Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 20:26:22
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: malapikica Vesele velikonočne praznike! malapikica, daj ti tega počnika vzemi sabo v P...pa ne bi bilo slabo, če bi ga mal z čokolado oblila, da bi imeli kaj dobrega za lizat
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 20:27:13
|
|
|
|
štorkljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja Kreganje ... jaz se probam drzat enega nacela - vprasam se, ce mi je zadeva glede katere se skregava tok pomembna, da bo imela vpliv name/na naju cez 5 let. Jaz mam podobno načelo, da ne rečem isto, za brezvezne stvari se mi nikoli ni za kregat....ampak na žalost bo ta stvar imela na naju in najino družino doživljenjaski pomen kot ga ima že sedaj...tak da, mislim, da je upravičeno.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 20:28:30
|
|
|
|
štorkljica
|
Klavdyk čestitke še enkrat
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 20:30:23
|
|
|
|
štorkljica
|
No dobro, to je blo oglašanja za danes...grem zdaj v tišino pred TV sedet Če slučajno niste opazile...imam 5 zvezdic Lahko noč in prijeten ter obilen zajtrk vam želim jutri!!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 20:30:53
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 aha...še nekaj sem pozabila .... MIŠKA kaj praviš uhhhhhh...kako je vroče...a ona mene hoče ...men že na vse zgodi dogaja tako dost mate za danes babe ...pa fajn jajčke barvite pa hren ulupte miška, miška sam da se pojavi ritka ali nagec si še na rr
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 20:33:01
|
|
|
|
Miška2006
|
No, in danes ima naša princesta 1 mesec. Tako smo veseli, da ne morem niti povedati, da gre vse tako kot mora iti z njo, tavečjim in celo našo družinico. Kje pa ste? Zmeraj ko jst pridem je tako zatišje, da še duhce slišim
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 20:36:11
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Kje ste vse? Js mam zdle čas, dragi zunaj čevape peče, imamo piknik. Če je pa tako lepo vreme. K žegnu pa sva tudi že nesla. Jaz pa sem naredila gratiniran krompirček. Grem, se tipkamo. Pridne bodite, uživajte. In naj že katera odpotuje, če ne bom js. midva z bebijem sva bila pri mojih na kosilu...je pa bilo kar stresno...smo cel dan imeli obiske in vsak vpr." kaj pa ti tukaj delaš, kdaj imaš rok in ko rečem, da sem ga včeraj imela vsi sam gledajo, pol kaj boste imeli, kakšna imena ste zbrali, si nevrozna....." in cel dan ej boli glava...pol pa sem ob 4 sestro prosila, če me zapelje domov...pol pa sem se uredila in sem spala do 20...pol pa naju je ati zbudil, če še ne gremo v rim sam so pa tako smšni ljudje, zdaj ker sem dan čez rok vsi pravijo "a, to bo pa punca, punce se rodijo baje ponavadi čez rok" jaz se samo režim, ker itak mi napovedujejo po teh in drugačnih metodah kaj bo ko pa rečem, da imamo 3610 g ...pol pa takoj to pa bo ziher dečko in pol me spravijo v smeh in pol vsi mislijo, da vem kaj bova dobila...ampak fora je v tem, da mi gre na smeh to, da ziher če ne bo dečko bo deklica ali obratno...ni 100 možnosti
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 20:39:09
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: aljab Klavdyk čestitke!!!!!!!!!!!! Živijo! Se javljam na raport. Danes je moj PDP, pa sem še 2 v 1. Včeraj na pregledu vse ok, CTG ravna črta, detece okrog 3kg. Sem bila seveda razočarana, no ampak zdaj poslušam Deteljin nasvet in bom uživala veliko noč. Sem pa imela včeraj 1 uro popadke na 5 minut...take na easy. Mogoče je imelo 5 krat 65 stopnic kaj pri tem. No danes spekla kruh, pobarvali jajčka....... zdaj gremo k žegnu. Me pa ubija seneni nahod...spraskala bi si oči in nos...kje je dež, da mal spere cvetni prah. (nikoli zadovoljna jaz). Lepo se imejte!!! v klub 1 cm se mi nobena ni htela pridružit...v klub čez rok pa kar dežujete ti sam uživaj, ko nas bo pa zgrabil hudiček pa bomo šli na letalo pa via rim zdaj smo že na loteriji...nikoli ne veš kdaj bomo zadele
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 20:40:18
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk Pozdravljene! Samo toliko se javljam, da sporočim, da je kpmk v porodnišnici in da so ji danes dopoldne sprožili popadke, sedaj pa upamo na čimprejšnji in čim lažji porod. Že vnaprej se zahvaljujem za držanje pesti ! Bodoči očka, trenutno pa še vedno kpmk-jin "pomočnik" Matjaž stiskam pesti in ji želim čim lažji porod in upam, da že carta
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 20:42:10
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 ...jst sem se pa skregala s svojim in zdej me še najbolj pomiri rr .... Midva sva se že včeraj ponoči ful skregala, pa danes pred kosilom še enkrat tak, da zdaj sploh ne govoriva....toliko o družinskih praznikih. Mi je pa ful bed, ker bi lahko zdaj z tamalo uživali, mi pa smo tiho edino če vsak govori z njo. joj, to pa ni fajn...samo kaj ko smo zdaj bolj občutljive in kaj hitro rečemo kako pol pa še pametni moški kontra in pol smo tam....midva sva se tudi parkrat v nosečnosti kar fajn skregala....upam, da bo čimprej slika dobila ton
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 20:43:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 JA JA Nenči....citirat znaš zdej se ti pa dopade ...sorry, mal se hecam. Sem pa danes full dobre volje Še par dni, pa bo Junoni žal, da mi je povedala, kako se citira .
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 20:44:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 detelja;ja res je ziher ni tvoje ,samo res se pa ne morem spomnat od katere bi bilo ,pa imam na koncu jezika ,pa se ne morem spomnat Zdaj še pa objavit ne morem Sonček jaz ti žal ne morem pomagat. Glede na to, da si ti naš glavni računalnik, težko verjetno, da se bo katera druga spomnila. Saj se boš spomnila. In kako je minila tvoja noč? hvala,ja moja noč je minila dokaj mirno,ko je šel dragi na šiht sem imela nekaj lažnih a to ni bilo nič in ga nisem klicala,sem mu pa danes zjutraj rekla da sem ga že skoraj klicala nazaj da naj pride. pa se je samo sladko nasdmejal in zmatrano zaspal,revček moj Pri meni je od polne lune naprej tudi vsako noč lažni alarm. Saj, ko bo zares, bomo vedele, a ne?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 20:44:50
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: janja* DETELJA ja ali še nisi šla? To pa bo izgleda res čez rok. še nisem šla O haj. In kako si kaj? Nič hudga, zdaj si komaj prvi dan čez rok...tak da ni panike...boš vidla šunka in jajčka in hren bodo pomagali in v torek greš rodit (pravim jaz) sem v redu...mal me jezi ta nos...ko je skoz zaštopan pa skoz neki teče...pa pol en dan je boljše pa spet neki zafrkava...so mi včerja na pregledu rekli, da naj jem čisto malo jajc in šunke..sicer pa če sem odkrita sem tako z mislimi usmerjena na vse skup glede rojstva, da me sploh to vse skup ne mika...nekako nimam tistega filinga prazniki so...razen tega, da je polna hiša ljudi...HB, da živimo sami v bloku, da je mir...pri starših pa skoz nekdo pride pa gre pa pride in to mi je stresno pa še tolk bolj, ker vsak ima 2000vpr.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 20:45:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 Nič punce...pridno tipkajte, jst grem počasi. Lepo soboto vsem, pa se še kaj oglasim .. PAPA enako in uživaj je pa to naša mlada mami klavdyk,ki je danes postala mami Čestitke klavdyk za !
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 20:48:01
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 ...jst sem se pa skregala s svojim in zdej me še najbolj pomiri rr .... Midva sva se že včeraj ponoči ful skregala, pa danes pred kosilom še enkrat tak, da zdaj sploh ne govoriva....toliko o družinskih praznikih. Mi je pa ful bed, ker bi lahko zdaj z tamalo uživali, mi pa smo tiho edino če vsak govori z njo. Midva sva tudi tiho. Sam pa paše mal tišine. ja, včasih paše, ko je slika tona pa ni sam pa je hudo, ko se pol sem pa tja en mimo drugega daješ pa ne veš če naj kaj poveš ali ne
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 20:50:10
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 kreganje.pa kaj je sedaj to ,vse ste tko boge ,joj ko bi vam lahko kako pomagala,vaše dece bi pa po riti ko vas tkole jezijo ,sedaj k smo čisto na koncu vsem punce pa pobotajte se čim prej tinaaja.lepo da si se nam javila in da tkole uživate sonček veš kaj bi rabili junona in brigita fajno dozo vitaminov (ne vitaminčkov!!!) K in 2xJ pa bi bil v hiši mir ali pa da bi se dobr rožica zalila saj veš zunaj je že kar fajn toplo in voda hitr shlapi
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 20:50:11
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: janja* DETELJA ja ali še nisi šla? To pa bo izgleda res čez rok. še nisem šla O haj. In kako si kaj? Nič hudga, zdaj si komaj prvi dan čez rok...tak da ni panike...boš vidla šunka in jajčka in hren bodo pomagali in v torek greš rodit (pravim jaz) sem v redu...mal me jezi ta nos...ko je skoz zaštopan pa skoz neki teče...pa pol en dan je boljše pa spet neki zafrkava...so mi včerja na pregledu rekli, da naj jem čisto malo jajc in šunke..sicer pa če sem odkrita sem tako z mislimi usmerjena na vse skup glede rojstva, da me sploh to vse skup ne mika...nekako nimam tistega filinga prazniki so...razen tega, da je polna hiša ljudi...HB, da živimo sami v bloku, da je mir...pri starših pa skoz nekdo pride pa gre pa pride in to mi je stresno pa še tolk bolj, ker vsak ima 2000vpr. Mam res občutek, da čakaš 14.4. .. Ma ti si že en lep čas prehlajena....al se motim?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 20:51:01
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 kreganje.pa kaj je sedaj to ,vse ste tko boge ,joj ko bi vam lahko kako pomagala,vaše dece bi pa po riti ko vas tkole jezijo ,sedaj k smo čisto na koncu vsem punce pa pobotajte se čim prej tinaaja.lepo da si se nam javila in da tkole uživate sonček veš kaj bi rabili junona in brigita fajno dozo vitaminov (ne vitaminčkov!!!) K in 2xJ pa bi bil v hiši mir ali pa da bi se dobr rožica zalila saj veš zunaj je že kar fajn toplo in voda hitr shlapi Se pridružujem tvojemu mnenju, Detelja
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 20:51:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 Vidim, da ni nobene gor....vse uživate na tem lepem sončku ...jst sem se pa skregala s svojim in zdej me še najbolj pomiri rr ....Škoda da ni nobene ko bi čvekala z mano , sicer pa sej tudi to je dost, da lahko nekam zlijem svojo jezo ...sej veste kok je to ....zjutraj sem bila pa tako dobre volje, mislim ej..to naše razpoloženje je kriza . Nič babuške, ve kr uživite. Brigitka, upam, da sta se s tvojim dragim že pobotala . Nimaš kaj, te zadnje tedne smo očitno vse bolj razdražljive. Midva sva ravnokar šla sprobat pripasat lupinico v avto in ker ni šlo na 123, sem že norela. Se mi zdi, da imam tako nizek tolerančni prag, da sem v luftu kot rečeš keks . Hvala bogu, je moj ostal miren, ne vem od kod mu živci, ker ponavadi se kar naleze moje jezljivosti . Pol pa se oba jeziva, pa nama je na kocu obema žal, pa saj se potem pobotava in oba ugotoviva, da sva se jezila "za prazen drek" . Jaz ti povem, sedaj ko smo nosečke, nam vsa ta velikanska teža, ki jo prenašamo pritiska na živce, ki tečejo ob hrbtenjači in smo zato bolj živčne. V glavnem: me nismo krive!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 20:51:33
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: angelito hojla se sem med vami ... danes je moj PDP in sem bila na CTG... ampak tamala kot kaze noce in noce ven... naslednji pregled + CTG + UZ imam pa v torek 14.04.... sem pa danes s svojim lubijem in enim frendom na polno uzivala na soncku - na sladoledu, kosilcu in se banana splitu... prav praznicen dan... ze dolgo nisem imela tako "u easy" dneva... zdej sem pa od vsega tega brezdelja, zeloo utrujena in bom malo prezdela pred TV, potem pa spat... aja, se prej me bo lubi malo zmasiral , ker me zadnje dni neki v krizu stiha... uzivajte! imam občutek, da bo v torek prava akcija...ful dosti nas ima ctg, pregled itd...pol pa bo 14.4. akcija izgleda, da na nas ne vpliva dobr polna luna
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 20:53:49
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 No, in danes ima naša princesta 1 mesec. Tako smo veseli, da ne morem niti povedati, da gre vse tako kot mora iti z njo, tavečjim in celo našo družinico. Kje pa ste? Zmeraj ko jst pridem je tako zatišje, da še duhce slišim čestitke joj, se je mesec hitro obrnil... jaz sem na netu sam, da vse zamujeno preberem in komentiram traja, da pridem do konca
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 20:54:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 dobro jutro vsem Detelja zopet si nam pripravila več kot odličen zajtrk ....HVALA TI . Mi smo zopet spali super...le 2x sem šla na WC. Se mi je sanjal o mojem bebiju, kako ga dojim pa kako je priden . A lahko vrjamete da se nama obema na enkrat kolca ...kako hecen filin, najprej on potem še jst . No počasi se bom šla obleči, zbudim dragega, da me mal stisne in bova odšla. Grem iskat zajčke potičke v Klasje, nato v Spara po majčke in potem še k frizerju ...potem pa je to vse. Junonca.....upam, da nam nisi pobegnila v Rim ...in da je prebava boljša Ko bi vsaj res šla... me pa tale rita tak heca...tak ornk se pa že nism spucala par let mnde. Malinov čaj me je mnde pognal, sem ga danes kar izpustila. No vidiš Junonca si imela eno tako zastonj čistilno kuro črevesja ... za takšno pucanje (kolonik) se drugače kar fajn plača, ti pa kar for free ...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 20:55:14
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 detelja;ja res je ziher ni tvoje ,samo res se pa ne morem spomnat od katere bi bilo ,pa imam na koncu jezika ,pa se ne morem spomnat Zdaj še pa objavit ne morem Sonček jaz ti žal ne morem pomagat. Glede na to, da si ti naš glavni računalnik, težko verjetno, da se bo katera druga spomnila. Saj se boš spomnila. In kako je minila tvoja noč? hvala,ja moja noč je minila dokaj mirno,ko je šel dragi na šiht sem imela nekaj lažnih a to ni bilo nič in ga nisem klicala,sem mu pa danes zjutraj rekla da sem ga že skoraj klicala nazaj da naj pride. pa se je samo sladko nasdmejal in zmatrano zaspal,revček moj Pri meni je od polne lune naprej tudi vsako noč lažni alarm. Saj, ko bo zares, bomo vedele, a ne? ja, to pa smo ziher vse, da ko bo pravi alarm bomo šle hitr na letalo via rim samo to pa je ful neprijetno, ko te skoz neki šraufa in pol ni nič iz tega...mene pa ko bo zagrabil bo verjetno "veselo" in bo hitr šlo
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 20:55:23
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 ...jst sem se pa skregala s svojim in zdej me še najbolj pomiri rr .... Midva sva se že včeraj ponoči ful skregala, pa danes pred kosilom še enkrat tak, da zdaj sploh ne govoriva....toliko o družinskih praznikih. Mi je pa ful bed, ker bi lahko zdaj z tamalo uživali, mi pa smo tiho edino če vsak govori z njo. Midva sva tudi tiho. Sam pa paše mal tišine. ...jst pa tiho ne morem bit, mene tišina ubija...jst hočem vedno sproti vse razčistit Eh pa zdej je že vse ok...sam mi je blo pa tak, da bi se lahk kr odselila, če ne bi mela takega bušija ...jst pa moja jeza in trma, no on pa tudi ni nedolžn .
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 20:57:13
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: janja* DETELJA ja ali še nisi šla? To pa bo izgleda res čez rok. še nisem šla O haj. In kako si kaj? Nič hudga, zdaj si komaj prvi dan čez rok...tak da ni panike...boš vidla šunka in jajčka in hren bodo pomagali in v torek greš rodit (pravim jaz) sem v redu...mal me jezi ta nos...ko je skoz zaštopan pa skoz neki teče...pa pol en dan je boljše pa spet neki zafrkava...so mi včerja na pregledu rekli, da naj jem čisto malo jajc in šunke..sicer pa če sem odkrita sem tako z mislimi usmerjena na vse skup glede rojstva, da me sploh to vse skup ne mika...nekako nimam tistega filinga prazniki so...razen tega, da je polna hiša ljudi...HB, da živimo sami v bloku, da je mir...pri starših pa skoz nekdo pride pa gre pa pride in to mi je stresno pa še tolk bolj, ker vsak ima 2000vpr. Mam res občutek, da čakaš 14.4. .. Ma ti si že en lep čas prehlajena....al se motim? najprej sem bila en ful dober teden res samo prehlajena...pol so se stvari izboljševale in pol me kar z lepega začne bolet grlo čez dva dni neha bolet pol pa je spet začel nos zafrkavat..in me ful jezi...ko ležim je vse zaštopano in pol ne morem dihat in piham pa piham pa ne gre nič nikamor dobr je še to, da se mi tako ne solzijo oči kot so se mi prvi teden....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?