|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
14.4.2009 8:22:26   
Dream

Potem bi bili pa še dosti prej doma... Mi smo hoteli imet še malo izleta user posted image  Drugače mi pa tudi na Gradiško jezero ne bi bilo treba it tolk daleč, ker je ena bližnjica, ki smo jo potem odkrili, ko smo iskali prostor za piknik... Ja, nimaš kaj, bomo pa za drugič vedeli...

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 826
14.4.2009 8:27:04   
Pšemek
Dobro jutro vsem skupaj!

Noč - kar OK. Se je zbudila 2:15 za dojenje, spala do 6h, spet dojenje, pa potegnila še do 7:10. Jaz sem se naspala, kar je najbolj važno. Smo imeli pa ilegalca danes v spalnici - komarja. Grrrrrrrrr. Je pa HB večinoma nadlegoval samo user posted image . Jaz sem ga slišala šele proti jutru.

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 827
14.4.2009 8:28:27   
Pšemek
Vse naj, naj Valu za pol leta... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

(Evripid)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 828
14.4.2009 8:33:03   
laknerš
Mi smo bili na Gradiškem jezeru okoli treh pa nisem videla nobene. Srečali smo samo enega jokajočega dojenčka pa mislim da ni bil tvoj Dream.

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 829
14.4.2009 8:33:07   
čebelka77
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

A ste videle tole ? http://www.youtube.com/watch?v=9lp0IWv8QZY&feature=related

Mislim ta pa je dobro zapela, svaka čast user posted image

[/

quote] FULLLLLLLLLL DOBRA

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 830
14.4.2009 8:34:14   
Dream
user posted image user posted image user posted image  še novo stran mi je uspelo odpreti po dolgem času...

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 831
14.4.2009 8:35:25   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

Mi smo bili na Gradiškem jezeru okoli treh pa nisem videla nobene. Srečali smo samo enega jokajočega dojenčka pa mislim da ni bil tvoj Dream.

Ne, ni bil. Mi smo bili tam od 11h-12.30.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 832
   [Brisano sporočilo]
14.4.2009 9:08:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Dream)
  Neposredna povezava do sporočila: 833
14.4.2009 9:15:27   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Dobro jutro! Jaz sem pokonci že od treh user posted image user posted image  Sem se razčula in nisem mogla nazaj zaspat.

Val, čestitke za pol tortice! user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Bo naporen dan, kaj!? Men bi se zmešalo, pomojem...

(Evripid)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 834
14.4.2009 9:16:41   
timnala
Jutro punce!

Praznikov konc in smo ze nazaj v standardnih ritmih user posted image

Nasmu user posted image  ziher pase, ker je bil zdej dva dni skoz v akciji in so ga meckali vsi po vrsti, tak da je bil vceraj zvecer malce navelican in je posledicno tudi spal slabse..sem sla sele ob 2h zjutraj spat in sem do 7h zjutraj vstala mislim da 5x pa dojila sva se ene 4x user posted image

Cestitke Valu za pol tortice user posted image user posted image user posted image

Se je pa malce ohladilo..pa sej prav tak, da ne bomo kr preskocili v poletje user posted image

Lep dan zelim vsem,
timnala

Nace je moja velika ljubezen v malem...

Neposredna povezava do sporočila: 835
14.4.2009 10:00:40   
irma78
Dobro jutro mamice!

Danes je pa za mano bolj neprespana noč. Me je Niki zbudil ob treh, ko se je začel igrati z dudo in je z njo tokel po stranicah zibelke, je bil tak dobrovoljček, kot če bi bila ura tri popoldne in ne tri zjutraj. Sem ga prestavila v mojo posteljo in poskušala uspavat, pa nič, on bi se igral. Potem sem ga šla previt in zgodbo ponovila in ob ene petih mu je celo uspelo zaspat. Potem se je zbudil ob sedmih, sem ga podojila in je zaspal do devetih. Sedaj sva pa oba spedenana, Niki pa čaka na svoj obrok GH.

Sva imela prej še malo telovadbe - poskusi obračanja in sedenja, pa mu še nič od tega ne uspe. Upam, da pri 1 letu bomo že tako daleč. user posted image user posted image user posted image

Valu pa vse naj naj za njegov praznik, pa mamica naj si kaj lepega privošči za ta dan. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes očitno ne bo potem nič z našim zmenkom. user posted image user posted image user posted image  Pa naslednji teden.

MIdva jo bova po hranjenju potem mahnila eno malo daljšo turo po PSTju - je spet tako lep dan in ga je treba izkoristiti.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 836
14.4.2009 10:13:25   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Dobro jutro! Jaz sem pokonci že od treh user posted image user posted image  Sem se razčula in nisem mogla nazaj zaspat.

Val, čestitke za pol tortice! user posted image

Uf jej...to je pri meni kar standard...vsake toliko časa...sam veš kaj je to pomoje, prej sva spale po 4 ure, zdej ko pa lahko spiva po 7-8 pa ne znava več spat user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 837
14.4.2009 11:12:48   
Tosca
Daaan vsem skupaj!
Uh, pri nas je bila pa noč v redu, kot ponavadi (trkam!!), ampak dopoldne mi je pa tulila skoraj uro in pol, sicer s presledki. Ne zna zaspat in tuli najprej z odprtimi oči, potem z zaprtimi... Pa jo vzamem v roke, pa ujčkam, pa poskusim vse znane metode uspavanja in sicer neha tulit, ampak zaspi tudi ne in potem začnemo od začetka. Nazadnje sem po n-tem jemanju v roke imela dovolj, jo dala v košaro in vztrajala in je v tuljenju zaspala po 4 minutah. Ampak tole meni ne paše tako. Vem, da ste nekatere imele takšne probleme z vašimi user posted image  in me zanima, kako ste jih rešile. Ali to pride pa mine? Ali imate kakšen recept?
Preživite lep dan, dokler se ne začne aprilsko vreme!

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 838
14.4.2009 11:40:18   
Dream
Val čestitke za pol leta!!! Mamica pa naj si privošči tisto, kar ji trenutno najbolj paše user posted image

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 839
14.4.2009 11:44:42   
Dream
Tosca veš kje je bližnjica do radiškega jezera? Malo naprej od Moravč je znak za eno turistično kmetijo - po tej poti si hitro gor in ni treba naredit takšnega ovinka. Mogoče so pa takšni dnevi, da Danaja ni pri volji sama zaspat. Meni je danes čisto zmešal ritem. Se vidi, da so ga med prazniki bolj kot ne vsi mečkali in dosti smo bili zunaj, pa potem samo pojedli in spet šli ven na zrak. Koleno pa tudi mene bolit, tko da ne vem, kdo se je od koga nalezel...

Jaz se pa mučim z oddajo oglasa prek neta, pa se mi sploh ne da več čakat, ker tolk časa nalaga sliko user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 840
14.4.2009 11:50:54   
Lucka1
ojla punce - hvala za čestitke, pravi val in pošilja kos torte in kavo vsem

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in seveda kriči ko hudič, tako da moram takoj tlele nehat....ae javim kasneje...

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 841
14.4.2009 12:15:23   
Pšemek
Naša tudi ni najbolj zagreta za spanje. Dopoldanki počitek je zamaknila za več kot eno uro. Ko je končno zaspala, pa je spala le 15 min. Zdele pa je spet zaspala. Bom videla, koliko časa bo trajalo.

(Evripid)

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 842
14.4.2009 13:45:18   
Pšemek
Pri nas je pa prejle malo deževalo, pa je bil potem spet lep sonček, zdej pa grmi. Se je že začelo aprilsko vreme user posted image  user posted image  user posted image

(Evripid)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 843
14.4.2009 13:46:40   
laknerš
Oj punce!

A mogoče katera ve kje bi dobila bolj poceni samozalivalna korita za rože?

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 844
14.4.2009 14:22:47   
suzy124
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vse naj naj Valu za pol leta user posted image  user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 845
14.4.2009 16:16:36   
jolly123
Evo moje dete se je po treh urah spanja zbudilo, sem cel film do konca pogledala user posted image Zdaj pa pojeva, pa greva en krogec po Kranju. 

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 846
14.4.2009 17:51:37   
mbd0411
Da vas malo pozdravim.
Malo prej je tako ulivalo,da groza.Zdaj je pa spet sonček.Sam je taka čudna sparina.Pa grmelo je.
Sem iskala za Nika nekaj za obut za krst.Pa nisem nič našla.Groza no.Sem mu pa dala zmerit velikost noge.Joj,že 18 ima.Take velike nogeuser posted image
Že ves dan se samo smeje.Pa kdorkoli je pogledal v vozek se je čudil,da kako velik jeuser posted image Saj je res velik.
Sem mu kupila novo stekleničko za sok,ne na dudo od Mulerja in je super.Pa tako si sam drži,ker ima ročke.user posted image Drugače bi pa kar sedel in opazoval okolico.Firbecuser posted image
Drugače pa jaz večino kupujem v Sparu in Tušu.Lidl,Hofer...bol tako...Sem pa že in kar sem kupila je bilo ok.Me še vedno zmrazi kako slabo robo so imeli v Hardiju.Sicer pa zelo hvalijo Lidl in Hofer.Bom šla malo pogledat.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 847
14.4.2009 17:56:46   
jolly123
kako se pa meri nogo a tok koliko cm je toliko je številka?? 

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 848
14.4.2009 18:33:27   
Dream
Jolly123 se ti ne zdi, da bi bila malk huda, če bi imeli naši user posted image  sedaj 18 cm dolgo stopalo? user posted image user posted image user posted image  Jaz mu 18 ne spravim več gor, ker ima visoko nogico, zako da nosi 19 ali 20 (odvisno tudi, kaj mu obujem spodaj).

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 849
14.4.2009 18:37:14   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: Dream

Jolly123 se ti ne zdi, da bi bila malk huda, če bi imeli naši user posted image  sedaj 18 cm dolgo stopalo? user posted image user posted image user posted image  Jaz mu 18 ne spravim več gor, ker ima visoko nogico, zako da nosi 19 ali 20 (odvisno tudi, kaj mu obujem spodaj).

user posted image user posted image user posted image blond moment....user posted image

jah tudi pomislila nisem da to ne gre lih skupaj.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?