Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 16.4.2009 12:36:48
|
|
|
|
BIA79
|
Ala...kaj zdaj vsi šinfate mojo banko???? Supernova vedno, ko menjaš kartico ti menjajo PIN :) Poleg tega i net za fizične osebe ne dela več, ker je v veljavi Banka In. Imaš že nov čitalec? :) Če še nisi uporabljala banke in, šele potem se boš jezila In ne it prepozno na banko, da te ne bodo grdo gledali hahhaha
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 16.4.2009 12:40:54
|
|
|
|
amaya
|
evo mene....pridem če ni dežja, ker čene bo štala s tamalim, pa s prevozom, saj imava le en avto! Naj mi kdo pošlje na ZS telefonsko, pa bom jaz nazaj, tako da imam vsaj eno na zvezi. Sej pol si jih itak bomo izmenjale. Upam, da vreme zdrži. Malo sem boga danes. Grlo me boli, pa v prsih...ah saj ni čudno s takim vremenom!!!! Torej 17.30 Kapitanija! Prepoznavnost: ogromni trebuhi za eno mizo OK razen od Danny
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 16.4.2009 12:47:02
|
|
|
|
amaya
|
Banka Koper Danes je šel moj zapret račun in mu je una rekla, da ki če se je zmenil za pogovor z vodjo. Jo je samo grdo pogledal...dobro da je Etienna sabo vzel, ker se je tako malo brzdal. Potem mu je dala nakaznico za zaprtje računa: 5 evrov+toliko kot je bil v minusu (ki so ga samo pridelali)+predvideni stroški za PAZI naslednji mesec. Je šel s tamalim v roki vse to poravnat: tam okoli 9 evrov. Pride nazaj in ta žena neki, da računalniki trokirajo...pa ji reče ena druga, da če je dodala davek...in pupca: OH, JOJ, POZABLA! PAZI TO: mu je dala nakaznico za plačat za 1 CENT Moj je mislil, da jo bo pojedel tam...Je moral zopet do drugega okenca (s tamalim) čakat, da jim plača 1 cent, ki jim je bil dolžan! Jao meni...no končno so opazli, da malo rompirajo bale in je pritekla potem za njim ( da mu ni potrebno čakati zopet) s papirji, da nima z njimi več ni: HVALA BOGU! Ne res....da ne omenim moje situacije z njimi pred leti...predolga štorja...v glavne suchs
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 16.4.2009 12:51:30
|
|
|
|
BIA79
|
Bi mogla poslat vaša pričanja šefu poslovne mreže hahaha...zato sem vesela da imam Banko In...vse kar rabim rešim na spletu in adijo :) Vsak ima svoje...allora se vidimo kasneje!
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 16.4.2009 13:16:27
|
|
|
|
supernova2002
|
bia sem ti pisala na zasebno... kaj danes ko se dobimo...bo dež??? varianta ko so ženske na kupu je baje vedno dež :)))))
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 16.4.2009 13:46:39
|
|
|
|
Rakica_80
|
Hatooooooor,kako si mi sem te klicala včeraj pa si bila nedosegljiva se čujemo kaj te dni Vsem skupaj en lep pozdravček
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 16.4.2009 14:09:00
|
|
|
|
BIA79
|
Supernova ima prav...sam smo napovedale zbor in že štrca dež
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 16.4.2009 14:45:18
|
|
|
|
bučka25
|
ojla, tudi jaz sem tu. Zal ampak mislim, da mi danes ne bo zneslo, ker imamo zdravnika za starejsega in ne vem ce bom prisla pravocasno, ce ne pa da vas vsaj pridem pozdravit in spoznat. Poznam os*, dannyS, bia79. Ma sodec po vremenu bolj slabo kaze. nena30 - pozdravljena. Jaz sem bila prvic na ctg pred cca 3 tedni, rok pa imam 2.5. Res cudno, da imas tako zgodaj ctg (so mozne kaksne komplikacije). danes sem zlikala vse kar se je nabiralo v omari ze celo vecnost (jupi) in sedaj se lahko lotim pranja in likanja tetra plenic, majick, bodijev,... toliko tega, ma ko pa je tako lepo ko je tako mikeno. Ajde, ce se ne vidimo danes, pa kdaj drugic, po vsej verjetnosti ze v druzbi . lp, b PDP IME(starost) APRIL MAJ bučka25 (30 let) 2.5. (naš sonček Jan doma že nestrpno pričakuje svojega bratca) Bia (30 let) 9.5. JUNIJ amaya (31 let) 17.6. (doma imamo že sončka Etienna) JULIJ Hator 29let 1. 7. belen 27let 27.7. pričakujemo dwa sončka AVGUST SEPTEMBER
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 16.4.2009 16:49:04
|
|
|
|
Belen
|
ejla, eko mene od zobarja.... prežiwela zdej mi ga zdrawi,ampak prawi da par mes.po porodu,ga bo treba wen dat da ne škodi ostalim.... uffffffff....je še dolga do takrat...upanje zadnje umre prawijo kaj pol ''' ? WIDIM DA DANES BOSTE WEČINA ZAHINAWILE NEKI??? js grem po bio pol, upam,da ne bowa sami ste oz.se boste dežja ustrašile??? nič upam,da čez eno uro nas bo čimweč tam, ok??? papa
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 16.4.2009 20:50:04
|
|
|
|
supernova2002
|
juhuuuuuuuuuu :))) jaz sem edina ki sem zares napadla Kapitanijo :)) prvo tortica...pole pa še jagodna kupa:))) mmmmmmm ke buono! drugače pa ful kontenta ki sem spoznala fajn mamice!!!!!
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 16.4.2009 20:55:49
|
|
|
|
amaya
|
Ja jaz sem tudi kontjenta da sem vas spoznala...sem se že bala da bom tokrat sama šetkala...čeprav skoraj ni možno, glede na moj karakter Alo fanj se mejte nocoj...jaz grem gledat mojo Medium!
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 16.4.2009 20:59:51
|
|
|
|
Belen
|
eko js sm tudi kontenta.... zdej pa dost lutanja, gremm malo na kawč pa noge w luft....lepo se mejte.... papa
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 17.4.2009 11:13:30
|
|
|
|
BIA79
|
Belen danes ni in nihče ne piše :) Belen sporoči kako je bilo na 3d!!!!! Mi smo danes urejali še zadnje stvari na centru za socialno delo, tako je, ko živiš na koruzi :) Ampak manj papirologije pustim mojemu dragemu boljše je :) Amaya...mislim da ti ne bo dolgčas :) Včeraj sem preživela prav prijeten popoldne in upam, da se še kaj dobimo...v čim večjem številu seveda :)
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 17.4.2009 11:21:54
|
|
|
|
DannyS
|
Ojla. Me veseli, da ste se imele dobro in upam, da se mi vam bo drugič uspelo pridružit,... čeprav vprašanje kdaj bo ta drugič, da vas ne bo prej pol rodilo...:) Žal na vreme ne morem vplivat, ampak sem vesela, da nama je uspelo vse posadit in je dežek že vse lepo zalil... jupppi... Drugače BIA79, kako je s to materinsko šolo tu v ZD Koper? Predvsem me zanima katere dneve je in približno uro in koliko traja. Sej sem razmišljala, da bi šla v Izolo, glede na to da vse pravite da je boljše, samo po pravici povedano ne verjamem da se mi bo dalo med službo skakat gor in dol...
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 17.4.2009 11:48:36
|
|
|
|
Belen
|
ejla, gužwa w službi Bia79....uwajam sodelowko.... na 3D grem ob 2h.... mislim ob 14h ga imam komi čakam dannyS sej ni nujno da je boljše w izoli.... meni je blo ql, tiste ki so ble w kp prawijo da je pri nas boljše... saj neki.... werjamem, nanka meni se ne bi dalo wozit iz kp w izolo. Drugače pa začne w izoli 5.5. ob 8h zjutraj. ponawadi 1-1,5 urco
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 17.4.2009 11:56:46
|
|
|
|
BIA79
|
DannyS jaz sem šla v Kp, ker mi je bilo bolj praktično. Ampak kot poslušam Belen, se patronažna v Izoli ful angažira. Ampak glede na to, da si bila pri Maji na predavanjih, si tisto, kar imajo več v Izoli dobila tam :) Pomisli, če se ti bo dalo skakat gor in dol, iskat parking... V Kopru pa je bila šola v sredah in petkih in je trajala nekje uro pa pol :)
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 17.4.2009 12:10:12
|
|
|
|
DannyS
|
Ob kateri uri pa se začne v Kopru, tudi ob 8ih zjutraj? Ne ne, sej verjetno bom šla kar v Koper... sem vsak dan bolj lena hehe... Uživaj na 3d Belen...
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 17.4.2009 12:29:14
|
|
|
|
amaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: DannyS Ob kateri uri pa se začne v Kopru, tudi ob 8ih zjutraj? Ne ne, sej verjetno bom šla kar v Koper... sem vsak dan bolj lena hehe... Uživaj na 3d Belen... če greš slučajno v Izlo bom tudi jaz tam Jaz sem pa bubana za prav. včeraj je bil samo uvod v vse dižgracje, ki so me čakale ponoči in zdej čez dan. Dihan kot tahujši asmatiki...čez nos še gre, čez usta pa težko in mi rata kr slabo. Sem dala kri in čakam, da me kličejo iz ZD. Pa kaj sem fasala za enega vraga ne vem. Upam, da mi ne skine tega še mali, ker potem pa bo kompleto!!!!
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 17.4.2009 14:27:48
|
|
|
|
amaya
|
ej, pa sej ne morte verjet: imam PLJUČNICO! Ravno zdej se je moj v ZD odpravil po recept za antibiotik in po napotnico za bolnico, če bi se mi stanje poslabšalo. Na trenutke komaj diham. Samo čez nos gre...
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 17.4.2009 15:54:37
|
|
|
|
supernova2002
|
ma amaya?!? ma kako pljučnico???? zdaj ko je ponovno sonček vzunaj? no upam da ti ne bo treba v bolnico. je dolgcajt tam! drugače DannyS v kp je MŠ ob 8h ob sredah in petkih.
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 17.4.2009 15:57:04
|
|
|
|
supernova2002
|
user posted image PDP IME(starost) user posted image APRIL MAJ bučka25 (30 let) 2.5. (naš sonček Jan doma že nestrpno pričakuje svojega bratca) user posted image Bia (30 let) 9.5. supernova2002 (27.let) 22.5.(ma upam da bo prej!!! čakamo pa punčko) JUNIJ user posted image amaya (31 let) 17.6. (doma imamo že sončka Etienna) JULIJ Hator 29let 1. 7. belen 27let 27.7. pričakujemo dwa sončka user posted image AVGUST SEPTEMBER
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 17.4.2009 16:17:45
|
|
|
|
Belen
|
eko mene iz PO..... smo bli na pregledu za 3D.... ej ke muka, urco in 15min skoraj smo bli not.... hehe še boljše zame.... se niso hoteli obrnit....bli s hrbtom, in hwala bogu je ta G uzstrajala me" tepla", jih "premetawala" pole se je na koncu widlo.oz.smo dobili dwe lepi slikci.... uglawnem js po mojem PDP-ju sm kao 25T 4D.... realno sm w 27T 5D...ufffffffffff dwa tedna weč.... weliki so 35 cm, A je težek 1100g, B= cc.1kg.... fulllllllll je rekla za dwojčke.... tako da naj se kr od srede junija naprej priprawim moj PDP bi bil... zdej 17.7.cc.... če bi bil en.... fullllllll je bla G prijazna, še en dokaz weč, da grem raje w PO rodit p.s.wse ql drugače.... pupce lep weeeknd če katere ne bo, grem malo počiwat amaya, upam,da se čimprej pozdrawiš p.p.s.pa spol so nam še III.potrdili....torej 100% drži
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 17.4.2009 17:23:32
|
|
|
|
amaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: Belen eko mene iz PO..... smo bli na pregledu za 3D.... ej ke muka, urco in 15min skoraj smo bli not.... hehe še boljše zame.... se niso hoteli obrnit....bli s hrbtom, in hwala bogu je ta G uzstrajala me" tepla", jih "premetawala" pole se je na koncu widlo.oz.smo dobili dwe lepi slikci.... uglawnem js po mojem PDP-ju sm kao 25T 4D.... realno sm w 27T 5D...ufffffffffff dwa tedna weč.... weliki so 35 cm, A je težek 1100g, B= cc.1kg.... fulllllllll je rekla za dwojčke.... tako da naj se kr od srede junija naprej priprawim moj PDP bi bil... zdej 17.7.cc.... če bi bil en.... fullllllll je bla G prijazna, še en dokaz weč, da grem raje w PO rodit p.s.wse ql drugače.... pupce lep weeeknd če katere ne bo, grem malo počiwat amaya, upam,da se čimprej pozdrawiš p.p.s.pa spol so nam še III.potrdili....torej 100% drži in kaj je? al nas boš dražila do konca imaš PDP na roj dan mojega dragega
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 17.4.2009 19:01:06
|
|
|
|
Belen
|
amaya ti si tle??? aja, ne powem kaj je.... kinder sorprise
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 18.4.2009 16:35:51
|
|
|
|
amaya
|
ma ni kinder jajček...če vi veste temu se reče mrcvarjenje drugih jaz sem danes miljonkrat boljša...včeraj sem bila za mi dat milostni strel...za umret v glavnem...bolele vse mišice, kosti, pa še težko dihanje! Piskala kot da kadim 60 let. Aja pa še vročina 38...pa je blo. Danes sem pa kot nova. Sicer kašljam kot hud kadilec in sem švoh...mali pa se veselo šeta s tatijem po sončku. Zjutraj z nani, zdaj pa še s tatijem. Blagor njemu. Jaz bom tudi. Če bom jutri kolkotoliko v redu grem na en roj. dan, da sem malo na sončku...bomo vidli! Lep vikend vsem, pa čuvajte se teh hudičevih virusov!!!!
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.