Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 Vidim, da ni nobene gor....vse uživate na tem lepem sončku ...jst sem se pa skregala s svojim in zdej me še najbolj pomiri rr ....Škoda da ni nobene ko bi čvekala z mano , sicer pa sej tudi to je dost, da lahko nekam zlijem svojo jezo ...sej veste kok je to ....zjutraj sem bila pa tako dobre volje, mislim ej..to naše razpoloženje je kriza . Nič babuške, ve kr uživite. Po riti vaju bom oba...hiter skočita en drugemu v objem... oba taka fajna, zunaj lep dan, vidva pa se iz dolgčasa spičita...ti, ti, ti... no, sej poznam to, midva sva se danes zjutraj tudi skoraj - je dragi mislil it kar brez jakne v cerkev, ga prepričam, da je prehladno in da rabi jakno...in je hotel obut v stanovanje...js pa čistim ko nora. Nema ništa. Ampak je potem videl, da nima šans. je pa full priden, je danes kopalnico generalno očistil s čistili - ploščice, bano, wc. Ker js se čistilom poskušam izogibat. eh, sej zdej je že ok...ne morma bit dolgo skregana ...sam me je pa tak razp ....jst sem tak človek, da če se neki zmenim se pol rada tega držim, vedno si naredim načrt kako in kaj....no in danes se je ta moj načrt v celoti porušil..aaaaaaa..še zdej sem jezna ....no pa se mi je pol prikupu, tako da me je potolažil s sladoledom , kok pocen sem jst ha No, zdaj pa tudi midva nisma skoraj skregana, ampak sva. Sem mu rekla, da sem tak jezna zdle na njega, da če bi šla rodit me ne bi nč bolel, ker bi razmišljala o tem, da njega nekam pritiskam. Punce, očitno je tak dan, pa zadnji dnevi nosečnosti, pa smo me živčne, pa naši dragi, ker zdaj jih pa že orng stiska ... dajte se pogovorit s svojimi dragimi, ker pogovor res pomaga. Držim pesti, da boste zvečer v postelji že vse muckale svoje in skupaj z njimi božale bušije. moj dragi je tako nervozen pa nek čist drug tip je...če grem ponoči na wc ga že slišim, da se zbudi in tolk glih, da ne vpr. kam grem, če je vse ok...sam verjetno posluša kaj se dogaja...zjutraj hodi 100x na wc, ker je vsak dan nekaj krivo,da ga črviči...čeprav potem prizna kaj je to...mislim, da ima eno oko in uho vedno na meni, da posluša, če bi se slučajno kaj zgodilo...pa sem rekla spi, ker nikoli ne veš kdaj bomo šli rodit in bo mogoče noč dolga itd...pa saj jih razumem... Detelja če mene vprašaš, je tvoj dragi zaskrbljen, toda očitno ti ne upa pokazati svojih skrbi, saj se mu zdi, da bo potem z njimi zasekiral še tebe. Ti mu kar povej, da veš, da je zaskrbljen in da si tudi ti malo (čeprav mogoče ni videt , ko si taka pozitivka), toda skupaj bosta premagala vse skrbi .
|