|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske nosečke
16.4.2009 0:06:59   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

katrinka, če greš na 50g test (to je prvi test, nekateri G ga delajo menda tudi sami), se nič ne rabiš naročit. na Polikliniki moraš bit najkasneje do 10h, ni ti treba bit tešča. dobiš dozo za spit, po eni uri ti vzamejo kri in čez 20 min imaš rezultate. če je vrednost previsoka, te naročijo za naprej. za 100g test pa ne vem, kako je z naročanjem, najboljše, da pokličeš.

Ledenka, a si sigurna, da res ne? Men so namreč  drugač povedal user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
16.4.2009 0:36:23   
Anonimen
ogtt test je test, ki pokaže odzivnost trebušne slinavke na samo glukozo, zato je kar potrebno biti tešč (praviloma 12 ur). ker če bi prej kaj jedla in dobila dodatno glukozo, bi vrednost glukoze v krvi še bolj narasla... in rezultat ne bi bil realen.
ampak za vsak slučaj rajši pokliči prej... lahko da nosečnici ni nujno biti tešča celih 12 ur za krajši test.
sama sem morala biti tešča pri obeh testih (res pa je, da sem v tej nosečnosti takoj šla na 100 gramskega, lahko da se je v treh letih kaj spremenilo... in vse ogtt teste sem delala v Kranju.)

zdaj pa spat!user posted image

(odgovor članu Lsica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2577
16.4.2009 7:18:29   
šivilja
Za 50g (prvi) test ni treba biti tešč, za 100g pa je.

Madonca ene ste pa pozne, jat takrat že vsaj dve uri spim v postelji (prej pa že eno na kavču), sam pa vsaj danes prva!
Spet je lep sonček, tiste, ki niste v službi uživajte, tistim v službi pa naj čim prej mine in veselo na sonceuser posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
16.4.2009 7:33:50   
katrinka
dobro jutro cvekeuser posted image

hvala vsem za obilo informacij o tem testu in kako je z naročanjem, sem ravnokar poklicala in je sestra rekla, da delajo teste od pon do čet, od 7:30 do 9:00, in bom sla v ponedeljek - nič posebnega naročanja
kar lepo se je vse izšlo - upam samo da ne bo v ponedeljek kaj novega....bom bla tešča pa za brat vzela s sabouser posted image

drugače pa sem se včeraj potolažila ko sem kupila barvo za dnevno sobo...pa na sprehod sla, pa danes nisem cokolade si kupila...ker nočem bit 30kil tezka nosečnicauser posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
16.4.2009 9:33:32   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

sem danes končno našla čas za foto session svojega trebuha. preden me rojstvo prehiti. tako imam zdaj spomin shranjen na fotografijah.
naš fotoaparat sicer ni profesionalen in pri umetni luči barve niso najlepše, a vseeno sem se opogumila in nekaj slikic dala v RR albumček, da naju lahko vidite (Urbana sicer malo težje, ker je spal za mojo kožo, mišičjem in salomuser posted image ).
zdaj se mi končuje 37. teden.

Prav cortlih sta z Urbanom user posted image ,tisti drugi stavek iz smejkotom pa zagotovo ne drži...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
16.4.2009 9:43:52   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

sem danes končno našla čas za foto session svojega trebuha. preden me rojstvo prehiti. tako imam zdaj spomin shranjen na fotografijah.
naš fotoaparat sicer ni profesionalen in pri umetni luči barve niso najlepše, a vseeno sem se opogumila in nekaj slikic dala v RR albumček, da naju lahko vidite (Urbana sicer malo težje, ker je spal za mojo kožo, mišičjem in salomuser posted image ).
zdaj se mi končuje 37. teden.

Prav cortlih sta z Urbanom user posted image ,tisti drugi stavek iz smejkotom pa zagotovo ne drži...

prav luškana sta - oba in strinjam se z bjondi da zadnji stavek ne drziuser posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
16.4.2009 9:51:52   
majana79
Ej punce, a veste da je danes okoli Čolnarne lomastil medved? Mene moj pride iskat po službi, da ne bom šla peš domov, če ga do takrat ne najdejo... So Tivoli čisto zaprli.

katrinka, me veseli da si vse uredila pa da si kupila barvo. user posted image Za kile se pa nič ne sekiraj, mislim da si v tistih tednih, ko je šlo tudi meni ful hitro gor, potem se je pa umirilo. Pa ne boš mela 30 kil, a prou?!
Jaz sem pa danes našla prvo strijo na trebuhu... user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
16.4.2009 10:03:36   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Ej punce, a veste da je danes okoli Čolnarne lomastil medved? Mene moj pride iskat po službi, da ne bom šla peš domov, če ga do takrat ne najdejo... So Tivoli čisto zaprli.

ja, že celo jutro poslušam to po radiu, pejte na 24.com pod to temo komentarje prebrat - smešni, a resnični,
mogoče mu je pa všeč sladoled v colnarni - sam ne vem kok bi bil zadovoljen s strezbouser posted image
katrinka, me veseli da si vse uredila pa da si kupila barvo. user posted image Za kile se pa nič ne sekiraj, mislim da si v tistih tednih, ko je šlo tudi meni ful hitro gor, potem se je pa umirilo. Pa ne boš mela 30 kil, a prou?!
Jaz sem pa danes našla prvo strijo na trebuhu... user posted image

jaz pa sem jih kakšen teden nazaj našla na prsih...očitno se ne bomo izogniliuser posted image
ah te kile - ni kaj, upam da jih bompridno dol spravlauser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
16.4.2009 10:10:03   
Blueeyes
                                                    Ljubljanske nosečke

=============================================================
        Nick(starost)                    PDP                 Št.user posted image         Št.user posted image         Pregled       Spol
user posted image  angelito (29 let)                11.4.2009         1 user posted image          0 user posted image           14.4.2009     user posted image
user posted image   NinaMM (22 let)                15.4.2009         1 user posted image           0 user posted image           15.4.2009   user posted image
user posted image   pat74 (34 let)                    25.4.2009          3 user posted image           2 user posted image                  ?        user posted image
user posted image  Blueeyes (26 let)               3.5.2009            1 user posted image           0 user posted image           20.4.2009  user posted image
user posted image   k.tja                                   9.5.2009            2 user posted image            1 user posted image         20.4.2009   user posted image
user posted image  petrazg                             10.5.2009           2 user posted image           1 user posted image                     ?       user posted image
user posted image  ledenka                             11.5.2009          1 user posted image           0 user posted image           24.4.2009   user posted image
user posted image  papuaNG (26 let)              25.5.2009          1 user posted image            0 user posted image            6.5.2009   user posted image
user posted image   Tanja_                              27.5.2009           ? user posted image            ?  user posted image                ?         user posted image
user posted image   španka (29 let)                  2.6.2009            1 user posted image            0 user posted image                  ?       user posted image
user posted image   MONY25 (25 let)             5.6.2009            1 user posted image             0 user posted image                    ?      user posted image
user posted image  HINDI (28 let)                    8.6.2009            1 user posted image           0 user posted image            21.4.2009 user posted image
user posted image   tej_a (32 let)                      19.6.2009          2 user posted image            1 user posted image                  ?       user posted image
user posted image  majana79 (29 let)             25.6.2009           1 user posted image           0 user posted image           5.5.2009   user posted image
user posted image   knutek (36 let)                27.6.2009           2 user posted image              1 user posted image        28.4.2009  user posted image  
user posted image   Lsica                                  29.6.2009           1 user posted image           0 user posted image         20.4.2009  user posted image
user posted image  bjondi (33 let)                    1.7.2009            2 user posted image           1 user posted image           5.5.2009    user posted image
user posted image  ana** (25 let)                    2.7.2009            2 user posted image            0 user posted image         30.4.2009   user posted image
user posted image   Svet (32 let)                      6.7.2009            3 user posted image             2  user posted image         6.5.2009   user posted image
user posted image  sinskaT (27 let)                  8.7.2009             2 user posted image           1 user posted image            22.4.2009
user posted image   linaema                              10.7.2009           1 user posted image            0 user posted image               ?
user posted image   tanatoraja (28 let)            15.7.2009           1 user posted image            0 user posted image                 ?        user posted image
user posted image   anci banci (29 let)             16.7.2009           1 user posted image            0 user posted image          20.4.2009 user posted image
user posted image   tina69 (24 let)                   24.7.2009           2 user posted image             1 user posted image                ?        user posted image
user posted image  katrinka (25 let)                 27.7.2009           1 user posted image            0 user posted image          25.5.2009  user posted image
user posted image   BOOMER (29 let)              29.7.2009           1 user posted image              0 user posted image          8.5.2009  user posted image
user posted image  vim (29 let)                         30.7.2009           1 user posted image            0 user posted image          23.4.2009 user posted image
user posted image   Sisy                                    1.8.2009             2 user posted image            1 user posted image                ?
user posted image   šivilja (32 let)                     1.8.2009              4 user posted image            2 user posted image                ?
user posted image   M1987                               12.8.2009           1 user posted image            0 user posted image            6.5.2009 user posted image
user posted image  živa25 (23 let)                   20.8.2009            2 user posted image             0 user posted image        21.4.2009  user posted image
user posted image  anonimna                           26.8.2009           1 user posted image            0 user posted image                  ?
user posted image   indy0024                           13.9.2009           ? user posted image              ? user posted image          20.4.2009
user posted image   majica (29 let)                    16.9.2009         2 user posted image              1 user posted image            5.5.2009
user posted image   palegia30 (30 let)              17.10.2009        1 user posted image              0 user posted image                 ?      user posted image
user posted image   murkica (24 let)                 1.11.2009         2user posted image               0user posted image                   ?      user posted image
user posted image   nastija
user posted image  meridaub
user posted image   uka7
user posted image  mamica_3
user posted image  yania
user posted image  tanja55

============================================================

user posted image       9 

user posted image     15

user posted image      7 

user posted image   user posted image   user posted image   Pravkar povile svoje štručke  user posted image   user posted image   user posted image

======================================================
         NICK                 RODILA            SPOL          IME          VELIKOST      TEŽA

user posted image  ronja                  3.1.2009            user posted image             Lejla            
user posted image   naia                   10.2.2009          user posted image              Lia
user posted image   grahec               26.2.2009          user posted image              Lucija              53 cm           3840 g
user posted image   yania                 8.3.2009            user posted image              Timon              46 cm           2260 g
user posted image   UT_2008
user posted image   simonaa             24.3.2009          user posted image              Ana                                    2700 g
user posted image   Pupa7                27.3.2009          user posted image              Leonard         54 cm           4000 g
user posted image   pikatara             28.3.2009          user posted image              Karolina         46 cm           2090 g
user posted image   pikatara             28.3.2009          user posted image              Patrik             46 cm           2350 g
user posted image   wani                   30.3.2009          user posted image               Vita Viktorija  52 cm           3750 g
user posted image   BrinaBA              3.4.2009            user posted image              Zala               50 cm           3030 g
user posted image   1hruška 
user posted image    nmag                  7.4.2009            user posted image                Karolina        54 cm          4350 g
user posted image  april09                              

Prosim vas, da ko spremenite svoje podatke za starost, datum pregleda, spol... da to obarvate z rdečo barvo, da bom hitreje našla ko delam seznam.. HVALA!!!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
16.4.2009 10:10:04   
Blueeyes

user posted image

JANUAR

ana** 11.1.

FEBRUAR

Blueeyes 1.2.
wani 5.2.
Majana79 24.2.

MAREC

anci banci 14.3.
angelito 28.3.
Pupa7 31.3.

APRIL

NinaMM 9.4.
MONY25 14.4.
sinskaT 30.4.

MAJ

Katrinka 2.5.
živa25 15.5.

JUNIJ

BOOMER 3.6.
šivilja 27.6.

JULIJ

UT_2008 14.7.
palegia30 22.7.
pat74 23.7.

AVGUST

HINDI 6.8.
knutek 25.8.
M1987 30.8.

SEPTEMBER

majica 28.9.

OKTOBER

vim 7.10.
tanatoraja 22.10.

NOVEMBER

nmag 15.11.
bjondi 30.11.

DECEMBER

simonaa 19.12.
nborazem 21.12.
murkica 21.12.
Svet 21.12.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
16.4.2009 10:10:04   
Blueeyes
user posted image

user posted image Pupa7 & Leonard

user posted image BrinaBA & Zala

user posted image nmag & Karolina

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
16.4.2009 10:22:15   
majana79
Blue, a ti si še v enem kosu? user posted image Kako sta kaj vidve?

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
16.4.2009 10:56:39   
katrinka

haha, lih to sem hotla jaz vprašat?
je tvoja pupa se pri tebi v buhijuuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
16.4.2009 11:24:34   
sinskaT
Ojla bejbike,

ravno berem prilogo Dnevnika (Zdravje) in je notri dober članek o EA, za tiste ki vas zanima. Sama se moram še pozanimat kako je s tem v NM Porodnišnici. Zdaj ko to pišem, sem zbasala že 2 krofa, ne vem kaj me to daje zadnje čase, bi skos ta junk food jedla user posted image .

Blueeyes - groza tole s P, a si zdaj bolje oz. še kaj krvaviš? BTW. prodajava Hondo VFR sport-turing varianta, sam ni nekega zanimanja - recesija?

Drugače sem pa ful vesela za mojo big sister - je tudi nosečka! Včeraj smo šle na NS, ker je njen mož na službeni poti in sem bila ful ponosna, da sem lahko prisostvovala tako lepemu pregledu user posted image . Pa še sestra od mojga ima rok 3 tedne za mano, tko da bomo imeli letos res pestro hehe..In ker smo imeli od njiju marsikaj sposojeno za našo tamalo, imam zdaj izgovor in sem že nabavila nov ležalnik in par cotk za našega v bušiju.

Bejbike držte se, Hana me že kliče, očitno bo danes bolj kratek tale dopoldanski dremež...

♪♫♪♫♫

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
16.4.2009 11:26:36   
Lsica
Katrinka, boš vidla da se ti te kile umirijo. Ne grejo vsaki v istem tempu gor. Meni je šlo tud od začetka ful (tud 1/2kg na teden), zdaj pa pol manj. Pa tud če, shujševalne ne smeš met, zarad otročka. Boš že pol skinila dol, ne boj se.  Če ne z dojenjem, pa pol, ko boš za otrokom laufalauser posted image .

Blueyes, sitno a? Kako se kaj počutiš?

majana, vi pa se  kar z medvedom hvalite...Naslednjič se pol raje dobimo na Kodeljevem, bo bolj varno. Čeprav sem zadnjič gledala, majo tortice, sladoled pa samo lučkeuser posted image . Če hočemo sadne kupe papat bo treba kako drugo gostilno najti.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
16.4.2009 12:04:09   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: sinskaT

BTW. prodajava Hondo VFR sport-turing varianta, sam ni nekega zanimanja - recesija?

bom mojem omenila, on in kompanija majo rabi hitre in glasne - no, tko jim jaz pravim...hahauser posted image

lsica - mas prav, se strinjam, se mi zdi da grem enakomerno gor, da nisem ekstrem, sam sej veš k te včasih take izjave kr bolijo

aja - medveda se niso ujel...moj namerava svoja sefa poslat po sladoled v colnarno...haha, kok je zlehtuser posted image

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
16.4.2009 12:28:09   
šivilja
Majana sem te glij hotla vprašat o medvedu. No, jaz sem se pa glih dons odpravla sprehajat po Tivoliju. Mogoče je bilo pa zato parkirišče tako prazno. Po srečanju s policajem v zalo fentanem avtu - si je moral nekaj pod havbo razbit, ko se je vozil po Tivoliju, sem pa rajši zavila proti mestu. Pa smo spet zapravljal: malo suhega sadja, škampi za kosilo in material za nakit iz Antusa (zdej moram pa sam še kaj narest). Sem kupla nekaj res lepih zadev in se bom mogoče kar takoj lotila.

Jaz predlagam za naslednje srečanje slaščičarno Zvezdo.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
16.4.2009 12:33:50   
katrinka
kok si pa skampov kupla - kaj odveč, me povabis na kosilo...hahauser posted image
dolgo jih ze nisem jedla...user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
16.4.2009 12:50:24   
tej_a
user posted image Punce pozdravljene,

se vam mal javljam po doolgem času - sm mela namen pridet 7.4. v čolnarno (sm že komi čakala!:-), pa mi je tamal dobila vročino tisti dan...

pol sm pa kombinirala bolanega otroka, pa še službo, skratka skos akcija - sm vmes vedno na hitro počekirala kaj se menite - sam pisat nisem mela časa!

zdej pa hvala bogu, mi je G napisala bolniško do porodniške (slab mesec), ker sm bla res že ful boga, izčrpana, glavoboli ipd... sej veste, kako je ko s tem trebuhom ni časa počivat - ko te po službi čaka še en 14m star otrok! Tko da zdej sm frej, tamala je končno v vrtcu, ta teden še bl papirje urejam, pol pa upam na kak dan spanja, lutanja po trgovinicah ipd.

Drgač mam pa trebuh ful velik - leži ful nizko, tko da me res kr fajn tišči... kile +11, 30t, nasl pregled 7.5., glukoza je bla ok,

G fuuul teži s kilami - mi je že dva meseca nazaj predpisala dieto z manj OH - po eni strani se skušam držat, po drugi strani mi vsi govorijo naj ne delam tega v nosečnosti...

pa v bistvu se zaradi kil sploh ne sekiram, ampak po vsakem pregledu, ko me zaslišuje, naj ji po pravici povem koliko se držim njene diete - se jasno že spet bolj zasekiram! Na zadnjem sva se pogovarjali kaj in koliko točno pojem za zajtrk, kaj za malico, kdaj in kaj za kosilo - kako ga pripravim... skratka, da bi ugotovili kje je problem - če se držim diete, kile pa vseeno rastejo.

Skratka, men je jasno, naj se ne sekiram preveč, ampak po vsakem takem zaslišanju tam priznam, da sem čist na tleh! user posted image

Poleg tega jo menda skrbi, ker je miško še vedno narobe obrnjen - mi je predlagala vaje z polnim mehurjem in blazinami ter prevale pri plavanju - tko da zdej še to skos razmišljam... Skrataka juhu!user posted image

Mislim, da bi morale G kazat manj zaskrbljenosti - ker mamice smo itak temu že tako preveč podvržene in nam ful slabega s tem naredijo!

Nč punce, upam, da bom zdej mela več časa klepetat - Kodeljevega se pa že veselim!

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
16.4.2009 13:07:34   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

katrinka, če greš na 50g test (to je prvi test, nekateri G ga delajo menda tudi sami), se nič ne rabiš naročit. na Polikliniki moraš bit najkasneje do 10h, ni ti treba bit tešča. dobiš dozo za spit, po eni uri ti vzamejo kri in čez 20 min imaš rezultate. če je vrednost previsoka, te naročijo za naprej. za 100g test pa ne vem, kako je z naročanjem, najboljše, da pokličeš.

Ledenka, a si sigurna, da res ne? Men so namreč  drugač povedal user posted image

jz sem mogla bit za OGTT na tešče... še dobr da sem ga mela takoj zjutri, ker drgač bi stradala... sem bla lačna k volk

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
16.4.2009 13:09:21   
Tanja_
sinska kaj pa kej piše od EA? In kdo je avtor? A kr tko novinar, al kak anestezist odgovarja?

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
16.4.2009 13:11:20   
Blueeyes

jp, še kr sem 2 v 1... upam da ne več dolg...

sinskaT za zdej nč vem ne krvavim, niti mokrih hlač nimam... tko da ok...
recesija - ne mi govort... vem kako je to.... naju je tud kr strah če bova sploh uspela prodat motor... kaj tazga prodajata?
user posted image
????????

midva bova pa tega (tud prov v te barvi)

user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
16.4.2009 13:12:24   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

BTW. prodajava Hondo VFR sport-turing varianta, sam ni nekega zanimanja - recesija?

bom mojem omenila, on in kompanija majo rabi hitre in glasne - no, tko jim jaz pravim...hahauser posted image

lsica - mas prav, se strinjam, se mi zdi da grem enakomerno gor, da nisem ekstrem, sam sej veš k te včasih take izjave kr bolijo

aja - medveda se niso ujel...moj namerava svoja sefa poslat po sladoled v colnarno...haha, kok je zlehtuser posted image

a tvoj je tud motorist al kaj? tebe pa ne mika??

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
16.4.2009 13:14:05   
Blueeyes
                                                    Ljubljanske nosečke

Nick(starost)                    PDP                 Št.user posted image         Št.user posted image         Pregled       Spol
user posted image  angelito (29 let)                11.4.2009         1 user posted image          0 user posted image           14.4.2009     user posted image
user posted image   NinaMM (22 let)                15.4.2009         1 user posted image           0 user posted image           15.4.2009   user posted image
user posted image   pat74 (34 let)                    25.4.2009          3 user posted image           2 user posted image                  ?        user posted image
user posted image  Blueeyes (26 let)               3.5.2009            1 user posted image           0 user posted image           20.4.2009  user posted image
user posted image   k.tja                                   9.5.2009            2 user posted image            1 user posted image         20.4.2009   user posted image
user posted image  petrazg                             10.5.2009           2 user posted image           1 user posted image                     ?       user posted image
user posted image  ledenka                             11.5.2009          1 user posted image           0 user posted image           24.4.2009   user posted image
user posted image  papuaNG (26 let)              25.5.2009          1 user posted image            0 user posted image            6.5.2009   user posted image
user posted image   Tanja_                              27.5.2009           ? user posted image            ?  user posted image                ?         user posted image
user posted image   španka (29 let)                  2.6.2009            1 user posted image            0 user posted image                  ?       user posted image
user posted image   MONY25 (25 let)             5.6.2009            1 user posted image             0 user posted image                    ?      user posted image
user posted image  HINDI (28 let)                    8.6.2009            1 user posted image           0 user posted image            21.4.2009 user posted image
user posted image   tej_a (32 let)                      19.6.2009          2 user posted image            1 user posted image           7.5.2009   user posted image
user posted image  majana79 (29 let)             25.6.2009           1 user posted image           0 user posted image           5.5.2009   user posted image
user posted image   knutek (36 let)                27.6.2009           2 user posted image              1 user posted image        28.4.2009  user posted image  
user posted image   Lsica                                  29.6.2009           1 user posted image           0 user posted image         20.4.2009  user posted image
user posted image  bjondi (33 let)                    1.7.2009            2 user posted image           1 user posted image           5.5.2009    user posted image
user posted image  ana** (25 let)                    2.7.2009            2 user posted image            0 user posted image         30.4.2009   user posted image
user posted image   Svet (32 let)                      6.7.2009            3 user posted image             2  user posted image         6.5.2009   user posted image
user posted image  sinskaT (27 let)                  8.7.2009             2 user posted image           1 user posted image            22.4.2009
user posted image   linaema                              10.7.2009           1 user posted image            0 user posted image               ?
user posted image   tanatoraja (28 let)            15.7.2009           1 user posted image            0 user posted image                 ?        user posted image
user posted image   anci banci (29 let)             16.7.2009           1 user posted image            0 user posted image          20.4.2009 user posted image
user posted image   tina69 (24 let)                   24.7.2009           2 user posted image             1 user posted image                ?        user posted image
user posted image  katrinka (25 let)                 27.7.2009           1 user posted image            0 user posted image          25.5.2009  user posted image
user posted image   BOOMER (29 let)              29.7.2009           1 user posted image              0 user posted image          8.5.2009  user posted image
user posted image  vim (29 let)                         30.7.2009           1 user posted image            0 user posted image          23.4.2009 user posted image
user posted image   Sisy                                    1.8.2009             2 user posted image            1 user posted image                ?
user posted image   šivilja (32 let)                     1.8.2009              4 user posted image            2 user posted image                ?
user posted image   M1987                               12.8.2009           1 user posted image            0 user posted image            6.5.2009 user posted image
user posted image  živa25 (23 let)                   20.8.2009            2 user posted image             0 user posted image        21.4.2009  user posted image
user posted image  anonimna                           26.8.2009           1 user posted image            0 user posted image                  ?
user posted image   indy0024                           13.9.2009           ? user posted image              ? user posted image          20.4.2009
user posted image   majica (29 let)                    16.9.2009         2 user posted image              1 user posted image            5.5.2009
user posted image   palegia30 (30 let)              17.10.2009        1 user posted image              0 user posted image                 ?      user posted image
user posted image   murkica (24 let)                 1.11.2009         2user posted image               0user posted image                   ?      user posted image
user posted image   nastija
user posted image  meridaub
user posted image   uka7
user posted image  mamica_3
user posted image  yania
user posted image  tanja55

user posted image       9 

user posted image     15

user posted image      7 

user posted image   user posted image   user posted image   Pravkar povile svoje štručke  user posted image   user posted image   user posted image

NICK                 RODILA            SPOL          IME          VELIKOST      TEŽA

user posted image  ronja                  3.1.2009            user posted image             Lejla            
user posted image   naia                   10.2.2009          user posted image              Lia
user posted image   grahec               26.2.2009          user posted image              Lucija              53 cm           3840 g
user posted image   yania                 8.3.2009            user posted image              Timon              46 cm           2260 g
user posted image   UT_2008
user posted image   simonaa             24.3.2009          user posted image              Ana                                    2700 g
user posted image   Pupa7                27.3.2009          user posted image              Leonard         54 cm           4000 g
user posted image   pikatara             28.3.2009          user posted image              Karolina         46 cm           2090 g
user posted image   pikatara             28.3.2009          user posted image              Patrik             46 cm           2350 g
user posted image   wani                   30.3.2009          user posted image               Vita Viktorija  52 cm           3750 g
user posted image   BrinaBA              3.4.2009            user posted image              Zala               50 cm           3030 g
user posted image   1hruška 
user posted image    nmag                  7.4.2009            user posted image                Karolina        54 cm          4350 g
user posted image  april09                              

Prosim vas, da ko spremenite svoje podatke za starost, datum pregleda, spol... da to obarvate z rdečo barvo, da bom hitreje našla ko delam seznam.. HVALA!!!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
16.4.2009 13:17:22   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

a tvoj je tud motorist al kaj? tebe pa ne mika??

moj je obseden z motorji, trenutn nima nobenga ker motor pa še 2 avta ne morm vzdrževat, k delava bajto in čakava pikico,
meni osebno so sportni motorji kr uredu, sla bi kak krog, več pa neuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?