Anonimen
|
pozdravček! bjondi, z veseljem bi ti dala nekaj svojih kilc (tistih odvečnih), a je res tako, da smo si ljudje drugačni. energija pa ni nič povezana z njimi. tudi če imaš zalogo si utrujena... tisto prvo leto sem ob sedmih zjutraj molila, da se Oskar še ne bi zbudil, on pa kot da bi ga priklopili v luft! in sva šla že takoj v akcijo, na dolgometražni sprehod po psp-ju, ker sem se zunaj z njim lažje umirila... s seboj pa vso zalogo za previjanje, preoblačenje, hrano zame,... edino, ko sem morala lulat je bilo to malo težje izvest. zato pa smo na porodniškem dopustu (ne zaradi užitka, ampak ker bi težko zraven opravljale še službo ). ampak trebuh mi je pa ostal, da so me še po prihodu v službo spraševali, če sem ponovno noseča. lajšanje bolečin pri porodu... ko sem šla rojevat, sem si rekla, da bom že zdržala, da so včasih ženske rojevale na polju, otroka povile in delale naprej,... in da nočem nobenih protibolečinskih zadev. a so mi dali neke tabletke - mislim, da tiste flegmatične, ki jih sicer dobiš pred operacijo - samo tri, potem pa konec. kasneje sem si želela še kakšno! so mi prijateljice govorile, da ko misliš, da ne zmoreš več, takrat se rodi otrok. in pri meni bilo res. ginekologinja mi je večkrat omenila, da samo rojevanje ni lepo, lepo je tisto, kar se rodi. je pa res, da kakšna pričakuje grozne bolečine pa rodi skoraj brez njih... punce ne se sekirat zaradi bolečin, ki jih še ni! danes se mi vrtoglavica nadaljuje. z Oskarjem si sploh nisem upala ven, tako da mi je kar prav prišlo, ko je partner omenil, da se bo zapeljal do mojih... tako je Oskar fino na svežem zraku, pod toplim sončkom, v prijetni družbi... jaz pa imam do večera svoj mir in čas za počitek. Tanja_ upam, da se bo uredilo tole s službo. res neprijetno. tile papirji... imejte se lepo, uživajte v sončku,... vas še zvečer kaj preberem!
|