Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 13.4.2009 14:43:00
|
|
|
|
bučka25
|
amaya - ma ti bo slo tako hitro, en dva tri pa bo prisel ta dan ali pa kaksen dan kasneje...
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 14.4.2009 10:17:13
|
|
|
|
Belen
|
ciao , danes mso w MŠ meli z tatkoti za porod.... po resnici? brez veze...no saj zame, nič tazga nismo zwedeli kako ste prežiwele praznike?
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 14.4.2009 12:37:18
|
|
|
|
DannyS
|
Ojla čau punce... se po malo krajši pavzi spet javljam... prejšnji teden nam je na računalniku od mojega crknil disk in sem bla prav obupana, da sem zgubila ene podatke za diplomsko, ampak jih je hvala bogu njegov sodelavec pol rešil... no pol sem šla po moj računalnik, ampak tudi na temu bo kmalu mrknil disk ... tako da je treba zdej pretehtat ali se sploh splača menjat disk... vsi mi pravijo da je boljše kupit nov PC, ker dobiš solidnega že za 400 eur. No pol v petek sem imela 3D, meni je blo prav lepo res... mi ni žal tistih 80 €, bi jih še stokrat dala... sicer je naš dojenček kar trmasto bitje, očitno se je vrglo po mamici, pa še slikat se ne mara preveč, kar bo tudi po mami... :) V glavnem stalno si je z rokico nekaj po obrazku mencal, parkrat si je prav cel obraz prekril z rokami, kot bi se hotel skrit,... enkrat je pokazal figo, po mojem si je mislil, da naj mu nehamo že utrujat,... hehe... tista teta na pregledu se je namreč ful trudla, da bi dal rokice dol, ampak ni šans hehe...
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 14.4.2009 12:46:23
|
|
|
|
Belen
|
ooooo dannyS... super,sam da je super.... kaj pa spol? ste prašali? se je widelo? kolko je welik? težek? js tudi komaj čakam 5ek, da gremo w PO.... upam,da ne bo neki gužwe....mam komaj ob 14h
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 14.4.2009 13:18:21
|
|
|
|
DannyS
|
Ne za spol midva nočeva vedet, pa itak te ona tam prej vpraša, vsaj naju je... kao da ve it mimo tistega delčka... da ne bi kaj po pomoti vidli... :) Najina pikica je zdej težka 860 g, kar je rekla da je malo več kot povprečje, velikosti pa ne vem... je pa rekla da rok naj bi bil nekje okoli 16.07., hehe... še en nov datum sem dobila... in da bom prej rodila kak dan kasneje kot prej. Kje misliš da bi bla gužva, na cesti ali v porodnišnici? Midva sva bila naročena za 15 uro, v Postojni sva bila v 35 minutah, na vrsto pa sva prišla ob 15.30. Fora je v tem da se lahko nekateri pregledi malo zavlečejo, npr. midva mislim da sva bla notri več kot pol urce, ker se je trudla pač ujet obrazek brez rokice... pol tudi ena punca, ki jo poznam iz telovadbe ki je bila pred mano je rekla, da tudi njen se ni hotel preveč pokazat in se zato malo zavleče, mislim meni je blo super ko sva bla z mojim notri in gledala več kot pol ure najinega dojenčka...
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 14.4.2009 13:52:27
|
|
|
|
DannyS
|
Aja kaj pa je zdaj s to pijačko v četrtek? Bo kaj?
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 14.4.2009 13:56:37
|
|
|
|
amaya
|
Lepo, da si uživala v 3D. Jaz sem samo razmišljala, da bi šla, pa mi nekako ne rata! Belen: kaj mogoče veš kdaj v maju začne MŠ v Izoli? Kaj bi lahko bila tako prijazna in naslednjič vprašala? Hvalalalalalalalaalal
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 14.4.2009 14:37:07
|
|
|
|
Belen
|
dannyS super.... ma tam w P ja... ki moja frendica je zadnjič bla naročena ob 14h in je pršla ob 16h .... na wrsto.... ker ko sm bla na NS....sm bla naročena ob 10h...pršla sm že ob 10.15h na wrsto.... ben sam da se splača... komi čakam 5ek amaya.... mislim da 5.5.ampak nism 100%... ti jawim zdej w čet.ko grem....zadnjič p.s.kaj zdej za drink čet??? js upam,da mi bo zneslo, ker mogoče če bo takrat pogreb bom mogla it tja.... se še čujemo...
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 14.4.2009 14:40:48
|
|
|
|
Belen
|
bia79,upam da si še w 2 kosih, da nisi šla rodit, ki te ni nič slišat
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 14.4.2009 17:01:14
|
|
|
|
BIA79
|
Evo mene Belen :) Zjutraj sem bila v laboratoriju, potem sem se malo šetala po Kopru, da opravim par nakupov...popoldne smo pa našega Rambota peljali k veterinarju...korajžen maček dokler ni treba inekcije dat (je po gospodarju Jaz zatekam...vsak dan bolj...včeraj zvečer ko sem nehala likat in sem pogledala svoje noge sem se kar vstrašila...nimam več ničesar za obut, sam lahko upam, da bo tako toplo vreme naprej, da bom lahko japonke si (upam) nataknila na noge...roke čim imam pri miru pa mi omrtvijo...bo že...me je prav zanimalo kaj bo danes v laboratoriju hehehe če bo kaj krvi prišlo ven ali samo voda DannyS lepo da ste šli na 3d in da je s pikico vse ok...sej pravim, enkrat ko vidiš tam, ti tistega denarja ni žal... Bučka...meni pa ctg sploh ni delal...me je posedel na mizo, potipal kje je naša girica in z enim "lončkom" poskušal verjetno srce ali pljuča...in me naročil čez dva tedna...vsak ima svoj način... Drugače je vsaj mislim skoraj vse pripravljeno...še voziček smo v nedeljo zmontirali, da smo vidli če so vsi kosi...ampak sem samo jajček vzela domov...oblekice za iz porodnišnice so pripravljene (razen če bo na koncu , potem bo mogla mama vse na novo naredit)...torba za porodniško je skoraj pripravljena... če bomo pa kaj rabili bomo pa šli v trgovino ne? Drugače nam ne preostane kot čakat...bučka in amaya, kaj ni to grozno, ve ki ste to dale že čez????
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 14.4.2009 18:22:20
|
|
|
|
Hator
|
Ojla, da se malo javim. Na pregledu je bilo vse ok :), dobila sem tudi e potrdilo o pdp. Te dni smo dobili tudi posteljico in posteljnino, fulll lepo :) smo naroili v baby centru preko interneta. Imam tudi e nekaj 9+4bombanih plenic,sem jih kupila za 50eur,skoraj nove,toliko da vidimo,kako bodo pasale naemu dojenku in kako se bomo navadili. In kupila sva tudi prvi kompletek za prihod iz porodninice.:) v et. Stopam e v 30.t.:) e malo pa bomo trije:)
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 14.4.2009 20:15:02
|
|
|
|
Belen
|
bia79 sorry, weš kako je...pri nas dwojnih nosečkah smo bolj w skrbeh, če ena zgine 1 mes al pa še prej je normalno.... .... zato če se katera ne oglasi, awtomatsko prašam... haha eko mene, zdej dala gor likalnik segret(čepraw se mi res ne da ) ampak moram robo od mojga dragega.... smo bli w montedoro, sm mogla it po nowe leče, pa še nowa sončna očala sm (mi) si kupla moja stara so namreč počena.... pa dokler nism našla ena primerna sm mela še te.... pole pa smo šli še w coop malo po špežo in gre 100 eur...kot za šalo.... pridna hator, kr pridno nakupuješ.... postelco? wozek, si že? wažno da si w redu.... ti je kej rok spremeni G? bia, hator naj bi se w čet.dobile na drinku.... se bomo še ju3 po moje zmenle....
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 14.4.2009 20:59:56
|
|
|
|
amaya
|
Hator: ja midve sva tam tam....dejmo en seznamček naredit...čakajte, ga bom jaz iz kje pobrala, pa se potem kr same vpište!
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 14.4.2009 21:59:41
|
|
|
|
BIA79
|
PDP IME(starost) APRIL MAJ Bia (30 let) 9.5. JUNIJ amaya (31 let) 17.6. (doma imamo že sončka Etienna) JULIJ AVGUST SEPTEMBER
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 14.4.2009 22:02:55
|
|
|
|
BIA79
|
Za četrtek se lahk zmenimo...upam, da bo lepo vreme vstrajalo in da bom lahko kaj obula...če boste videli nekoga, ki hodi bos po svetu sem to jaz... Počasi me daje kriza...mi imena za še nimamo...kje ve gledate? Ne vem ali sva toliko izbirčna ali si delava take problem, ker nekdo ima že takšno ime...al...ne vem...skratka smo še vedno brez imena... Belen...saj če kupiš kruh in mleko pa jogurt ti gre 20 eurov...katastrofa...kako beži ta denar...in še za lep dan sem dobila dohodnino za doplačat!!!! 196 eurov...ke ladri!!!!!! Bomo plačali po obrokih ...
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 15.4.2009 6:40:16
|
|
|
|
amaya
|
Bia: bo pa pač fantek . Jaz pri prvem sem imela ime samo za fantka. No za deklico smo tudi nekaj zbrali, ampak meni ni bilo ne vem kaj. Pa je bil fantek! Zdaj imava samo za deklico, za fantka pa se mi še sanja ne....tako da računam, da bo pač frčafelca!
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 15.4.2009 8:13:34
|
|
|
|
Belen
|
jutro pupce.... eko mene... bia79, že dobila dohodnino???? pole pa dobro služiš,če moreš tolko doplačat js jo še nism dobila, wrjetno ker mi imajo za vrnit.... PDP IME(starost) APRIL MAJ Bia (30 let) 9.5. JUNIJ amaya (31 let) 17.6. (doma imamo že sončka Etienna) JULIJ belen 27let 27.7. pričakujemo dwa sončka AVGUST SEPTEMBER
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 15.4.2009 8:15:14
|
|
|
|
Belen
|
aja.... moj datum PDP...je tako okwiren bil določen oktobra.... sam zdej bom še jawila spremembo.... kaj zdej torej welja za četrtek ob 18h w kapitaniji???
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 15.4.2009 8:45:27
|
|
|
|
BIA79
|
Jaz sem za četrtek...bom spremljala odzive :) Amaya...pri nas so 3 ginekologi rekli, da je verjetno :) Če se trije zmotijo, potem je že hudo :) Pa tudi sama čutim, da je bolj ona kot on...Danes sem imela tako grozne sanje..mamma mia...sem sanjala glede tega imena, sicer se ne spomnem več, ampak je bil cel akcijski film hahaha
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 15.4.2009 8:54:32
|
|
|
|
Belen
|
glede imen... js za nimam težaw, weč jih imam za .... glede na to da so letos na wrsti bolj , par idej sm že opustila, da ne bomo med sabo imeli kolegi ista imena otrok js sm malo gledala imena na stat.uradu, malo na http://www.otroska-imena.si/ če ti kej pomaga Bia.... sam pole smo se itak dokaj določli... no js še nism 100%, moj pa je že zbral eno ime.... torej ker sta dwa.... wsak eno ime
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 15.4.2009 8:55:30
|
|
|
|
amaya
|
jaz sem prejšni teden sanjala kr moraste sanje in vse so imele skupni faktor: dojenček. Ampak prav vsak dan. Ko sem potem mojemu razlagala, sem jokala zraven. Najhuje so bile tiste, ko sem rodila deklico, ki je bila velika tam za ene 6 let, vsa modra, s suho popkovino....pa so jo oživljali....grawe....samo da se spomnem.....
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 15.4.2009 8:58:08
|
|
|
|
Belen
|
hehe ... mislim da wse po malo mamo take sanje o dojenčkih amaya, sm gledala malo twoje slikce, weš da js twojga fanta-moža poznam ... če je prawi dela al je delal w eni račun.firmi Epos... prej so bli zrawen nas.... al se motim?
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 15.4.2009 9:31:45
|
|
|
|
amaya
|
ja je on delal...zdej zidari...
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 15.4.2009 9:53:01
|
|
|
|
Belen
|
kaj dela??? zidari? to pa je ena skrajsnost w drugo
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.