|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - V. del
11.4.2009 20:26:22   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: malapikica

Vesele velikonočne praznike!

user posted image

malapikica, daj ti tega počnika vzemi sabo v P...pa ne bi bilo slabo, če bi ga mal z čokolado oblila, da bi imeli kaj dobrega za lizatuser posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu malapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
11.4.2009 20:27:13   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Kreganje ... jaz se probam drzat enega nacela - vprasam se, ce mi je zadeva glede katere se skregava tok pomembna, da bo imela vpliv name/na naju cez 5 let.

Jaz mam podobno načelo, da ne rečem isto, za brezvezne stvari se mi nikoli ni za kregat....ampak na žalost bo ta stvar imela na naju in najino družino doživljenjaski pomen kot ga ima že sedaj...tak da, mislim, da je upravičeno.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
11.4.2009 20:28:30   
štorkljica
Klavdyk čestitke še enkratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
11.4.2009 20:30:23   
štorkljica
No dobro, to je blo oglašanja za danes...grem zdaj v tišino pred TV sedetuser posted image user posted image

Če slučajno niste opazile...imam 5 zvezdicuser posted image user posted image user posted image

Lahko noč in prijeten ter obilen zajtrk vam želim jutri!!

Neposredna povezava do sporočila: 1029
11.4.2009 20:30:53   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

aha...še nekaj sem pozabilauser posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image .... MIŠKA kaj pravišuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image

uhhhhhh...kako je vroče...a ona mene hočeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...men že na vse zgodi dogajauser posted image user posted image
user posted image

tako dost mate za danes babeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa fajn jajčke barvite pa hren ulupteuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

miška, miškauser posted image user posted image user posted image user posted image  sam da se pojavi ritka ali nagec si še na rruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
11.4.2009 20:33:01   
Miška2006
No, in danes ima naša princesta 1 mesec.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako smo veseli, da ne morem niti povedati, da gre vse tako kot mora iti z njo, tavečjim in celo našo družinico.

Kje pa ste? Zmeraj ko jst pridem je tako zatišje, da še duhce slišimuser posted image user posted image user posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
11.4.2009 20:36:11   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Kje ste vse?user posted image

Js mam zdle čas, dragi zunaj čevape peče, imamo piknik. Če je pa tako lepo vreme.user posted image user posted image user posted image

K žegnu pa sva tudi že nesla.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa sem naredila gratiniran krompirček.user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem, se tipkamo.

Pridne bodite, uživajte.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In naj že katera odpotuje, če ne bom js.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

midva z bebijem sva bila pri mojih na kosilu...je pa bilo kar stresno...smo cel dan imeli obiske in vsak vpr." kaj pa ti tukaj delaš, kdaj imaš rok in ko rečem, da sem ga včeraj imela vsi sam gledajo, pol kaj boste imeli, kakšna imena ste zbrali, si nevrozna....." in cel dan ej boli glava...pol pa sem ob 4 sestro prosila, če me zapelje domov...pol pa sem se uredila in sem spala do 20...pol pa naju je ati zbudil, če še ne gremo v rimuser posted image user posted image user posted image  sam so pa tako smšni ljudje, zdaj ker sem dan čez rok vsi pravijo "a, to  bo pa punca, punce se rodijo baje ponavadi čez rok" jaz se samo režim, ker itak mi napovedujejo po teh in drugačnih metodah kaj bouser posted image user posted image  ko pa rečem, da imamo 3610 g ...pol pa takoj to pa bo ziher dečkouser posted image user posted image user posted image user posted image  in pol me spravijo v smeh in pol vsi mislijo, da vem kaj bova dobila...ampak fora je v tem, da mi gre na smeh to, da ziher če ne bo dečko bo deklica ali obratno...ni 100 možnostiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
11.4.2009 20:39:09   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: aljab

Klavdyk čestitke!!!!!!!!!!!!

Živijo!
Se javljam na raport. Danes je moj PDP, pa sem še 2 v 1. Včeraj na pregledu vse ok, CTG ravna črta, detece okrog 3kg. Sem bila seveda razočarana, no ampak zdaj poslušam Deteljin nasvet in bom uživala veliko noč. Sem pa imela včeraj 1 uro popadke na 5 minut...take na easy. Mogoče je imelo 5 krat 65 stopnic kaj pri tem.user posted image user posted image

No danes spekla kruh, pobarvali jajčka....... zdaj gremo k žegnu.

Me pa ubija seneni nahod...spraskala bi si oči in nos...kje je dež, da mal spere cvetni prah. (nikoli zadovoljna jaz).

Lepo se imejte!!!

v klub 1 cm se mi nobena ni htela pridružit...v klub čez rok pa kar dežujeteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ti sam uživaj, ko nas bo pa zgrabil hudiček pa bomo šli na letalo pa via rimuser posted image user posted image user posted image user posted image  zdaj smo že na loteriji...nikoli ne veš kdaj bomo zadeleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
11.4.2009 20:40:18   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

Pozdravljene!

Samo toliko se javljam, da sporočim, da je kpmk v porodnišnici in da so ji danes dopoldne sprožili popadke, sedaj pa upamo na čimprejšnji in čim lažji porod.

Že vnaprej se zahvaljujem za držanje pesti ! user posted image

Bodoči očka, trenutno pa še vedno kpmk-jin "pomočnik" Matjaž

stiskam pesti in ji želim čim lažji porod in upam, da že cartauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
11.4.2009 20:42:10   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

...jst sem se pa skregala s svojim in zdej me še najbolj pomiri rruser posted image ....

Midva sva se že včeraj ponoči ful skregala, pa danes pred kosilom še enkrat tak, da zdaj sploh ne govoriva....toliko o družinskih praznikih.user posted image user posted image

Mi je pa ful bed, ker bi lahko zdaj z tamalo uživali, mi pa smo tiho edino če vsak govori z njo.

joj, to pa ni fajn...samo kaj ko smo zdaj bolj občutljive in kaj hitro rečemo kako pol pa še pametni moški kontra in pol smo tam....midva sva se tudi parkrat v nosečnosti kar fajn skregala....upam, da bo čimprej slika dobila tonuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1035
11.4.2009 20:43:34   
Anonimen

JA JA Nenči....citirat znaš zdej se ti pa dopadeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sorry, mal se hecam. Sem pa danes full dobre voljeuser posted image

Še par dni, pa bo Junoni žal, da mi je povedala, kako se citira user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu brigita23)
  Neposredna povezava do sporočila: 1036
11.4.2009 20:44:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

detelja;ja res je ziher ni tvoje ,samo res se pa ne morem spomnat od katere bi bilo ,pa imam na koncu jezika ,pa se ne morem spomnat user posted image
Zdaj še pa objavit ne morem user posted image

Sonček jaz ti žal ne morem pomagat. user posted image Glede na to, da si ti naš glavni računalnik, težko verjetno, da se bo katera druga spomnila. user posted image Saj se boš spomnila. user posted image
In kako je minila tvoja noč?

hvala,ja moja noč je minila dokaj mirno,ko je šel dragi na šiht sem imela nekaj lažnih a to ni bilo nič in ga nisem klicala,sem mu pa danes zjutraj rekla da sem ga že skoraj klicala nazaj da naj pride.user posted image pa se je samo sladko nasdmejal in zmatrano zaspal,revček moj user posted image

Pri meni je od polne lune naprej tudi vsako noč lažni alarm. Saj, ko bo zares, bomo vedele, a ne? user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1037
11.4.2009 20:44:50   
detelja

IZVIRNO SPOROČILO: janja*

DETELJA ja ali še nisi šla? To pa bo izgleda res čez rok.

še nisem šlauser posted image

O haj. In kako si kaj?
Nič hudga, zdaj si komaj prvi dan čez rok...tak da ni panike...boš vidla šunka in jajčka in hren bodo pomagali in v torek greš rodit (pravim jaz)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem v redu...mal me jezi ta nos...ko je skoz zaštopan pa skoz neki teče...pa pol en dan je boljše pa spet neki zafrkava...so mi včerja na pregledu rekli, da naj jem čisto malo jajc in šunke..sicer pa če sem odkrita sem tako z mislimi usmerjena na vse skup glede rojstva, da me sploh to vse skup ne mika...nekako nimam tistega filinga prazniki so...razen tega, da je polna hiša ljudi...HB, da živimo sami v bloku, da je mir...pri starših pa skoz nekdo pride pa gre pa pride in to mi je stresno pa še tolk bolj, ker vsak ima 2000vpr.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1038
11.4.2009 20:45:29   
Anonimen

Nič punce...pridno tipkajte, jst grem počasi. Lepo soboto  vsem, pa se še kaj oglasimuser posted image user posted image user posted image user posted image ..

PAPAuser posted image
enako in uživaj

je pa to naša mlada mami klavdyk,ki je danes postala mami user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke klavdyk za user posted image ! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1039
11.4.2009 20:48:01   
detelja

...jst sem se pa skregala s svojim in zdej me še najbolj pomiri rruser posted image ....

Midva sva se že včeraj ponoči ful skregala, pa danes pred kosilom še enkrat tak, da zdaj sploh ne govoriva....toliko o družinskih praznikih.user posted image user posted image

Mi je pa ful bed, ker bi lahko zdaj z tamalo uživali, mi pa smo tiho edino če vsak govori z njo.

Midva sva tudi tiho.user posted image

Sam pa paše mal tišine.user posted image user posted image user posted image

ja, včasih paše, ko je slika tona pa niuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sam pa je hudo, ko se pol sem pa tja en mimo drugega daješ pa ne veš če naj kaj poveš ali neuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
11.4.2009 20:50:10   
detelja

kreganje.pa kaj je sedaj to ,vse ste tko boge ,joj ko bi vam lahko kako pomagala,vaše dece bi pa po riti ko vas tkole jezijo ,sedaj k smo čisto na koncu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsem  punce pa pobotajte se čim prej

tinaaja.lepo da si se nam javila in da tkole uživate user posted image user posted image user posted image

sonček veš kaj bi rabili junona in brigitauser posted image user posted image user posted image user posted image  fajno dozo vitaminov (ne vitaminčkov!!!) K in 2xJ pa bi bil v hiši mir ali pa da bi se dobr rožica zalilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  saj veš zunaj je že kar fajn toplo in voda hitr shlapiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
11.4.2009 20:50:11   
Miška2006

O haj. In kako si kaj?
Nič hudga, zdaj si komaj prvi dan čez rok...tak da ni panike...boš vidla šunka in jajčka in hren bodo pomagali in v torek greš rodit (pravim jaz)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem v redu...mal me jezi ta nos...ko je skoz zaštopan pa skoz neki teče...pa pol en dan je boljše pa spet neki zafrkava...so mi včerja na pregledu rekli, da naj jem čisto malo jajc in šunke..sicer pa če sem odkrita sem tako z mislimi usmerjena na vse skup glede rojstva, da me sploh to vse skup ne mika...nekako nimam tistega filinga prazniki so...razen tega, da je polna hiša ljudi...HB, da živimo sami v bloku, da je mir...pri starših pa skoz nekdo pride pa gre pa pride in to mi je stresno pa še tolk bolj, ker vsak ima 2000vpr.user posted image user posted image

Mam res občutek, da čakaš 14.4.user posted image user posted image user posted image user posted image ..
Ma ti si že en lep čas prehlajena....al se motim?

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
11.4.2009 20:51:01   
Miška2006

kreganje.pa kaj je sedaj to ,vse ste tko boge ,joj ko bi vam lahko kako pomagala,vaše dece bi pa po riti ko vas tkole jezijo ,sedaj k smo čisto na koncu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsem  punce pa pobotajte se čim prej

tinaaja.lepo da si se nam javila in da tkole uživate user posted image user posted image user posted image

sonček veš kaj bi rabili junona in brigitauser posted image user posted image user posted image user posted image  fajno dozo vitaminov (ne vitaminčkov!!!) K in 2xJ pa bi bil v hiši mir ali pa da bi se dobr rožica zalilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  saj veš zunaj je že kar fajn toplo in voda hitr shlapiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se pridružujem tvojemu mnenju, Deteljauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
11.4.2009 20:51:07   
Anonimen

Vidim, da ni nobene gor....vse uživate na tem lepem sončkuuser posted image user posted image user posted image ...jst sem se pa skregala s svojim in zdej me še najbolj pomiri rruser posted image ....Škoda da ni nobene ko bi čvekala z manouser posted image , sicer pa sej tudi to je dost, da lahko nekam zlijem svojo jezouser posted image ...sej veste kok je touser posted image ....zjutraj sem bila pa tako dobre volje, mislim ej..to naše razpoloženje je krizauser posted image .

Nič babuške, ve kr uživite.

Brigitka, upam, da sta se s tvojim dragim že pobotala user posted image user posted image . Nimaš kaj, te zadnje tedne smo očitno vse bolj razdražljive. Midva sva ravnokar šla sprobat pripasat lupinico v avto in ker ni šlo na 123, sem že norela. Se mi zdi, da imam tako nizek tolerančni prag, da sem v luftu kot rečeš keksuser posted image . Hvala bogu, je moj ostal miren, ne vem od kod mu živci, ker ponavadi se kar naleze moje jezljivosti user posted image  user posted image  user posted image . Pol pa se oba jeziva, pa nama je na kocu obema žal, pa saj se potem pobotava in oba ugotoviva, da sva se jezila "za prazen drek" user posted image  user posted image  user posted image . Jaz ti povem, sedaj ko smo nosečke, nam vsa ta velikanska teža, ki jo prenašamo pritiska na živce, ki tečejo ob hrbtenjači in smo zato bolj živčne. V glavnem: me nismo krive! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu brigita23)
  Neposredna povezava do sporočila: 1044
11.4.2009 20:51:33   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: angelito

hojla user posted image

se sem med vami user posted image ...

danes je moj PDP in sem bila na CTG... ampak tamala kot kaze noce in noce ven... naslednji pregled + CTG + UZ imam pa v torek 14.04....

sem pa danes s svojim lubijem in enim frendom na polno uzivala na soncku - na sladoledu, kosilcu in se banana splitu... prav praznicen dan... ze dolgo nisem imela tako "u easy" dneva... zdej sem pa od vsega tega brezdelja, zeloo utrujena user posted image in bom malo prezdela pred TV, potem pa spat...

aja, se prej me bo lubi malo zmasiral user posted image , ker me zadnje dni neki v krizu stiha...

uzivajte!

imam občutek, da bo v torek prava akcija...ful dosti nas ima ctg, pregled itd...pol pa bo 14.4. akcijauser posted image user posted image user posted image user posted image  izgleda, da na nas ne vpliva dobr polna lunauser posted image user posted image

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
11.4.2009 20:53:49   
detelja

No, in danes ima naša princesta 1 mesec.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako smo veseli, da ne morem niti povedati, da gre vse tako kot mora iti z njo, tavečjim in celo našo družinico.

Kje pa ste? Zmeraj ko jst pridem je tako zatišje, da še duhce slišimuser posted image user posted image user posted image user posted image

čestitkeuser posted image user posted image  joj, se je mesec hitro obrnil...

jaz sem na netu sam, da vse zamujeno preberem in komentiram traja, da pridem do koncauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1046
11.4.2009 20:54:06   
Anonimen

dobro jutro vsem

Detelja zopet si nam pripravila več kot odličen zajtrkuser posted image user posted image user posted image user posted image ....HVALA TIuser posted image .
Mi smo zopet spali super...le 2x sem šla na WC. Se mi je sanjal o mojem bebiju, kako ga dojim pa kako je pridenuser posted image . A lahko vrjamete da se nama obema na enkrat kolcauser posted image user posted image user posted image user posted image ...kako hecen filin, najprej on potem še jstuser posted image .
No počasi se bom šla obleči, zbudim dragega, da me mal stisne in bova odšla. Grem iskat zajčke potičke v Klasje, nato v Spara po majčke in potem še k frizerjuuser posted image ...potem pa je to vse.
Junonca.....upam, da nam nisi pobegnila v Rimuser posted image ...in da je prebava boljša

Ko bi vsaj res šla... me pa tale rita tak heca...tak ornk se pa že nism spucala par let mnde.user posted image user posted image user posted image Malinov čaj me je mnde pognal, sem ga danes kar izpustila.

No vidiš Junonca si imela eno tako zastonj čistilno kuro črevesja ... za takšno pucanje (kolonik) se drugače kar fajn plača, ti pa kar for free ...  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1047
11.4.2009 20:55:14   
detelja

detelja;ja res je ziher ni tvoje ,samo res se pa ne morem spomnat od katere bi bilo ,pa imam na koncu jezika ,pa se ne morem spomnat user posted image
Zdaj še pa objavit ne morem user posted image

Sonček jaz ti žal ne morem pomagat. user posted image Glede na to, da si ti naš glavni računalnik, težko verjetno, da se bo katera druga spomnila. user posted image Saj se boš spomnila. user posted image
In kako je minila tvoja noč?

hvala,ja moja noč je minila dokaj mirno,ko je šel dragi na šiht sem imela nekaj lažnih a to ni bilo nič in ga nisem klicala,sem mu pa danes zjutraj rekla da sem ga že skoraj klicala nazaj da naj pride.user posted image pa se je samo sladko nasdmejal in zmatrano zaspal,revček moj user posted image

Pri meni je od polne lune naprej tudi vsako noč lažni alarm. Saj, ko bo zares, bomo vedele, a ne? user posted image

ja, to pa smo ziher vse, da ko bo pravi alarm bomo šle hitr na letalo via rimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  samo to pa je ful neprijetno, ko te skoz neki šraufa in pol ni nič iz tega...mene pa ko bo zagrabil bo verjetno "veselo" in bo hitr šlouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
11.4.2009 20:55:23   
brigita23

Midva sva tudi tiho.user posted image

Sam pa paše mal tišine.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ...jst pa tiho ne morem bit, mene tišina ubija...jst hočem vedno sproti vse razčistituser posted image
Eh pa zdej je že vse ok...sam mi je blo pa tak, da bi se lahk kr odselila, če ne bi mela takega bušijauser posted image user posted image user posted image ...jst pa moja jeza in trma, no on pa tudi ni nedolžnuser posted image .

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
11.4.2009 20:57:13   
detelja

O haj. In kako si kaj?

Mam res občutek, da čakaš 14.4.user posted image user posted image user posted image user posted image ..
Ma ti si že en lep čas prehlajena....al se motim?

najprej sem bila en ful dober teden res samo prehlajena...pol so se stvari izboljševale in pol me kar z lepega začne bolet grlo čez dva dni neha bolet pol pa je spet začel nos zafrkavat..in me ful jezi...ko ležim je vse zaštopano in pol ne morem dihat in piham pa piham pa ne gre nič nikamoruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  dobr je še to, da se mi tako ne solzijo oči kot so se mi prvi teden....

Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?