|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Koprske nosečke 2009
16.4.2009 12:36:48   
BIA79
Ala...kaj zdaj vsi šinfate mojo banko???? Supernova vedno, ko menjaš kartico ti menjajo PIN :) Poleg tega i net za fizične osebe ne dela več, ker je v veljavi Banka In. Imaš že nov čitalec? :) Če še nisi uporabljala banke in, šele potem se boš jezila user posted image  In ne it prepozno na banko, da te ne bodo grdo gledali hahhaha

(odgovor članu supernova2002)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
16.4.2009 12:40:54   
amaya
evo mene....pridem če ni dežja, ker čene bo štala s tamalim, pa s prevozom, saj imava le en avto!

Naj mi kdo pošlje na ZS telefonsko, pa bom jaz nazaj, tako da imam vsaj eno na zvezi. Sej pol si jih itak bomo izmenjale. Upam, da vreme zdrži.

Malo sem boga danes. Grlo me boli, pa v prsih...ah saj ni čudno s takim vremenom!!!!

Torej 17.30 Kapitanija!

Prepoznavnost: ogromni trebuhi za eno mizo user posted image OK razen od Danny user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

Neposredna povezava do sporočila: 1352
16.4.2009 12:47:02   
amaya
Banka Koper user posted image
Danes je šel moj zapret račun in mu je una rekla, da ki če se je zmenil za pogovor z vodjo. Jo je samo grdo pogledal...dobro da je Etienna sabo vzel, ker se je tako malo brzdal. Potem mu je dala nakaznico za zaprtje računa: 5 evrov+toliko kot je bil v minusu (ki so ga samo pridelali)+predvideni stroški za PAZI naslednji mesec. Je šel s tamalim v roki vse to poravnat: tam okoli 9 evrov. Pride nazaj in ta žena neki, da računalniki trokirajo...pa ji reče ena druga, da če je dodala davek...in pupca: OH, JOJ, POZABLA! PAZI TO: mu je dala nakaznico za plačat za 1 CENT user posted image user posted image user posted image user posted image Moj je mislil, da jo bo pojedel tam...Je moral zopet do drugega okenca (s tamalim) čakat, da jim plača 1 cent, ki jim je bil dolžan! Jao meni...no končno so opazli, da malo rompirajo bale in je pritekla potem za njim ( da mu ni potrebno čakati zopet) s papirji, da nima z njimi več ni: HVALA BOGU!
Ne res....da ne omenim moje situacije z njimi pred leti...predolga štorja...v glavne suchs

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
16.4.2009 12:51:30   
BIA79
Bi mogla poslat vaša pričanja šefu poslovne mreže hahaha...zato sem vesela da imam Banko In...vse kar rabim rešim na spletu in adijo :)

Vsak ima svoje...allora se vidimo kasneje!

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
16.4.2009 13:16:27   
supernova2002
bia sem ti pisala na zasebno...

kaj danes ko se dobimo...bo dež??? varianta ko so ženske na kupu je baje vedno dež :)))))

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
16.4.2009 13:46:39   
Rakica_80
Hatooooooor,kako si miuser posted image user posted image user posted image sem te klicala včeraj pa si bila nedosegljivauser posted image se čujemo kaj te dniuser posted image
Vsem skupaj en lep pozdravčekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

Neposredna povezava do sporočila: 1356
16.4.2009 14:09:00   
BIA79
Supernova ima prav...sam smo napovedale zbor in že štrca dež user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
16.4.2009 14:45:18   
bučka25
ojla, tudi jaz sem tu.
Zal ampak mislim, da mi danes ne bo zneslo, ker imamo zdravnika za starejsega in ne vem ce bom prisla pravocasno, ce ne pa da vas vsaj pridem pozdravit in spoznat. Poznam os*, dannyS, bia79. Ma sodec po vremenu bolj slabo kaze.

nena30 - pozdravljena. Jaz sem bila prvic na ctg pred cca 3 tedni, rok pa imam 2.5. Res cudno, da imas tako zgodaj ctg (so mozne kaksne komplikacije).

danes sem zlikala vse kar se je nabiralo v omari ze celo vecnost (jupi) in sedaj se lahko lotim pranja in likanja tetra plenic, majick, bodijev,... toliko tega, ma ko pa je tako lepo ko je tako mikeno.

Ajde, ce se ne vidimo danes, pa kdaj drugic, po vsej verjetnosti ze v druzbi user posted image .

lp,
b

user posted image

PDP                                                          IME(starost)       

user posted image  

APRIL

MAJ

bučka25        (30 let)            2.5.                  (naš sonček Jan doma že nestrpno pričakuje svojega bratca)
user posted image Bia (30 let)  9.5.

JUNIJ

user posted image
  amaya   (31 let)           17.6.                  (doma imamo že sončka Etienna)

JULIJ
Hator            29let               1. 7.  
belen            27let               27.7.      pričakujemo dwa sončka   user posted image

AVGUST

SEPTEMBER

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
16.4.2009 16:49:04   
Belen
ejla, eko mene od zobarja.... prežiwela user posted image
zdej mi ga zdrawi,ampak prawi da par mes.po porodu,ga bo treba wen dat user posted image user posted image
da ne škodi ostalim.... uffffffff....je še dolga do takrat...upanje zadnje umre prawijo user posted image

kaj pol ''' ? WIDIM DA DANES BOSTE WEČINA ZAHINAWILE NEKI??? user posted image user posted image
js grem po bio pol, upam,da ne bowa sami user posted image

ste oz.se boste dežja ustrašile??? user posted image

nič upam,da čez eno uro nas bo čimweč tam, ok???

papa

(odgovor članu bučka25)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
16.4.2009 20:50:04   
supernova2002
juhuuuuuuuuuu :)))
jaz sem edina ki sem zares napadla Kapitanijo :)) prvo tortica...pole pa še jagodna kupa:)))
mmmmmmm ke buono!

drugače pa ful kontenta ki sem spoznala fajn mamice!!!!!user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
16.4.2009 20:55:49   
amaya
Ja jaz sem tudi kontjenta da sem vas spoznala...sem se že bala da bom tokrat sama šetkala...čeprav skoraj ni možno, glede na moj karakter user posted image

Alo fanj se mejte nocoj...jaz grem gledat mojo Medium!

Neposredna povezava do sporočila: 1361
16.4.2009 20:59:51   
Belen
eko js sm tudi kontenta.... user posted image

zdej pa dost lutanja, gremm malo na kawč pa noge w luft....lepo se mejte....

papauser posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
17.4.2009 11:13:30   
BIA79
Belen danes ni in nihče ne piše :) Belen sporoči kako je bilo na 3d!!!!!

Mi smo danes urejali še zadnje stvari na centru za socialno delo, tako je, ko živiš na koruzi :) Ampak manj papirologije pustim mojemu dragemu boljše je :)

Amaya...mislim da ti ne bo dolgčas :) Včeraj sem preživela prav prijeten popoldne in upam, da se še kaj dobimo...v čim večjem številu seveda :)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
17.4.2009 11:21:54   
DannyS
Ojla. Me veseli, da ste se imele dobro in upam, da se mi vam bo drugič uspelo pridružit,... čeprav vprašanje kdaj bo ta drugič, da vas ne bo prej pol rodilo...:)

Žal na vreme ne morem vplivat, ampak sem vesela, da nama je uspelo vse posadit in je dežek že vse lepo zalil... jupppi...

Drugače BIA79, kako je s to materinsko šolo tu v ZD Koper? Predvsem me zanima katere dneve je in približno uro in koliko traja. Sej sem razmišljala, da bi šla v Izolo, glede na to da vse pravite da je boljše, samo po pravici povedano ne verjamem da se mi bo dalo med službo skakat gor in dol...

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
17.4.2009 11:48:36   
Belen
ejla,
gužwa w službi Bia79....uwajam sodelowko.... na 3D grem ob 2h.... mislim ob 14h ga imam user posted image  komi čakam user posted image

dannyS sej ni nujno da je boljše w izoli.... meni je blo ql, tiste ki so ble w kp prawijo da je pri nas boljše... user posted image  saj neki.... werjamem, nanka meni se ne bi dalo wozit iz kp w izolo. Drugače pa začne w izoli 5.5. ob 8h zjutraj. ponawadi 1-1,5 urco

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
17.4.2009 11:56:46   
BIA79
DannyS jaz sem šla v Kp, ker mi je bilo bolj praktično. Ampak kot poslušam Belen, se patronažna v Izoli ful angažira. Ampak glede na to, da si bila pri Maji na predavanjih, si tisto, kar imajo več v Izoli dobila tam :) Pomisli, če se ti bo dalo skakat gor in dol, iskat parking...

V Kopru pa je bila šola v sredah in petkih in je trajala nekje uro pa pol :)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
17.4.2009 12:10:12   
DannyS
Ob kateri uri pa se začne v Kopru, tudi ob 8ih zjutraj? Ne ne, sej verjetno bom šla kar v Koper... sem vsak dan bolj lena hehe...

Uživaj na 3d Belen...

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
17.4.2009 12:29:14   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: DannyS

Ob kateri uri pa se začne v Kopru, tudi ob 8ih zjutraj? Ne ne, sej verjetno bom šla kar v Koper... sem vsak dan bolj lena hehe...

Uživaj na 3d Belen...

če greš slučajno v Izlo bom tudi jaz tam user posted image

Jaz sem pa bubana za prav. včeraj je bil samo uvod v vse dižgracje, ki so me čakale ponoči in zdej čez dan. Dihan kot tahujši asmatiki...čez nos še gre, čez usta pa težko in mi rata kr slabo. Sem dala kri in čakam, da me kličejo iz ZD. Pa kaj sem fasala za enega vraga ne vem. Upam, da mi ne skine tega še mali, ker potem pa bo kompleto!!!!

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
17.4.2009 14:27:48   
amaya
ej, pa sej ne morte verjet: imam PLJUČNICO! Ravno zdej se je moj v ZD odpravil po recept za antibiotik in po napotnico za bolnico, če bi se mi stanje poslabšalo. Na trenutke komaj diham. Samo čez nos gre...

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
17.4.2009 15:54:37   
supernova2002
ma amaya?!? ma kako pljučnico???? zdaj ko je ponovno sonček vzunaj?
no upam da ti ne bo treba v bolnico. je dolgcajt tam!

drugače DannyS v kp je MŠ ob 8h ob sredah in petkih.

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
17.4.2009 15:57:04   
supernova2002
user posted image

PDP IME(starost)

user posted image

APRIL

MAJ

bučka25 (30 let) 2.5. (naš sonček Jan doma že nestrpno pričakuje svojega bratca)
user posted image
Bia (30 let) 9.5.
supernova2002 (27.let) 22.5.(ma upam da bo prej!!! čakamo pa punčko)

JUNIJ

user posted image amaya (31 let) 17.6. (doma imamo že sončka Etienna)

JULIJ
Hator 29let 1. 7.
belen 27let 27.7. pričakujemo dwa sončka user posted image

AVGUST

SEPTEMBER

Neposredna povezava do sporočila: 1371
17.4.2009 16:17:45   
Belen
eko mene iz PO.....
smo bli na pregledu za 3D.... ej ke muka, urco in 15min skoraj smo bli not.... hehe še boljše zame.... se niso hoteli obrnit....bli s hrbtom, in hwala bogu je ta G uzstrajala me" tepla", jih "premetawala" pole se je na koncu widlo.oz.smo dobili dwe lepi slikci....

uglawnem js po mojem PDP-ju sm kao 25T 4D.... realno sm w 27T 5D...ufffffffffff dwa tedna weč.... weliki so 35 cm, A je težek 1100g, B= cc.1kg.... fulllllllll je rekla za dwojčke.... tako da naj se kr od srede junija naprej priprawim user posted image user posted image

moj PDP bi bil... zdej 17.7.cc.... če bi bil en.... fullllllll je bla G prijazna, še en dokaz weč, da grem raje w PO rodit user posted image

p.s.wse ql drugače....
pupce lep weeeknd če katere ne bo, grem malo počiwat user posted image

amaya, upam,da se čimprej pozdrawiš user posted image

p.p.s.pa spol so nam še III.potrdili....torej 100% drži user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1372
17.4.2009 17:23:32   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: Belen

eko mene iz PO.....
smo bli na pregledu za 3D.... ej ke muka, urco in 15min skoraj smo bli not.... hehe še boljše zame.... se niso hoteli obrnit....bli s hrbtom, in hwala bogu je ta G uzstrajala me" tepla", jih "premetawala" pole se je na koncu widlo.oz.smo dobili dwe lepi slikci....

uglawnem js po mojem PDP-ju sm kao 25T 4D.... realno sm w 27T 5D...ufffffffffff dwa tedna weč.... weliki so 35 cm, A je težek 1100g, B= cc.1kg.... fulllllllll je rekla za dwojčke.... tako da naj se kr od srede junija naprej priprawim user posted image user posted image

moj PDP bi bil... zdej 17.7.cc.... če bi bil en.... fullllllll je bla G prijazna, še en dokaz weč, da grem raje w PO rodit user posted image

p.s.wse ql drugače....
pupce lep weeeknd če katere ne bo, grem malo počiwat user posted image

amaya, upam,da se čimprej pozdrawiš user posted image

p.p.s.pa spol so nam še III.potrdili....torej 100% drži user posted image

in kaj je? al nas boš dražila do konca user posted image

imaš PDP na roj dan mojega dragega user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
17.4.2009 19:01:06   
Belen
amaya ti si tle??? user posted image

aja, ne powem kaj je.... kinder sorprise user posted image user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
18.4.2009 16:35:51   
amaya
ma ni kinder jajček...če vi veste user posted image user posted image user posted image

temu se reče mrcvarjenje drugih user posted image user posted image user posted image

jaz sem danes miljonkrat boljša...včeraj sem bila za mi dat milostni strel...za umret v glavnem...bolele vse mišice, kosti, pa še težko dihanje! Piskala kot da kadim 60 let. Aja pa še vročina 38...pa je blo. Danes sem pa kot nova. Sicer kašljam kot hud kadilec in sem švoh...mali pa se veselo šeta s tatijem po sončku. Zjutraj z nani, zdaj pa še s tatijem. Blagor njemu. Jaz bom tudi. Če bom jutri kolkotoliko v redu grem na en roj. dan, da sem malo na sončku...bomo vidli!

Lep vikend vsem, pa čuvajte se teh hudičevih virusov!!!!

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.