Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 9.4.2009 15:32:29
|
|
|
|
amaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: os* jutro pupe, vidim, da ste vse za, da se dobimo na tortici in da se spoznamo bi bilo fajn, kar določit dan in uro... sedaj edino, nekatere smo še v službi, tako, da bi se bilo treba dobit popoldan ali pa pač za vikend predlog: 1.recimo se dobimo v soboto zjutraj na koprski plaži z otroci otroci igrala - mame kava ? 2.ali pa se dobimo med tednom popoldan, otroci - tata varstvo, mame kava? kaj menite? meni je ta ZAKON ker z mojim mama-kava ni varjante
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 9.4.2009 15:33:19
|
|
|
|
amaya
|
bolj bi zgledalo takole: od mame kava se hladi, medtem, ko ona teka za njim okoli, ker se dolgočasi in bi rad raziskal, prav takrat, ceeeeeeeeeel svet
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 9.4.2009 15:35:05
|
|
|
|
amaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: bučka25 dobro jutro, kot zgleda sem prva . Meni bi tudi pasala ena zdej, da se malo zbudim. amaya - koliko imas starega fantka, nas je 3 in 3 mesece . Si ze na porodniski ? Se strinjam, da je Birba super, ker je ograjeno in tudi ful igral ima. Smo bili tam mogoce 2x, drugace hodimo v kp na plazo (nam je blizje), ma drugace sploh ni problema se zapeljat do izole - za sprehajat je itak lepsa izola kot kp. Jaz pa imam ju3 CTG in kontrolo pri G (se bom spet nacakala, kot ponavadi, ali pa ne, bomo videli). lp, b moj ima skoraj 14 mesecev...kdaj imaš pa rok, da imaš CTG? lahko pa se kdaj s tamalimi dobiva na Birbi...ja tvoj je že večji in že malo razume kako pa kaj...moj pa kar šiba...sicer razume, ko mu neeeee rečem, a to velja za nekaj sekund
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 9.4.2009 15:39:12
|
|
|
|
amaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: Belen no sej prawim, da smo kr zwedele na MŠ... ne wem kako je bilo w KP.... w torek pa pridemo s tatkoti komaj čakam, da widim ke smeh in reakcije očetow oz.mojga nad posnetki OK! Mi tega niti oddaleč nismo videle...očitno je prišlo do menjave..grem naseldnji mesec...v MŠ v Izolo!!!!!
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 9.4.2009 15:46:58
|
|
|
|
Belen
|
OK! Mi tega niti oddaleč nismo videle...očitno je prišlo do menjave..grem naseldnji mesec...v MŠ v Izolo!!!!! amaya.... ja od novembra so se menjale baje, tako nam je razložila sestra. Sicer prwa dwa predawanja so blo tko... neki o zobih in na splošno. Ta teden pa nam je w tor in danes patronažna predawala o negi dojenčka 2X dve uri skoraj.... meni je blo kl.... priporočam, sicer ne wem kako je bilo w KP
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 9.4.2009 16:11:55
|
|
|
|
donna22
|
Jaz pa ne vem, kaj naj s to materinsko šolo ... Saj sem povedala, da sem drugače s Ptuja oz. okolice, v Kopru pa študiram - in ne vem, kje bi šla v MŠ
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 9.4.2009 18:49:09
|
|
|
|
Belen
|
donna22, greš tam kjer si med tednom.... torej če sitle w KP, pejdi sem.... če ne pa.... ti weš,kje boš joj punce sm dobila tolko cunjic za , wse možne barwe, plawe, roza, rumene.... fulllll zdej sm se odločla da sortiram kar mi pride praw za prwe 3 mes. ... pa od 5 različnih sm dobila, moram wse označit itd..... ampak sm wesela,da so mi posodili, manj kupujem, hitro prerastejo, pa še js rabim za dwa mamice, česa se rabi najweč???? bodije na preklop, zadaj, spredaj pri vratu in werjetno teh hlačk bombažnih žabic ne??? je katera rodila poleti??? kako jih oblačimo? samo bodi kratek rokaw?? al dolg bodi, brez hlačk??? hwala za pomoč
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 9.4.2009 20:45:55
|
|
|
|
amaya
|
Belen: najboljše so mako majčke (tiste za zavezat na preklop in seveda, da se zaveče spredaj, bodiji, ki so za zapet na preklop, totalno neuporabno in ne komot bodiji, ki gredo čez glavo, ker s tem otroka samo mučiš. Jaz sem imela ene dva taka in sem jih po hitrem postopku pospravila. Hlačke ali pa pajaci, ki imajo nogice že pokrite, predvsem pa tisti, ki so brez rokavov (na naramnice). Poleti naj bi imel vseeno dolg rokav. Praktično velja pravilo, da ima vedno en rokav več kot ti. Pa bombažne kapice, slinčki na tone,... Jaz sem tudi razmišljala o pralnih plenicah, ampak verjemte, da sem obupala še preden sem začela. Enostavno ni bilo časa. Mogoče tudi zato, ker je zimski in sem ga hotela čimprej obleči. Tisti origami ni bil zame
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 9.4.2009 22:09:13
|
|
|
|
bučka25
|
dober vecer, amaya - komot se lahko zmenimo kdaj na birbi. To da je nas star 3 leta, se ne pomeni, da vse uboga. Vcasih ga je treba se vedno lovit. Mogoce ne jaz v tem stanju, rok imam namrec 2.5. Ma drugace je vcasih prav neubogljiv, je v obdobju svojeglavosti oz. trme. Vcasih se dela prav gluhega, ma ko omenim cokolado, napne svoja majhna useska in vse cuje. tudi sama sem razmisljala o pralnih plenicah in po moje zna bit prakticna stvar, kar ser tice cenovno, ma drugace glede pranja unih kakic, te po moje res vse mine v baby centru stane komplet 5 plenic Bumgenius 99 eur in naj bi jih rabili cca 25. Ce pa samo pomislis koliko stanejo za enkratno uporabo, seti zavrti v glavi. So pa seveda bolj prakticne. Buu, bomo se videli sproti.
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 10.4.2009 8:50:27
|
|
|
|
Belen
|
jutro , danes začne moj 26T ... jupiiiiiiiiii wreme je lepo, jajčka mam za barwat danes, we boste tudi??? dannyS danes imaš 3D ne? srečno ...
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 10.4.2009 9:00:11
|
|
|
|
amaya
|
Bučka25: danes se barva jajca v Caffe alle porte v Izoli. Jaz bom tam...pa še nekaj mamic...pridi. Kako me prepoznaš: hahhahaha: hmmmmmmmmm....noseča pa z malim vragolinotom angiolinotom...torej trebuh in otrok
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 10.4.2009 9:22:59
|
|
|
|
os*
|
jutro moje so vidim, da ste vse za, da se dobimo na kavici in tortici ampak nobena ne pove kdaj, zato bom kar jaz določila dan in uro, pa da vidimo, če mi bo ratalo zajet, da vas ima večina (najlepše bi bilo da vse) čas recimo v četrtek 16.04 ob 16:30 v Kapitaniji ? bo šlo?
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 10.4.2009 9:45:57
|
|
|
|
Belen
|
os*.... ne w četrrtek... js ne morem.... wsaj tako zgodaj ne.... če se da saj za 18h??? js mam namreč ob 16h zobarja w Bujah....
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 10.4.2009 10:04:15
|
|
|
|
os*
|
meni ustreza tudi ob 18:00... jaz si lahko ubistvu vzamem čas vsak dan po 16:00 uri tako, da bi morale povedat tiste, ki ste bolj zasedene... jaz sem samo dala predlog glede na to, da smo vse za ampak, da mora pač ena določit....
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 10.4.2009 10:13:46
|
|
|
|
Belen
|
OK... powejte še ostale..... meni je tudi wseeno razen w čet in pet ne morem ker zobar, w 5ek mam 3D w PO... tak da.... pupce jawite se
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 10.4.2009 15:09:15
|
|
|
|
os*
|
belen - slabo kaže, nobena naju ne mara danes čuj če nič drugega se dobiva midve v kapitaniji in jim očistiva hladilnik z toticami
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 10.4.2009 15:29:12
|
|
|
|
amaya
|
evo mene....ja skoraj da ja...čeprav bo moj tamali kr tečen že takrat bomo tatija al pa babico vpregli....torej 16.4. to je drugi teden, ne? načeloma mislim, da nimam nič
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 10.4.2009 17:16:21
|
|
|
|
bučka25
|
ojla se jaz sem tukaj. Naceloma tudi z moje strani bi se dalo zmenit, ceprav ne bom mogla biti dolgo takrat, zaradi malega, ampak se bomo ze nekako zmenli. amaya - sele zdej sem odprla pc in videla tvoje sporocilo. Zal danes ne bo slo v izoli, ker pecem muffine in cokoladno rolado, ker gremo ju3 na obiske. Zal, ampak vseeno hvala za povabilo. Se bomo pa kdaj drugic zmenle, ce ne najkasneje v cetrtek drugi teden. Uzivajte v tako cudovitem dnevu in lepe praznike ce se ne pisemo vmes nic. lp, b
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 10.4.2009 19:59:47
|
|
|
|
amaya
|
danes sem bila pri ginekologu in čaaaaaaaaaaaakaaaaaaaaaaaalaaaaaaaaaaaa doooooooooooolgi 2 uri in še kaj zraven...se mi je že bledlo od lakote! Dobro, da je mali upalil dolgo turo spanja: 3 ure, tako da doma ni bilo problema! Imela UZ in je super. Mali/a 1700 g težka klobasica, glavično vstavljena...super v glavnem vse. Zdaj pa samo čakat, da bo zrela....
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 10.4.2009 21:29:12
|
|
|
|
bučka25
|
amaya - si pri dr. lovsinu ? menda je zacel danes ful pozno ker je imel neke preglede v 2.nadstropju, sem ga videla, ko sem bila na CTG-ju in potem se na pregled k moji G. Tudi sama sem se nacakala ampak pri CTG, pri G je slo hitreje. Kdaj imas rok, nisem nikjer zasledila oz. najbrz si omenile ze zdavnaj, ma se mi ne da gledat za nazaj.
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 11.4.2009 9:06:21
|
|
|
|
BIA79
|
Jutro... tudi mi smo imeli včeraj pregled. Sicer je doktor pregledal samo trebuh, prebral izvide in napisal napotnico za porodnišnico in rekel...sedaj gremo lahko že rodit :) V torek moram še v laboratorij... Drugače pa mi vsi pravijo kdaj naj rodit, ker imajo okoli mojega datuma ali prej ene obveznosti...ko bi le ugotovila kje je gumb za sproščanje poroda bi mogoče komu ustregla :) No kar naj počakajo, ker mi imena za pupo še nimamo! Včeraj sem bila v Kopru, sem šla v oviesse...imajo lepe stvari, ampak mi gre na živce, ker za novorojenčke imajo več ali manj stilizirano po barvi...roza in modro.... no je pa lepo imet še eno trgovino z oblekicami tu v bližini... Danes sem končno "spala". Sam en obisk wc-ja...očitno je luna delala svoje :) Lep vikend vsem! Pa ne preveč čokoladnih jajčk pojest!
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 11.4.2009 9:36:40
|
|
|
|
Belen
|
jutro.... ja najboljše da neredimo eno tabelco kdaj ima katera predwiden PDP.... bia79, jaz sm bla tudi w oviesse.... imajo lepe stwari niti se mi ne zdi drago,ampak kot si rekla,za najmanjše imajo samo plawo-roza balaaaaaaaa.... js sm iskala bodije ki se zapenjajo pa ni blo neke izbire... rumeno mi je blo lepo,sam nič tazga uporabnega ewo dala prat še en stroj in bom šla malo wen na sonček ker je dans tko lepo wreme.... lep weekend wsem
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 12.4.2009 19:51:48
|
|
|
|
Belen
|
kje ste pupice, se bašete aaa??? js sm pršla malo pogledat, widim da ni nikogar.... ja sej js sm sama doma, moj dragi dela, pa sm pršla malo na rač. ... z banjico Planice zrawen po wsem kar sm že pojedla pri noni.... hehe nič užiwajte še te praznike....papa
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 12.4.2009 20:23:05
|
|
|
|
amaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: bučka25 amaya - si pri dr. lovsinu ? menda je zacel danes ful pozno ker je imel neke preglede v 2.nadstropju, sem ga videla, ko sem bila na CTG-ju in potem se na pregled k moji G. Tudi sama sem se nacakala ampak pri CTG, pri G je slo hitreje. Kdaj imas rok, nisem nikjer zasledila oz. najbrz si omenile ze zdavnaj, ma se mi ne da gledat za nazaj. ja pri Lovšinu sem...rok imam 17.6. pa se mi zdi še tako zelo daleč
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 13.4.2009 14:41:54
|
|
|
|
bučka25
|
dober dan, ste se najedle sunke, hrena in seveda cokoladnih jajck ? Jaz se kar, ko je pa tako dobro. Tudi jaz bom sla kaj pogledat v oviesse, samo da najdem cas. Bia79 - jaz pa se nisem dobila napotnice, samo za ctg, razen ce ni dala moja G vse skupaj na eno napotnico, nic ni omenjala. Prav vse jih je treba spominjat, tudi za uno potrdilo za predviden rok. Naslednji ctg imam to sredo - gremo spet poslusat zaspancka. lepo se imejte se naprej.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.