|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - V. del
12.4.2009 8:06:40   
Pat74
Duda1 čestitke za Klemna!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
12.4.2009 8:07:09   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

tako pa izgleda moj  bušči v 40t1duser posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za naslovnicouser posted image user posted image user posted image user posted image , zdej bi ga mogla gibsatuser posted image

mislim, da bom danes ali jutri ostala brez njegauser posted image user posted image user posted image  ob 5 sem šla lulat je bilo vse ok...pol pa sem dobila močne bolečine v želodcu sem morala na wc pol pa grem nazaj spat vse ok, če čaz pas ful močne bolečine pod trebuhom in v križuuser posted image user posted image user posted image  zdaj pa ne morem ne ležat in ne sedet...bom šla kar pod tuš...še dobre da se moj ni zbudil,ker bi bil cel paničen...sam me ne stiska sam ful boli...mislim, da bo danes jutriakcija...

detelja to je touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....šla boš proti Rimu, sej fajn...boš lepo pisanko dobla. Hvala za tako lep in obilen velikonočen zajtrkuser posted image user posted image ...ko boš rojevala pa vedi, da smo aprilčice s tabo, da dihamo in pritiskamo s tabouser posted image user posted image user posted image user posted image .....pa javi se nam še kaj user posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
12.4.2009 8:32:36   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

duda cestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

detelja - srecno na poti k prvemu srecanju s svojim user posted image juhuhu dogaja. user posted image

spet nič ne dogaja....ob pol 8 se je vse umirilo...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
12.4.2009 8:58:01   
janja*
Klavdyk no pa si res rodila,tako kot sem ti rekla.Če se pojavi sluz v 48 urah sigurno rodiš.Temu se reče čep.
Iskrene čestitke.user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
12.4.2009 9:10:06   
janja*
Duda1 iskrene čestitke.

Detelja no pri tebi pa sem se zmotila,ker moji datumi ne držijo.
Očitno je tvojemuuser posted image tako lepo v trebuščku,da noče ven.Seveda kakšne zajtrke pa ima na razpolago.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
12.4.2009 9:11:37   
janja*
 SPOROČILO: detelja

user posted image

user posted image

user posted image  

Detelja tole pa je velik trebušček.In kako lepo črto imaš.

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
12.4.2009 9:21:16   
štorkljica
Duda1 čestitke za Klemnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
12.4.2009 9:25:30   
štorkljica
Sem prišla samo pozdravit...Dobro jutro!!  in prečekirat če je kera že rodila...dudi je uspelo, kaj pa kpmk? Za njo pa nima nobena nič novič? Upam, da je zdaj že prestala poroduser posted image

Tanaja hvala za nasve in objemčkeuser posted image  Prav imaš glede pogovorov, pomembno je, da so konstruktivni in obojestransko zaželjeni...bomo vidli kaj se bo danes dalo pri nas zrihtat.

Detelja ti si pa BIG BUŠI tko kot jaz...si predstavljaš, da mam jaz še za malenkost večji trebuh kot ti, pa še nisem 38 tednov dopolnilauser posted image user posted image user posted image

Zdaj gremo pa dol k tašči na zajtrk...vsem ki se boste danes basali kot mi...DOBER TEK!!user posted image

ČAO

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
12.4.2009 9:27:04   
štorkljica
Aja pa še to...
pri nas je slika končno dobila tonuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo še en velik pogovor sva se zmenila, da bo, pol pa bo verjetno vse OK....uhhh.

Neposredna povezava do sporočila: 1159
12.4.2009 9:34:57   
Cveta28
Živjo....še en prelep dan se nam obeta!
Klavdyk, Duda user posted image user posted image user posted image za otročičke! Kpmk navijamo, dihamo s tabo user posted image
Dogajanje zvečer se je do polnoči umirilo in sem potem spala kot top, no s tistimi postanki na wc-ju. Koderček že od jutra skače po bušiju in tako mamici sporoča, da je vse ok.
Detelja danes ne bo še nič, mogoče bo zvečer spet začel dogajat ampak potem bi bil pa že čas a ne user posted image
Sonček mi gremo danes definitivno v ZOO, smo že družbo zbobnali na kup in komaj čakam, da vidim morske leve, pa vse muce in ostale zverinice. V LJ se kasneje splača vzeti letno karto, ker s 5 obiski že prineseš vse notri. user posted image pa za malčke je ZOO itak prevelik, da bi si ga lahko ogledali v samo enem obisku.
Načrti za danes: ZOO; piknik, cartanje v postelji in potem morda kaj akcije user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1160
12.4.2009 10:05:55   
*Junona*
Dobro jutro.user posted image

Tudi mi smo imeli tako lep družinski zajtrk.user posted image user posted image user posted image

Res super vzdušje.user posted image
Zdaj pa gremo vsi skupaj na koslilo k staršem od mojega dragega.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
12.4.2009 10:06:53   
*Junona*
Duda, čestitke za sinčka.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
12.4.2009 10:08:03   
*Junona*

IZVIRNO SPOROČILO:  detelja

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

Detelja, skrbna kot vedno. Hvala za zajtrk.user posted image

In upam, da te čim prej zares zagrabi.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
12.4.2009 10:08:58   
*Junona*

IZVIRNO SPOROČILO:  brigita23

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

...jst sem se pa skregala s svojim in zdej me še najbolj pomiri rruser posted image ....

Midva sva se že včeraj ponoči ful skregala, pa danes pred kosilom še enkrat tak, da zdaj sploh ne govoriva....toliko o družinskih praznikih.user posted image user posted image

Mi je pa ful bed, ker bi lahko zdaj z tamalo uživali, mi pa smo tiho edino če vsak govori z njo.

Midva sva tudi tiho.user posted image

Sam pa paše mal tišine.user posted image user posted image user posted image

ja, včasih paše, ko je slika tona pa niuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   sam pa je hudo, ko se pol sem pa tja en mimo drugega daješ pa ne veš če naj kaj poveš ali neuser posted image user posted image user posted image user posted image

Midva sva že ok, sva bila skregana ene pol ure.user posted image Sej ne zdržima dolg. Zdej se smejima, ker sploh ne vema, zakaj točno sma se namulila.user posted image user posted image user posted image

Vem samo, da sem bila zarad svoje trme ob sladoled. Me je peljal v slaščičarno pa nisem hotla iz avta.user posted image Trola js. Zdej pa sanjam sladoled z vročimi jagodami.user posted image user posted image user posted image user posted image

ti si tudi trmauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
12.4.2009 10:09:34   
*Junona*

IZVIRNO SPOROČILO:  detelja

user posted image

user posted image

user posted image

Kak lepi buši.user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
12.4.2009 10:10:06   
*Junona*
Kaj o kpmk ni pa še nič novega?user posted image Upam, da že carta.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
12.4.2009 10:16:59   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Včeraj ob 21.44 sem dobila sporočilo od naše  Dude 1

Sporočam , da smo danes 11.4. ob 18.03 dobili fantka težkega 2850b in velikega 48 cm.

Duda1

čestitkeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
12.4.2009 10:22:51   
malapikica
Takole smo pa včeraj našega "jajčka" pobarvali. To je pri 39. tednih.

user posted image

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
12.4.2009 10:43:57   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

Živjo....še en prelep dan se nam obeta!
Klavdyk, Duda user posted image user posted image user posted image za otročičke! Kpmk navijamo, dihamo s tabo user posted image
Dogajanje zvečer se je do polnoči umirilo in sem potem spala kot top, no s tistimi postanki na wc-ju. Koderček že od jutra skače po bušiju in tako mamici sporoča, da je vse ok.
Detelja danes ne bo še nič, mogoče bo zvečer spet začel dogajat ampak potem bi bil pa že čas a ne user posted image ja, ker je te bolečine kar težko tako prenašat pa ne morem ne sedet, ne ležat,nič...samo jamram lahkouser posted image user posted image  in pol sploh niso krči ampak ful hude bolečine...sam 2x me je stisnilo pod tušem...upam, sam, da ne bo par dni take zafrkancije...

Sonček mi gremo danes definitivno v ZOO, smo že družbo zbobnali na kup in komaj čakam, da vidim morske leve, pa vse muce in ostale zverinice. V LJ se kasneje splača vzeti letno karto, ker s 5 obiski že prineseš vse notri. user posted image pa za malčke je ZOO itak prevelik, da bi si ga lahko ogledali v samo enem obisku.
Načrti za danes: ZOO; piknik, cartanje v postelji in potem morda kaj akcije user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
12.4.2009 10:45:01   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: malapikica

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
12.4.2009 11:13:38   
Anonimen
Dobro jutro drage moje user posted image !

Toliko da vas pozdravim in vam zaželim čudovito nedeljo, drugače pa pridem zvečer in malo pocitiram. user posted image user posted image user posted image

Uživajte, doma ali v Rimu user posted image , pa se tipkamo zvečer user posted image ,
NenaLena

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1171
12.4.2009 16:06:05   
*Junona*
Danes pa je zatišje tukaj.

Js sem tak sita, da morem mal počivat zdle.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
12.4.2009 16:06:20   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: malapikica

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
12.4.2009 18:17:30   
m..tina
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

IZVIRNO SPOROČILO: m..tina

Čav, punce moje!

Jaz in Jure sva končno domaaa! Mali je priden, samo zelo len za hrano. Spi spi spi spi spi in še enkrat spi. Če hočemo da se naje, ga moramo že skoraj na glavo obrnit.

Drugeča sva pa v redu, šivi se lepo celijo.....

Slikico bom pa dodala, ko se mi bo dalo jih spravit iz fotoaparata, sem še bolj lene sorte.

Lep pozdrav do takrat.

Super za prihod domov! user posted image Kot sem jaz uspela razbrati iz predavanj o dojenju, dokler otroček lepo napreduje s težo, ni nič narobe, če je pač zaspanček. Drugače pa ga je baje potrebno buditi, saj se ti drugače začne pridelovati premalo mleka. Baje jih zbudi to, da ga previješ, slečeš ... med dojenjem malo zdramiš, če vmes rad zaspi ... Upam, da ti bo to kaj pomagalo. user posted image

Lepo se cartajta, me pa samo tako potrpežljive kar se tiče fotkic, saj nas vse čaka isto in te popolnoma razumemo. user posted image

Zaenkrat še ne vemo kako napreduje s težo, ker še ni bilo patronažne, jaz pa nima vage doma. V glavnem, sem že sama ugotovila, da ga moram previt, pol se pa lepo zdrami in lahko se podojiva. Zravem mu dajem pa še flaško. V torek ali sredo bo prišla patronažna in bomo vidli kaj in kako.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
12.4.2009 18:18:57   
m..tina
Evo, nekaj podatkov in slikica našega Jureta:
Teža: 9.140 gramov
Velik: 48 cm

Slikica:
user posted image

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Število otrok!
Alter_ego

Koliko otrok imate?

0 (16%)

1 (41%)

2 (28%)

3 (9%)

4 (3%)

več (2%)

Število vseh glasov: 457

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!