Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 20:57:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Klavdyk, čestitke za sinčka. Je pa imela nmag ali janja, ne vem točno katera, prav... saj je klavdyk rekla, da ima sluz, kajne? No, in ena od teh dveh naših punc ji je rekla, da bo rodila v 48 urah. In je res. Pa še tako pridna je bila, da je potičko in kruhek spekla, preden je šla. Bravo. Js pa mesila včeraj ko nora, pa nič.... se počutim ko da ne bi bla noseča. Upam, da me nepričakovano in čim prej zagrabi. Junona, jaz mislim, da bo tebe, ker si tako naspidirana (pucaš, pečeš, laufaš okoli ...), zgrabilo kar naenkrat in takrat do konca. Me se tako po polžje in počasi vlečemo do tja, ti boš pa samo preklopila na turbo in nas vse prehitela.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 20:57:36
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 ...jst sem se pa skregala s svojim in zdej me še najbolj pomiri rr .... Midva sva se že včeraj ponoči ful skregala, pa danes pred kosilom še enkrat tak, da zdaj sploh ne govoriva....toliko o družinskih praznikih. Mi je pa ful bed, ker bi lahko zdaj z tamalo uživali, mi pa smo tiho edino če vsak govori z njo. Midva sva tudi tiho. Sam pa paše mal tišine. ja, včasih paše, ko je slika tona pa ni sam pa je hudo, ko se pol sem pa tja en mimo drugega daješ pa ne veš če naj kaj poveš ali ne Midva sva že ok, sva bila skregana ene pol ure. Sej ne zdržima dolg. Zdej se smejima, ker sploh ne vema, zakaj točno sma se namulila. Vem samo, da sem bila zarad svoje trme ob sladoled. Me je peljal v slaščičarno pa nisem hotla iz avta. Trola js. Zdej pa sanjam sladoled z vročimi jagodami.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 20:58:39
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 kreganje.pa kaj je sedaj to ,vse ste tko boge ,joj ko bi vam lahko kako pomagala,vaše dece bi pa po riti ko vas tkole jezijo ,sedaj k smo čisto na koncu vsem punce pa pobotajte se čim prej tinaaja.lepo da si se nam javila in da tkole uživate sonček veš kaj bi rabili junona in brigita fajno dozo vitaminov (ne vitaminčkov!!!) K in 2xJ pa bi bil v hiši mir ali pa da bi se dobr rožica zalila saj veš zunaj je že kar fajn toplo in voda hitr shlapi Se pridružujem tvojemu mnenju, Detelja ti, ti lisička mislim, da bi tudi jaz rabila dozo vitaminov, da sprožimo porod in da mal ta prehlad preguramo sam ne vem kaj je mojemu...zadnjič je imel tako voljo zdaj pa spet sam neki izgovori...pa so mu včeraj v P rekli tako na ctgju kot na pregledu jutr je doma, ga bo zajklja napadla
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 20:58:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aljab Klavdyk čestitke!!!!!!!!!!!! Živijo! Se javljam na raport. Danes je moj PDP, pa sem še 2 v 1. Včeraj na pregledu vse ok, CTG ravna črta, detece okrog 3kg. Sem bila seveda razočarana, no ampak zdaj poslušam Deteljin nasvet in bom uživala veliko noč. Sem pa imela včeraj 1 uro popadke na 5 minut...take na easy. Mogoče je imelo 5 krat 65 stopnic kaj pri tem. No danes spekla kruh, pobarvali jajčka....... zdaj gremo k žegnu. Me pa ubija seneni nahod...spraskala bi si oči in nos...kje je dež, da mal spere cvetni prah. (nikoli zadovoljna jaz). Lepo se imejte!!! za pregled. Zdaj pa samo še čakamo na pravi čas ...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 20:58:57
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 No, in danes ima naša princesta 1 mesec. Tako smo veseli, da ne morem niti povedati, da gre vse tako kot mora iti z njo, tavečjim in celo našo družinico. Kje pa ste? Zmeraj ko jst pridem je tako zatišje, da še duhce slišim čestitke joj, se je mesec hitro obrnil... jaz sem na netu sam, da vse zamujeno preberem in komentiram traja, da pridem do konca Ja, to pa vem, da traja....čeprav se mi zdi, da se vseeno malček manjč čveka...A se motim?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 21:00:01
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 kreganje.pa kaj je sedaj to ,vse ste tko boge ,joj ko bi vam lahko kako pomagala,vaše dece bi pa po riti ko vas tkole jezijo ,sedaj k smo čisto na koncu vsem punce pa pobotajte se čim prej tinaaja.lepo da si se nam javila in da tkole uživate sonček veš kaj bi rabili junona in brigita fajno dozo vitaminov (ne vitaminčkov!!!) K in 2xJ pa bi bil v hiši mir ali pa da bi se dobr rožica zalila saj veš zunaj je že kar fajn toplo in voda hitr shlapi Se pridružujem tvojemu mnenju, Detelja
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 21:00:07
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 kreganje.pa kaj je sedaj to ,vse ste tko boge ,joj ko bi vam lahko kako pomagala,vaše dece bi pa po riti ko vas tkole jezijo ,sedaj k smo čisto na koncu vsem punce pa pobotajte se čim prej tinaaja.lepo da si se nam javila in da tkole uživate sonček sem pa opazla da si full pridna postala, skor nič več ne citiraš ...no mi pa še kr , super za tak čudovit izlet...pa za tak fajnga atija, da te nič ne jezi ....bo Aleks ponosn na svojga atija
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 21:00:09
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 kreganje.pa kaj je sedaj to ,vse ste tko boge ,joj ko bi vam lahko kako pomagala,vaše dece bi pa po riti ko vas tkole jezijo ,sedaj k smo čisto na koncu vsem punce pa pobotajte se čim prej tinaaja.lepo da si se nam javila in da tkole uživate sonček veš kaj bi rabili junona in brigita fajno dozo vitaminov (ne vitaminčkov!!!) K in 2xJ pa bi bil v hiši mir ali pa da bi se dobr rožica zalila saj veš zunaj je že kar fajn toplo in voda hitr shlapi
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 21:00:49
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 ...jst sem se pa skregala s svojim in zdej me še najbolj pomiri rr .... Midva sva se že včeraj ponoči ful skregala, pa danes pred kosilom še enkrat tak, da zdaj sploh ne govoriva....toliko o družinskih praznikih. Mi je pa ful bed, ker bi lahko zdaj z tamalo uživali, mi pa smo tiho edino če vsak govori z njo. Midva sva tudi tiho. Sam pa paše mal tišine. ja, včasih paše, ko je slika tona pa ni sam pa je hudo, ko se pol sem pa tja en mimo drugega daješ pa ne veš če naj kaj poveš ali ne Midva sva že ok, sva bila skregana ene pol ure. Sej ne zdržima dolg. Zdej se smejima, ker sploh ne vema, zakaj točno sma se namulila. Vem samo, da sem bila zarad svoje trme ob sladoled. Me je peljal v slaščičarno pa nisem hotla iz avta. Trola js. Zdej pa sanjam sladoled z vročimi jagodami. zdaj pa se naredi tako nedolžno zajkljo pa lubiju povej, da ga ti povabiš na sladoled
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 21:01:11
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: janja* DETELJA ja ali še nisi šla? To pa bo izgleda res čez rok. še nisem šla O haj. In kako si kaj? Nič hudga, zdaj si komaj prvi dan čez rok...tak da ni panike...boš vidla šunka in jajčka in hren bodo pomagali in v torek greš rodit (pravim jaz) sem v redu...mal me jezi ta nos...ko je skoz zaštopan pa skoz neki teče...pa pol en dan je boljše pa spet neki zafrkava...so mi včerja na pregledu rekli, da naj jem čisto malo jajc in šunke..sicer pa če sem odkrita sem tako z mislimi usmerjena na vse skup glede rojstva, da me sploh to vse skup ne mika...nekako nimam tistega filinga prazniki so...razen tega, da je polna hiša ljudi...HB, da živimo sami v bloku, da je mir...pri starših pa skoz nekdo pride pa gre pa pride in to mi je stresno pa še tolk bolj, ker vsak ima 2000vpr. Mam res občutek, da čakaš 14.4. .. Ma ti si že en lep čas prehlajena....al se motim? najprej sem bila en ful dober teden res samo prehlajena...pol so se stvari izboljševale in pol me kar z lepega začne bolet grlo čez dva dni neha bolet pol pa je spet začel nos zafrkavat..in me ful jezi...ko ležim je vse zaštopano in pol ne morem dihat in piham pa piham pa ne gre nič nikamor dobr je še to, da se mi tako ne solzijo oči kot so se mi prvi teden.... Jao jao, prav nimaš sreče....skoz se ti neki dogaja . Ne bi rajš nardila kaj, da bi se ti na kakšnem drugem področju kaj dogajalo
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 21:01:28
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: angelito hojla se sem med vami ... danes je moj PDP in sem bila na CTG... ampak tamala kot kaze noce in noce ven... naslednji pregled + CTG + UZ imam pa v torek 14.04.... sem pa danes s svojim lubijem in enim frendom na polno uzivala na soncku - na sladoledu, kosilcu in se banana splitu... prav praznicen dan... ze dolgo nisem imela tako "u easy" dneva... zdej sem pa od vsega tega brezdelja, zeloo utrujena in bom malo prezdela pred TV, potem pa spat... aja, se prej me bo lubi malo zmasiral , ker me zadnje dni neki v krizu stiha... uzivajte! imam občutek, da bo v torek prava akcija...ful dosti nas ima ctg, pregled itd...pol pa bo 14.4. akcija izgleda, da na nas ne vpliva dobr polna luna Js imam tudi v torek, naj bo akcija.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 21:01:43
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 ...jst sem se pa skregala s svojim in zdej me še najbolj pomiri rr .... Midva sva se že včeraj ponoči ful skregala, pa danes pred kosilom še enkrat tak, da zdaj sploh ne govoriva....toliko o družinskih praznikih. Mi je pa ful bed, ker bi lahko zdaj z tamalo uživali, mi pa smo tiho edino če vsak govori z njo. no sotrpinka, si lahko kr roke podava ...eh, sam brez veze se je pa sekirat, to pol sam na bebije vpliva. Midva še zdaj ne govoriva, mala spi, v hiši pa mrtva tišina. Pa kaj me briga.... štorkljica ti si tudi ena trma ...tak ko jst
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 21:01:45
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Klavdyk, čestitke za sinčka. Je pa imela nmag ali janja, ne vem točno katera, prav... saj je klavdyk rekla, da ima sluz, kajne? No, in ena od teh dveh naših punc ji je rekla, da bo rodila v 48 urah. In je res. Pa še tako pridna je bila, da je potičko in kruhek spekla, preden je šla. Bravo. Js pa mesila včeraj ko nora, pa nič.... se počutim ko da ne bi bla noseča. Upam, da me nepričakovano in čim prej zagrabi. Junona, jaz mislim, da bo tebe, ker si tako naspidirana (pucaš, pečeš, laufaš okoli ...), zgrabilo kar naenkrat in takrat do konca. Me se tako po polžje in počasi vlečemo do tja, ti boš pa samo preklopila na turbo in nas vse prehitela. Joj, Nenči, upam da res.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 21:02:09
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 No, in danes ima naša princesta 1 mesec. Tako smo veseli, da ne morem niti povedati, da gre vse tako kot mora iti z njo, tavečjim in celo našo družinico. Kje pa ste? Zmeraj ko jst pridem je tako zatišje, da še duhce slišim čestitke joj, se je mesec hitro obrnil... jaz sem na netu sam, da vse zamujeno preberem in komentiram traja, da pridem do konca Ja, to pa vem, da traja....čeprav se mi zdi, da se vseeno malček manjč čveka...A se motim? ja, sam vseeno že včeraj sem bila malo manj na netu pa danes...pol pa da prebereš pa odg. pa greš spet nazaj iskat kje si ostal kar traja...pa še vmes kak tel. klic opraviš ali pa greš v hladilnik gledat če je kaj sladkega za jest traja veš
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 21:02:26
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Kje ste vse? Js mam zdle čas, dragi zunaj čevape peče, imamo piknik. Če je pa tako lepo vreme. K žegnu pa sva tudi že nesla. Jaz pa sem naredila gratiniran krompirček. Grem, se tipkamo. Pridne bodite, uživajte. In naj že katera odpotuje, če ne bom js. midva z bebijem sva bila pri mojih na kosilu...je pa bilo kar stresno...smo cel dan imeli obiske in vsak vpr." kaj pa ti tukaj delaš, kdaj imaš rok in ko rečem, da sem ga včeraj imela vsi sam gledajo, pol kaj boste imeli, kakšna imena ste zbrali, si nevrozna....." in cel dan ej boli glava...pol pa sem ob 4 sestro prosila, če me zapelje domov...pol pa sem se uredila in sem spala do 20...pol pa naju je ati zbudil, če še ne gremo v rim sam so pa tako smšni ljudje, zdaj ker sem dan čez rok vsi pravijo "a, to bo pa punca, punce se rodijo baje ponavadi čez rok" jaz se samo režim, ker itak mi napovedujejo po teh in drugačnih metodah kaj bo ko pa rečem, da imamo 3610 g ...pol pa takoj to pa bo ziher dečko in pol me spravijo v smeh in pol vsi mislijo, da vem kaj bova dobila...ampak fora je v tem, da mi gre na smeh to, da ziher če ne bo dečko bo deklica ali obratno...ni 100 možnosti Joj, prav utrujajo vsa ta vprašanja in potem še tako zvito vprašajo, da vidijo, če se bomo kaj zagovorile.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 21:02:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: m..tina Čav, punce moje! Jaz in Jure sva končno domaaa! Mali je priden, samo zelo len za hrano. Spi spi spi spi spi in še enkrat spi. Če hočemo da se naje, ga moramo že skoraj na glavo obrnit. Drugeča sva pa v redu, šivi se lepo celijo..... Slikico bom pa dodala, ko se mi bo dalo jih spravit iz fotoaparata, sem še bolj lene sorte. Lep pozdrav do takrat. Super za prihod domov! Kot sem jaz uspela razbrati iz predavanj o dojenju, dokler otroček lepo napreduje s težo, ni nič narobe, če je pač zaspanček. Drugače pa ga je baje potrebno buditi, saj se ti drugače začne pridelovati premalo mleka. Baje jih zbudi to, da ga previješ, slečeš ... med dojenjem malo zdramiš, če vmes rad zaspi ... Upam, da ti bo to kaj pomagalo. Lepo se cartajta, me pa samo tako potrpežljive kar se tiče fotkic, saj nas vse čaka isto in te popolnoma razumemo.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 21:03:09
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 dobro jutro vsem Detelja zopet si nam pripravila več kot odličen zajtrk ....HVALA TI . Mi smo zopet spali super...le 2x sem šla na WC. Se mi je sanjal o mojem bebiju, kako ga dojim pa kako je priden . A lahko vrjamete da se nama obema na enkrat kolca ...kako hecen filin, najprej on potem še jst . No počasi se bom šla obleči, zbudim dragega, da me mal stisne in bova odšla. Grem iskat zajčke potičke v Klasje, nato v Spara po majčke in potem še k frizerju ...potem pa je to vse. Junonca.....upam, da nam nisi pobegnila v Rim ...in da je prebava boljša Ko bi vsaj res šla... me pa tale rita tak heca...tak ornk se pa že nism spucala par let mnde. Malinov čaj me je mnde pognal, sem ga danes kar izpustila. No vidiš Junonca si imela eno tako zastonj čistilno kuro črevesja ... za takšno pucanje (kolonik) se drugače kar fajn plača, ti pa kar for free ... Tolk je šlo iz mene, js pa zjutraj isto kg kot prejšnji dan...se pravi, če ne bi imela sračkalice, bi imela kg več.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 21:03:43
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 kreganje.pa kaj je sedaj to ,vse ste tko boge ,joj ko bi vam lahko kako pomagala,vaše dece bi pa po riti ko vas tkole jezijo ,sedaj k smo čisto na koncu vsem punce pa pobotajte se čim prej tinaaja.lepo da si se nam javila in da tkole uživate sonček veš kaj bi rabili junona in brigita fajno dozo vitaminov (ne vitaminčkov!!!) K in 2xJ pa bi bil v hiši mir ali pa da bi se dobr rožica zalila saj veš zunaj je že kar fajn toplo in voda hitr shlapi smešno, a ne sam resnično jooooj, so moški pametni skoz vejo zakaj so babe tečne, sam doma ne ugotovijo zakaj le če pa "nem sex"
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 21:04:01
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 kreganje.pa kaj je sedaj to ,vse ste tko boge ,joj ko bi vam lahko kako pomagala,vaše dece bi pa po riti ko vas tkole jezijo ,sedaj k smo čisto na koncu vsem punce pa pobotajte se čim prej tinaaja.lepo da si se nam javila in da tkole uživate sonček veš kaj bi rabili junona in brigita fajno dozo vitaminov (ne vitaminčkov!!!) K in 2xJ pa bi bil v hiši mir ali pa da bi se dobr rožica zalila saj veš zunaj je že kar fajn toplo in voda hitr shlapi Se pridružujem tvojemu mnenju, Detelja ti, ti lisička mislim, da bi tudi jaz rabila dozo vitaminov, da sprožimo porod in da mal ta prehlad preguramo sam ne vem kaj je mojemu...zadnjič je imel tako voljo zdaj pa spet sam neki izgovori...pa so mu včeraj v P rekli tako na ctgju kot na pregledu jutr je doma, ga bo zajklja napadla Napad, napad....to to.......dajmo detelja.... Veš kaj bi rekla tvojmu....... če je posilstvo neizbežno, vdaj se in uživaj
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 21:04:24
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 JA JA Nenči....citirat znaš zdej se ti pa dopade ...sorry, mal se hecam. Sem pa danes full dobre volje Še par dni, pa bo Junoni žal, da mi je povedala, kako se citira . Ne bo, brez skrbi, saj vidiš, da ljubim citiranje. Najlažje je, ker si ne zapomnem vsega za nazaj in potem lahko pozabim kaj pokomentirat...saj veš, da mi ne sme nič uit.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 21:04:49
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: malapikica Vesele velikonočne praznike! malapikica, daj ti tega počnika vzemi sabo v P...pa ne bi bilo slabo, če bi ga mal z čokolado oblila, da bi imeli kaj dobrega za lizat Js sem danes MMS voščilo dobila in takega pomočnika zraven.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 21:04:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk Pozdravljene! Samo toliko se javljam, da sporočim, da je kpmk v porodnišnici in da so ji danes dopoldne sprožili popadke, sedaj pa upamo na čimprejšnji in čim lažji porod. Že vnaprej se zahvaljujem za držanje pesti ! Bodoči očka, trenutno pa še vedno kpmk-jin "pomočnik" Matjaž Držimo pesti ! Pa uau, celo pomočnik se nam je javil .
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 21:05:02
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: janja* DETELJA ja ali še nisi šla? To pa bo izgleda res čez rok. še nisem šla O haj. In kako si kaj? Nič hudga, zdaj si komaj prvi dan čez rok...tak da ni panike...boš vidla šunka in jajčka in hren bodo pomagali in v torek greš rodit (pravim jaz) sem v redu...mal me jezi ta nos...ko je skoz zaštopan pa skoz neki teče...pa pol en dan je boljše pa spet neki zafrkava...so mi včerja na pregledu rekli, da naj jem čisto malo jajc in šunke..sicer pa če sem odkrita sem tako z mislimi usmerjena na vse skup glede rojstva, da me sploh to vse skup ne mika...nekako nimam tistega filinga prazniki so...razen tega, da je polna hiša ljudi...HB, da živimo sami v bloku, da je mir...pri starših pa skoz nekdo pride pa gre pa pride in to mi je stresno pa še tolk bolj, ker vsak ima 2000vpr. Mam res občutek, da čakaš 14.4. .. Ma ti si že en lep čas prehlajena....al se motim? najprej sem bila en ful dober teden res samo prehlajena...pol so se stvari izboljševale in pol me kar z lepega začne bolet grlo čez dva dni neha bolet pol pa je spet začel nos zafrkavat..in me ful jezi...ko ležim je vse zaštopano in pol ne morem dihat in piham pa piham pa ne gre nič nikamor dobr je še to, da se mi tako ne solzijo oči kot so se mi prvi teden.... Jao jao, prav nimaš sreče....skoz se ti neki dogaja . Ne bi rajš nardila kaj, da bi se ti na kakšnem drugem področju kaj dogajalo ja, bi...sam sama??????? jutri je moj pomočnik doma...sem mu že rekla, da moram mal jajca pobarvat pa me je vpr. če z ciglom sem rekla ne z rožico pol se je pa sam smejal
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 21:05:09
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 kreganje.pa kaj je sedaj to ,vse ste tko boge ,joj ko bi vam lahko kako pomagala,vaše dece bi pa po riti ko vas tkole jezijo ,sedaj k smo čisto na koncu vsem punce pa pobotajte se čim prej tinaaja.lepo da si se nam javila in da tkole uživate sonček veš kaj bi rabili junona in brigita fajno dozo vitaminov (ne vitaminčkov!!!) K in 2xJ pa bi bil v hiši mir ali pa da bi se dobr rožica zalila saj veš zunaj je že kar fajn toplo in voda hitr shlapi Se pridružujem tvojemu mnenju, Detelja ti, ti lisička mislim, da bi tudi jaz rabila dozo vitaminov, da sprožimo porod in da mal ta prehlad preguramo sam ne vem kaj je mojemu...zadnjič je imel tako voljo zdaj pa spet sam neki izgovori...pa so mu včeraj v P rekli tako na ctgju kot na pregledu jutr je doma, ga bo zajklja napadla Napad, napad....to to.......dajmo detelja.... Veš kaj bi rekla tvojmu....... če je posilstvo neizbežno, vdaj se in uživaj
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 21:05:24
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica No dobro, to je blo oglašanja za danes...grem zdaj v tišino pred TV sedet Če slučajno niste opazile...imam 5 zvezdic Lahko noč in prijeten ter obilen zajtrk vam želim jutri!! bravo čvekica....poslušaj upam, da se prah čimprej poleže, sej veš kok pravijo...nobena juha se ne poje tak vroča kot se skuha ...tudi vam prijeten zajtrk
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
gripaLelly28 RRAli ste cepljeni proti gripi?da (
7%)
ne (
93%)
Število vseh glasov: 27Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!