Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 16.4.2009 13:19:55
|
|
|
|
majana79
|
šivilja, če mene prašaš so malo smotani... Pol folka se še vedno sprehaja, ker jih 'ujamejo' samo od spodaj, 's strani' pa ne... Ga je pa v bistvu naša soseda opazila zjutraj, se pravi med igriščem oziroma tukaj gor na travniku pod nami. Ravno gledam dnevnik pa ga baje še niso našli. Ah, bogi medo tej_a nič se ne sekiraj zaradi kil, sva na istem, pa meni moja zdaj nič več ne reče. Madona, sej jih ne bodo oni nosili...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 16.4.2009 13:46:20
|
|
|
|
Lsica
|
tej_a pa saj 10 kg ni velik...saj men se ne zdi, no. Pa da te tkole zaslišuje, mislim, pa kaj je nutricionist al ginekolog... Če bi mene vprašala, ji ne bi znaa povedat kaj jem. nimam nobenega reda, jem takrat ko sem lačna, pa tist, kar mi tisti moment zapaše. Pa tud kakšno čokolado si odprem. No razen kosilo mava redno skupaj z mojim ko pride iz službe - ponavad ob 4 - ih. Vmes - zajtrk pa večerja pa tiste "kao malice" so pa raztepene čez cel dan, včasih v obliki sadja, drugič sladoleda, kakor je... Sem brala da naj nosečke ne bi mele diet, tudi takih ne, kjer bi se npr. sam maščobam izogibale ne. Ker potrebuje za svoj razvoj v določenem času določene stvari, ki naj bi jih dobil od mame.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 16.4.2009 15:03:06
|
|
|
|
Anonimen
|
dan a se vam lahk še jaz prislinim zraven? sm iz janč mal izven ljubljane,tm na poti bogu za hrbtom tej_a glede kil se pa res ne sekirat,ajz sm jih v prvi nosečnosti naklepala 23 tko da ne skrbi vse kar boš dobila boš po porodu tud izgubila uuu ktere lepe slikice,motorji so lepi ampak truge na dveh kolesih na žalost mene je že izučil tko da čim dlje od njih
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 16.4.2009 15:20:03
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka moj je obseden z motorji, trenutn nima nobenga ker motor pa še 2 avta ne morm vzdrževat, k delava bajto in čakava pikico, meni osebno so sportni motorji kr uredu, sla bi kak krog, več pa ne joj, jz pa odkar sem se prvič gor vsedla, ne morm več brez njega... komi čakam na poletje da se začne vožnja z motorji.. letos sem čist hin k to ne bo šlo bomo že nadoknadl vse... brez skrbi medo ja bogi revček, pa kaj folk tako paniko zganja... če ga bojo pustil pri miru, ne bo nobenmu nč naredu... tej_a ma dej nehi no s kilami... jz sem že skor na +20kg larilu dobrodošla... lepo da si se pridružila sporoči mi podatke da te uvrstim na seznam (kdaj imaš PDP, kdaj je naslednji pregled, spol, rojstni datum, starost, katera nosečnost po vrsti je to, imaš že kaj otrok)
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 16.4.2009 15:27:49
|
|
|
|
Anonimen
|
bleueyes kako si ti vredu zdej?k vem da si mela neke preplahe uff čaki zdej ti morm skor ves življenjepis napisat PDP recimo da bi mogel pridet na svet 20.9.09 ampak en mesec mu dam frke več pa ne ,naslednji pregled oziroma morfologijo imam 12.5.,stara sem baje 23 let,3.nosečnost pa enga škrata k bo julija star 2 leti mam pa že doma oziroma ga morm it zdele iskat v vrtec,tko da hvala za dobrodošlico ,lahk da se bom še pol kej oglasila drugače pa jutri zjutraj pridem na raport lep dan vam želim!
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 16.4.2009 15:33:09
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu bleueyes kako si ti vredu zdej?k vem da si mela neke preplahe uff čaki zdej ti morm skor ves življenjepis napisat PDP recimo da bi mogel pridet na svet 20.9.09 ampak en mesec mu dam frke več pa ne ,naslednji pregled oziroma morfologijo imam 12.5.,stara sem baje 23 let,3.nosečnost pa enga škrata k bo julija star 2 leti mam pa že doma oziroma ga morm it zdele iskat v vrtec,tko da hvala za dobrodošlico ,lahk da se bom še pol kej oglasila drugače pa jutri zjutraj pridem na raport lep dan vam želim! ja evo, še kr držim noge skupi mam čez 17 dni PDP, pa bomo vidl kaj bo do takrat... ja, naš seznamček je pa cel roman.. hihi... ti se kr pridno oglašaj ko boš lahko... te bom pa zdej še dodala na seznamček
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 16.4.2009 15:36:53
|
|
|
|
Blueeyes
|
Pupa7 & Leonard BrinaBA & Zala nmag & Karolina
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 16.4.2009 15:36:55
|
|
|
|
Blueeyes
|
JANUAR ana** 11.1. FEBRUAR Blueeyes 1.2. wani 5.2. Majana79 24.2. MAREC anci banci 14.3. angelito 28.3. Pupa7 31.3. APRIL NinaMM 9.4. MONY25 14.4. sinskaT 30.4. MAJ Katrinka 2.5. živa25 15.5. JUNIJ BOOMER 3.6. šivilja 27.6. JULIJ UT_2008 14.7. palegia30 22.7. pat74 23.7. AVGUST HINDI 6.8. knutek 25.8. M1987 30.8. SEPTEMBER OKTOBER vim 7.10. tanatoraja 22.10. NOVEMBER DECEMBER simonaa 19.12. nborazem 21.12. murkica 21.12. Svet 21.12.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 16.4.2009 15:37:51
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu bleueyes kako si ti vredu zdej?k vem da si mela neke preplahe uff čaki zdej ti morm skor ves življenjepis napisat PDP recimo da bi mogel pridet na svet 20.9.09 ampak en mesec mu dam frke več pa ne ,naslednji pregled oziroma morfologijo imam 12.5.,stara sem baje 23 let,3.nosečnost pa enga škrata k bo julija star 2 leti mam pa že doma oziroma ga morm it zdele iskat v vrtec,tko da hvala za dobrodošlico ,lahk da se bom še pol kej oglasila drugače pa jutri zjutraj pridem na raport lep dan vam želim! sporoči mi še za spol če mogoče veš, pa kdaj je tvoj rojstni dan...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 16.4.2009 17:13:07
|
|
|
|
ana**
|
Se vam javim,da veste da še živim Jem sladoled in sm vse okrog in okrog popackana Bi si mogla kakšn slinček omislit Bejbe, jst vedno bolj ko razmišljam me je strah poroda in to fuul.. cela trda postanem,ko pomislim na to..
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 16.4.2009 17:14:42
|
|
|
|
ana**
|
Aja še nekaj.. Sem gledala spletno stran od Next-a in sm kr neki stvari naročila (beri:dosti ) Če pa so taak cotrkane da jih preprosto mora imet
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 16.4.2009 17:22:04
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** Aja še nekaj.. Sem gledala spletno stran od Next-a in sm kr neki stvari naročila (beri:dosti ) Če pa so taak cotrkane da jih preprosto mora imet a objaviš kakšen link da še mi malo počekiramo... jz nisem našla nič tazga na netu... samo firmo the next k ma čevlje...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 16.4.2009 17:28:35
|
|
|
|
Blueeyes
|
jooooooooooj, že vidim... bolj k obračam strani, bolj je vse roza
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 16.4.2009 17:30:35
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes jooooooooooj, že vidim... bolj k obračam strani, bolj je vse roza Jst niti nism gledla za kaj dost..
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 16.4.2009 17:36:30
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes jooooooooooj, že vidim... bolj k obračam strani, bolj je vse roza Jst niti nism gledla za kaj dost.. boljš da ne... majo za fantke fuuuuuuuuuuuuuull lepe stvari, za punce pa žalost
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 16.4.2009 17:37:31
|
|
|
|
Cveta28
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka cveta28 - anglito se je javila kakšnih 10 dni nazaj - se v enem kosu, več ne vem Katrinka in Blueeyes THX za odgovor in vajino pomoč.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 16.4.2009 17:40:04
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28 IZVIRNO SPOROČILO: katrinka cveta28 - anglito se je javila kakšnih 10 dni nazaj - se v enem kosu, več ne vem Katrinka in Blueeyes THX za odgovor in vajino pomoč. malenkost
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 16.4.2009 17:55:34
|
|
|
|
sinskaT
|
Motoristke, ste me zapalile s to debato o motorjih...Ja takšnega prodajava kot na sliki, le da je srebrne barve. In ja, tudi men je kar hudo, ker se zdaj že 2. leto ne bom uspela vozit, bomo nadoknadli čez čas, če ne drugega kakšen Goldwing easyrider varianta... Glede članka v reviji Moje zdravje naslov je Za mamice prijaznejši porod brez bolečin (no, tukaj se ne strinjam, da je katerikoli porod BrEz bolečin), pišejo pa anesteziologi in podobni dr.-ji. Bi še kaj napisala ampak bejbe mene tako čas baše zadnje dneve, eto zdele letim po kašice v Mullerja, da bo imela Hana kaj za večerjat, pa pleničke itd. Lepo se imejte!
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 16.4.2009 17:59:39
|
|
|
|
ana**
|
Mene pa je ravno dragi klical,da so mu sporočili da je sobica za našega že v trgovini In jo greva ju3 iskaaaat Sm zdj prov važna
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 16.4.2009 18:10:48
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** Mene pa je ravno dragi klical,da so mu sporočili da je sobica za našega že v trgovini In jo greva ju3 iskaaaat Sm zdj prov važna ooo, "moj fantek" bo mel novo sobico.... sej se maš za kej važit.. le glej da jo poslikaš pa nam jo pokažeš... da vidim kje se bo Gaja igrala ko zraste
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 16.4.2009 18:23:51
|
|
|
|
Blueeyes
|
ana** šele zdejle vidim da si mi sms poslala... sploh ne vem kdaj sem ga dobila... pa sem cel dan doma... edin če si mi ga poslala takrat k sem bla glih pod tušom, pa nisem slišala.... pa od takrat sploh nisem na telefon nč gledala k mi ni nič zvonil sorči
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 16.4.2009 18:38:09
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes ana** šele zdejle vidim da si mi sms poslala... sploh ne vem kdaj sem ga dobila... pa sem cel dan doma... edin če si mi ga poslala takrat k sem bla glih pod tušom, pa nisem slišala.... pa od takrat sploh nisem na telefon nč gledala k mi ni nič zvonil sorči Ma ni panike Se mi je zdelo malo čudn,da ni blo glasu od tebe Zdj ravno bratc pride spet k meni in ne bi imela miru. Te pa ju3, prav? Pa ti še prej tut sms pošljem,da te ne zmotim kje
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?