|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 4. del
15.4.2009 16:10:42   
pokica_
Da se vam še javim, preden verjetno odidem na potovanje v Rimuser posted image !

Sem klicala babico, ko jo poznam in ji vse obrazložila, kako in kaj,...imam srečo da glih zdaj ona dela in bom šla v P se pokazat, prvo na ctg, pol pa da preverijo, če je plodovnica začela tečt. Če je, pol bojo sprožili porod, če ni upam da grem domov.
Še samo mojega lubija počakam, da pride iz šihta vsak čas, se najema in grema. Lačna sigurno nočem rodituser posted image .

Babe, full me je strah, ampak obenem je tudi pričakovanje, kaj pa če bom danes videla našega punkijauser posted image !

Držte pesti, da bo vse ok, kakorkoli že mora bit! user posted image
Če bo kaj vam javim! Če ne se pa tipkamo jutri na RRu! user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
15.4.2009 16:11:30   
elyy
joj no....super samo,da je vse vredu!!!v labaratoriju ti pa sploh nebi smel,če so tok pametni govort,da je izvid poziteven,ča pa še dokončan ni!!!mislm no,,,
jst pa tok poguma že nebi mela,da bi si kej nardila....no spet pa nikol neveš...
vidš spet si med živimiuser posted image
se slišmo pol...zdej grem dokona delat večerjo,k moj pride mau čez 17h...

(odgovor članu zoja09)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
15.4.2009 16:13:19   
Anonimen
a res katmat verjeten se poznata če dela ta teden zjutraj, in če je v stari hali, pol se poznata skoraj 50%user posted image user posted image

elyy: jz sem taka da raje stradam kot pa da prosim za pomoč od kerga koli, mojih staršev al pa njegovih, bog nedej da bi prosila tasta pa taščo za odlog plačila hišnih položnic, sej naju bi linčaluser posted image k onadva ne razumeta kako sva lahko brez denarja! user posted image
moja starša pa morta ta mesec plačat ohcet k so se tako dogovorili, pa še dva brata imata za k hkruhu spravt, tako da tud nima pomena jih spraševat ker imata toliko k midva al pa še manjuser posted image
sej pravim: KO SE NAVADIŠ ŽIVET Z MALO DENARJA POL NI VEČ PANIKE, ČE PA PRIDE TAKO DA TE V ENEM MESECU ŠOKIRA POL PA RES NE VEŠ KAKO IN KAJuser posted image

no zdej bom pa končno uživala doma mal ležeuser posted image
sem zdejle en jogurt pojedla pa je mali korenjak v trebuhu, prav znoru nima dve sekundi postankauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 3303
15.4.2009 16:15:34   
Anonimen
132
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Evo mene iz kadrovske! Imam novo pogodbo do 30.09.2010user posted image user posted image user posted image  Sem kar vztrajala pri svojem in jo dobila. Zdej bom vsaj mirno spala.Pa delavci so šli! user posted image Sm že pobrala dol zaščitne folije, JUPIIII!!!! Zdej pa kosilo pojem- mi je mami žrebičkov golaž nardila, pol pa pospravlat! Danes spalnica- ampak sam od zunej, police pa drugič. Pa zvečer greva v BC po previjalno, so nam jo končno dobaviliuser posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

super a vidiš da se vse dauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3304
15.4.2009 16:15:44   
elyy
fulll si dobra pokica,da si lohka čakala do zdej....jst bi od ferbca pomoje kr znorela....bi me zanimal..kva se dogaja!
želim ti full sreče,pa upam,da ni lažni alarm,da neboš pol razočarana....tko,da ga mogoče že vidišuser posted image  super!!
če boš se javi že dons zvečer,da vemo če si doma....
srečno!! 

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
15.4.2009 16:18:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Da se vam še javim, preden verjetno odidem na potovanje v Rimuser posted image !

Sem klicala babico, ko jo poznam in ji vse obrazložila, kako in kaj,...imam srečo da glih zdaj ona dela in bom šla v P se pokazat, prvo na ctg, pol pa da preverijo, če je plodovnica začela tečt. Če je, pol bojo sprožili porod, če ni upam da grem domov.
Še samo mojega lubija počakam, da pride iz šihta vsak čas, se najema in grema. Lačna sigurno nočem rodituser posted image .

Babe, full me je strah, ampak obenem je tudi pričakovanje, kaj pa če bom danes videla našega punkijauser posted image !

Držte pesti, da bo vse ok, kakorkoli že mora bit! user posted image
Če bo kaj vam javim! Če ne se pa tipkamo jutri na RRu! user posted image

no a vidiš, sem ti rekla da pokličiuser posted image

vso srečo v P. držim pesti da bo vse o.kuser posted image če ne pa javi o.k.

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3306
15.4.2009 16:24:05   
elyy
sej maš prv,jst sm tud taka...nočem nobenga prosit....tko kor k sva zauser posted image  sama vse kupila,k nisva hotla od nobenga nč!pa tastarim ni blo nč jasnuser posted image !midva bova že poskrbela za našgauser posted image !
res je moj tast al pa tašča tega tud nebi razumela,če slučajn nebi mogla plačt stroškov....sam svakati čast,kšn nebi poravnau stroškov ampak bi kr pustiu za drug mesec al pa kej!
sam da brca....sej moj  user posted image  tud kr znori....na čase igra basketuser posted image

tanjauser posted image user posted image  bravooooo za tvojo pogodbo,zdej boš pa lohka zaspala normalen!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
15.4.2009 16:29:46   
Tanja_
pokica drži se! Držim pesti in sem ti kr malo fovš. k boš mogoče že kar mami!!!! Zdej pa ne boš Fata z manouser posted image  Skratka, karkoli že bo, ti želim, da bo vse okej! Pa sporoči, nujno!!!

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
15.4.2009 16:41:29   
Anonimen
no pol si istga mnenja k jz, veš men pa vest ne da mir, da ne bi plačala stroškov, pa še prepir bi bil v bajtuser posted image

(odgovor članu elyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3309
15.4.2009 19:00:45   
pokica_
Poročilo!

Sma šla na urgenco v P,...moja prijateljica mi je naredla ctg, kažejo se že popadki, vendar še ni hudega, srček bije tako kot treba,...G mi je naredla še UZ in pregledala vaginalno, ter vzela bris za test za plodovnico. Kaže, da je lažni alarm in je bil tako voden beli tok,...G pravi da bo tega zdaj več, da ko bo plodovna voda bo sigurno v večji količini in se bo ulilo. Bom menda že vedela, da je to to.
Plodovnice je dovolj, punkec je pa obrnjen že z glavico navzdol, pripravljen na nizki štart. user posted image

Glede na to, da sem že 2x bla na G oddelku me med. brat že pozna, pa mi je večerjo kar dal na stran, da me počaka, je reku itak da bo sprejem,...pol sem mu pa rekla da nem jedla večerje, ker grem domov, bo pa več zanj ostalouser posted image .

Full sma vesela, da ni šlo zares, nisma bla nič pripravljena, psihično mislim,...jaz čist boga in prestrašena, moj pa še boljuser posted image ; je kr vzdihoval vsakih 5 minuser posted image .

Pa glede na to, da še ni dopolnjen 37.teden niti protibolečinske nebi dobla, samo eno injekcijo....sem rekla tamalmu naj še kr počaka 3 t, pjol pa lahko šiba vn, če ima tako silouser posted image .

Tolk sem vesela, ko da bi bil petek in vikend pred mano! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
15.4.2009 19:06:43   
Dudica1
pokica lepo slišat da je vse tako kot je treba...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
15.4.2009 19:17:28   
pokica_
Še kr si vsakih 5min oddahnem, da je vse ok in da mi ni treba danes roditi. user posted image  Oba s punkijem še rabma vsaj 3 tedne da dozoroma, on fizično, jaz psihično, da se pripravim. user posted image  In pa moj lubi tudi seveda. user posted image

Za nagrado si boma pa privoščila čokoladne jagode.
user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
15.4.2009 19:32:39   
zoja10
super pokica....user posted image  

jaz tud počasi ugotavljam da nism še psihično prav pri stvari... do zdej sm si mislila...waw...fajn..rodit... zdej bolj k je blizu pa bi še kr mal odlašala....
me začenja ena taka čudna labilnost...user posted image  ful naspidirana pol pa že vsa cmerava....user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
15.4.2009 19:49:31   
pokica_
Ja, jst pa glede na to, da je še več kot 5 tednov do PDPja sploh nisem pshično pripravljena, mi je kr na jok šlo, ko me je moj pelal na urgentni vhod in sem mislila, da že mogoče gre zares. user posted image

Zdaj grem pa jagode pripravim in pred tv se muckat z mojim lubim. user posted image

Se tipkamo jutri zjutraj!

Nočko

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
15.4.2009 19:53:40   
zoja10
uživaj...

kok mam jaz...user posted image
14 dni ,OMG....  me bo panika zagrabla....user posted image user posted image
mi ne gre v bučo da  gre zares...

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
15.4.2009 20:19:58   
lake
Pokica: user posted image user posted image da je bil samo lažni alarm.

Jst sm se pa končno dons znebila delavcev. Se mi zdi, da sp si kr vrata podajal. No sej sm jst kriva k jim težim da more bit zimski vrt pred majem dokončam, in zdej norijo z deli. So dons dal neko izolacijo k smrdi oz. diši kokr vzameš, bom še zadeta od tega user posted image .

Me pa vsaj ni strah poroda, ker razmišljam samo o tem kaj je treba še pr gradbenih delih narest in nimam časa razmišljat o strahu pred porodom. Bomo že nekak rodil. Sm pa prepričana, da ko bo pa treba it v P. me bo pa zvil.

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
15.4.2009 20:42:39   
Anonimen
no pokica super da je vse v najčepšem redu in da ni nič hudegauser posted image user posted image user posted image

no jz sem pa zdejle rz mlajčkov in grem spatuser posted image se pišemo jutri

nočko

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 3317
15.4.2009 20:51:34   
vanilla
Super, pokica, me veseli, da je bil res lažni alarm. Joj, sej mene tut grabi panika, ko mam še samo 2 tedna!!! Sej sm že rekla, da ko mam podobno sorto izcedka, kot ti, al pa kakšno čudno bolečino (podobno menstr. krčem), me kr zvije od strahu, da se še ne bi začelo.
Takrat se zavem, da psiha še ni pripravljena it rodit user posted image . Nekak sm si jo naravnala na konc aprila oz. začetek maja (pač par dni okrog roka) in to je to. Če me zdej kej preseneti, bo to blazen šok zame.... Tako da te čist zastopim in si kr predstavljam, kako si se počutila, ko sta se peljala v P.

Mene je pa strah svinjskih bolečin pri porodu, ker je kr dosti punc, ki so nedavno rodile in zaenkrt še rečejo, da nikol več ne grejo rodit, da je tako blazno bolelo user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
15.4.2009 21:12:33   
AKP
Pokica, samo da je vse ok. ti naši majčki se ne dajo.

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
15.4.2009 21:39:53   
lananai
Sicer še nisem uspela vsega prebrat za nazaj, ma se moram vseeno javit, da ne boste mislile, da sem kar pozabila na vas. Samo počasi vas berem... user posted image

V torek sem imela pregled in mi je G delala UZ. Še vedno je obrnjen z glavico navzdol in baje naj se ne bi več obračal. Fajn. Glede na izmere je pokazalo težo 2500 +/- 300g. Nekje povprečje. Moja G me pa še vedno obravnava, kot da imam rok 08.05. (glede na datum zadnje M in ciklus 28 dni). Čeprav je bilo že na 1. pregledu in potem na NS videti, da je nosečnost mlajša od tega datuma. Jst mislim, da bo v 2. polovici maja. Ta petek dopolnim 36 tednov in bom počasi začela piti malinov čaj. Upam, da bo pomagal, da rodim malo pred rokom. user posted image

Drugače pa sem zelo aktivna. Počutim se odlično, samo ponoči se v postelji malo težko obračam iz enega boka na drugega. Ko se zaležim, še bolj čutim bolečine v sramnem predelu. Drugače pa upam, da me user posted image ne preveč prehiti, ker imam še ogromno dela. user posted image Z mojim rihtava dnevno sobo - je treba še prebelit, namontirat na novo prebarvan radiator (danes sva ga šmirglala), položit tapison,... Imava namen it še v Ikeo po kak kos pohištva, če bo user posted image počakal do takrat. user posted image Potem pa postavitev otroškega kotička v najini spalnici (posteljica, previjalna,...). Otroške cunjice moram še oprat, pripravit torbo za P. Danes mi je celo uspelo, da sem oprala posteljnino, oblogo za posteljico in odejice. Ah, mi vsaj dolgčas ni. Sem rekla, da ko bo enkrat vse narejeno, bom itak samo na koledar gledala in čakala datum.

Me kar malo čudi, da ni že kak z-majček več med nami. Se bo najbrž kmalu začelo pestro tudi pri nas! user posted image

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
15.4.2009 21:40:34   
elyy
Jst bi ful rada,če me prime,da grem in,da pač rodim....nepa te alažni alarmi mi nebi bli všeč..skos v P. pol pa nič!
Drgač me pa res ni nč strah poroda,pa se sploh nemislm prpravljat psihično al pa kej....pač tko kot bo...pol je sma še huše,če misliš nato!!
mam pa tak občutek,da bom prej...kokr pa tm okol roka..
nočko se slišmo jutr 

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
15.4.2009 21:45:20   
lananai
Še neki sem pozabila... Zdej nimam več pregleda pri moji G, ampak kar v porodnišnici. Mi je napisala napotnico za P, ker imam svojo G pač 160km oddaljeno od kraja bivanja (še v kraju, kjer sem prej živela). Upam, da v celjski P ne bodo komplicirali in me bodo normalno obravnavali še ta zadnji mesec nosečnosti. Zato tudi nimam datuma in bom en dopoldne kar šla tja se pokazat. Zadnji CTG mi je pokazal določene krče maternice, ampak jst ne čutim nič. Trebuh mi nič ne otrdeva in razen občasnega pomanjkanja ravnotežja user posted image mi nič ne manjka.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
15.4.2009 21:46:42   
lananai
Vas bom jutri naprej brala, zdej se grem k mojmu stiskat. user posted image Papa.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
15.4.2009 22:11:37   
petra a
tanja-super, ful sem vesela da ste uspeli popraviti pogodbouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
15.4.2009 22:13:55   
petra a
se mi zdi da so makaroni boljši z konjskim mesom

jutri bom kuhala juho iz pora in krompirja, pa hrenovko bom vrgla notri pa palačinke

jutri bom cel dopoldan zasedena, najprej pregled, pa pol pričakujem še ctg (bomo videli), pol pa šibam na seminar o prehrani zaradi cukra...če se vam slučajno ne javim, se vam bom pa v petek

čao

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Nakupovanje prek spleta
Splet.Ka

Kaj za dojenčke in malčke bi najraje kupovali preko spleta?

igrače (56%)

oblačila (18%)

plenice + vse za previjanje (19%)

ostalo kozmetiko (6%)

Število vseh glasov: 186

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!