tej_a
|
Punce pozdravljene, se vam mal javljam po doolgem času - sm mela namen pridet 7.4. v čolnarno (sm že komi čakala!:-), pa mi je tamal dobila vročino tisti dan... pol sm pa kombinirala bolanega otroka, pa še službo, skratka skos akcija - sm vmes vedno na hitro počekirala kaj se menite - sam pisat nisem mela časa! zdej pa hvala bogu, mi je G napisala bolniško do porodniške (slab mesec), ker sm bla res že ful boga, izčrpana, glavoboli ipd... sej veste, kako je ko s tem trebuhom ni časa počivat - ko te po službi čaka še en 14m star otrok! Tko da zdej sm frej, tamala je končno v vrtcu, ta teden še bl papirje urejam, pol pa upam na kak dan spanja, lutanja po trgovinicah ipd. Drgač mam pa trebuh ful velik - leži ful nizko, tko da me res kr fajn tišči... kile +11, 30t, nasl pregled 7.5., glukoza je bla ok, G fuuul teži s kilami - mi je že dva meseca nazaj predpisala dieto z manj OH - po eni strani se skušam držat, po drugi strani mi vsi govorijo naj ne delam tega v nosečnosti... pa v bistvu se zaradi kil sploh ne sekiram, ampak po vsakem pregledu, ko me zaslišuje, naj ji po pravici povem koliko se držim njene diete - se jasno že spet bolj zasekiram! Na zadnjem sva se pogovarjali kaj in koliko točno pojem za zajtrk, kaj za malico, kdaj in kaj za kosilo - kako ga pripravim... skratka, da bi ugotovili kje je problem - če se držim diete, kile pa vseeno rastejo. Skratka, men je jasno, naj se ne sekiram preveč, ampak po vsakem takem zaslišanju tam priznam, da sem čist na tleh! Poleg tega jo menda skrbi, ker je miško še vedno narobe obrnjen - mi je predlagala vaje z polnim mehurjem in blazinami ter prevale pri plavanju - tko da zdej še to skos razmišljam... Skrataka juhu! Mislim, da bi morale G kazat manj zaskrbljenosti - ker mamice smo itak temu že tako preveč podvržene in nam ful slabega s tem naredijo! Nč punce, upam, da bom zdej mela več časa klepetat - Kodeljevega se pa že veselim!
|