|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Koprske nosečke 2009
15.4.2009 10:02:54   
nena30
Evo še mene tukaj! Nekatere se že poznamo nekatere še ne!!! Sicer bolj poredko kaj napišem, pa je vseeno luštno malo poklepetat. Nisem vas brala daleč nazaj, zato se opravičujem če bom ponavljala teme!? PDP imam 28.6. Učeraj sem imela pregled. rekel mi je naj bi bilo vse OK. Ampak mi je malo čudno, ker me je že 8.5. naročil na CTG. Mislim...,a ni malo zgodaj? Vsak ki ga vprašam je mel ctg čisto na koncu???Kakšne imate ve izkušnje?Samo študiram na 8.maj in na postonjsko porodnišnico!?
Mi2 z imeni niti nimava problemov. Sva to že dorekla. razen če ne bo moja malenkost imela zadnji moment kakih "prebliskov". Učeraj sem tud začela urejat papirje za porodniško in denar! Koliko časa se čaka na denar. Katera je to že gotovo urejala.
LP

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
15.4.2009 10:20:23   
Belen
ooooo nena30....si se nam še tle pridružila....
aja ju3 če imaš čas smo zmenjene ob 18h w kapitaniji,da se mal spoznamo....če hočeš pridi user posted image
glede papirjew, js še nism....mam še mesec časa....
tudi js razmišljam... no sm skori 80% da bom šla w Po.... rodit....se mi zdi bolj "prijazno okolje" ne wem no....
w šolo nisi šla weč pol w MŠ? boš šla zdej maja?

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
15.4.2009 10:46:11   
BIA79
Jaz sem dala prošnjo za denar od paketa tam konec marca, ampak do sedaj sem dobila le odločbe...sedaj pa ne vem kdaj nakazujejo denar...okoli 18 v mesecu verjetno...

Nena...ne se sekirat,če bi bilo kaj narobe bi ti zdravnik sigurno povedal...meni sploh ctg ni delal (razen, ko so sumili na odtek plodovnice), medtem ko Bučki, ki ima rok malo pred mano že delajo...vsak ima svoje...zato uživaj te lepe sončne dni!

Belen, jaz sem pogledala vse možne statistike...od slovenskih, evropskih pa do ameriških...mislim, da se preveč obremenjujem s tem...če komu povem ime, ki mi je všeč zvijajo z očmi ali pa mi rečejo, ma veš da je rodila tudi ta to...vsaj za punčko..za fantka imamo 3 imena in eno od teh bo (seveda razen kakšnih zadnjih flešov)..konec koncu meni tudi določena imena otrok svojih prijateljev, niso bila všeč, ampak se potem navadiš...se bodo tudi drugi na naše...razen moje none,ki je caso a parte user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
15.4.2009 10:53:44   
Belen
js se sploh ne sekiram glede imen... ker rečejo, MA KAJ TI TUDI AL KAJ, al pa DEJTE ENO SLOVENSKO IME....kaj pa je slowensko.... wsa so slowanska ne pa slovenska,.... maja, anja, petra, janez itd..... to sploh ni slowensko.... smo še premladi (premalo časa obstajamo)  da bi imeli "slowenska" imena.

mah... ne sekiraj se, dej kar čutiš in wija. Zato js niti ne powem kaj bi mi dali, ker pole kr naenkrat bi blo fullll teh imen user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
15.4.2009 11:19:39   
Hator
[

user posted image

PDP                                                          IME(starost)       

user posted image  

APRIL

MAJ

user posted image Bia (30 let)  9.5.

JUNIJ

user posted image
  amaya  
(31 let)           17.6.                  (doma imamo že sončka Etienna)

JULIJ
Hator            29let               1. 7.  
belen            27let               27.7.      pričakujemo dwa sončka   user posted image

AVGUST

SEPTEMBER

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
15.4.2009 11:24:44   
Hator
Evo, sem se dala na seznam. user posted image

Žal se vam na kavici ne morem pridružit, ker sem na bolniški.user posted image

Nena30, meni pa ni ič rekel za ctg,user posted image pa imava istega ginekologa, pa tudi pdp skoraj enako (ti imaš le 3 dni prej). Mi je pa že dal potrdilo o pdp in rekel, naj še kakih 14 dni počakam preden začnem urejat vse papirje, naslednji pregled pa mi je dal 13. 5. in je rekel, da bova takrat malo bolj natančno spet pregledala otročička.

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
15.4.2009 14:15:15   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: Belen

kaj dela??? zidari? user posted image  to pa je ena skrajsnost w drugo user posted image

ne zdaj sva trenutno pri istem delodajalcu: Zavod!
Zidari pa najino štalco v Izoli user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
15.4.2009 14:23:12   
amaya
Porodniška: se nakazuje 15 dan v mesecu. Denar od paketa pride po rojstvu otroka, prav tako denar od Občine. V Izoli smo srečke, ker dobiš en lep kupček dinarčkov, kar 500 evrov. Žal mi je, da jih takrat nisem dala na stran. So šli za betonske plošče user posted image . Tokrat bomo pa dali na stran in bo za ene lepe počitnice pozimi (sneeeeeeeeeeeg!!!). Da bi pa na neke knjižice dajali denar, pa je moj max proti, ker (kot sam pravi), je isto kot da bi imela denar doma v predalu. Sploh dandanes.
Ravno zadnjič se je kregal po tel z banko Koper. Zdej pa poglejte, kako pri njih lahko šparaš: na računu je imel okoli 20 evrov in vsak mesec so mu pobrali po 2,50 evrov za stroške vodenja računa, dodali pa nič user posted image ...limita ni imel...zdej, ko so mu pobrali vse, so mu šli še v minus stanje...s tem, da so ga 4 mesece nazaj obvestili, da ga bodo poklicali...a o nobenemu ne duha ne sluha...to ti je šparanje vidite! Raje doma v škatlici!

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
15.4.2009 16:04:10   
Belen
ahaaaaaa.... nism wedela.... ma una firma sploh še obstaja?? ker takrat so šli wija iz naše stawbe....tam ki smo tudi mi.... boooooooohhh
sej js ko bom končala porodniško...anka zavod.... julija mi poteče pogodba user posted image in nema wiše.... user posted image ... ben do takrat...upam,da bomo kej ...

aja za ju3 lahko tudi mal prej se dobimo.... tipo 17-17.30h če wam je boljše??? mamice we powejte, imate prednost user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
15.4.2009 20:35:52   
amaya
meni je vseeno, ker bo varuška s tamalim naokoli (beri tati user posted image )...samo javite uro, da ne bom zastonj hodila...ker se lahko varuška razp**** in mi zbeži user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
16.4.2009 9:23:23   
supernova2002
kaj allora se danes dobimo??? kdaj zdaj? sam povejte. jaz sem itak doma :)

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
16.4.2009 9:35:35   
supernova2002
lahko tud mene dodate na seznam in sicer :

27let, pričakujemo punčko Marušo, pdp 22.5.

(odgovor članu supernova2002)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
16.4.2009 9:59:54   
Belen
ejla eko mene iz MŠ.... ql je blo.... user posted image
amaya MŠ začne 5.5. ob 8h zjutraj.

alora danes ob 17.30h w kapitaniji???? JS SM ZA....  sam powejte mi kako se bomo spoznale????????

(odgovor članu supernova2002)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
16.4.2009 10:10:32   
BIA79
Supernova...seznam je zdaj na self servisu :) Moraš skopirat in se dodat...kakšne lenobe smo postale hahaha

Jaz sem tudi za danes...gremo se zmenit kdor lahko! Trebuh verjetno ne bo dovolj kot prepoznaven znak glede na količino nosečnic :)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
16.4.2009 10:20:40   
Belen
bia79, ti greš iz izole ne? lahko gremo skupaj??? te poberem kje??? ti poznaš sigurno katero? user posted image  user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
16.4.2009 10:29:29   
BIA79
Jaz poznam Supernovo, Danny in Bučko :) Aja pa Chiaro, sam nje ni že dolgo slišat.Bi mi naredila uslugo Belen, če me pobereš...ti povej kje se dobimo pa pridem tam :)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
16.4.2009 10:34:14   
Belen
komot w jagodju.... sam ti powej kje ti je lažje, js pridem itak iz liwad..... tak bež Berlingo.... še wedno ne wem točno kaka je ta moja barwa awta user posted image  user posted image  user posted image

powej ti....bo tudi lažje,ki poznaš wse.... oz.wečino, js ne poznam nobene user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
16.4.2009 10:40:18   
BIA79
Belen ok... ti povej uro... se dobimo tam pri šparu tako da ne bomo vstavljale promet?

Kdo še pride? Poleg naju, še Supernova, ki stanuje tam blizu, Amaya... še kdoooo?

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
16.4.2009 10:43:56   
Belen
PRI šparu kje??? Kjer bo najwečja gužwa ... haha ... weš kje je še boljše.... tam na unem parkingu pri pizeriji primawera.... nasproti mercatorja in kitajske.... sej weš kje je , ne???

ob 17.15h. Ker mam ob 15h zobarja..... upam,da utegnem... če kako minutko zamudim, počaki, sicer ni w moji nawadi zamujat user posted image  user posted image

baje bučka, amaya,dannyS supernowa.... ne wem še kdo.... kdor hoče user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
16.4.2009 10:50:49   
BIA79
Ok...zmenjeno...vem kje je...se samo po klancu spustim :) Ti v ZS pošljem telefonsko, tako da če ti pride kaj vmes (kakšna gužva na cesti) mi sporočiš :)

Punce...allora upajmo da vreme zdrži, ker se že nekaj oblači :)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
16.4.2009 10:52:47   
Belen
ja super pošlji.... user posted image

punce jawite se kej, da potrdite ali odpoweste prisotnost.... da wemo kaj in kako user posted image

js in Bia79, smo načeloma ob 17.30h w kp w kapitaniji.... pa w čimwečjem številu upam ... user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
16.4.2009 11:26:47   
nena30
Lepo se imejte in škoda k se vam ne morem pridružit. Me pride pogledat ena bivša sodelavka, katere nisem videla že več kot eno leto. Me hodijo ogledovat ko kako znamenitost- po pravici mi kar paše!
Ja Hator mi2 sva tam tam s PDP! se mi pa ne sanja po kakšnem ključu se odloca za te preiskave al kar kol že to je!!!

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
16.4.2009 11:50:56   
Belen
nena30, škoda.... user posted image
pa drugič user posted image

nič punce was pozdrawljam, pole imam zobarja, upam,da prežiwim, pa se widimo cc.17.30h w kapitaniji

papa

(odgovor članu nena30)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
16.4.2009 11:56:15   
DannyS
Ojla upam, da mi bo zneslo, morava danes z mojim posadit sadike v najin vrtiček preden pride dež, bom pa probala čimbolj pohitet...  

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
16.4.2009 12:20:15   
supernova2002
ok ok jaz pridem :)
sem na telefonski zvezi z Bio če kaj zamudim....grem na banko nekaj pred 17 uro!

imam probleme z banko kp...pred mesecem in pol sem naročila novo kartico, ker sem menjala priimek...od takrat dalje mi ne dela net banka. kartico sem danes dobila...in kaj zvem...ni pravi pin!!! ma kaj jim je težko povedat da so mi menjali pin??????? halo???

skratka jaz poznam sam Bio in Dannys, vsaj tako mislim.

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.