|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009
14.4.2009 15:25:41   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

ola!
kako ste bejbe?
dejte mi povedat,če ve vašim pikcem dajete še kapice na glavico?
ali boste ve kaj svojim user posted image user posted image user posted image  podarile za krst?

jest ji dam rutico
za krst ja midva sva eriku dala enga pliškota angelčka in dinčke..za hano bo isto
kje pa si kupila rutico,ker jaz bi jo tudi za Hano.....midva bova pa dala v zlatarni narediti srebnik na kateremu bo na eni strani njena slikica,na drugi pa najino posvetilo

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
14.4.2009 15:36:59   
brkn83
majchy- to bosta pa ful lepo naredila.user posted image user posted image user posted image

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
14.4.2009 15:42:25   
tanci29
majchy-kupila sem jo v dm-u...lepo darilo za krstuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
14.4.2009 15:45:51   
tanci29
user posted image

takole zgleda

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
14.4.2009 15:47:40   
Čebel@
hvala vama-to sem se danes spomnila in bo po moje fullk dobr izpadlo
tanci-upam da ne boš huda ampak bom šla po rutkouser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
14.4.2009 16:06:37   
kayica24
punce dajte mi povedat...

kolko so kaj vaši user posted image dobili plačanega očetovskega???

Ne razumem njboljše tega..Oni dobijo za tista 2 tedna ko so bli doma plačano od socialne ostala dva tedna pa od firme,ko so delali,ne???

Pa nanese skupaj to enako veliko kot mesečna plača al kako???
Da vem,če bo dovolj za stroške...

Ker se mi zdi da bolj malo da socialna..Danes je prišla odločba domov za 294euruser posted image user posted image user posted image ni to malo al je to ok????

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
14.4.2009 16:33:26   
Katjusa
kayica čist odvisno od tega koliko tvoj zasluži in to je potem brez potnih stroškov in malice... moj je dobil 323€ pa pol še od firme za pol meseca

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
14.4.2009 17:10:27   
simonakr
Joj kolk je cortna rutka pa dojenčica tud.

Kayica tko kot je katjuša rekla čist odvisno kolk majo povprečno plači, moj je glih to dons dobil pa še nisem pogledala kolk ma user posted image user posted image user posted image .

Brkn - ne se sekirat, jest mislim da če se bo katera javla jo še vedno lahko nazaj damo.

Katjuša mi gremo pa v Pakoštane, samo en mesec kasneje - avgusta. Škoda bi se lahko vidle!

No pa pripenjam še ene par slikc od včerejšne birme

user posted image

in naša miška je vse prespala

user posted image

in 4 generacije skupaj

user posted image

no pa še moj miško

user posted image
samo slika leži - ne zamert

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
14.4.2009 17:14:19   
Balonchy
Jest bom sam moj predlog za seznamček dala....
Se mi zdi mal bolj pregleden...

Primer sem pa kr moj popravla...

IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

ime mame     ime otročka         teža in višina         
dat.nasledn.preg.

31.12.2008
Balonchy  user posted image   Matic (3180g, 50 cm)    
                                   6300g ,62 cm  (3m 1t)      

5.5. prov. na KM
21.5. II. doza "rota" 

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
14.4.2009 17:28:59   
brkn83
balonchy - ni slabo. Bom pa potem zvečer ali pa jutri popravila ko bom imela čas.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
14.4.2009 17:46:21   
kayica24
hvala za odgovore punce...

Mam pa še eno vprašanje...Danes smo dobile prvo nakazilo otroškega ne???A dobiš nakazano tudi za nazaj za februar in marec,pa sedaj za april???Torej tri otroške skupaj?????

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
14.4.2009 17:48:27   
birdy
Majchy, jst za krst nisem čist nič kupovala. Ne Neli, pa tud Kristi ne bom. Je pa res da sm jst pri obeh za štart na knjižico položila un denar namest paketa(k smo duble od socialne). In sicer pri obeh 250. Tok sem dubila pri Neli, zdej se je sicer dvignl na 270, ampak ne bomo delal razlik in sem dala tud Kristi 250. Sicer pa tud ves denar k ga dobim za otroke (da jim kej kupm) dam na knjižico.
Tko da moji otroc so kr bogati.user posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
14.4.2009 18:00:26   
kayica24
Aha,zdaj sem nekaj brskala po internetu,pa sem vidla da se otroški plačujejo za en mesec nazaj.ne??Torej dobimo zdaj aprila za mesec marec in februar,ko je bil otrok rojen,ne???
Dala sem vlogo 1 teden po rojstvu in mi odločba za otroškega velja od 1.2...

Torej so danes nakazali otroške za dva meseca februar in marec?

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
14.4.2009 18:23:07   
MIHAILO
Zivjo punce...jaz sem si vceraj zacela crpati mleko,da vidim koliko ga imam...najprej sem imela 60ml iz obeh,drugic 80ml,tretjic 100ml in zdaj 140ml...crpala sem vsake 3h razen tole 140ml je bilo na 5h...Mihailu sem 2x dodala aptamil,tako ,da ni bil lacen...prejle sem ga pristavila dojiti ampak je kar hitro zaspal,po flaski je pa poje od 80ml do 110 in podnevi je na 2h ponoci pa na 4h....zdaj ,ker ne vem koliko mleka poje iz dojke bom crpala in mu devala po flaski...je to kaj drugace kot iz dojke ,razen tega da pac je po flaski????jaz mislim,da si s pumpico tudi pomagam ,da obdrzim mleko ane?in je to mleko kaj manj kvalitetno,ce ga dam v hladilnik in potem pogrejem,kot pa ,ce bi ga podojila?pa 24h ga lahko hranim ane???mislim ,da je bolje da si ga crpam ,kot pa da ga pristavljam,ce ne vlece dovolh in ne vem koliko poje...user posted image user posted image user posted image
vsem hvala za odgovoreuser posted image user posted image user posted image
Max zakaj si ne scrpas mleko,da vidis koliko ga imas???

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
14.4.2009 18:33:37   
kayica24
Mihailo..Tako delam jaz..In sem zmeraj mirna,ker vem da je Marinela sita..
Seveda s pumpanjem obdržiš mleko in vzpodbujaš njegov nastanek...Mihailo pa ne bo nič na slabšem zaradi tega,če se bo hranil po flaški...Edino pravijo,da si otročki bolj razvijajo čeljust in mišice al nekaj takega,ko sesajo...
Hraniš lahko 24 ur v hladilniku in nič manj kakovostno ni potem..Le pazi,da ga potem ne bi segrevala s kako vrelo vodo,ker potem uničiš hranilne snovi v njem...

Kateri Aptamil pa imaš?? Enko? Immunofortis?
Ta je za krepitev imunskega sistema..

A več ti pa ne poje kot od 80-110???Glede na to,ker je čez 2 urci spet lačen po umetnem mleku,bi mu lahko dala več..Da bi se hranila na 3 ali 4 h...Če seveda želi jesti..

Moje mnenje...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
14.4.2009 18:42:41   
MIHAILO
evo se slikica kaksne barve je moje mleko
user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
14.4.2009 18:47:35   
MIHAILO
Kayica kako naj ga segrevam-moje mlekouser posted image ja ,ta aptamil imam...zaenkrat noce pojesti,kar zapre usta...bomo videli mogoce bo kdaj...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
14.4.2009 18:50:34   
kayica24
V lonec segrej vodo,da bo zelo topla,skoraj vroča..Ne pa vrele...In v lonec v vodo položi flaško z mlekom,da se segreje..Tak je najbolj priročno..Lahko pa držiš flaško pod pipo,pod vročo vodo,ampak bo dolgo trajalo,če bo flaška direkt iz hladilnika...

Tvoje mleko pa je čist ok..Tudi moje je take barve...
Na začetku teče ven čist prozorno skoraj,proti koncu pa čist belo..in na koncu je takšno kot tvoje..

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
14.4.2009 20:32:01   
Čebel@
sem prišla pogledat  o čem teče debata,pa vidim da je bolj tišinauser posted image user posted image user posted image
možek je šel zalivat od sestrične sinkota(4070g,55cm-bravo mamiuser posted image ) in je pred eno uro rekel da ga ne bo 20 min pa je že ura mimo........midve s hano bova pa dele papale

želim vam čimbolj prespano nočko

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
14.4.2009 20:51:09   
Ajvy
oi..danes je imela TArja zobarja..vse je ok user posted image user posted image

MIhailo.....upam, da se ti je vse porihtal z mlekecom....McZize kasneje ,ko se uravna mleko niso več tako napete kot prej.....

Katjuša...kak cortek je Benjamin user posted image user posted image pa kolk lask ima ....

Simonakr...superca za birmo.....
Tisa je pokakana pr vsakem previjanju....
NAj poje kolkr če...če potem spi 3 ure, je več kot sita......

Majchy...tale fant je imel pa res srečo....

Pupka..super za tako lepo spanje.....

Maksi...upam, da lepo teče zeleni program....

KAyica..super za tako lepo spanje.....
JA, Tisa tudi veliko švica......

Tanci...super ,da ste šli ven user posted image user posted image user posted image user posted image
POročaj, kaj bo P rekla za polivanje.....držim pesti, da vseeno pridobiva....

BAd girl....starejši si, ko dobiš norice, slabše je....
Tarja- starejša je v vrtcu.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
14.4.2009 21:00:20   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

user posted image

takole zgleda

Kako odraslo izgleda. Usta ima pa taka....hm polna srčkasta. Ta bo ta prava ko bo velka. Glih za mojga Vita.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  hahauser posted image user posted image . Moja ma tanka ustka jo bom morala naučit kako se uporablja črtalo za usta.user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
14.4.2009 21:04:59   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: bad girl

aja še nekj tiste ki mate dva.ali je starejši otrok v vrtcu??????????

Jaz imam ta velkega u vrtcu, ker ne bi mogla pol nč narest in bi eden zihr živčnega fasu. Predvsem zdej ko je Evi še tok majhna. Polet oz. že prej ko bo bolj topleje ga bom pa za kak teden ven vzela, bomo mel doma bazenčka in bo dost laži ko bo skoz vzuni.

So what....

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
14.4.2009 21:07:58   
Ajvy
Brkn...super , da si tak pridna....vsa čast....
Tisa. 1m 4040g in 54 cm
        2m 5040 g in 59 cm .

Pa sej ne rabiš bit čist vska dan produktivna....važno, da je otroček zrihtan..ostalo lahko počaka....

Urša---superca ste se imeli user posted image user posted image

MAjchy..
.Tisa bo imela kapiso gor dokler se ji fontela ne zaraste....

Tanci....kak cortek je Hana user posted image user posted image user posted image
Kdaj greva na sprehod??NO, gremo user posted image

Simonakr...super lepe slikice...najbolj všeč mi je tista z večimi generacijami....user posted image user posted image

MIhailo...pa črpaj mleko in ga dajaj po flaški..če ti je tako lažje in si pomirjena z dejstvom da veš kolk je pojedel.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
14.4.2009 21:09:03   
Pupka
norice... Sem kmali dilomirala iz te teme... Tvoja pupa je v nevarnosti če je v direktnem stiku z tistim ki jih ma.Torej če bi otroček z noricami tvojo pupo božal ji dajal lupčke in podobno. Posrednega prenosa pri noricah ni. Sploh pa se virus po 10 minutah na zraku uniči.

Pa še tole. So mi rekli, da jih dojenček tam nekje do tretjega meseca še ne more dobiti- ČE JIH JE MAMA PREBOLELA. Tak da si lahko brez skrbi.

so pa norice najbolj nalezljive nekaj dni preden sploh izbruhnejo izpuščaji pa potem še kakšne 4 do 5 dni.

Jaz sem rodila v nedeljo, starejši sin pa je dobil izpuščaje šele v sredo zjutraj. Ko sva šla domov, smo starejšega sina dali k moji sestri za par dni, sobo pa samo dobro prezračili. Taka so bila navodila. Pa še to zgolj preventivno, ker so mi rekli, da starejši sin, ne bi rabil nikamor.

In še tole. en pediater v bolnici mi je kasneje razložil, da otrok ko se narodi, še nima svoje krvi, ampak mamino. Kar je povsem logično, če pomislimo kje je rastel vseh 9 mesecev. Ta kri se začne obnavljat tam nekje pri treh mesecih. Takrat začne telo ustvarjat "svojo" kri in otrok ni več zaščiten pred določenimi boleznimi.
Zato, če je mama norice prebolela je otroček tam nekje do tretjega meseca imun. Kasneje jih že lahko dobi.

Upam, da je blo zdaj to razumljivo napisano user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kapica
- meni je rekel pediater, da če je toplo in ni vetra otrok kapice ne potrebuje. Najblj nevaren pa je sedaj v tem času veter. Jaz mu dam kapico ko je veter al pa ko je kakšen dan hladneje, al pa če gre zgodaj zjutraj ven.

Od mojega fotra bratranec je pediater v Kamniku in pride dostkrat sem k nam , ker je mama njegova naša soseda in pol jaz izkoristim riliko in vse povprašam.

PEDIATER
- Katjusa se spomniš ko si enkrat spraševala kaj mamo to za enga P? No, mogoče si že slišala za vsakoletno akcijo revije Viva- Moj zdravnik. Letos je postal Naj pediater, prav naš P dr. Kolarič user posted image user posted image user posted image user posted image

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
14.4.2009 21:12:03   
Pupka
Moj bejbi spi že ene pol ure, tak da tudi jaz grem hitro za njim, da se fajn spočijem. Navijam da tudi danes vklopi alarm šele ob 6.
Lepo klepetajte še naprej, vas spet juri preberem in kaj pokomentiram.

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?