Tosca
|
Čer (al pa že dobro jutro ), ja, zadnja dva dnega imava z našo kar pestro, včeraj sva imeli delovno kacijo okoli hiše, sem pokosila travo, vse pometla, očistila kosilnico, naša mi je pa pridno pomagala, beri nadzorovala iz vozička. Začuda je ropotanje kosilnice ni motilo . Včeraj popoldne sem pa otvorila projekt GH in to vse prej kot uspešno. Po dvakrat petini žličke krompirjevega pireja je bruhnila v takem loku, da je moj ati komentiral, ko je videl posnetek, da je kot slap Savica . Nič, bomo po malem poskušali do dopolnjenega šestega meseca, kaj pa čem, sekirat se nima smisla... Danes je v korenček in korenčkovo vodo nekajkrat namočila jeziček, ampak vsaj bruhala ni. Hja, jaz pa mislila, d abo prijekt GH mala malca . Ja, danes sva se popoldne končno enkrat ujeli z Dream in Matic je zelo lušten in prav živahen ter dobrovoljen fantek. Ne vem, ali se mu pozna, da je tri tedne starejši od naše, ampak je vsekakor gibalno kar precej pred našo. Pa še bistveno bolj priden je, kot naša, ki je začela na obisku kar nabirat in končala v joku, da sva morali letet domov še malo pojest, ker je prej pri dojenju zaspala. Jo moramo še naučit, da se mora na obisku lepo obnašat . Drugače pa sva imeli mini nakupovalni pohod: V Merkur po cedilček (za pasiranje GH), pa v lekarno po Penaten kremo (odlično proti vneti ritki), pa v knjigarno po Mehurčke (se jih še spomnite?) in še kupit nekaj blaga, da je moja mami naši princeski naredila hlače. In je bila tako utrujena, da je doma kar padla dol skoraj pol ure prej kot običajno. Mene je pa čakalo še pospravljanje, pranje, obešanje... Sedaj pa še jaz hitro v deželo Ninanana. Eno mirno nočko vsem, jutri pa lep dan!
|