Bethany
|
Dober večer! Glih sma dala Elino spančkat z minimalnim jokom, ki ga je očitno ati že odpravil, ker je tiho. Zdej pa razmišljam, ali naj pogledam en del Losta al nej raje sestavim prošnjo za šiht... to sicer lahk tud jutri čez dan. Sicer mi je kr groza pomislit, da bi se že mogla vrniti na šiht, ampak glede na to, da me 100% ne čaka po koncu porodniške, bo treba mal pomigat v tej smeri... Rajš zaključim kak mesec prej, kot pa potem po zavodu skačem... no, sicer pa nikjer ne piše, da bom dobla, hehe. Kathy, super za projektno, pa tudi super za Gala, da ni nič hujšega kot en virusek... upajmo, da tako tudi ostane. Js sem tud ugotovila v teh zadnjih toplih dneh, da jo je boljše malo manj kot preveč oblečit. Pogret je veliko lažje kot ohladit. Dojenje v javnosti: men je res super, da mi ni treba skrbeti, če postane lačna. Sam eno klopco je treba najdit in se priklopit. Ko daš kake morebitne predsodke in tremo stran, je prav luštno. Pa tudi folk se mi zdi, da ni nič posebej občutljiv na to, se je zadnja leta res lepo spet uveljavilo dojenje, tudi v javnosti ni več nek bav bav. No, najin podvig v trgovine danes je bil samo polovično uspešen... marele za vozek namreč nisma dobla. V BC jih dobijo drug teden, tak da bo treba še enkrat it pogledat. Bi pa najrajš tle vzela, ko imam bone za ponucat. Sva pa kupila eno luštno igračko za na ročaj vozeka, da se lahk igra z njo, kadar ne spi, pa kupila sva ji Baceka Jona, ker risanko prav z veseljem gleda ter prve Adidaske. Ful so kjut, št. 18, ji bo še do poletja prav, pol pa tak pretoplo. Tak, da jutri grema na sprehod v novih teniskah, da ne bo več v copatkih okol hodila Evo, Elinine prve Adidaske:
|