|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - V. del
11.4.2009 21:54:13   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

kreganje.pa kaj je sedaj to ,vse ste tko boge ,joj ko bi vam lahko kako pomagala,vaše dece bi pa po riti ko vas tkole jezijo ,sedaj k smo čisto na koncu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsem  punce pa pobotajte se čim prej

tinaaja.lepo da si se nam javila in da tkole uživate user posted image user posted image user posted image

sonček veš kaj bi rabili junona in brigitauser posted image user posted image user posted image user posted image  fajno dozo vitaminov (ne vitaminčkov!!!) K in 2xJ pa bi bil v hiši mir ali pa da bi se dobr rožica zalilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  saj veš zunaj je že kar fajn toplo in voda hitr shlapiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

maš pravuser posted image user posted image user posted image user posted image ...smo popoldan pogasili žejo...user posted image user posted image , no brez user posted image , ampak je zaleglouser posted image user posted image

no, vidiš, kako vitamini pomagajo...saj vseeno kako ste gasili v glavnem, da steuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

maš prav vešuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
11.4.2009 21:56:13   
brigita23

jaz bom tudi počasi šla pred tv z upanjem, da pride lubi hitr iz službe, čeprav je prej klical pa rekel, da šele potico peče in da ima ful dela...mogoče pa bo vseeno hitr prišel...

želim vam lep večer, uživajte, lepo barvajte jajčkauser posted image user posted image  zalivajte rožice, redno jemljite vitamineuser posted image user posted image user posted image user posted image  pa seveda božajte buščije - v mojem buščiju je ful veselouser posted image user posted image user posted image  ko ga več ne bo ga bom kar malo pogrešalauser posted image user posted image user posted image user posted image  sam pol pa bo štručka na svetu pa bo živahnouser posted image user posted image user posted image user posted image

lahko noč in sladke sanje...pa čim manj vstajanja zaradi wcja in lažnih popadkov...

user posted image

hvala ze lepe želje tudi vam enakouser posted image

nočko

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
11.4.2009 21:56:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

Čer punce, samo toliko da se javim.
Danes sem preživela ful lep dan,  skodrom sva bila na vikendu pri stricu kjer smo imeli piknik. Vsi so me opominjali, da ni dobro, če se bom prenajedla ampak moje požrešne očke se niso dale motit user posted image kljub tem, da so me strašili s klistirjem user posted image Za lažjo prebavo sva pa s kodrom naredila tudi 2 sprehoda čez bližnja polja in vasi. user posted image No nazaj grede me je zgrabil en pravi popadek tako močno, da sva se morala ustaviti, sedaj doma pa se nekaj nadaljuje. Bomo videli kako se bo razvijalo.
Drugače pa za jutri načrtujeva sprehod v ZOO in potem ponovni obisk strica - je ostalo hrane vsaj še za 20 ljudi. Če grem jutri na piknik še 2v1 bom definitivno jedla samo solato in zelenjavo.

Cveta nekaj se dogaja! user posted image A nam misliš že pobegnit? user posted image

(odgovor članu Cveta28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1128
11.4.2009 22:00:53   
Anonimen
Babuške, tudi jaz se počasi odpravljam, ker sem kar nekaj lačna, pa si grem še skuhat večerni gris, ker lačna pa res ne grem spat user posted image  user posted image  user posted image . Tako da lepe sanje user posted image , prijetno noč user posted image , pa se tipkamo kaj jutri, ko nas spet čaka čudovit sončen dan.

Lepo spančkajte drage moje user posted image ,
NenaLena

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1129
11.4.2009 22:01:18   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

JA JA Nenči....citirat znaš zdej se ti pa dopadeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sorry, mal se hecam. Sem pa danes full dobre voljeuser posted image

Še par dni, pa bo Junoni žal, da mi je povedala, kako se citira user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sam a veš da mal pa pogrešam tiste tvoje poste...so bli res super, pa vsaki si posvetila par beseduser posted image ...no tako zdej naš sonček pišeuser posted image

A res? Se mi zdi, da zdaj več napišem, samo je pa mogoče bolj razdrobljeno. Bolj vsaki posebej namenjeno. Je bilo tisto pisanje kar zamudno, ker sem šla čez vse strani, si zraven zapisovala na list papirja, potem pa sem morala vse to še spisati. Sem si naredila kar orng delo. user posted image Toda obljubim, da bom vsake toliko še napisala na tisti stari način. Zate! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ..sej vem ja da je bolj zamudno, pa še pozabiš kaj vmes...pa potem napišeš eno stran dolg post, ko ga hočeš objavit te pa po možnosti ven vržeuser posted image ...ti kar citiraj, zdej res več napišeš...so mi pa bili oz. so mi všeč tvoji posti, ko tako lepo te smeškote zraven limaš, da si te pol kr predstavljam kako razmišljaš.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
11.4.2009 22:04:04   
brigita23

Danes sem preživela ful lep dan,  skodrom sva bila na vikendu pri stricu kjer smo imeli piknik. Vsi so me opominjali, da ni dobro, če se bom prenajedla ampak moje požrešne očke se niso dale motit user posted image kljub tem, da so me strašili s klistirjem user posted image Za lažjo prebavo sva pa s kodrom naredila tudi 2 sprehoda čez bližnja polja in vasi. user posted image No nazaj grede me je zgrabil en pravi popadek tako močno, da sva se morala ustaviti, sedaj doma pa se nekaj nadaljuje. Bomo videli kako se bo razvijalo.
Drugače pa za jutri načrtujeva sprehod v ZOO in potem ponovni obisk strica - je ostalo hrane vsaj še za 20 ljudi. Če grem jutri na piknik še 2v1 bom definitivno jedla samo solato in zelenjavo.

jah cveta, tak je s piknikiuser posted image user posted image user posted image user posted image ...če pa so popadki pravi pa itak super a neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...bomo dihale s tabo in navijale...javi se še kaj, drugače pa lep izlet v ZOO jutriuser posted image

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
11.4.2009 22:06:22   
brigita23

Babuške, tudi jaz se počasi odpravljam, ker sem kar nekaj lačna, pa si grem še skuhat večerni gris, ker lačna pa res ne grem spat user posted image  user posted image  user posted image . Tako da lepe sanje user posted image , prijetno noč user posted image , pa se tipkamo kaj jutri, ko nas spet čaka čudovit sončen dan.

Lepo spančkajte drage moje user posted image ,
NenaLena

nočko tudi vam tremuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
11.4.2009 22:09:06   
brigita23
No zdej pa tudi jst grem počasi...je ati že nestrpenuser posted image user posted image user posted image , sej se je pa včasih fajn mal skregat se mamo pol še rajeuser posted image .

Punce lepo pančkite, če gre pa katera v Rim pa naj kaj pišeuser posted image user posted image

nočko vsem, pa eno bolho za pomoč, pa enga grila, da nam zašpila, pa enga komarja, da nam bo za stražarja...pa anglčke da nas čuvajouser posted image user posted image

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
12.4.2009 1:52:56   
Pat74
Klavdyk čestitke za Gašperja!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1134
12.4.2009 6:35:55   
detelja
user posted image
user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
12.4.2009 6:44:08   
detelja

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
12.4.2009 6:46:41   
detelja

tako pa izgleda moj  bušči v 40t1duser posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za naslovnicouser posted image user posted image user posted image user posted image , zdej bi ga mogla gibsatuser posted image

mislim, da bom danes ali jutri ostala brez njegauser posted image user posted image user posted image  ob 5 sem šla lulat je bilo vse ok...pol pa sem dobila močne bolečine v želodcu sem morala na wc pol pa grem nazaj spat vse ok, če čaz pas ful močne bolečine pod trebuhom in v križuuser posted image user posted image user posted image  zdaj pa ne morem ne ležat in ne sedet...bom šla kar pod tuš...še dobre da se moj ni zbudil,ker bi bil cel paničen...sam me ne stiska sam ful boli...mislim, da bo danes jutriakcija...

Neposredna povezava do sporočila: 1137
12.4.2009 6:47:47   
detelja

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Vidim, da ni nobene gor....vse uživate na tem lepem sončkuuser posted image user posted image user posted image ...jst sem se pa skregala s svojim in zdej me še najbolj pomiri rruser posted image ....Škoda da ni nobene ko bi čvekala z manouser posted image , sicer pa sej tudi to je dost, da lahko nekam zlijem svojo jezouser posted image ...sej veste kok je touser posted image ....zjutraj sem bila pa tako dobre volje, mislim ej..to naše razpoloženje je krizauser posted image .

Nič babuške, ve kr uživite.

Po riti vaju bom oba...hiter skočita en drugemu v objem... oba taka fajna, zunaj lep dan, vidva pa se iz dolgčasa spičita...ti, ti, ti... no, sej poznam to, midva sva se danes zjutraj tudi skoraj - je dragi mislil it kar brez jakne v cerkev, ga prepričam, da je prehladno in da rabi jakno...in je hotel obut v stanovanje...js pa čistim ko nora. Nema ništa.user posted image Ampak je potem videl, da nima šans.user posted image user posted image user posted image
je pa full priden, je danes kopalnico generalno očistil s čistili - ploščice, bano, wc.user posted image user posted image user posted image Ker js se čistilom poskušam izogibat.

eh, sej zdej je že ok...ne morma bit dolgo skreganauser posted image user posted image user posted image ...sam me je pa tak razpuser posted image ....jst sem tak človek, da če se neki zmenim se pol rada tega držim, vedno si naredim načrt kako in kaj....no in danes se je ta moj načrt v celoti porušil..aaaaaaa..še zdej sem jeznauser posted image ....no pa se mi je pol prikupu, tako da me je potolažil s sladoledomuser posted image , kok pocen sem jst hauser posted image user posted image user posted image

No, zdaj pa tudi midva nisma skoraj skregana, ampak sva.user posted image

Sem mu rekla, da sem tak jezna zdle na njega, da če bi šla rodit me ne bi nč bolel, ker bi razmišljala o tem, da njega nekam pritiskam.user posted image user posted image user posted image

Punce, očitno je tak dan, pa zadnji dnevi nosečnosti, pa smo me živčne, pa naši dragi, ker zdaj jih pa že orng stiska ... dajte se pogovorit s svojimi dragimi, ker pogovor res pomaga. Držim pesti, da boste zvečer v postelji že vse muckale svoje user posted image in skupaj z njimi božale bušije. user posted image user posted image user posted image

moj dragi je tako nervozen pa nek čist drug tip je...če grem ponoči na wc ga že slišim, da se zbudi in tolk glih, da ne vpr. kam grem, če je vse ok...sam verjetno posluša kaj se dogaja...zjutraj hodi 100x na wc, ker je vsak dan nekaj krivo,da ga črviči...čeprav potem prizna kaj je to...mislim, da ima eno oko in uho vedno na meni, da posluša, če bi se slučajno kaj zgodilo...pa sem rekla spi, ker nikoli ne veš kdaj bomo šli rodit in bo mogoče noč dolga itd...pa saj jih razumem...

Detelja če mene vprašaš, je tvoj dragi zaskrbljen, toda očitno ti ne upa pokazati svojih skrbi, saj se mu zdi, da bo potem z njimi zasekiral še tebe. Ti mu kar povej, da veš, da je zaskrbljen in da si tudi ti malo (čeprav mogoče ni videt user posted image , ko si taka pozitivka), toda skupaj bosta premagala vse skrbi user posted image user posted image user posted image .

ja, itak da je...ker če kaj rečem, da me je mogoče česa strah sam reče tisto kao v poz.smislu, da me ne bi še bolj prestrašil oz. spravil neugodnem položaj...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
12.4.2009 6:49:34   
detelja

Cveta nekaj se dogaja! user posted image A nam misliš že pobegnit? user posted image

mislim, da bova s cveto kar nadaljevali isti rokuser posted image user posted image user posted image user posted image  če nama ni bilo usojeno 10. pa bova 12 ali 13user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
12.4.2009 7:13:49   
sonček85
Včeraj ob 21.44 sem dobila sporočilo od naše  Dude 1

Sporočam , da smo danes 11.4. ob 18.03 dobili fantka težkega 2850b in velikega 48 cm.

Duda1

čestitkeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1140
12.4.2009 7:27:50   
sonček85
Jutro!
štorkljica.avtoček je super,naj nama pe naprej tko super služi kot nama je včeraj user posted image user posted image
bravo za 5 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nena-.ja itak ko bo šlo zares bomo že vedele ,saj nas bo špikalo ,bolelo user posted image user posted image user posted image meni so včeraj vsi rekli ko so me videli ,ti boš šla kmalu saj se ti je že zelo spustil ,jaz pa ja upam ,no pa saj datum PDP je pa že tko rečenop skoraj tukaj .user posted image user posted image user posted image
detelja.bušči pa lepo raste raste ,kdaj bo pa mali prijokal na svet se pa ne ve user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zajtrk .fenomenalen user posted image user posted image user posted image user posted image
cveta.tudi vidva sta z dragim uživala ,verjtno zadnji izlet v dvoje tko kot midvba.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz bi tudi šla malo v ZOO,a BOMO ŠLI KO BO MALI IN BOMO TRIOuser posted image user posted image user posted image
brigita,junona in vse ostale ,ki ste bile skregane z dragim>:a vidite vce je za nekaj dobro ,sedaj so ko cukerčki user posted image user posted image user posted image user posted image   in tko je prav.user posted image user posted image user posted image

evo mi je še pisala duda1 in je njenemu sinku ime Klemen in vas vse lepo pozdravlja  in kaj več napiše ko pridde domov 

tko zdaj grem pa nekaj pojest,krof iz Troojan pa melekec,potem pa k mamici na žegenj in naprej ,...........

lep dan vsem in se beremmo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
12.4.2009 7:30:38   
sonček85
user posted image

PDP    IME(starost)        (št . ,št. )  SPOL KRAJ

user posted image NAŠIH APRILK MALO ŠTRAJKAJO user posted image
01.04.
1.kpmk(25)                     (št. ?, št.? )          CE  

2.srečka82(27)              (št. 1, št. 0)user posted image       CE 

02.04.
3.supermiška(28)          (št. 3, št. 1)user posted image        LJ

4._malina_  (30)            (št. 1, št. 0)
03.04.
5.mojamalapikica(28)    (št. ?, št. ?)                          
6.bibona   (29)              (št. 2, št. 1)user posted image              
7.SuzyB                          (št. ?, št. ?)
8.balbina                        
(št. ?, št. ?)            SG      
04.04.   
9.mojcaprvič                  (št. ?, št. ?)                          

10.kataka21 (24)            (št. ?, št. ?)  

05.04.
11.Mici7(28let)                (št. 1, št. 0 )                    
12.Adelina                         (št. 3, št. 2)        
13.orhidejka                     (št. 1, št. 0)        MB     

06.04.
14.bambocha (25          (št.  1,št. 0)          
07.04.
15.Anonimna.                   (št. 2, št. 1)                                    
16.urnebes(36)               (št. 2, št. 1)        Trst

17.jakanejc                      (št. 3, št. 2 ) 
18.tia12                            (št. ?, št. ?  )    
08.04.
19.katkica007                 (št. ?, št. ?)                             
20.bineti                           (št. ?, št. ?)   
21.ninca19                    
   (št. ?, št. ?)                    
10.04.
22.Cveta28 (29)             (št. 1, št. 0)        LJ
23.detelja                         (št. 2, št. 0)                     
24.linči 312                     
(št. ?, št. ?)
25.Tinqa                           
(št. 1, št. 0)user posted image     LJ 
26.pikiica                         
(št. 1, št. 0)user posted image    LJ   
 11.04.              
27.angelito (29)              (št. 1, št. 0 )user posted image     LJ
28.aljab                            (št. 2, št. 1) user posted image           
29.matt                             (št. 1, št. 0)        

30.kimmii (31)                (št. 1, št. 0) user posted image                                              

LE KATERA BO NASLEDNJA user posted image

12.04.
32.baltazarka                   (št. ?, št. ?)                                  
33.Bojana 29                   (št. 4, št. 1)user posted image      MB
34.diti(27)                       (št. 1, št. 0)user posted image      CE  
13.04.
35.tink@                           (št. 1, št. 0)        NM         
14.04.
36. vud                             (št. 2, št. 1)         SG
37.zanchy                         (št. 3, št. 2)user posted image                                          
38.KaTkA24                      (št. ?, št. ?) user posted image   MB/CE  
39.Ntaša                            (št.3 ,št 2 )
15.04. 
40.mavika                        (št. 1, št. 0)                                 
41.pat                               (št. 2, št. 1)                                

42.ninaMM  (23)
             (št. 1, št. 0)user posted image     LJ      

16.04. 
44.lily32                           (št. 1, št. 0)
45.suzy25
                         (št. 2, št. 1)user posted image    SG      

17.04.

46.L & L(30)                    (št. 3, št. 2)user posted image      KR
47.MAJLANA                     (št. ?, št. ?)                       

48.*nana*                         (št. 3, št.1)        SG 
50.Tabletka dOr                
(št. 1 ,št. 0)      
51.aprilko (25)                 
(št. 1 ,št. 0) 
52.oktoberka(23)             (št. 3,šr.1 )        LJ        
18.04. 
53.neučakana                    (št. 1, št. 0)                                 
54.blancica (34)               (št. 1, št. 0)user posted image    PO  
55.malapikica(36)            (št. 3, št.? )user posted image     MS

56.čokoladica1                  (št. ?, št. ?)                     
19.04.
57.uka7 (29)                     (št. 1, št. 0)       LJ                          
58.zupancdam (26)           (št. 5,št. 1) user posted image   TRB
20.04.
59.lilica  (31)                    (št. 2, št. 1)       LJ               

60.Akina (25)                    (št. 1, št. 0)user posted image    MB        
61.tani22                          
( št. ?, št. ?)        

21.04. 
63.tojeto1(30)                  (št. 3, št. 2)                                   
22.04.
64.PikaV                             (št.3, št.1) user posted image           
65.goričanka (36)             (št. 2, št.1)        NG
66.
mlavla (25)                  (št. 2, št. 1)      TRB  
23.04.
67.NenaLena (32)            (št. 1 , št. 0)user posted image    PT             
68.RDEČA VRTNICA           (št. 2 , št. 0)         
24.04
69.Sonček 85user posted image (24)       (št. 1 ,št. 0)user posted image     CE
70.kunda  (30)                  (št. 1, št. ?)                        

72.ninica23                        (št. 1, št. 0)user posted image   CE  

25.04. 
73.pikaro                         
  (
št. 1, št. 0)       MS
74.Pat74  (34)                 (št. 3, št. 2)user posted image     PO
75.Patrica                          (št. ?, št. ?)
26.04.  
76.anca(28)                      (št.
1, št. 0)user posted image   LJ         
78.olea                               (št. 1, št. 0)      LJ
27.04.
79.štorkljica                      (št. 2, št. 1)user posted image         
80.barboom                       (št. 1, št. 0)user posted image    PO                     
81.zaspanka84(24)         (št. 2, št. 1)                                                                           
82.anchika                        (št. 2, št. 1)           
83.rea27 (27)                  (št. 2, št. 0)     NM/LJ                            

28.04.
84.narcisa (27)                (št. 2, št. 1)    ZASAVJE
85.ella. (33)                     (št.1, št. 0)user posted image         
86.brigita23(25)             
(št. 1, št. 0)      CE
29.04..
87.mišk (27)                    (št. 2, št. 1)     BREŽ
30.04.
88.*junona* (24)            (št. 3, št. 0)       CE
89.Sončni nasmeh           
(št. 1, št. 0)user posted image     LJ
90.Pomarančica              
(št. 1, št. 0)        LJ
 01.05.                     
91.copka(28)                   (št. 2, št. 1)               
xx.04

92.ančula                          (št. ?, št.  ?) 
93.vesa13                         
(št. ?, št.  ?)
94.taškica    
                     (št. 3, št. 2)user posted image user posted image user posted image user posted image LJ
95.Blueeyes(26)              
(št. 1, št. 0)user posted image     LJ

user posted image ZANIMIVOSTI V TEM TEDNUuser posted image

14.04
*Junona* CTG
štorkljica CTG +UZ
pat74
Sonček 85 CTG+UZ
blueeyes CTG
angelito CTG
cveta28 CTG
malapikica CTG
L&L CTG
detelja CTG
15.04. 
diti
ninaMM
NenaLena CTG
zupancdam
16.04
brigita23 CTG
mlavla
20.04.
Blancica CTG
zupancdam-sproženje poroda
21.04
mišk
22.04.
ninica23
24.04
*Junona* CTG
SKUPAJ NAS JE:  89/117nosečk

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 12.4.2009 7:31:45 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
12.4.2009 7:30:38   
sonček85

APRILSKE user posted image IN user posted image ,KI  SO MALO POHITELI
user posted image

IME             DATUM       PDP            APRILSKI  krofki  in jagode

Rmmaja      18.02.   25.4.2009    FRAN (1205g) in DANE (1600g) user posted image user posted image
2soncek2    26.02    09.04.2009  NINA( 2200g-45cm ) user posted image
sobra           05.03  
15.04.2009  TENEA (2155g -44 cm)user posted image
Miška2006 11.03.    01.04.2009 NINA (2500g -48 cm)user posted image
ladybird01 20.03.    02.04.2009  MARK-LUKA (?-?)user posted image
Piruri          21.03.    03.04.2009  NEO (3130g - 51cm )user posted image
lili82           21.03.     04.04.2009 SAŠA (3530g - 51,5cm)user posted image
janja*         23.03.    04.04.2009  NIK (3890 g - 54 cm ) user posted image
poka1          23.03    12.04.2009   punčka user posted image  
simonaa      24.03     06.04.2009  ANA ( 2700g - 49 cm )user posted image
Mala čebelica24.03  05.04.2009  GAŠPER (3030g -52 cm)user posted image
nalini          27.03.    04.04.2009   ?????? (???? - ????) user posted image  
pikatara     28.03.    17.04.2009   PATRIK (2350g - 46 cm) in KAROLINA (2090g - 46 cm)user posted image user posted image  
jernejav     28.03     07.04.2009   ANŽE (3390g - 50cm )user posted image
metuljčica27 28.03  01.04.2009   TAJA (3040g -50cm)user posted image
malcekvita  30.03.    02.04.2009   JAKOB (3180g -51 cm )user posted image

user posted image

APRILSKEuser posted image IN user posted image ,KI SO ROJENI V APRILU user posted image

IME             DATUM            PDP           APRILSKI  krofki  in jagode

matcar      02.04.     11.04.2009      SAŠ (3090g - 49 cm)
user posted image
Artičoka    02.04.     07.04.2009      BRINA (3200g -51 cm )
user posted image
BrinaBa     03.04.     20.04.2009      ZALA (3030g -50 cm )
user posted image
tinaaja       03.04.     05.04.2009     DITA (3350g - 51 cm)  user posted image
m...tina      06.04.     22.04.2009      JURE (?-?)user posted image
nmag         07.04.     17.04.2009      KAROLINA (4350g-54cm) user posted image
ZojaB         07.04      26.04.2009     VAL (?-?)          
user posted image
krfjolca      08.04     15.04.2009      SARA ( ?-?) user posted image
aprilčica0908.04     11.04.2009      TARIK ( ?-?)
user posted image
frutolina    09.04    20.04.2009      MIHAEL TAI(3330g-51cm)user posted image
klavdyk     11.04    17.04.2009       GAŠPER (2770g -47 cm)
user posted image
duda1        11.04    24.04.2009       KLEMEN (2850g -48 cm )user posted image

ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
12.4.2009 7:30:44   
sonček85

user posted image

user posted image    2soncek2 - Nina

user posted image   Rmmaja - Dane
user posted image    Rmmaja - Fran

user posted image     Sobra - Tenea

user posted image    lili82 - Saša

user posted image    Piruri - Neo

user posted image   pikatara - Patrik in Karolina

user posted image malcekvita -Jakob

user posted image janja* - Nik

user posted image BrinaBa - Zala

user posted image   Jernejav - Anže

user posted image    nmag - Karolina

user posted image    Frutolina - Mihael Tai

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
12.4.2009 7:30:58   
sonček85

user posted image

user posted image pikar34t
user posted image detelja /4t1 d
user posted image Cveta28/36t3d 
user posted image malapikica/35t5d
user posted image Brigita23/ 38t
user posted image L&L/ 32t
user posted image Sonček85 /37t1d
user posted image Junona/36t
user posted image  Blančica /36t
user posted image
NinaMM/32t
user posted image blueeyes /31t6d
user posted image zupancdam /37t2d

user posted image
mišk /33t4d
user posted image NenaLena /34t
user posted image kpmk /39t
user posted image   mlavla /37t6d

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
12.4.2009 7:31:01   
sonček85

kreganje.pa kaj je sedaj to ,vse ste tko boge ,joj ko bi vam lahko kako pomagala,vaše dece bi pa po riti ko vas tkole jezijo ,sedaj k smo čisto na koncu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsem  punce pa pobotajte se čim prej

tinaaja.lepo da si se nam javila in da tkole uživate user posted image user posted image user posted image

sonček veš kaj bi rabili junona in brigitauser posted image user posted image user posted image user posted image  fajno dozo vitaminov (ne vitaminčkov!!!) K in 2xJ pa bi bil v hiši mir ali pa da bi se dobr rožica zalilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  saj veš zunaj je že kar fajn toplo in voda hitr shlapiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja sam res  no pa saj bo kmalu  k bomo imele bejbije in potem bo akcija vsak dan  ,kajne punce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
12.4.2009 7:31:04   
sonček85

sonček sem pa opazla da si full pridna postala, skor nič več ne citirašuser posted image user posted image user posted image ...no mi pa še kruser posted image , super za tak čudovit izlet...pa za tak fajnga atija, da te nič ne jeziuser posted image user posted image user posted image ....bo Aleks ponosn na svojga atijauser posted image
Seveda cetiram ,samo sedaj k sem bolj malo na rr potem vsem odgovorim na enem postu k je preveč potem ,bi napolnila za 5 strani kr samauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja najin ati je super,samo ko pa pokne pa pokne ornk user posted image user posted image parktar na leto user posted image user posted image user posted image pa saj malo se pa moramo kregat da se potem pobotamo in cartamo in da vemo zakaj se imamo radi

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1147
12.4.2009 7:42:26   
tinaaja
duda cestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

detelja - srecno na poti k prvemu srecanju s svojim user posted image juhuhu dogaja. user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
12.4.2009 7:57:59   
detelja

Včeraj ob 21.44 sem dobila sporočilo od naše  Dude 1

Sporočam , da smo danes 11.4. ob 18.03 dobili fantka težkega 2850b in velikega 48 cm.

Duda1

čestitkeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

iiiiiiiiiiiiiii iskrene čestitkeuser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
12.4.2009 7:59:29   
detelja
bolečina je ob pol 8 kar izginila...sem ful utrujena, sedaj pa je kot da ne bi nič bilo...bebi pa je ful živahen..mal me bo začel hecat se mi zdiuser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

5ri

(81%)

(19%)

Število vseh glasov: 212

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!