|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
15.4.2009 22:57:14   
irma78
No, mi pa še stebrov nimamo, tako da morava še ta projekt najprej speljat. To bo zelo zanimivo. user posted image user posted image user posted image

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 951
15.4.2009 22:58:17   
coccinella
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

IZVIRNO SPOROČILO: coccinella

IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Odlično se vidi.

Koliko pa stane? Pa a je dovolj stabilno, če štange samo v zemljo zapičiš ali bi jih bilo treba zabetonirat?

stane 13,90€. Hmmmmmm glede štang zapičenih v zemljo....nevem....mogoče, za enkrat....ampak za kasneje ko zraste....Nevem no. Mi imamo te štange že od prej, ko sem bila jaz majhna in so zabetonirane v zemljo, da so zdržale tudi malo večje otroke (najstnike hehehe)

Povej mi prosim, a imajo zgoraj, kjer gugalnico pripneš z vrvico (upam da veš kaj mislim), tisto železo okroglo, al je tako kot pri prlanincih, da se lahko zatakne???????

Mi imamo ene betonske stebre pred hišo, z železom med betonoma, sam gugalnica ne bi šla gor, če so krogi speti skupaj, bi rabila take, k majo planinci, k plezajo po stenah /ufffffffffffff upam da razumeš kaj mislim.

jaja mislim da vem....na žalost imajo take železne obroče - sklenjene user posted image user posted image user posted image Mogoče lahko kaj takega dokupiš....nevem

Neposredna povezava do sporočila: 952
15.4.2009 22:59:23   
coccinella
nič punce, jaz moram iti spat....LAhko noč in lepe sanje vsem

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 953
15.4.2009 23:00:17   
gogabojan
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

KUKU????

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BUUUUUUUUUUUUU

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 954
15.4.2009 23:01:33   
irma78
Samo sedaj pa meni nekaj ni jasno. Če npr. mi postavimo štange tako kot npr. za stepanje preprog in je zgornja štanga fiksna, kako potem daš železna obroča od gugalnice gor??? Mogoče sem res preveč blond, ampak meni res ni jasno??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 955
15.4.2009 23:01:57   
gogabojan

nič punce, jaz moram iti spat....LAhko noč in lepe sanje vsem

NOČKO.

Nočko tudi vsem ostalim.

Jaz še ne grem ajat, bom še mal po netu skakala, in tu čekirala, če se bo SLUČAJNO še kaj dogajalo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 956
15.4.2009 23:05:15   
gogabojan

Samo sedaj pa meni nekaj ni jasno. Če npr. mi postavimo štange tako kot npr. za stepanje preprog in je zgornja štanga fiksna, kako potem daš železna obroča od gugalnice gor??? Mogoče sem res preveč blond, ampak meni res ni jasno??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No saj to tudi mene matra irma.

Saj veš (če se spomniš) ob livadi k jo mamo une stbre. No tam mamo en steber že fiksiran kot ti praviš. Nimam pojma, kako bi potem gugalnico tja gor spravila. Zato pa sprašujem za tiste planinske sponke. Ker bi potem lahko gor dala. Pa dol jo tudi snela.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 957
15.4.2009 23:08:46   
irma78
Vidim, da bo tole res ornk projekt. Bom začela že načrtovat počas. Sedaj samo še počakam, da mi ena razloži, kako naj potem te stebre postavimo.

NIč grem kar v posteljo, pa bom še tam malo razmišljala. Itak bo verjetno ob treh budnica.

Lepe sanje Goga in ostale!!!

Neposredna povezava do sporočila: 958
15.4.2009 23:25:08   
timnala

IZVIRNO SPOROČILO: timnala
Vceraj sem pa dobila eno ful lepo posteljnino za user posted image . Sem jo narocila iz Anglije oz. narocila sem jo k bratrancu od mojga in me je prisel 5 delni set 70€ pa se extra odejico sem dobila zraven..pa se ful cute je user posted image

Kakšna pa zgleda, sem full radovedna. Daj kakšno slikico gor ali pa link, kjer si kupila. user posted image

Coccinella..evo tule je link:
http://www.bedebyes.com/baby/save-with-bedebundles/limited-edition-spike-buzz-5-piece-bedding-bale-save-2396.php?image=2

Ma sm kr presnofala okol za to posteljnino..namrec pri nas ni take izbire, ce pa mi je bla vsec, je bla pa 120€, kaj pa ne dam sploh! user posted image
Ampak problem pri tem je bil, da bi me postnina prisla 40 funtov, zato sem pa narocila k bratrancu in so zdej prisli za velikonocne praznike, tak da sem lepo ugodno skoz prisla.
Sicer sem mislila, da bo obloga malce debelejsa, ampak je vseeno ok. user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

Neposredna povezava do sporočila: 959
15.4.2009 23:30:56   
timnala
Valla. - himalajsko sol dobis v skoraj vseh trgovinah z zdravo prehrano..v Biotopicu jo po moje ziher imajo. Mi2 jo pa kupujeva kar pri enem gospodu, ki jo mislim, da direkt dobiva (Krušič - veterinar pa o njegovi zeni smo se ze menili - homeopatinja in zdravnica).

Pa zelo dobra stvar je tudi Basica - imajo tudi v Biotopicu (v Celju sem jo ze videla). Basica sport je podobno kot cedevita, obicajna je pa malce bolj grenka, je pa dobra za razkisanje telesa. Zakisanost je kar pogost  problem in ta napitek ti pomaga, da pomagas telesu v bolj bazicno ravnovesje.

Zdej grem pa nina nana user posted image

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 960
15.4.2009 23:37:13   
Dream
Čer!

Na hitro se vam še jaz javim. Danes sva se šla slikat, potem pa sem šla še uredit vse za osebno izkaznico. Popoldne sva se malo potepala pri naših, pa s Tosco sva malo počvekali, ker je bila ravno na obisku pri starših. Njena princeska prav lepo raste in pridna je tudi! No, naš Matic je seveda med njenim obiskom spal (kaj pa drugega - prespi obisk punce), tako da ga je mami kasneje odnesla pokazat. Ko sva prišla domov, sva morala še nekaj stvari pobruhat, potem sva se skopala, naklar se je mali lump odločil, da še ne bo šel spat. Iz principa ga nisva hotela nič kaj dosti gledati in se pogovarjati z njim, pa mu je bilo to celo cool  user posted image Lepo se je igral na tleh in bil čisto tiho, niti 1x se ni oglasil. Kr neki, no...

Pravkar sem zlikala goro cunj, posprvila stanovanje, dala prat že drugi stroj perila in dala sušit iz prvega pranja. Mislim, da sem počasi naresila vse. Jutri greva v shoping v CE in ker verjetno ne bom uspela kuhat kosila, sem že danes napol pripravila.

Tako, sedaj pa grem spat, ker je bilo dovolj za danes. Lepe sanje vsem skupaj!

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 961
15.4.2009 23:46:01   
janja 27

JUTRI  PRAZNUJE SVOJ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image         Š E S T I      M E S E C      user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ZALA  od mamice MANDEK

MIA od mamice SMEJA2

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 962
16.4.2009 0:27:51   
Tosca
Čer (al pa že dobro jutro user posted image ),

ja, zadnja dva dnega imava z našo user posted image  kar pestro, včeraj sva imeli delovno kacijo okoli hiše, sem pokosila travo, vse pometla, očistila kosilnico, naša user posted image  mi je pa pridno pomagala, beri nadzorovala iz vozička. Začuda je ropotanje kosilnice ni motilo user posted image . Včeraj popoldne sem pa otvorila projekt GH in to vse prej kot uspešno. Po dvakrat petini žličke krompirjevega pireja je bruhnila v takem loku, da je moj ati komentiral, ko je videl posnetek, da je kot slap Savicauser posted image user posted image . Nič, bomo po malem poskušali do dopolnjenega šestega meseca, kaj pa čem, sekirat se nima smisla... Danes je v korenček in korenčkovo vodo nekajkrat namočila jeziček, ampak vsaj bruhala ni. Hja, jaz pa mislila, d abo prijekt GH mala malcauser posted image .

Ja, danes sva se popoldne končno enkrat ujeli z Dream in Matic je zelo lušten in prav živahen ter dobrovoljen fantek. Ne vem, ali se mu pozna, da je tri tedne starejši od naše, ampak je vsekakor gibalno kar precej pred našo. Pa še bistveno bolj priden je, kot naša, ki je začela na obisku kar nabirat in končala v joku, da sva morali letet domov še malo pojest, ker je prej pri dojenju zaspala. Jo moramo še naučit, da se mora na obisku lepo obnašat user posted image .

Drugače pa sva imeli mini nakupovalni pohod: V Merkur po cedilček (za pasiranje GH), pa v lekarno po Penaten kremo (odlično proti vneti ritki), pa v knjigarno po Mehurčke (se jih še spomnite?) in še kupit nekaj blaga, da je moja mami naši princeski naredila hlače. In user posted image  je bila tako utrujena, da je doma kar padla dol skoraj pol ure prej kot običajno. Mene je pa čakalo še pospravljanje, pranje, obešanje...

Sedaj pa še jaz hitro v deželo Ninanana. Eno mirno nočko vsem, jutri pa lep dan!

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 963
16.4.2009 0:30:50   
Tosca
Aja, pa še vprašanje: že v nekaj trgovinah sem iskala modelčke za ledene kocke, pa so imeli samo take za majhne kockice, kar se mi zdi, da zamrzovanje GH neuporabno. Pri hladilniku sem ravno tako dobila take za male kockice.user posted image . Morda veste, kje bi imeli modelčke za malo večje ledene kocke? Po moje bi to prišlo prav za zamrzovanje juhice, ko bo ta na sporedu...

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 964
16.4.2009 6:58:34   
Dream
Dobro jutro!

Noč so nekateri prespali v redu in še spijo, nekateri pa se že ukvajamo s cunjami, pospravljanjem, pripravljanjem in podobnim user posted image

No, Tosca, hvala za kompliment, ampak Matic ni vedno tako priden, včeraj je bil ravno iz postelje, saj veš... Bolj me je skrbelo, kako bo na fotografiranju za osebno, ker je tako živahen oz. firbčen, da mora vse videti. Pa nam je prav super uspelo in še celo fotograf je rekel, da je malo tako pridnih user posted image  kot je bil nbaš. Ne vem, ali je to po pravici povedal ali pa bilo bolj narejeno, ker se midva pač poznava.

Grem še nekaj stvari pripravit, da potem ne bom iemla toliko dela, potem se bo pa verjetno tudi Matic kmalu zbudil.

Škatle za GH meni so bolj prišle aventove, ker lahko tudi točno odmeriš, koliko hrane potrebuješ za obrok. Glede na to, da Matic pri enem obroku poje mede 140-180 ml, bi bile škatlice za led čisto absolutno premajhne. Pa ne vem, kolk se ti to splača kupovat, ker bo tako majhne količine jedla samo nekaj časa.

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 965
16.4.2009 7:19:37   
coccinella
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

No saj to tudi mene matra irma.

Saj veš (če se spomniš) ob livadi k jo mamo une stbre. No tam mamo en steber že fiksiran kot ti praviš. Nimam pojma, kako bi potem gugalnico tja gor spravila. Zato pa sprašujem za tiste planinske sponke. Ker bi potem lahko gor dala. Pa dol jo tudi snela.

ja, mi imamo fiksno štanko, kao iz enega kosa. Samo na prečni štangi sta tako nekako montirana dva "kaveljčka" potem pa gugalnico gor obesiš. a si predstavljata? (ko bom slikala, vama lahko pokažem, za boljšo predstavo)

Vceraj sem pa dobila eno ful lepo posteljnino za . Sem jo narocila iz Anglije oz. narocila sem jo k bratrancu od mojga in me je prisel 5 delni set 70€ pa se extra odejico sem dobila zraven..pa se ful cute je

Kakšna pa zgleda, sem full radovedna. Daj kakšno slikico gor ali pa link, kjer si kupila.

ja je full luštkana in res ni draga.

< Sporočilo je popravil coccinella -- 16.4.2009 7:20:26 >

Neposredna povezava do sporočila: 966
16.4.2009 7:31:42   
gogabojan
Jutro punce.

Pri nas je bila nočka še kar v redu, le da je user posted image med spanjem

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa še
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Nevem zakaj. Morda pa ga je kaj napenjalo. Ko sva se podojila pred spanjem, je imel taaaaaaaaaaaaaak trebušček kot user posted image user posted image user posted image user posted image .

Zdaj pa medtem ko to pišem, prdi kot veliki.

Iraira vse naj naj za Jakata.

Cocci... zdaj sem čist obupala glede gugalnice - skoraj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Morda katera ve, kje je kakšna trgovina z planinsko opremo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ??????????

Neposredna povezava do sporočila: 967
16.4.2009 7:37:27   
coccinella
dobro jutro!!!!

No moja user posted image še spi user posted image

Če slučajno koga zanimajo posteljnine, sem našla eno stran, mislim da niso drage, pa tudi luštkane so.
Evo link: http://www.galeb.eu/

Neposredna povezava do sporočila: 968
16.4.2009 7:37:53   
timnala
Jutro mamice in user posted image !

Mi2 se trudiva po novem, da vstaneva okol 7h, ker prej, ko sva vstajala okol 9h, sva se uredila, mal pobrkljala, sla na sprehod in je bla ura 2, ko mami ni naredila se prakticno nic user posted image

Gogabojan..ze tolkrat sem hotla napisat, da sva se cisto isti dan prijavili na RR user posted image

Čestitke danasnjima slavljenkama! user posted image user posted image  user posted image user posted image

papa

Neposredna povezava do sporočila: 969
16.4.2009 7:41:58   
gogabojan

Jutro mamice in user posted image !

Mi2 se trudiva po novem, da vstaneva okol 7h, ker prej, ko sva vstajala okol 9h, sva se uredila, mal pobrkljala, sla na sprehod in je bla ura 2, ko mami ni naredila se prakticno nic user posted image

Gogabojan..ze tolkrat sem hotla napisat, da sva se cisto isti dan prijavili na RR user posted image

Čestitke danasnjima slavljenkama! user posted image user posted image  user posted image user posted image

papa

Šele sedaj sem obrnila pozornost na to.

In pazi RES!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Vse najjjj najjjj današnjima dvema polletkama.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 970
   [Brisano sporočilo]
16.4.2009 8:01:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu timnala)
  Neposredna povezava do sporočila: 971
16.4.2009 8:02:35   
jolly123
Jutro! Danes smo lepo pančkali celo noč user posted image Smo že pojedli zajtrk, zdaj gremo pa na en sprehod. Potem pa z mojim na en orng šoping, ker nam je že vsega zmanjkalo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 972
16.4.2009 8:17:45   
coccinella
A karera ve, kje se kupi ta nepremočljiva podloga za posteljico?

hvala

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 973
16.4.2009 8:23:05   
čebelka77
DOBRO JUTRO!!!!!!!!!!!!!!!!! Končno sem se naspalauser posted image user posted image user posted image user posted image . Sem se zbudila sama od sebe 6 45, ne morem verjet.S va pojedli in moja miška spet drnjoha.
Moram pokomentirat glede  BASICE, fullllllllllllll dobra zadeva, sploh v spomladanskem času.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 974
16.4.2009 8:31:52   
laknerš

Vidim, da bo tole res ornk projekt. Bom začela že načrtovat počas. Sedaj samo še počakam, da mi ena razloži, kako naj potem te stebre postavimo.

NIč grem kar v posteljo, pa bom še tam malo razmišljala. Itak bo verjetno ob treh budnica.

Lepe sanje Goga in ostale!!!

Če boš kupila gugalnico imajo že gor ene take kljukice in potem samo pripneš s karabini. Evo ena gugalnica katero lahko naročiš preko spleta.

http://www.otroska-igrala.si/images/stories/slike%20soulet/gugalnice/hanna1.jpg

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?