|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
16.4.2009 8:34:29   
timnala
Coccinella..nepremocljivo podlogo lahko v razlicnih velikostih kupis v Baby centru od firme Aljaz.

Valla. tega pripravka pa ne poznam. Basico sicer moj bolj redno pije, jaz pa ko se spomnim, ampak je dobra zadeva.

user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu čebelka77)
Neposredna povezava do sporočila: 976
16.4.2009 9:25:02   
evelin
IZVIRNO SPOROČILO: coccinella

A karera ve, kje se kupi ta nepremočljiva podloga za posteljico?

hvala

Js jo mam iz Babycentra

27.10.2008 se je rodila naša pikica Maša :)
30.11.2011 se je rodila naša bibica Žana :)

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 977
16.4.2009 9:36:14   
Pšemek
Hojla!

Punce, če ste imele namen danes v Tivoli, Mostec, na Rožnik, vam odsvetujem. Lahko se zgodi, da srečate medveda. Bogi kosmatinec je zašel...

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu evelin)
Neposredna povezava do sporočila: 978
16.4.2009 9:37:16   
Pšemek

hvala

Jaz imam Aljaževo iz BC...

(Evripid)

(odgovor članu evelin)
Neposredna povezava do sporočila: 979
16.4.2009 9:42:37   
afnica mala
Dobro jutro po dolgem času

na morju smo se imeli super, naju je Neli presenetila in bila v voziučku več časa kot sva pričakovalauser posted image . Zjutraj sprehod v Izolo na kofetek, popoldan na kosilo v Izolo, popoldan pa na plaži.
Upam, da ste lepo preživele praznike, dobro jedle in se sončkaleuser posted image .

Neli pa je  10 dni  nekaj prehlajena, zadnja 2 dni malo bolj, tako da diha skozi usta. Pa mislim, da ima alergijo na sonce. Skoz j imela na glavici klobuček, pa stran od sonca sva jo držala, je dobila živo rdeča lička, včeraj in danes pa so ostali flekci- kot meni, ko dobim alergijo na sonce.

Jaz sem pa včeraj začela z eno terapijo proti celulitu. Traja 10 dni, stane 100 eur. Moraš pa iti vsak dan, tudi vikend. Tko da čez 10 dni bom  kot manekenkauser posted image - itak.

Mal vas bom preletela nazaj, vse pa ne bo ratalo, imam takooo napolnjene dneve, da je joj.

coccinella- jaz sem jo kupila v babyu v Domžalah pred pol leta- dve različni velikosti od Aljaža.

(odgovor članu evelin)
Neposredna povezava do sporočila: 980
16.4.2009 9:44:34   
afnica mala
Vse najboljše Alini in Alyi user posted image user posted image user posted image  - bravo polletnici!

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 981
16.4.2009 9:49:22   
Pšemek
Nekaj kontaktov za otroško posteljnino. Jaz sem kupila pri "ta zadnjih"

http://posteljnina-lara.si/

http://www.zibka.eu/si/

http://www.posteljnine.si/si/

En komplet sem pa dobila od http://www.uubo.eu/ sam te so malo dražji kot ostali, se mi zdi. Ima pa to hči od tastovega najboljšega prijatelja.

< Sporočilo je popravil Pšemek -- 16.4.2009 9:50:31 >

(Evripid)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 982
16.4.2009 9:55:08   
Mandek
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

hvala

Jaz sem jo tut v BC kupla...Ej, coccinella, a je tista punčka na gugalnici tvoja? full je lepaaaaaaaaaaauser posted image

timnala in gogabojan, hvala za čestitke, danes naša mala miss praznuje pol leta in še vedno se čudim, kam je zbežal ves ta čas...user posted image

Spet je sonček, komaj čakam, d agremo ven, niti likala ne bom, nizti pomivala oken, sesala, prala...samo ven gremo:)

Timnala, si že šla v areno na srečanje kdaj? Jaz mam raje, če se za take stvari dogovarjamo prek fb, ker tam mi telefon čekira vsako objavo, tu pa nisem veliko:(

Bi šla pa v torek, če se še dobivate? kaj praviš, Nacekova?user posted image

uh, naša zala ma krasne zadnje čase...tri dni se že zbuja...S SONCEM. jaoooooooooooooooooooo....prespi noč (ali pa se okrog 1 zbudi in se začne full jokatuser posted image ), nato pa se zbudi ob 6+....če se zbudi ob 6., gre nazaj ajat okrog 8 in spi cca 3 ure, ampak takrat sem jaz že auf in se ne spravim nazaj...Mogoče jo kljub vsemu moti svetloba s stešnega okna? Nimamo namreč roleteuser posted image - Bo treba investirat, ni druge.

Imam pa še vprašanje glede avtosedeža...mi smo, glede na teste, kupli romerja superfix al kaj že...neki tazga, sej ne vemuser posted image . ampak, ker še čist paše v jajčko, je vsaj še 2 meseca ne bomo dajlali v tavelk sedež. ve ste že kaj razmišljale o tem?

Oblačenje....kako oblečete svoje mladičke v takem vremenu kot je zadnje dni? Jaz ji dam spodaj kratek rokav, zgoraj dolg, ta tanke žabice, hlačke in nogavičke. Če piha, še trakec ali klobuček. That's it.

jutri mamo 3.posvetovalnico...me je kr strah, kaj bo.  Kaj je res, da se gre pri tej posvetovalnici tudi k zobozdravniku? našo tako matrajo zobki, da bo najbrž najmlajša stomatologinja, tok si je že preiskala ustno votlinouser posted image

Nič, ziher sem hotla še kej napisat, pa sem pozabla...bom nadoknadla.

Uživajte v tem prekrasnem dnevu_)

Bistvo je očem skrito. Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. (Mali princ)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 983
16.4.2009 9:57:17   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

kako se pa meri nogo a tok koliko cm je toliko je številka?? 

Jolly, lahko tudi zmeliš, koliko cm ima nogico in potem pretvotiš po spodnji tabelci...
user posted image

(Evripid)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 984
16.4.2009 9:57:49   
Mandek
Ja,sej sm vedla...

Že kaj veste kam na dopust poleti? Mi bi šli na kak dalmatinski otok pa ne vem, kje je dobro...prej, ko sva bla sama, je blo bolj u izi...letos še jadranje odpadeuser posted image

Bistvo je očem skrito. Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. (Mali princ)

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 985
16.4.2009 10:00:09   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Sicer sem bila pa danes na sprehodu okrog Kolezije in Difa

Verjetno si mislila Kodeljevo, ker tukaj pri nas, na Koleziji ni prav nič zrihtano. Imajo skaterji v bivšem bazenu "rampo" za skatanje... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(Evripid)

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 986
16.4.2009 10:09:23   
Pšemek
Z malo zamude
ALINA in ALYA  za vsako ena user posted image  user posted image in eno user posted image  user posted image , za mamici pa user posted image  user posted image .

Za današnji slavljenki ZALO in MIO tudi po ena user posted image  user posted image in eno user posted image  user posted image , za mamici pa user posted image  user posted image .

Pa še za najstnika od iraire, vse najboljše in veliko user posted image , pa čim slajšo user posted image , mamici pa tudi eno user posted image .

(Evripid)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 987
16.4.2009 10:42:21   
Pšemek
Sol, jaz uporabljam , ampak v zelo majhnih količinah. Sem že v nosečnosti zmanjšala količino soli na minimum. Je sicer trajalo kar nekaj časa, da sem se navadila, vegeto pa res zelo redko uporabim. Uporabljam pa druge začimbe, dišavnice, te pa kar precej
PikicaStonoga in Tijana user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za prespane nočke.

Tejčika, tvoja žabica je pa fuuuuuuul srčkana, pa prav nič ne zgleda, da bi bila "pod minimumom"

Jolly user posted image  user posted image  user posted image  za uspešen pregled v razvojni in za blazino

Lovely - jaz bom na tehtnico šla enkrat na mesec, se bo tako več poznalo user posted image  user posted image  user posted image . Jaz bom naši kupila mrežo proti komarjem za čez posteljo http://www.quelle.si/si/q4r/mein_baby_und_ich/babymobel_ausstattung/FH_bmZoX3BhZ2V0eXBlPWRldGFpbCZmaF9lZHM9JWMzJTlmJmZoX3ZpZXdfc2l6ZT02JiZmaF9zdGFydF9pbmRleD0xOCZmaF9zZWNvbmRpZD1zaV8xMTg3MzgmZmhfbGlzdGVyX3Bvcz0yMCZmaF9sb2NhdGlvbj0lMmYlMmZxdWVsbGVfc2klMmZzaV9TSSUyZmNhdGVnb3JpZXMlM2MlN2JxdWVsbGVfc2lfc2lfMTM4NjYlN2QlMmZjYXRlZ29yaWVzJTNjJTdicXVlbGxlX3NpX3NpXzEzODY2X3NpXzEzODcwJTdkJmZoX3JlZnZpZXc9bGlzdGVy/m-118738/index.html

iraira - sta že imeli pregled za učke? Kako je bilo?

(Evripid)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 988
16.4.2009 10:45:08   
Pšemek
Ojoj...  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Kaj mi je pa to ratalo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Še enkrat, pa brez linka, da se bo sploh kaj videlo. Je tako dolg post, da ga še urediti ne morem... Še dobro, da sem dala ctrl+c...

Sol, jaz uporabljam , ampak v zelo majhnih količinah. Sem že v nosečnosti zmanjšala količino soli na minimum. Je sicer trajalo kar nekaj časa, da sem se navadila, vegeto pa res zelo redko uporabim. Uporabljam pa druge začimbe, dišavnice, te pa kar precej
PikicaStonoga in Tijana user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za prespane nočke.

Tejčika, tvoja žabica je pa fuuuuuuul srčkana, pa prav nič ne zgleda, da bi bila "pod minimumom"

Jolly user posted image  user posted image  user posted image  za uspešen pregled v razvojni in za blazino

Lovely - jaz bom na tehtnico šla enkrat na mesec, se bo tako več poznalo user posted image  user posted image  user posted image . Jaz bom naši kupila mrežo proti komarjem za čez posteljo

iraira - sta že imeli pregled za učke? Kako je bilo?

(Evripid)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 989
16.4.2009 10:49:20   
coccinella
IZVIRNO SPOROČILO: Mandek

hvala

Jaz sem jo tut v BC kupla...Ej, coccinella, a je tista punčka na gugalnici tvoja? full je lepaaaaaaaaaaauser posted image

.........

Ja ja to je moj srček. Gaja Mazvita user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 990
16.4.2009 10:56:33   
afnica mala

hvala

.........

Ja ja to je moj srček. Gaja Mazvita user posted image user posted image user posted image user posted image

kje pa imaš Gajo na gugalnici? Na ta novih slikah na fb-u je ne vidim

moja pa zdajle, ko spi, smrčiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 991
16.4.2009 11:03:41   
coccinella
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

Na RR, na strani 38. user posted image

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 992
16.4.2009 11:03:46   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Cocci... zdaj sem čist obupala glede gugalnice - skoraj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Morda katera ve, kje je kakšna trgovina z planinsko opremo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ??????????

gogabojan, verjetno si imela v mislih tole user posted image  - karabin. Dobiš jih po mojem v vsaki športni trgovini tipa Hervis, Giga sport, Šport 2000... In verjetno je to res najelegantnejša rešitev pri tebi, če imaš že fiksen drog. Tako da ti še ni treba obupat user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil Pšemek -- 16.4.2009 11:07:06 >

(Evripid)

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 993
16.4.2009 11:18:04   
afnica mala

IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

Na RR, na strani 38. user posted image

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 994
16.4.2009 11:19:40   
Pšemek

Imam pa še vprašanje glede avtosedeža...mi smo, glede na teste, kupli romerja superfix al kaj že...neki tazga, sej ne vemuser posted image . ampak, ker še čist paše v jajčko, je vsaj še 2 meseca ne bomo dajlali v tavelk sedež. ve ste že kaj razmišljale o tem?

Mi smo tudi že nabavili "ta velik" avtosedež, ampak je še ne mislim dajati v njega. Je avtosedež od 9 kg naprej, pa lupinica ji je še čisto OK, tako da bo zaenkrat še kar v njej.

Oblačenje....kako oblečete svoje mladičke v takem vremenu kot je zadnje dni? Jaz ji dam spodaj kratek rokav, zgoraj dolg, ta tanke žabice, hlačke in nogavičke. Če piha, še trakec ali klobuček. That's it.

Body z dolgimi, žabice do pasu ali trenerka in nogavičke, zgoraj še bombažno/plišasta jaknica, volnene copatke, trakec na ušesa... ali pa body brez rokavov (spodnja majčka), čez majčka z dolgimi, ostalo enako... Pa če ni sonce direktno vanjo jo pokrijem še s tanko bombažno odejico čez noge.

(Evripid)

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 995
16.4.2009 11:23:46   
gogabojan

IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Cocci... zdaj sem čist obupala glede gugalnice - skoraj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Morda katera ve, kje je kakšna trgovina z planinsko opremo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ??????????

gogabojan, verjetno si imela v mislih tole user posted image  - karabin. Dobiš jih po mojem v vsaki športni trgovini tipa Hervis, Giga sport, Šport 2000... In verjetno je to res najelegantnejša rešitev pri tebi, če imaš že fiksen drog. Tako da ti še ni treba obupat user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Hvala Pšemek. To sem mislila ja. Sam včeraj mi ni šlo v glavo, kako se imenuje. Pa sem se še v pojstli matrala spomniti, kak se mu že reče. Hvala. Veš da nisem se niti spomnila, kje se da to kupiti.user posted image user posted image user posted image

Evo zdaj skočim perilo ven obesit. Pa nov pralni stroj zalaufat.

Pa obisk dobimo. Irma prihaja. user posted image user posted image user posted image user posted image jo bom kar zmatrala danes. Bodo šle kilce dol.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še ne ve, da jo čaka mučenje. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 996
16.4.2009 11:25:51   
Pšemek

Ja,sej sm vedla...

Že kaj veste kam na dopust poleti? Mi bi šli na kak dalmatinski otok pa ne vem, kje je dobro...prej, ko sva bla sama, je blo bolj u izi...letos še jadranje odpadeuser posted image

Konec junija v Strunjan, zdej se pa še dogovarjamo, da bi šli avgusta v Trogir v apartma k tašči in tastu. Pravzaprav samo k tašči. So najeli apartma za 14 dni, pa tast pravi, da ima en teden morja vrh glave, tako da bomo mogoče izmenjavo naredili - mi trije dol, on pa domov... Bomo videli...

(Evripid)

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 997
16.4.2009 12:04:54   
Lovely
Dan,

podloga za posteljico: iz Ikee

gugalnica: mi imamo že ful časa pod stopnicami s karabini prpeto tako navadno leseno za ta velike. Počasi bomo kupili otroško in jo na enak način pripeli gor.

Inya je bila pridna ponoči, 2x duda in 1x tak obrat v zgornji rob postelje, da ni imela več kam user posted image  Kok je pa smešna, vsakič ko jo pridem pogledat je v drugem položaju. Enkrat celo na trebuhu...

Zjutraj sva bili zunaj z Larsom, zdaj je pojedla 130g krompirčka s korenčkom in zmletim prepečencem od Hippa. Šlo lepo user posted image  Sam mlekca pa danes noče tolk. Zjutraj je jedla ovsene kosmiče k ni šel mlekec... Bomo videli kaj bo dan prinesel. Po moje se je samo čez praznike poredila za ves pretekli teden, ko je štrajkala. Danes jo bom tehtala, da vidim kje smo. Po moje še nismo na 6,5 kg, pa sem ful upala, da bo za 6 mesecev podvojila vsaj težo s katero sva šli iz porodnišnice če ne ravno porodne user posted image  Mah. Bo že, sam da mi ta teden res lepo papa user posted image

Afnica, user posted image  za uživancijo na morju. Pa a si zihr, da je alergija na sonce? Mogoče se je pa kaj potila? Inya tudi ni dobro prenašala tega switcha na vročino, ne vem če si brala ampak s hrano je bil obup user posted image user posted image user posted image . Ostalo pa vse popolno ej. Upam, da bo naslednjič bolje. Kar resno razmišljava, da greva za prvomajske spet, da se čim bolj navadi do dolgega dopusta...

Nič, grem še malo FB počekirat pol se bo pa itak že zbudila.

Lovely

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 998
16.4.2009 12:05:46   
Lovely
OOOO, Pšemek, meni je Trogir tok lep pa sem že ful krajev videla, veliko sva prepotovala pred Inyo... Zakon je, res.

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 999
16.4.2009 12:07:28   
Lovely
čestitke princeskama, ki danes praznujeta pol tojte :)

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?