje počasi jedli isto kot mi, tako da bom delala po svojem občutku. Si me pa ti s tvojim postom še malo ohrabrila.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 871
14.4.2009 22:30:06   
laknerš
Naša Hana je danes za kosilo jedla ričet. Je kar stokala zraven. Sem ji dala pa istega kot za nas, se pravi začinjenega.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 872
14.4.2009 22:30:53   
Tejčika29
MI BOMO PA JUTRI STARI POL LETA, JUPI!!!

Pa ravno posvetovalnico imamo, pa cepljena bo bogica, namesto da bi torto jedla, se hecam user posted image .

Danes me je dobila aprilska ploha, sem vedrila skoraj pol ure, tak je deževalo. Kaj čemo, pravi april. Alina je sicer ok, pridno papamo, jutri že kombiniramo po 2 živila skupaj. ALergije nismo zasledili na nič. Nisem pa še dala hruške in banane, saj je še dovolj časa.

IRAIRA - jutri je dan najinih punc, ane?!

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 873
14.4.2009 22:36:46   
irma78
Nas je tudi dobil dež, ko smo bili na sprehodu. In seveda sem bila kot ponavadi brez prevleke za voziček, tako da sem Nika samo z dekico pokrila in je on v miru ajal, jaz sem pa laufala na okrog in iskala kafič za vedrit.

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 874
14.4.2009 22:36:51   
PikicaStonoga
Kukuc!

Sem danes mela cel dan gužvo!

Zjutraj likala, opoldne bila na sprehodu z Vallo, popoldne imela obisk, zvečer prala in pospravljala premajhna user posted image  oblačilca. Še dobr, da sem se spravila zraven in sproti pogledala na tisti kup oblačil, ki jih je ob rojstvu dobila od obiskov in so se mi zdela takoooooooo velika, da jih še lep čas ne bo mogla nosit. No tisti lep čas je zdaj kr naenkrat tukej, saj je večina oblačilc od 6-9 meseca, tako da bomo čist novi! :) Pogledala sem tudi, kaj bi ji lahko oblekla čez 14 dni za na poroko in se odločila za eno luštno oblekco, ki joje dobila (št. 74, tko da mislim, da bo ok, ker je oblekca), zraven bi pa pasala ena jopica, imam eno enkico, tko da morm jutri probat, pa da vidim ...ne bi rada nič kupovala ...

... jutri zjutraj je v planu pranje in obešanje, in pospravljanje, potem pa imava ob 14h cepljenje. Po cepljenju greva k user posted image  staršem in bomo tam prespali. Popoldne pridejo še moji starši, ati in moj user posted image  gresta nekej delat na parcelo, mami in tašča bosta pa pazli najino user posted image , ker mam jaz zvečer 3 ure inštrukcij ...potem bosta tud moja dva tam prespala, tko da fajn, bomo mal skupi ...v četrtek zjutri pa gremo skupaj naprej delat na parcelo ...

... danes zjutraj sem spet začela s kašico in je pridno jedla, tko da upam, da se to nadaljuje in bom kak teden zjutraj ene dve uri po dojenju dajala mlečno kašico in potem še podojila ...pa potem čez kak teden na novo začnem uvajat ;)

valla ...se trudim in trudim poslat slikce že ene 5x sem probala - enostavno ne gre, vendo zavrne :(

tako nogometne tekme je konec tko da greva midva ajat!:)

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?