|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - V. del
11.4.2009 21:20:40   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

kreganje.pa kaj je sedaj to ,vse ste tko boge ,joj ko bi vam lahko kako pomagala,vaše dece bi pa po riti ko vas tkole jezijo ,sedaj k smo čisto na koncu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsem  punce pa pobotajte se čim prej

tinaaja.lepo da si se nam javila in da tkole uživate user posted image user posted image user posted image

sonček veš kaj bi rabili junona in brigitauser posted image user posted image user posted image user posted image  fajno dozo vitaminov (ne vitaminčkov!!!) K in 2xJ pa bi bil v hiši mir ali pa da bi se dobr rožica zalilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  saj veš zunaj je že kar fajn toplo in voda hitr shlapiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se pridružujem tvojemu mnenju, Deteljauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ti, ti lisičkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mislim, da bi tudi jaz rabila dozo vitaminov, da sprožimo porod in da mal ta prehlad preguramouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sam ne vem kaj je mojemu...zadnjič je imel tako voljo zdaj pa spet sam neki izgovori...pa so mu včeraj v P rekli tako na ctgju kot na pregleduuser posted image  jutr je doma, ga bo zajklja napadlauser posted image user posted image user posted image user posted image

Napad, napad....to to.......dajmo detelja....

Veš kaj bi rekla tvojmu....... če je posilstvo neizbežno, vdaj se in uživajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  no bom rekla to...sam si predstavljaš, da kupiš časopis pa piše na prvi strani na veliko "nosečnica posilila moža, ker ni hotel seksat"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in pol ko bi brala spodaj besedilo bi pisalo, da sem že čez rok...ljudje bi si mislila ta pa ima voljo skakatuser posted image user posted image user posted image

Ma, mislim da bi vsi potegnili s tabo, ker bi mislili, da je itak že taka suša, da ga kar napadeš. Si misliš, kako bi se šele policaji krohotali, če bi tvoj kao "prijavil" posilstvouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, sam baje je kar dosti posilstev-spolnega nadlegovanja prijavljenih iz moške strani...izgleda, da je pri ženska ful suša...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
11.4.2009 21:21:02   
Anonimen

No, in danes ima naša princesta 1 mesec.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako smo veseli, da ne morem niti povedati, da gre vse tako kot mora iti z njo, tavečjim in celo našo družinico.

Kje pa ste? Zmeraj ko jst pridem je tako zatišje, da še duhce slišimuser posted image user posted image user posted image user posted image

Vse najboljše princeski za 1 mesec! user posted image Pa čestitke celi družinici, da vse tako lepo teče. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1102
11.4.2009 21:23:35   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

IZVIRNO SPOROČILO: janja*

DETELJA ja ali še nisi šla? To pa bo izgleda res čez rok.

še nisem šlauser posted image

O haj. In kako si kaj?
Nič hudga, zdaj si komaj prvi dan čez rok...tak da ni panike...boš vidla šunka in jajčka in hren bodo pomagali in v torek greš rodit (pravim jaz)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem v redu...mal me jezi ta nos...ko je skoz zaštopan pa skoz neki teče...pa pol en dan je boljše pa spet neki zafrkava...so mi včerja na pregledu rekli, da naj jem čisto malo jajc in šunke..sicer pa če sem odkrita sem tako z mislimi usmerjena na vse skup glede rojstva, da me sploh to vse skup ne mika...nekako nimam tistega filinga prazniki so...razen tega, da je polna hiša ljudi...HB, da živimo sami v bloku, da je mir...pri starših pa skoz nekdo pride pa gre pa pride in to mi je stresno pa še tolk bolj, ker vsak ima 2000vpr.user posted image user posted image

Detelja, če že ne smeš jajc in šunke, se pa orng najej hrena, ti bo ziher spucal vse kanale. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1103
11.4.2009 21:23:44   
Miška2006

kreganje.pa kaj je sedaj to ,vse ste tko boge ,joj ko bi vam lahko kako pomagala,vaše dece bi pa po riti ko vas tkole jezijo ,sedaj k smo čisto na koncu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsem  punce pa pobotajte se čim prej

tinaaja.lepo da si se nam javila in da tkole uživate user posted image user posted image user posted image

sonček veš kaj bi rabili junona in brigitauser posted image user posted image user posted image user posted image  fajno dozo vitaminov (ne vitaminčkov!!!) K in 2xJ pa bi bil v hiši mir ali pa da bi se dobr rožica zalilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  saj veš zunaj je že kar fajn toplo in voda hitr shlapiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se pridružujem tvojemu mnenju, Deteljauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ti, ti lisičkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mislim, da bi tudi jaz rabila dozo vitaminov, da sprožimo porod in da mal ta prehlad preguramouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sam ne vem kaj je mojemu...zadnjič je imel tako voljo zdaj pa spet sam neki izgovori...pa so mu včeraj v P rekli tako na ctgju kot na pregleduuser posted image  jutr je doma, ga bo zajklja napadlauser posted image user posted image user posted image user posted image

Napad, napad....to to.......dajmo detelja....

Veš kaj bi rekla tvojmu....... če je posilstvo neizbežno, vdaj se in uživajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  no bom rekla to...sam si predstavljaš, da kupiš časopis pa piše na prvi strani na veliko "nosečnica posilila moža, ker ni hotel seksat"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in pol ko bi brala spodaj besedilo bi pisalo, da sem že čez rok...ljudje bi si mislila ta pa ima voljo skakatuser posted image user posted image user posted image

Ma, mislim da bi vsi potegnili s tabo, ker bi mislili, da je itak že taka suša, da ga kar napadeš. Si misliš, kako bi se šele policaji krohotali, če bi tvoj kao "prijavil" posilstvouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, sam baje je kar dosti posilstev-spolnega nadlegovanja prijavljenih iz moške strani...izgleda, da je pri ženska ful suša...

Ja to res...še posebej, če so nosečkeuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Malo resnosti, vem da se to res ful dogaja. Vejamem, da je za možke to kruto priznanje, da ga je ženska posilila.user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
11.4.2009 21:25:10   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

No, in danes ima naša princesta 1 mesec.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako smo veseli, da ne morem niti povedati, da gre vse tako kot mora iti z njo, tavečjim in celo našo družinico.

Kje pa ste? Zmeraj ko jst pridem je tako zatišje, da še duhce slišimuser posted image user posted image user posted image user posted image

Vse najboljše princeski za 1 mesec! user posted image Pa čestitke celi družinici, da vse tako lepo teče. user posted image user posted image user posted image

Hvala, hvala.
Najlepše zadoščenje za vse je to, da se družinica dobro razume. Želim tudi vam te radosti.

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
11.4.2009 21:26:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

...jst sem se pa skregala s svojim in zdej me še najbolj pomiri rruser posted image ....

Midva sva se že včeraj ponoči ful skregala, pa danes pred kosilom še enkrat tak, da zdaj sploh ne govoriva....toliko o družinskih praznikih.user posted image user posted image

Mi je pa ful bed, ker bi lahko zdaj z tamalo uživali, mi pa smo tiho edino če vsak govori z njo.

Midva sva tudi tiho.user posted image

Sam pa paše mal tišine.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ...jst pa tiho ne morem bit, mene tišina ubija...jst hočem vedno sproti vse razčistituser posted image
Eh pa zdej je že vse ok...sam mi je blo pa tak, da bi se lahk kr odselila, če ne bi mela takega bušijauser posted image user posted image user posted image ...jst pa moja jeza in trma, no on pa tudi ni nedolžnuser posted image .

Tudi jaz ne maram muljenja in tihih dnevov in tednov. user posted image Hočem vse rešiti takoj, tukaj in zdaj user posted image user posted image user posted image . Čeprav baje je včasih dobro malo razpihati jezo in se pogovoriti čez par ur ali naslednji dan v bolj treznem stanju. Toda povej ti to moji razjarjeni naravi user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu brigita23)
  Neposredna povezava do sporočila: 1106
11.4.2009 21:30:18   
brigita23

maš pravuser posted image user posted image user posted image user posted image ...smo popoldan pogasili žejo...user posted image user posted image , no brez user posted image , ampak je zaleglouser posted image user posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
11.4.2009 21:31:47   
detelja

IZVIRNO SPOROČILO: janja*

DETELJA ja ali še nisi šla? To pa bo izgleda res čez rok.

še nisem šlauser posted image

O haj. In kako si kaj?
Nič hudga, zdaj si komaj prvi dan čez rok...tak da ni panike...boš vidla šunka in jajčka in hren bodo pomagali in v torek greš rodit (pravim jaz)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem v redu...mal me jezi ta nos...ko je skoz zaštopan pa skoz neki teče...pa pol en dan je boljše pa spet neki zafrkava...so mi včerja na pregledu rekli, da naj jem čisto malo jajc in šunke..sicer pa če sem odkrita sem tako z mislimi usmerjena na vse skup glede rojstva, da me sploh to vse skup ne mika...nekako nimam tistega filinga prazniki so...razen tega, da je polna hiša ljudi...HB, da živimo sami v bloku, da je mir...pri starših pa skoz nekdo pride pa gre pa pride in to mi je stresno pa še tolk bolj, ker vsak ima 2000vpr.user posted image user posted image

Detelja, če že ne smeš jajc in šunke, se pa orng najej hrena, ti bo ziher spucal vse kanale. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, to pa ziheruser posted image user posted image user posted image user posted image  sam pol kako jajce vseeno pojemuser posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
11.4.2009 21:32:35   
Anonimen

...jst sem se pa skregala s svojim in zdej me še najbolj pomiri rruser posted image ....

Midva sva se že včeraj ponoči ful skregala, pa danes pred kosilom še enkrat tak, da zdaj sploh ne govoriva....toliko o družinskih praznikih.user posted image user posted image

Mi je pa ful bed, ker bi lahko zdaj z tamalo uživali, mi pa smo tiho edino če vsak govori z njo.

ja, včasih paše, ko je slika tona pa niuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sam pa je hudo, ko se pol sem pa tja en mimo drugega daješ pa ne veš če naj kaj poveš ali neuser posted image user posted image user posted image user posted image

Midva sva že ok, sva bila skregana ene pol ure.user posted image Sej ne zdržima dolg. Zdej se smejima, ker sploh ne vema, zakaj točno sma se namulila.user posted image user posted image user posted image

Vem samo, da sem bila zarad svoje trme ob sladoled. Me je peljal v slaščičarno pa nisem hotla iz avta.user posted image Trola js. Zdej pa sanjam sladoled z vročimi jagodami.user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Za kaj vse sem že bila jaz prikrajšana zaradi svoje trme, uf. user posted image user posted image user posted image Se spomnim enkrat, ko sem bila še majhna v osnovni šoli, sem si hotela nakvačkat torbico in sem mamo prosila, naj mi naredi samo prvih par vrst, da bo potem šlo lažje. Ona pa je kar kvačkala in kvačkala, ker si je želela, da bi imela čim prej torbico, čeprav sem se zraven drla, da jo hočem sama nakvačkat. In torbica je bila čudovita, toda jaz sem jo iz trme razparala. Zraven pa tako jokala, ker mi je bila torbica tako strašansko všeč. Toda ne, jaz sem jo hotela nakvačkat sama. In si je seveda potem nisem nakvačkala sama, ampak sem ostala brez torbice. Svašta ... user posted image user posted image user posted image Uf, kaj vse še nas čaka z našimi ovenčki ali bikci user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu *Junona*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1109
11.4.2009 21:32:50   
Miška2006
No, babuške....jst grem nahranit našo princesko in pol pa v deželo panc panc....

Lepo se imejte in čvekajte še naprej.

Lahko noč pa vesele praznike še 1x vam želim vsem skupaj.

Neposredna povezava do sporočila: 1110
11.4.2009 21:33:33   
detelja

maš pravuser posted image user posted image user posted image user posted image ...smo popoldan pogasili žejo...user posted image user posted image , no brez user posted image , ampak je zaleglouser posted image user posted image

no, vidiš, kako vitamini pomagajo...saj vseeno kako ste gasili v glavnem, da steuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1111
11.4.2009 21:35:34   
brigita23

Vidim, da ni nobene gor....vse uživate na tem lepem sončkuuser posted image user posted image user posted image ...jst sem se pa skregala s svojim in zdej me še najbolj pomiri rruser posted image ....Škoda da ni nobene ko bi čvekala z manouser posted image , sicer pa sej tudi to je dost, da lahko nekam zlijem svojo jezouser posted image ...sej veste kok je touser posted image ....zjutraj sem bila pa tako dobre volje, mislim ej..to naše razpoloženje je krizauser posted image .

Nič babuške, ve kr uživite.

Brigitka, upam, da sta se s tvojim dragim že pobotala user posted image user posted image . Nimaš kaj, te zadnje tedne smo očitno vse bolj razdražljive. Midva sva ravnokar šla sprobat pripasat lupinico v avto in ker ni šlo na 123, sem že norela. Se mi zdi, da imam tako nizek tolerančni prag, da sem v luftu kot rečeš keksuser posted image . Hvala bogu, je moj ostal miren, ne vem od kod mu živci, ker ponavadi se kar naleze moje jezljivosti user posted image  user posted image  user posted image . Pol pa se oba jeziva, pa nama je na kocu obema žal, pa saj se potem pobotava in oba ugotoviva, da sva se jezila "za prazen drek" user posted image  user posted image  user posted image . Jaz ti povem, sedaj ko smo nosečke, nam vsa ta velikanska teža, ki jo prenašamo pritiska na živce, ki tečejo ob hrbtenjači in smo zato bolj živčne. V glavnem: me nismo krive! user posted image  user posted image  user posted image

maš prav Nenčiuser posted image ...pa sej jst vem da sem tudi tečna pa da moj veliko tolerira, sam danes ker ni šlo po mojih načrtih, pa še sama sem se mogla v trgovino pelatuser posted image user posted image , ko se že tak komi v avto spravim, pol pa mi je še frizer splaval po vodi za piko na iuser posted image user posted image user posted image user posted image ... no zdej je vse lepo in prav, me je potolažil in mi povedal da se noče z mano kregat, me je polubčkal in peljal ven...pa je to touser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
11.4.2009 21:36:56   
detelja
jaz bom tudi počasi šla pred tv z upanjem, da pride lubi hitr iz službe, čeprav je prej klical pa rekel, da šele potico peče in da ima ful dela...mogoče pa bo vseeno hitr prišel...

želim vam lep večer, uživajte, lepo barvajte jajčkauser posted image user posted image  zalivajte rožice, redno jemljite vitamineuser posted image user posted image user posted image user posted image  pa seveda božajte buščije - v mojem buščiju je ful veselouser posted image user posted image user posted image  ko ga več ne bo ga bom kar malo pogrešalauser posted image user posted image user posted image user posted image  sam pol pa bo štručka na svetu pa bo živahnouser posted image user posted image user posted image user posted image

lahko noč in sladke sanje...pa čim manj vstajanja zaradi wcja in lažnih popadkov...

user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
11.4.2009 21:37:42   
Anonimen

čestitkeuser posted image user posted image  joj, se je mesec hitro obrnil...

jaz sem na netu sam, da vse zamujeno preberem in komentiram traja, da pridem do koncauser posted image user posted image

Ja, to pa vem, da traja....čeprav se mi zdi, da se vseeno malček manjč čveka...A se motim?

ja, sam vseeno že včeraj sem bila malo manj na netu pa danes...pol pa da prebereš pa odg. pa greš spet nazaj iskat kje si ostal kar traja...pa še vmes kak tel. klic opraviš ali pa greš v hladilnik gledat če je kaj sladkega za jestuser posted image user posted image user posted image user posted image  traja vešuser posted image

Mam tudi jst izkušnje z zaostankiuser posted image user posted image user posted image user posted image . Žal, kdaj sploh bi rada komentirala, pa se je debata že zaključla...in kaj čem pol.user posted image
Ko me pa kdo omenja, pa se mi zdi že spet brezveze komentirat, ker bi rekli, da sem sto let za kačami, da res ne dohajam več.user posted image user posted image

jaz, ko grem nazaj brat komentiram vse po vrsti...ko preberem pa če se mi zdi, da moram dodat komentaruser posted image user posted image user posted image user posted image  ga dam pa tudi če je tema že 100 let zastarelauser posted image user posted image user posted image user posted image  sicer pa direktorji morejo vse komentirat kaj se v službi dogaja, a ne???user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi komentiram za nazaj, pol pa se včasih počutim kot da capljam za vami in vas nikoli ne ujamem in sem ves čas nekako za cajtom user posted image user posted image user posted image . Bi najrajši poslala sporočilo: Tak, zdaj pa mir 15 minut, da jaz pridem do konca, pol pa lahko gremo naprej. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1114
11.4.2009 21:39:32   
Anonimen

ja, včasih paše, ko je slika tona pa niuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sam pa je hudo, ko se pol sem pa tja en mimo drugega daješ pa ne veš če naj kaj poveš ali neuser posted image user posted image user posted image user posted image

Midva sva že ok, sva bila skregana ene pol ure.user posted image Sej ne zdržima dolg. Zdej se smejima, ker sploh ne vema, zakaj točno sma se namulila.user posted image user posted image user posted image

Vem samo, da sem bila zarad svoje trme ob sladoled. Me je peljal v slaščičarno pa nisem hotla iz avta.user posted image Trola js. Zdej pa sanjam sladoled z vročimi jagodami.user posted image user posted image user posted image user posted image

zdaj pa se naredi tako nedolžno zajkljo pa lubiju povej, da ga ti povabiš na sladoleduser posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej sem se pa Milke nabasala in se mi ne lušta več sladoelda.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kje pa je nutela iz police=??????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ni, ni...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pri meni gre Nutella v dveh, max treh dneh. Vedno jo kupiva z naslednjim prepričanjem: Tokrat jo bom pa res jedla na kruh in ne na žlico. In vedno padem. Pod žlico Nutelle namreč. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1115
11.4.2009 21:39:43   
brigita23

ti si tudi trmauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
11.4.2009 21:41:03   
detelja

zdaj pa se naredi tako nedolžno zajkljo pa lubiju povej, da ga ti povabiš na sladoleduser posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej sem se pa Milke nabasala in se mi ne lušta več sladoelda.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kje pa je nutela iz police=??????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ni, ni...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pri meni gre Nutella v dveh, max treh dneh. Vedno jo kupiva z naslednjim prepričanjem: Tokrat jo bom pa res jedla na kruh in ne na žlico. In vedno padem. Pod žlico Nutelle namreč. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

meni je vseeno če jo jem na žlico ali kruh jo v 2-3 dneh pojemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ali pojem 10 žlic nutele ali pa na pol cm debel kruh namažen 10 cm nuteleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mojemu se kar obrača ko me gledauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
11.4.2009 21:42:45   
Anonimen

JA JA Nenči....citirat znaš zdej se ti pa dopadeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sorry, mal se hecam. Sem pa danes full dobre voljeuser posted image

Še par dni, pa bo Junoni žal, da mi je povedala, kako se citira user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sam a veš da mal pa pogrešam tiste tvoje poste...so bli res super, pa vsaki si posvetila par beseduser posted image ...no tako zdej naš sonček pišeuser posted image

A res? Se mi zdi, da zdaj več napišem, samo je pa mogoče bolj razdrobljeno. Bolj vsaki posebej namenjeno. Je bilo tisto pisanje kar zamudno, ker sem šla čez vse strani, si zraven zapisovala na list papirja, potem pa sem morala vse to še spisati. Sem si naredila kar orng delo. user posted image Toda obljubim, da bom vsake toliko še napisala na tisti stari način. Zate! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1118
11.4.2009 21:42:53   
brigita23

čestitkeuser posted image user posted image  joj, se je mesec hitro obrnil...

jaz sem na netu sam, da vse zamujeno preberem in komentiram traja, da pridem do koncauser posted image user posted image

Ja, to pa vem, da traja....čeprav se mi zdi, da se vseeno malček manjč čveka...A se motim?

ja, sam vseeno že včeraj sem bila malo manj na netu pa danes...pol pa da prebereš pa odg. pa greš spet nazaj iskat kje si ostal kar traja...pa še vmes kak tel. klic opraviš ali pa greš v hladilnik gledat če je kaj sladkega za jestuser posted image user posted image user posted image user posted image  traja vešuser posted image

poznam to deteljauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
11.4.2009 21:43:57   
Cveta28
Čer punce, samo toliko da se javim.
Danes sem preživela ful lep dan,  skodrom sva bila na vikendu pri stricu kjer smo imeli piknik. Vsi so me opominjali, da ni dobro, če se bom prenajedla ampak moje požrešne očke se niso dale motit user posted image kljub tem, da so me strašili s klistirjem user posted image Za lažjo prebavo sva pa s kodrom naredila tudi 2 sprehoda čez bližnja polja in vasi. user posted image No nazaj grede me je zgrabil en pravi popadek tako močno, da sva se morala ustaviti, sedaj doma pa se nekaj nadaljuje. Bomo videli kako se bo razvijalo.
Drugače pa za jutri načrtujeva sprehod v ZOO in potem ponovni obisk strica - je ostalo hrane vsaj še za 20 ljudi. Če grem jutri na piknik še 2v1 bom definitivno jedla samo solato in zelenjavo.

Neposredna povezava do sporočila: 1120
11.4.2009 21:46:02   
Anonimen

Vidim, da ni nobene gor....vse uživate na tem lepem sončkuuser posted image user posted image user posted image ...jst sem se pa skregala s svojim in zdej me še najbolj pomiri rruser posted image ....Škoda da ni nobene ko bi čvekala z manouser posted image , sicer pa sej tudi to je dost, da lahko nekam zlijem svojo jezouser posted image ...sej veste kok je touser posted image ....zjutraj sem bila pa tako dobre volje, mislim ej..to naše razpoloženje je krizauser posted image .

Po riti vaju bom oba...hiter skočita en drugemu v objem... oba taka fajna, zunaj lep dan, vidva pa se iz dolgčasa spičita...ti, ti, ti... no, sej poznam to, midva sva se danes zjutraj tudi skoraj - je dragi mislil it kar brez jakne v cerkev, ga prepričam, da je prehladno in da rabi jakno...in je hotel obut v stanovanje...js pa čistim ko nora. Nema ništa.user posted image Ampak je potem videl, da nima šans.user posted image user posted image user posted image
je pa full priden, je danes kopalnico generalno očistil s čistili - ploščice, bano, wc.user posted image user posted image user posted image Ker js se čistilom poskušam izogibat.

eh, sej zdej je že ok...ne morma bit dolgo skreganauser posted image user posted image user posted image ...sam me je pa tak razpuser posted image ....jst sem tak človek, da če se neki zmenim se pol rada tega držim, vedno si naredim načrt kako in kaj....no in danes se je ta moj načrt v celoti porušil..aaaaaaa..še zdej sem jeznauser posted image ....no pa se mi je pol prikupu, tako da me je potolažil s sladoledomuser posted image , kok pocen sem jst hauser posted image user posted image user posted image

No, zdaj pa tudi midva nisma skoraj skregana, ampak sva.user posted image

Sem mu rekla, da sem tak jezna zdle na njega, da če bi šla rodit me ne bi nč bolel, ker bi razmišljala o tem, da njega nekam pritiskam.user posted image user posted image user posted image

Punce, očitno je tak dan, pa zadnji dnevi nosečnosti, pa smo me živčne, pa naši dragi, ker zdaj jih pa že orng stiska ... dajte se pogovorit s svojimi dragimi, ker pogovor res pomaga. Držim pesti, da boste zvečer v postelji že vse muckale svoje user posted image in skupaj z njimi božale bušije. user posted image user posted image user posted image

moj dragi je tako nervozen pa nek čist drug tip je...če grem ponoči na wc ga že slišim, da se zbudi in tolk glih, da ne vpr. kam grem, če je vse ok...sam verjetno posluša kaj se dogaja...zjutraj hodi 100x na wc, ker je vsak dan nekaj krivo,da ga črviči...čeprav potem prizna kaj je to...mislim, da ima eno oko in uho vedno na meni, da posluša, če bi se slučajno kaj zgodilo...pa sem rekla spi, ker nikoli ne veš kdaj bomo šli rodit in bo mogoče noč dolga itd...pa saj jih razumem...

Detelja če mene vprašaš, je tvoj dragi zaskrbljen, toda očitno ti ne upa pokazati svojih skrbi, saj se mu zdi, da bo potem z njimi zasekiral še tebe. Ti mu kar povej, da veš, da je zaskrbljen in da si tudi ti malo (čeprav mogoče ni videt user posted image , ko si taka pozitivka), toda skupaj bosta premagala vse skrbi user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1121
11.4.2009 21:48:51   
brigita23

tako pa izgleda moj  bušči v 40t1duser posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za naslovnicouser posted image user posted image user posted image user posted image , zdej bi ga mogla gibsatuser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
11.4.2009 21:50:13   
Anonimen

Hvala, hvala.
Najlepše zadoščenje za vse je to, da se družinica dobro razume. Želim tudi vam te radosti.

Hvala za lepe želje! Oba z možem se že tako veseliva in prav osrečuje me, ko vidim, da skozi izkušnjo nosečnosti tudi sama rasteva in zoriva kot par ... da smo pravzaprav že družinica, čeprav Ele še ni na svetu. user posted image  user posted image  user posted image Komaj čakam, da se bomo vsi trije stiskali, objemali, lubčkali ... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1123
11.4.2009 21:52:30   
Anonimen

Brigitka, upam, da sta se s tvojim dragim že pobotala user posted image user posted image . Nimaš kaj, te zadnje tedne smo očitno vse bolj razdražljive. Midva sva ravnokar šla sprobat pripasat lupinico v avto in ker ni šlo na 123, sem že norela. Se mi zdi, da imam tako nizek tolerančni prag, da sem v luftu kot rečeš keksuser posted image . Hvala bogu, je moj ostal miren, ne vem od kod mu živci, ker ponavadi se kar naleze moje jezljivosti user posted image  user posted image  user posted image . Pol pa se oba jeziva, pa nama je na kocu obema žal, pa saj se potem pobotava in oba ugotoviva, da sva se jezila "za prazen drek" user posted image  user posted image  user posted image . Jaz ti povem, sedaj ko smo nosečke, nam vsa ta velikanska teža, ki jo prenašamo pritiska na živce, ki tečejo ob hrbtenjači in smo zato bolj živčne. V glavnem: me nismo krive! user posted image  user posted image  user posted image

maš prav Nenčiuser posted image ...pa sej jst vem da sem tudi tečna pa da moj veliko tolerira, sam danes ker ni šlo po mojih načrtih, pa še sama sem se mogla v trgovino pelatuser posted image user posted image , ko se že tak komi v avto spravim, pol pa mi je še frizer splaval po vodi za piko na iuser posted image user posted image user posted image user posted image ... no zdej je vse lepo in prav, me je potolažil in mi povedal da se noče z mano kregat, me je polubčkal in peljal ven...pa je to touser posted image

Super brigitka! user posted image user posted image user posted image Sem vedela, da se bosta zvečer že cartala user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1124
11.4.2009 21:54:07   
Anonimen

jaz bom tudi počasi šla pred tv z upanjem, da pride lubi hitr iz službe, čeprav je prej klical pa rekel, da šele potico peče in da ima ful dela...mogoče pa bo vseeno hitr prišel...

želim vam lep večer, uživajte, lepo barvajte jajčkauser posted image user posted image  zalivajte rožice, redno jemljite vitamineuser posted image user posted image user posted image user posted image  pa seveda božajte buščije - v mojem buščiju je ful veselouser posted image user posted image user posted image  ko ga več ne bo ga bom kar malo pogrešalauser posted image user posted image user posted image user posted image  sam pol pa bo štručka na svetu pa bo živahnouser posted image user posted image user posted image user posted image

lahko noč in sladke sanje...pa čim manj vstajanja zaradi wcja in lažnih popadkov...

user posted image

Hvala detelja za lepe želje, tudi tebi lepo noč in lepe praznike - pa naj čim prej pride tvoj avionček za Rim. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?