|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - V. del
11.4.2009 16:42:38   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: m..tina

Čav, punce moje!

Jaz in Jure sva končno domaaa! Mali je priden, samo zelo len za hrano. Spi spi spi spi spi in še enkrat spi. Če hočemo da se naje, ga moramo že skoraj na glavo obrnit.

Drugeča sva pa v redu, šivi se lepo celijo.....

Slikico bom pa dodala, ko se mi bo dalo jih spravit iz fotoaparata, sem še bolj lene sorte.

Lep pozdrav do takrat.

user posted image user posted image user posted image  Bravo tudi tebi in tvojemu sinčku Juretu....ah kak lepo če tolk spi, si mama lahk vsaj malo spočijeuser posted image

Držta se in fajn se cartajteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
11.4.2009 16:42:40   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

Pozdravljene!

Samo toliko se javljam, da sporočim, da je kpmk v porodnišnici in da so ji danes dopoldne sprožili popadke, sedaj pa upamo na čimprejšnji in čim lažji porod.

Že vnaprej se zahvaljujem za držanje pesti ! user posted image

Bodoči očka, trenutno pa še vedno kpmk-jin "pomočnik" Matjaž

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....o kpmk...DRŽI SE, DIHAMO S TABO....upam, da bo čimprej mim in da boš kmalu zibalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....obema že v naprej čestitke...očka ti pa sporoči kaj bouser posted image user posted image user posted image user posted image aliuser posted image ...

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
11.4.2009 16:44:35   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: janja*

DETELJA ja ali še nisi šla? To pa bo izgleda res čez rok.

še nisem šlauser posted image

O haj. In kako si kaj?
Nič hudga, zdaj si komaj prvi dan čez rok...tak da ni panike...boš vidla šunka in jajčka in hren bodo pomagali in v torek greš rodit (pravim jaz)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
11.4.2009 16:46:22   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

Vidim, da ni nobene gor....vse uživate na tem lepem sončkuuser posted image user posted image user posted image ...jst sem se pa skregala s svojim in zdej me še najbolj pomiri rruser posted image ....Škoda da ni nobene ko bi čvekala z manouser posted image , sicer pa sej tudi to je dost, da lahko nekam zlijem svojo jezouser posted image ...sej veste kok je touser posted image ....zjutraj sem bila pa tako dobre volje, mislim ej..to naše razpoloženje je krizauser posted image .

Nič babuške, ve kr uživite.

Po riti vaju bom oba...hiter skočita en drugemu v objem... oba taka fajna, zunaj lep dan, vidva pa se iz dolgčasa spičita...ti, ti, ti... no, sej poznam to, midva sva se danes zjutraj tudi skoraj - je dragi mislil it kar brez jakne v cerkev, ga prepričam, da je prehladno in da rabi jakno...in je hotel obut v stanovanje...js pa čistim ko nora. Nema ništa.user posted image Ampak je potem videl, da nima šans.user posted image user posted image user posted image
je pa full priden, je danes kopalnico generalno očistil s čistili - ploščice, bano, wc.user posted image user posted image user posted image Ker js se čistilom poskušam izogibat.

eh, sej zdej je že ok...ne morma bit dolgo skreganauser posted image user posted image user posted image ...sam me je pa tak razpuser posted image ....jst sem tak človek, da če se neki zmenim se pol rada tega držim, vedno si naredim načrt kako in kaj....no in danes se je ta moj načrt v celoti porušil..aaaaaaa..še zdej sem jeznauser posted image ....no pa se mi je pol prikupu, tako da me je potolažil s sladoledomuser posted image , kok pocen sem jst hauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
11.4.2009 16:51:07   
brigita23

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

kpmk:hvala ,ja jutri bo prehlad minil ,ker je v Logarski tko svež zrak in vse,se moram pa malo bolj oblečtuser posted image
frutolina.kako je srčkan tale naš krofek ,pa kolk lasekov ima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
brigita.hvalka ,ja na izletek gremo ,sem malo tko atija hecala da kaj pa če bi mi šli na izletek in je bil kr tkoj zato user posted image user posted image user posted image user posted image
junona.hvala za priporočilo Veniš,nekje se bomo morali na sladoledu ostavit ,da se mami malo posladka pa še Aleksu kaj da user posted image user posted image user posted image user posted image
anca.tudi super avtouser posted image user posted image user posted image da se boste varno vozili z njim ,meni je ta tanov picasso C3 lep od CItroena -

Zakaj vam pa niso hoteli vzeti Lancie notri ?
ninica.tudi tebi vesele praznike ,in kako lepo slikco si pripoapala.user posted image
nena.hvala ,srce  si .Bom sporočila kako bo ko bo ooperiran
O seveda bo vozil previdno ,saj mora ko bo imel pa v avtu svoja dvuser posted image user posted image a sončka

GLIH berrem za deteljo ali je že šla v Rim ali ne in dobim sledeče sporočilo,ki pa mislim da ni od nje temveč od :

Gregor je ob 7.37 dobil bratca 2770g in 47 cm težkega  Gašperja.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitkeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

detelja.si se javila,hvala za zajtrk user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sonček prvo morata vidva s tvojim požegnat avtouser posted image user posted image ...sej veš kak pravijo, je treba sprobat, če je vse ok. pa če kaj škripa, legl zice pa tudi vrjetno mauser posted image user posted image ...pa še dost velik je...tako da sonček v gozd pa u napaduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , boš vidla da tudi prehlada več ne bo...sej pravijo, da so domača zdravila najboljšauser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja to bomo pol k se malček rodi ,sedaj mama ne more k ni tko gibčna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej zato sem pa reklauser posted image user posted image ...noge na armaturko pa gremo našiuser posted image user posted image ...ki so tisti cajti, ko smo ble tak fit a neuser posted image user posted image user posted image user posted image ....jooj dans mi pa res špiluser posted image user posted image , grem jst raje...pridni pbodite, pa uživajte v tej lepi velikonočn soboti...jutri se pa itak v P vidimo a ne??..bo Junonca potico prneslauser posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, ko bi blo res...če grem res jutr po svoj zakladek pa kr žegnano potico zram nesem.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...to ti pa vrjamem

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
11.4.2009 16:56:10   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

...jst sem se pa skregala s svojim in zdej me še najbolj pomiri rruser posted image ....

Midva sva se že včeraj ponoči ful skregala, pa danes pred kosilom še enkrat tak, da zdaj sploh ne govoriva....toliko o družinskih praznikih.user posted image user posted image

Mi je pa ful bed, ker bi lahko zdaj z tamalo uživali, mi pa smo tiho edino če vsak govori z njo.

no sotrpinka, si lahko kr roke podavauser posted image user posted image user posted image user posted image ...eh, sam brez veze se je pa sekirat, to pol sam na bebije vpliva.user posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
11.4.2009 17:18:43   
L & L
Čauči.
Mi smo pa ravno kar žrebali doma, nama ime Žak ni bil ravno najbolj všeč zaradi Ž- ja no in sva dodala svojega, namreč Žak sta izbrala sinova.
No in prej smo žrebali in izžrebano je bilo najina izbira brez ž,č,š je preprosto lepo ime ni pa kot sem že spraševala pri imenih na drugi temi Kilian, in Orson ker sta bila oba za mene pregroba ampak je neko drugo ime ni ravno vsakdanje in bo tudi do poroda ostalo skrivnost za vas in za vse ostale.

Drugač se pa kar vredu počutim malce sem že sita vsega in matrajo me popadki ki pa k sreči niso tako hudi in se ne ponavljajo v kakšnem kritičnem zaporedju, do torka moram še zdržat pa bo.
LP

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
11.4.2009 18:25:14   
sonček85

kpmk:hvala ,ja jutri bo prehlad minil ,ker je v Logarski tko svež zrak in vse,se moram pa malo bolj oblečtuser posted image
frutolina.kako je srčkan tale naš krofek ,pa kolk lasekov ima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
brigita.hvalka ,ja na izletek gremo ,sem malo tko atija hecala da kaj pa če bi mi šli na izletek in je bil kr tkoj zato user posted image user posted image user posted image user posted image
junona.hvala za priporočilo Veniš,nekje se bomo morali na sladoledu ostavit ,da se mami malo posladka pa še Aleksu kaj da user posted image user posted image user posted image user posted image
anca.tudi super avtouser posted image user posted image user posted image da se boste varno vozili z njim ,meni je ta tanov picasso C3 lep od CItroena -

Zakaj vam pa niso hoteli vzeti Lancie notri ?
ninica.tudi tebi vesele praznike ,in kako lepo slikco si pripoapala.user posted image
nena.hvala ,srce  si .Bom sporočila kako bo ko bo ooperiran
O seveda bo vozil previdno ,saj mora ko bo imel pa v avtu svoja dvuser posted image user posted image a sončka

GLIH berrem za deteljo ali je že šla v Rim ali ne in dobim sledeče sporočilo,ki pa mislim da ni od nje temveč od :

Gregor je ob 7.37 dobil bratca 2770g in 47 cm težkega  Gašperja.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitkeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

detelja.si se javila,hvala za zajtrk user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sonček prvo morata vidva s tvojim požegnat avtouser posted image user posted image ...sej veš kak pravijo, je treba sprobat, če je vse ok. pa če kaj škripa, legl zice pa tudi vrjetno mauser posted image user posted image ...pa še dost velik je...tako da sonček v gozd pa u napaduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , boš vidla da tudi prehlada več ne bo...sej pravijo, da so domača zdravila najboljšauser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja to bomo pol k se malček rodi ,sedaj mama ne more k ni tko gibčna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej zato sem pa reklauser posted image user posted image ...noge na armaturko pa gremo našiuser posted image user posted image ...ki so tisti cajti, ko smo ble tak fit a neuser posted image user posted image user posted image user posted image ....jooj dans mi pa res špiluser posted image user posted image , grem jst raje...pridni pbodite, pa uživajte v tej lepi velikonočn soboti...jutri se pa itak v P vidimo a ne??..bo Junonca potico prneslauser posted image user posted image user posted image user posted image
ja itak da se vidmo ,sam da Junona res potice ne pozavi ti pa štrudlja user posted image user posted image

lej to je že zmenjen...nič batuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , bomo mele ornk pojedinouser posted image user posted image
Sam da bo pojedina ,no jaz bom pa tudi mojega poslala kot smo rekle user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1008
11.4.2009 18:25:16   
sonček85
brigita:upam,da si kaj bolje in da sta se s tvojim že pomerila user posted image
Da nam sedaj ne boš  pobegnila v P user posted image user posted image user posted image

junona.a vidva tudi skoraj,ja pa kaj je to danes.Je pa bil tvoj že priden user posted image user posted image user posted image user posted image

No jaz se pa s svojim nisem mogla skregat ,ker je spal iz nočne ,mene ni bilo doma do 14,potem sem pa prišla domov in sva šla v Logarsko,ppotem pa še lepo  po krofe na  Trojane user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bIL JE POPOLEN IZLET,MALI JE VES ČAS SKAKAL po bušiju  in je tak mali veselko user posted image user posted image user posted image
aljab :za pregled in popadke user posted image user posted image user posted image kmalu boš šla user posted image user posted image
m...tina
.super da je Jure tko pridenda se šivi lepo celijo in da boš kmalu brez bolečćin.Sedaj pa lepo uživajte doma in oglasi se še kaj.slikco pa ko bo čas ,se veselimo

kpmk.držimo pesti in dihamo s tabo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image očku pa hvala za obvestilo
l&L:drži se in saj bo kmalu ,a potem ime še ne veste al kako ?

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1009
11.4.2009 18:26:51   
sonček85

user posted image

PDP    IME(starost)        (št . ,št. )  SPOL KRAJ

user posted image NAŠIH APRILK MALO ŠTRAJKAJO user posted image
01.04.
1.kpmk(25)                     (št. ?, št.? )          CE  

2.srečka82(27)              (št. 1, št. 0)user posted image       CE 

02.04.
3.supermiška(28)          (št. 3, št. 1)user posted image        LJ

4._malina_  (30)            (št. 1, št. 0)
03.04.
5.mojamalapikica(28)    (št. ?, št. ?)                          
6.bibona   (29)              (št. 2, št. 1)user posted image              
7.SuzyB                          (št. ?, št. ?)
8.balbina                        
(št. ?, št. ?)            SG      
04.04.   
9.mojcaprvič                  (št. ?, št. ?)                          

10.kataka21 (24)            (št. ?, št. ?)  

05.04.
11.Mici7(28let)                (št. 1, št. 0 )                    
12.Adelina                         (št. 3, št. 2)        
13.orhidejka                     (št. 1, št. 0)        MB     

06.04.
14.bambocha (25          (št.  1,št. 0)          
07.04.
15.Anonimna.                   (št. 2, št. 1)                                    
16.urnebes(36)               (št. 2, št. 1)        Trst

17.jakanejc                      (št. 3, št. 2 ) 
18.tia12                            (št. ?, št. ?  )    
08.04.
19.katkica007                 (št. ?, št. ?)                             
20.bineti                           (št. ?, št. ?)   
21.ninca19                    
   (št. ?, št. ?)                    

10.04.
22.Cveta28 (29)             (št. 1, št. 0)        LJ
23.detelja                         (št. 2, št. 0)                     
24.linči 312                     
(št. ?, št. ?)
25.Tinqa                           
(št. 1, št. 0)user posted image     LJ 
26.pikiica                         
(št. 1, št. 0)user posted image    LJ   

LE KATERA BO NASLEDNJA user posted image

11.04.              
27.angelito (29)              (št. 1, št. 0 )user posted image     LJ
28.aljab                            (št. 2, št. 1) user posted image           
29.matt                             (št. 1, št. 0)        

30.kimmii (31)                (št. 1, št. 0) user posted image                                              

12.04.
32.baltazarka                   (št. ?, št. ?)                                  
33.Bojana 29                   (št. 4, št. 1)user posted image      MB
34.diti(27)                       (št. 1, št. 0)user posted image      CE  
13.04.
35.tink@                           (št. 1, št. 0)        NM         
14.04.
36. vud                             (št. 2, št. 1)         SG
37.zanchy                         (št. 3, št. 2)user posted image                                          
38.KaTkA24                      (št. ?, št. ?) user posted image   MB/CE  
39.Ntaša                            (št.3 ,št 2 )
15.04. 
40.mavika                        (št. 1, št. 0)                                 
41.pat                               (št. 2, št. 1)                                

42.ninaMM  (23)
             (št. 1, št. 0)user posted image     LJ      

16.04. 
44.lily32                           (št. 1, št. 0)
45.suzy25
                         (št. 2, št. 1)user posted image    SG      

17.04.

46.L & L(30)                    (št. 3, št. 2)user posted image      KR
47.MAJLANA                     (št. ?, št. ?)                       

48.*nana*                         (št. 3, št.1)        SG 
50.Tabletka dOr                
(št. 1 ,št. 0)      
51.aprilko (25)                 
(št. 1 ,št. 0) 
52.oktoberka(23)             (št. 3,šr.1 )        LJ        
18.04. 
53.neučakana                    (št. 1, št. 0)                                 
54.blancica (34)               (št. 1, št. 0)user posted image    PO  
55.malapikica(36)            (št. 3, št.? )user posted image     MS

56.čokoladica1                  (št. ?, št. ?)                     
19.04.
57.uka7 (29)                     (št. 1, št. 0)       LJ                          
58.zupancdam (26)           (št. 5,št. 1) user posted image   TRB
20.04.
59.lilica  (31)                    (št. 2, št. 1)       LJ               

60.Akina (25)                    (št. 1, št. 0)user posted image    MB        
61.tani22                          
( št. ?, št. ?)        

21.04. 
63.tojeto1(30)                  (št. 3, št. 2)                                   
22.04.
64.PikaV                             (št.3, št.1) user posted image           
65.goričanka (36)             (št. 2, št.1)        NG
66.
mlavla (25)                  (št. 2, št. 1)      TRB  
23.04.
67.NenaLena (32)            (št. 1 , št. 0)user posted image    PT             
68.RDEČA VRTNICA           (št. 2 , št. 0)         
24.04
69.Sonček 85user posted image (24)       (št. 1 ,št. 0)user posted image     CE
70.kunda  (30)                  (št. 1, št. ?)                                 
71.duda1                     
      (št. 3, št. 2)user posted image   MB
72.ninica23                        (št. 1, št. 0)user posted image   CE  

25.04. 
73.pikaro                         
  (
št. 1, št. 0)       MS
74.Pat74  (34)                 (št. 3, št. 2)user posted image     PO
75.Patrica                          (št. ?, št. ?)
26.04.  
76.anca(28)                      (št.
1, št. 0)user posted image   LJ         
78.olea                               (št. 1, št. 0)      LJ
27.04.
79.štorkljica                      (št. 2, št. 1)user posted image         
80.barboom                       (št. 1, št. 0)user posted image    PO                     
81.zaspanka84(24)         (št. 2, št. 1)                                                                           
82.anchika                        (št. 2, št. 1)           
83.rea27 (27)                  (št. 2, št. 0)     NM/LJ                            

28.04.
84.narcisa (27)                (št. 2, št. 1)    ZASAVJE
85.ella. (33)                     (št.1, št. 0)user posted image         
86.brigita23(25)             
(št. 1, št. 0)      CE
29.04..
87.mišk (27)                    (št. 2, št. 1)     BREŽ
30.04.
88.*junona* (24)            (št. 3, št. 0)       CE
89.Sončni nasmeh           
(št. 1, št. 0)user posted image     LJ
90.Pomarančica              
(št. 1, št. 0)        LJ
 01.05.                     
91.copka(28)                   (št. 2, št. 1)               
xx.04

92.ančula                          (št. ?, št.  ?) 
93.vesa13                         
(št. ?, št.  ?)
94.taškica    
                     (št. 3, št. 2)user posted image user posted image user posted image user posted image LJ
95.Blueeyes(26)              
(št. 1, št. 0)user posted image     LJ

user posted image ZANIMIVOSTI V TEM TEDNUuser posted image

14.04
*Junona* CTG
štorkljica CTG +UZ
pat74
Sonček 85 CTG+UZ
blueeyes CTG
angelito CTG
cveta28 CTG
malapikica CTG
L&L CTG
detelja CTG
15.04. 
diti
ninaMM
NenaLena CTG
zupancdam
16.04
brigita23 CTG
mlavla
20.04.
Blancica CTG
zupancdam-sproženje poroda
21.04
mišk
22.04.
ninica23
24.04
*Junona* CTG
SKUPAJ NAS JE:  90/117nosečk

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
11.4.2009 18:26:53   
sonček85

user posted image

user posted image pikaro /34t
user posted image detelja /39t1 d
user posted image Cveta28/36t3d 
user posted image malapikica/35t5d
user posted image Brigita23/ 38t
user posted image L&L/ 32t
user posted image Sonček85 /37t1d
user posted image Junona/36t
user posted image  Blančica /36t
user posted image
NinaMM/32t
user posted image blueeyes /31t6d
user posted image zupancdam /37t2d

user posted image
mišk /33t4d
user posted image NenaLena /34t
user posted image kpmk /39t
user posted image   mlavla /37t6d

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
11.4.2009 18:27:06   
sonček85

user posted image

user posted image    2soncek2 - Nina

user posted image   Rmmaja - Dane
user posted image    Rmmaja - Fran

user posted image     Sobra - Tenea

user posted image    lili82 - Saša

user posted image    Piruri - Neo

user posted image   pikatara - Patrik in Karolina

user posted image malcekvita -Jakob

user posted image janja* - Nik

user posted image BrinaBa - Zala

user posted image   Jernejav - Anže

user posted image    nmag - Karolina

user posted image    Frutolina - Mihael Tai

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
11.4.2009 18:29:44   
sonček85

APRILSKE user posted image IN user posted image ,KI  SO MALO POHITELI
user posted image

IME             DATUM       PDP            APRILSKI  krofki  in jagode

Rmmaja      18.02.   25.4.2009    FRAN (1205g) in DANE (1600g) user posted image user posted image
2soncek2    26.02    09.04.2009  NINA( 2200g-45cm ) user posted image
sobra           05.03  
15.04.2009  TENEA (2155g -44 cm)user posted image
Miška2006 11.03.    01.04.2009 NINA (2500g -48 cm)user posted image
ladybird01 20.03.    02.04.2009  MARK-LUKA (?-?)user posted image
Piruri          21.03.    03.04.2009  NEO (3130g - 51cm )user posted image
lili82           21.03.     04.04.2009 SAŠA (3530g - 51,5cm)user posted image
janja*         23.03.    04.04.2009  NIK (3890 g - 54 cm ) user posted image
poka1          23.03    12.04.2009   punčka user posted image  
simonaa      24.03     06.04.2009  ANA ( 2700g - 49 cm )user posted image
Mala čebelica24.03  05.04.2009  GAŠPER (3030g -52 cm)user posted image
nalini          27.03.    04.04.2009   ?????? (???? - ????) user posted image  
pikatara     28.03.    17.04.2009   PATRIK (2350g - 46 cm) in KAROLINA (2090g - 46 cm)user posted image user posted image  
jernejav     28.03     07.04.2009   ANŽE (3390g - 50cm )user posted image
metuljčica27 28.03  01.04.2009   TAJA (3040g -50cm)user posted image
malcekvita  30.03.    02.04.2009   JAKOB (3180g -51 cm )user posted image

user posted image

APRILSKEuser posted image IN user posted image ,KI SO ROJENI V APRILU user posted image

IME             DATUM            PDP           APRILSKI  krofki  in jagode

matcar      02.04.     11.04.2009      SAŠ (3090g - 49 cm)
user posted image
Artičoka    02.04.     07.04.2009      BRINA (3200g -51 cm )
user posted image
BrinaBa     03.04.     20.04.2009      ZALA (3030g -50 cm )
user posted image
tinaaja       03.04.     05.04.2009     DITA (3350g - 51 cm)  user posted image
m...tina      06.04.     22.04.2009      JURE (?-?)user posted image
nmag         07.04.     17.04.2009      KAROLINA (4350g-54cm) user posted image
ZojaB         07.04      26.04.2009     VAL (?-?)          
user posted image
krfjolca      08.04     15.04.2009      SARA ( ?-?) user posted image
aprilčica0908.04     11.04.2009      TARIK ( ?-?)
user posted image
frutolina    09.04    20.04.2009      MIHAEL TAI(3330g-51cm)user posted image
klavdyk     11.04    17.04.2009       GAŠPER (2770g -47 cm)
user posted image
kpmk         11.04    01.04.2009

ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
11.4.2009 20:00:46   
*Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: m..tina

Čav, punce moje!

Jaz in Jure sva končno domaaa! Mali je priden, samo zelo len za hrano. Spi spi spi spi spi in še enkrat spi. Če hočemo da se naje, ga moramo že skoraj na glavo obrnit.

Drugeča sva pa v redu, šivi se lepo celijo.....

Slikico bom pa dodala, ko se mi bo dalo jih spravit iz fotoaparata, sem še bolj lene sorte.

Lep pozdrav do takrat.

Super, da sta doma.user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko boš pa mela čas pa čakamo na porodno zgodbo in slikico.user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
11.4.2009 20:01:42   
*Junona*
KPMK, DRŽI SE.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
11.4.2009 20:03:08   
*Junona*

Vidim, da ni nobene gor....vse uživate na tem lepem sončkuuser posted image user posted image user posted image ...jst sem se pa skregala s svojim in zdej me še najbolj pomiri rruser posted image ....Škoda da ni nobene ko bi čvekala z manouser posted image , sicer pa sej tudi to je dost, da lahko nekam zlijem svojo jezouser posted image ...sej veste kok je touser posted image ....zjutraj sem bila pa tako dobre volje, mislim ej..to naše razpoloženje je krizauser posted image .

Nič babuške, ve kr uživite.

Po riti vaju bom oba...hiter skočita en drugemu v objem... oba taka fajna, zunaj lep dan, vidva pa se iz dolgčasa spičita...ti, ti, ti... no, sej poznam to, midva sva se danes zjutraj tudi skoraj - je dragi mislil it kar brez jakne v cerkev, ga prepričam, da je prehladno in da rabi jakno...in je hotel obut v stanovanje...js pa čistim ko nora. Nema ništa.user posted image Ampak je potem videl, da nima šans.user posted image user posted image user posted image
je pa full priden, je danes kopalnico generalno očistil s čistili - ploščice, bano, wc.user posted image user posted image user posted image Ker js se čistilom poskušam izogibat.

eh, sej zdej je že ok...ne morma bit dolgo skreganauser posted image user posted image user posted image ...sam me je pa tak razpuser posted image ....jst sem tak človek, da če se neki zmenim se pol rada tega držim, vedno si naredim načrt kako in kaj....no in danes se je ta moj načrt v celoti porušil..aaaaaaa..še zdej sem jeznauser posted image ....no pa se mi je pol prikupu, tako da me je potolažil s sladoledomuser posted image , kok pocen sem jst hauser posted image user posted image user posted image

No, zdaj pa tudi midva nisma skoraj skregana, ampak sva.user posted image

Sem mu rekla, da sem tak jezna zdle na njega, da če bi šla rodit me ne bi nč bolel, ker bi razmišljala o tem, da njega nekam pritiskam.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1016
11.4.2009 20:03:53   
*Junona*

...jst sem se pa skregala s svojim in zdej me še najbolj pomiri rruser posted image ....

Midva sva se že včeraj ponoči ful skregala, pa danes pred kosilom še enkrat tak, da zdaj sploh ne govoriva....toliko o družinskih praznikih.user posted image user posted image

Mi je pa ful bed, ker bi lahko zdaj z tamalo uživali, mi pa smo tiho edino če vsak govori z njo.

Midva sva tudi tiho.user posted image

Sam pa paše mal tišine.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
11.4.2009 20:13:33   
tinaaja
da se malo javim user posted image nekako mi ne znese vsega spremljat, ampak nekaj pa le ujamem.

Bravo klavdyk user posted image

In navijam za kpmk user posted image user posted image user posted image dajmo punca, da bo cim hitreje za tabo in bos cim prej cartala!

Kreganje ... jaz se probam drzat enega nacela - vprasam se, ce mi je zadeva glede katere se skregava tok pomembna, da bo imela vpliv name/na naju cez 5 let. V 99 % ni in pol to pomeni samo to, da sem v danem trenutku, dnevu slabe volje jaz, on, vpliva na otroka, skratka brez veze... Velikokrat sicer rabim cas, da prezvecim zadevo in se takrat raje umaknem, ampak pol pa se potrudi en ali drug zgladit zadevo.

Moram rect, da cist nic ne pogresam busija... Prvic se mi je se nekaj casa zdelo, da cudtim brcike al sem se pa kar neki bozala po busiju Zdaj pa kot bi odrezal.

Dita je ful pridna, res sploh ne dojemava. Prvic je bilo vse drugace. Res je, da je v drugo tok lazje, tok manj kompliciras, ampak vseeno. danes smo bili 2x na sprehodu in je prav fino. Sploh je lustno, ker bomo se 10 dni skupaj doma v 4

Drzim pesti,da vas bo cim vec kmalu cartalo cvoje pikce in pikice user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
11.4.2009 20:17:40   
sonček85
kreganje.pa kaj je sedaj to ,vse ste tko boge ,joj ko bi vam lahko kako pomagala,vaše dece bi pa po riti ko vas tkole jezijo ,sedaj k smo čisto na koncu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsem  punce pa pobotajte se čim prej

tinaaja.lepo da si se nam javila in da tkole uživate user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
11.4.2009 20:18:17   
angelito
hojla user posted image

se sem med vami user posted image ...

danes je moj PDP in sem bila na CTG... ampak tamala kot kaze noce in noce ven... naslednji pregled + CTG + UZ imam pa v torek 14.04....

sem pa danes s svojim lubijem in enim frendom na polno uzivala na soncku - na sladoledu, kosilcu in se banana splitu... prav praznicen dan... ze dolgo nisem imela tako "u easy" dneva... zdej sem pa od vsega tega brezdelja, zeloo utrujena user posted image in bom malo prezdela pred TV, potem pa spat...

aja, se prej me bo lubi malo zmasiral user posted image , ker me zadnje dni neki v krizu stiha...

uzivajte!

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
11.4.2009 20:21:10   
štorkljica

no sotrpinka, si lahko kr roke podavauser posted image user posted image user posted image user posted image ...eh, sam brez veze se je pa sekirat, to pol sam na bebije vpliva.user posted image

Midva še zdaj ne govoriva, mala spi, v hiši pa mrtva tišina. Pa kaj me briga....

Neposredna povezava do sporočila: 1021
11.4.2009 20:21:11   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

aha...še nekaj sem pozabilauser posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image .... MIŠKA kaj pravišuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image

uhhhhhh...kako je vroče...a ona mene hočeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...men že na vse zgodi dogajauser posted image user posted image
user posted image

tako dost mate za danes babeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa fajn jajčke barvite pa hren ulupteuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

miška, miškauser posted image user posted image user posted image user posted image  sam da se pojavi ritka ali nagec si še na rruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
11.4.2009 20:21:16   
angelito
kpmk... drzim pestke! drzi se...

klavdyk... cestitke!!! user posted image user posted image

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
11.4.2009 20:22:35   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: L & L

Čauči.
Mi smo pa ravno kar žrebali doma, nama ime Žak ni bil ravno najbolj všeč zaradi Ž- ja no in sva dodala svojega, namreč Žak sta izbrala sinova.
No in prej smo žrebali in izžrebano je bilo najina izbira brez ž,č,š je preprosto lepo ime ni pa kot sem že spraševala pri imenih na drugi temi Kilian, in Orson ker sta bila oba za mene pregroba ampak je neko drugo ime ni ravno vsakdanje in bo tudi do poroda ostalo skrivnost za vas in za vse ostale.

user posted image user posted image user posted image  Bravo za izbrano ime!  NIč hudega če je nenanvadno, v glavnem da je vam všečuser posted image

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
11.4.2009 20:24:36   
štorkljica

No jaz se pa s svojim nisem mogla skregat ,ker je spal iz nočne ,mene ni bilo doma do 14,potem sem pa prišla domov in sva šla v Logarsko,ppotem pa še lepo  po krofe na  Trojane user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bIL JE POPOLEN IZLET,MALI JE VES ČAS SKAKAL po bušiju  in je tak mali veselko user posted image user posted image user posted image

No hvalabogu, a se vsi nismo kregaliuser posted image
Lepo, da vama je uspel izlet v Logarsko...kao kaj novi avto baj d vej?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?