Mandek
|
Dober večer, oktobrčice! Evo me, lost and found:) Sploh vas ne folgam brat, 3.del???? Jaz sem malo popustila pri rr, nasploh pri netu...Je blo tako vreme, da smo ga kr biksali okrog. Dopoldan same Z Zalo, popoldan pa vsi trije. Še danes, ko sem si obljubila, da ne gremo nikamor, smo domov prišli nekaj minut čez 8. Drugače pa restemo, se spreminjamo in luštno postaja. Vsak dan bolj. zala je angelček v hudičku (in obratno):))-malo šale, naštudirane nas ma, očija obožuje, ljubi zelenjavo, okus čokoladice,vriskanje, piskanje in žlobudranje. edina beseda, ki jo izgovori povsem samostojno, je ATA. in to iz dneva v dan vse bolj ponavlja (ja, ttudi čez noč ma ona svojega ata vedno zraven:)), drugače pa nenehno DeDEDEDEDADADAAAAAAAAAAAAAATAAAAAAAAAADADABBBBBUBBBDEDE-deja. Nenehno se smeji in seveda....ja, tudi tečnariti še kr znamo:). Obrača se na vse strani, dviguje, sedi ob opori, preučuje in opazuje, preslini in poslini. Nisem hotla izpadit samohvalna, ampak meni to tok veliko pomeni, da marsikdo ne more verjet. ve pa veste, kako je to in pol si vsaj tu upam malo pohvaliti:). pa sej je pri vseh tko, tak čas je, a ne? Ok, zdej mam pa res že tok za brat za nazaj, da ne bom tratla časa z nezanimivim pisanjem:) I'll be back. ASAP