|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - V. del
11.4.2009 11:44:46   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: malapikica

Vesele velikonočne praznike!

user posted image

tudi tebi malapikicauser posted image user posted image user posted image user posted image ...tale zajček je pa tapravuser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu malapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 976
11.4.2009 11:47:59   
brigita23
Vidim, da ni nobene gor....vse uživate na tem lepem sončkuuser posted image user posted image user posted image ...jst sem se pa skregala s svojim in zdej me še najbolj pomiri rruser posted image ....Škoda da ni nobene ko bi čvekala z manouser posted image , sicer pa sej tudi to je dost, da lahko nekam zlijem svojo jezouser posted image ...sej veste kok je touser posted image ....zjutraj sem bila pa tako dobre volje, mislim ej..to naše razpoloženje je krizauser posted image .

Nič babuške, ve kr uživite.

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 977
11.4.2009 12:22:27   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: janja*

DETELJA ja ali še nisi šla? To pa bo izgleda res čez rok.

Jst sem ji napovedala 14.4.user posted image user posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 978
11.4.2009 13:16:08   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

Vidim, da ni nobene gor....vse uživate na tem lepem sončkuuser posted image user posted image user posted image ...jst sem se pa skregala s svojim in zdej me še najbolj pomiri rruser posted image ....Škoda da ni nobene ko bi čvekala z manouser posted image , sicer pa sej tudi to je dost, da lahko nekam zlijem svojo jezouser posted image ...sej veste kok je touser posted image ....zjutraj sem bila pa tako dobre volje, mislim ej..to naše razpoloženje je krizauser posted image .

Nič babuške, ve kr uživite.

Po riti vaju bom oba...hiter skočita en drugemu v objem... oba taka fajna, zunaj lep dan, vidva pa se iz dolgčasa spičita...ti, ti, ti... no, sej poznam to, midva sva se danes zjutraj tudi skoraj - je dragi mislil it kar brez jakne v cerkev, ga prepričam, da je prehladno in da rabi jakno...in je hotel obut v stanovanje...js pa čistim ko nora. Nema ništa.user posted image Ampak je potem videl, da nima šans.user posted image user posted image user posted image
je pa full priden, je danes kopalnico generalno očistil s čistili - ploščice, bano, wc.user posted image user posted image user posted image Ker js se čistilom poskušam izogibat.

Tudi jaz sem mami.:))

Neposredna povezava do sporočila: 979
11.4.2009 13:20:59   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: malapikica

Vesele velikonočne praznike!

user posted image

Olala....hvala enako.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 980
11.4.2009 13:21:31   
*Junona*

aha...še nekaj sem pozabilauser posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image .... MIŠKA kaj pravišuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image

uhhhhhh...kako je vroče...a ona mene hočeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...men že na vse zgodi dogajauser posted image user posted image
user posted image

tako dost mate za danes babeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa fajn jajčke barvite pa hren ulupteuser posted image

Tole si pa dober povedala, sem se naglas nasmejala zraven.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 981
11.4.2009 13:23:00   
*Junona*

dobro jutro vsem

Detelja zopet si nam pripravila več kot odličen zajtrkuser posted image user posted image user posted image user posted image ....HVALA TIuser posted image .
Mi smo zopet spali super...le 2x sem šla na WC. Se mi je sanjal o mojem bebiju, kako ga dojim pa kako je pridenuser posted image . A lahko vrjamete da se nama obema na enkrat kolcauser posted image user posted image user posted image user posted image ...kako hecen filin, najprej on potem še jstuser posted image .
No počasi se bom šla obleči, zbudim dragega, da me mal stisne in bova odšla. Grem iskat zajčke potičke v Klasje, nato v Spara po majčke in potem še k frizerjuuser posted image ...potem pa je to vse.
Junonca.....upam, da nam nisi pobegnila v Rimuser posted image ...in da je prebava boljša

Ko bi vsaj res šla... me pa tale rita tak heca...tak ornk se pa že nism spucala par let mnde.user posted image user posted image user posted image Malinov čaj me je mnde pognal, sem ga danes kar izpustila.

Neposredna povezava do sporočila: 982
11.4.2009 13:24:17   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

Drage moje!
Jaz se počasi odpravljam, se še moram zrihtat. Želim vam čudovito soboto, naj bo kje v naravi user posted image user posted image user posted image oziroma na letalu za Rim za tiste, ki bi rade že rodile. Se tipkamo zvečer,

Objemček user posted image ,
NenaLena

Tudi vam lepo soboto.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 983
11.4.2009 13:25:28   
*Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

kpmk:hvala ,ja jutri bo prehlad minil ,ker je v Logarski tko svež zrak in vse,se moram pa malo bolj oblečtuser posted image
frutolina.kako je srčkan tale naš krofek ,pa kolk lasekov ima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
brigita.hvalka ,ja na izletek gremo ,sem malo tko atija hecala da kaj pa če bi mi šli na izletek in je bil kr tkoj zato user posted image user posted image user posted image user posted image
junona.hvala za priporočilo Veniš,nekje se bomo morali na sladoledu ostavit ,da se mami malo posladka pa še Aleksu kaj da user posted image user posted image user posted image user posted image
anca.tudi super avtouser posted image user posted image user posted image da se boste varno vozili z njim ,meni je ta tanov picasso C3 lep od CItroena -

Zakaj vam pa niso hoteli vzeti Lancie notri ?
ninica.tudi tebi vesele praznike ,in kako lepo slikco si pripoapala.user posted image
nena.hvala ,srce  si .Bom sporočila kako bo ko bo ooperiran
O seveda bo vozil previdno ,saj mora ko bo imel pa v avtu svoja dvuser posted image user posted image a sončka

GLIH berrem za deteljo ali je že šla v Rim ali ne in dobim sledeče sporočilo,ki pa mislim da ni od nje temveč od :

Gregor je ob 7.37 dobil bratca 2770g in 47 cm težkega  Gašperja.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitkeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

detelja.si se javila,hvala za zajtrk user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sonček prvo morata vidva s tvojim požegnat avtouser posted image user posted image ...sej veš kak pravijo, je treba sprobat, če je vse ok. pa če kaj škripa, legl zice pa tudi vrjetno mauser posted image user posted image ...pa še dost velik je...tako da sonček v gozd pa u napaduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , boš vidla da tudi prehlada več ne bo...sej pravijo, da so domača zdravila najboljšauser posted image

Malenkost.user posted image

Pa pazi, da v gozdu klopa ne dobiš na kakšno napačno mesto, ker niti ne boš opazila, da ga imaš.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 984
11.4.2009 13:25:59   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Dobro jutro.

Punce js ne vem, kaj je to, ampak že drugo noč zapored ne morem spat...ampak ko bi bilo samo to... izgleda, da sem včeraj res prehitro spila malinov čaj, ker se me je po pitju kar naenkrat lotila full slabost, bolečina v trebuhu, šraufanje...zdej že celo noč neki driskam. Slabo se počuti, rit me peče...pardon, ker tak direktno pišem, ampak tako dejansko je.user posted image

uboga...to pa ni fajnuser posted image  ti pošiljam en velik user posted image  danes malo pazi kaj boš jedla....

Hvala.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 985
11.4.2009 13:26:22   
*Junona*

naj vam vsem zaželim VESELE VELIKONOČNE PRAZNIKE....pa da bi kateri zajček prinesel user posted image

user posted image

tale dva pa naj nam prineseta naše pikiceuser posted image user posted image user posted image

user posted image

Hvala za lepo voščilo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Enako.user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 986
11.4.2009 13:27:45   
*Junona*

kpmk:hvala ,ja jutri bo prehlad minil ,ker je v Logarski tko svež zrak in vse,se moram pa malo bolj oblečtuser posted image
frutolina.kako je srčkan tale naš krofek ,pa kolk lasekov ima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
brigita.hvalka ,ja na izletek gremo ,sem malo tko atija hecala da kaj pa če bi mi šli na izletek in je bil kr tkoj zato user posted image user posted image user posted image user posted image
junona.hvala za priporočilo Veniš,nekje se bomo morali na sladoledu ostavit ,da se mami malo posladka pa še Aleksu kaj da user posted image user posted image user posted image user posted image
anca.tudi super avtouser posted image user posted image user posted image da se boste varno vozili z njim ,meni je ta tanov picasso C3 lep od CItroena -

ninica.tudi tebi vesele praznike ,in kako lepo slikco si pripoapala.user posted image
O seveda bo vozil previdno ,saj mora ko bo imel pa v avtu svoja dvuser posted image user posted image a sončka

GLIH berrem za deteljo ali je že šla v Rim ali ne in dobim sledeče sporočilo,ki pa mislim da ni od nje temveč od :

Gregor je ob 7.37 dobil bratca 2770g in 47 cm težkega  Gašperja.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitkeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

detelja.si se javila,hvala za zajtrk user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sonček prvo morata vidva s tvojim požegnat avtouser posted image user posted image ...sej veš kak pravijo, je treba sprobat, če je vse ok. pa če kaj škripa, legl zice pa tudi vrjetno mauser posted image user posted image ...pa še dost velik je...tako da sonček v gozd pa u napaduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , boš vidla da tudi prehlada več ne bo...sej pravijo, da so domača zdravila najboljšauser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja to bomo pol k se malček rodi ,sedaj mama ne more k ni tko gibčna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej zato sem pa reklauser posted image user posted image ...noge na armaturko pa gremo našiuser posted image user posted image ...ki so tisti cajti, ko smo ble tak fit a neuser posted image user posted image user posted image user posted image ....jooj dans mi pa res špiluser posted image user posted image , grem jst raje...pridni pbodite, pa uživajte v tej lepi velikonočn soboti...jutri se pa itak v P vidimo a ne??..bo Junonca potico prneslauser posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, ko bi blo res...če grem res jutr po svoj zakladek pa kr žegnano potico zram nesem.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 987
11.4.2009 13:31:13   
*Junona*

junonca- ja ja ...raje priznaj da je tvoj tebe mel mesu...no al pa če te je zamesuuser posted image user posted image user posted image ...ni panike. A tak pol praviš da so v H&M fajne majčke?...pa so kratek rokav, pa kaka je cena me še zanimauser posted image ...sem firbec neuser posted image

Majčk majo fulllllll, res, boš vidla...
Js sem kupila 2 v kompletu=10EUR. Navadni majčki na kratek rokav z okroglim izrezom. Ena črtasta rdeče bela in ena bela.

Potem pa sem kupila še 2 spodnji majici, ki sta nareti tako kot modrček za dojenje. Sta taki fajni, super material in jih bom poleti nosla kot samostojno majčko, ker se sploh ne opazi, da je spodnja. (2kom=20EUR)

Ko pa sem govorila za tiste druge majčke za dojenje, da te naredijo nosečega pa sem mislila na majčke, ki so narete kot nosečniške, le da imajo pri zizah luknjo, da lahk zizo ven daš...sej veš, kaj mislim. Skratka, meni niso všeč. Js bom zizo kr tak ven dala, zato pa sem vzela globlji izrez.

Veš kaj Junonca, zdaj pa si mi naredila orng lušte za šoping user posted image ... že dolgo nisem bila nič po trgovinah ... eh, bom šla kar po porodu ... upam, da mi bodo prav vse poletne cote, ki sem jih nosila lani ... bomo dojili cele dneve in bodo kilce šle dol kot za keks user posted image user posted image user posted image .

Js sem si lani kupila ful novih cot, ker sem pred nosečnostjo shujšala 37 kg. In upam, da jih bom lahko poleti nosila.user posted image user posted image user posted image

kako pa ti je ratal tolk shujšat??? hitr daj recept, ker če po porodu ne bodo šli kg dol, da imam receptuser posted image

Ločevalna dieta, ampak nikjer napisana, sama sem si kuhala, kar se mi je zluštalo.

Npr. bučke s koščki teletine, popečena zelenjava s piščančjimi prsmi itd.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 988
11.4.2009 13:31:40   
*Junona*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja to bomo pol k se malček rodi ,sedaj mama ne more k ni tko gibčna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej zato sem pa reklauser posted image user posted image ...noge na armaturko pa gremo našiuser posted image user posted image ...ki so tisti cajti, ko smo ble tak fit a neuser posted image user posted image user posted image user posted image ....jooj dans mi pa res špiluser posted image user posted image , grem jst raje...pridni pbodite, pa uživajte v tej lepi velikonočn soboti...jutri se pa itak v P vidimo a ne??..bo Junonca potico prneslauser posted image user posted image user posted image user posted image
ja itak da se vidmo ,sam da Junona res potice ne pozavi ti pa štrudlja user posted image user posted image

Veš da ne smemo bit lačne.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 989
11.4.2009 13:32:03   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: BrinaBA

Lepe velikonočne praznike!!! user posted image user posted image user posted image

Šibam barvat jajčka user posted image user posted image user posted image

http://picasaweb.google.si/lh/photo/saMva7G838WBiuV6WSU2sQ?authkey=Gv1sRgCKf-vZjcqpi-kAE&feat=directlink

Lepa slikica.user posted image user posted image user posted image user posted image

Vidim, da si že v polnem teku.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BrinaBA)
Neposredna povezava do sporočila: 990
11.4.2009 13:32:19   
*Junona*

bambocha

user posted image

Vse najboljše tudi od mene.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 991
11.4.2009 13:33:01   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

junonca- ja ja ...raje priznaj da je tvoj tebe mel mesu...no al pa če te je zamesuuser posted image user posted image user posted image ...ni panike. A tak pol praviš da so v H&M fajne majčke?...pa so kratek rokav, pa kaka je cena me še zanimauser posted image ...sem firbec neuser posted image

Majčk majo fulllllll, res, boš vidla...
Js sem kupila 2 v kompletu=10EUR. Navadni majčki na kratek rokav z okroglim izrezom. Ena črtasta rdeče bela in ena bela.

Potem pa sem kupila še 2 spodnji majici, ki sta nareti tako kot modrček za dojenje. Sta taki fajni, super material in jih bom poleti nosla kot samostojno majčko, ker se sploh ne opazi, da je spodnja. (2kom=20EUR)

Ko pa sem govorila za tiste druge majčke za dojenje, da te naredijo nosečega pa sem mislila na majčke, ki so narete kot nosečniške, le da imajo pri zizah luknjo, da lahk zizo ven daš...sej veš, kaj mislim. Skratka, meni niso všeč. Js bom zizo kr tak ven dala, zato pa sem vzela globlji izrez.

Veš kaj Junonca, zdaj pa si mi naredila orng lušte za šoping user posted image ... že dolgo nisem bila nič po trgovinah ... eh, bom šla kar po porodu ... upam, da mi bodo prav vse poletne cote, ki sem jih nosila lani ... bomo dojili cele dneve in bodo kilce šle dol kot za keks user posted image user posted image user posted image .

Js sem si lani kupila ful novih cot, ker sem pred nosečnostjo shujšala 37 kg. In upam, da jih bom lahko poleti nosila.user posted image user posted image user posted image

OOOOOOOOOOOOOOOOOOO 37. kg....to pa ni mačji kašelj. Po kakšni dieti si pa hujšala. Jst prisegam na ločevalno.

Js tudi, s tem da na svoje jedilnike, kar se mi pač zalušta. Ampak imam rada meso, tak da je bil skoraj vsak dan na jedilniku.

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 992
11.4.2009 13:36:18   
*Junona*
Klavdyk, čestitke za sinčka.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Je pa imela nmag ali janja, ne vem točno katera, prav... saj je klavdyk rekla, da ima sluz, kajne? No, in ena od teh dveh naših punc ji je rekla, da bo rodila v 48 urah. In je res.user posted image user posted image user posted image user posted image Pa še tako pridna je bila, da je potičko in kruhek spekla, preden je šla. Bravo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Js pa mesila včeraj ko nora, pa nič.... se počutim ko da ne bi bla noseča. Upam, da me nepričakovano in čim prej zagrabi.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 993
11.4.2009 13:38:22   
*Junona*
Kje ste vse?user posted image

Js mam zdle čas, dragi zunaj čevape peče, imamo piknik. Če je pa tako lepo vreme.user posted image user posted image user posted image

K žegnu pa sva tudi že nesla.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa sem naredila gratiniran krompirček.user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem, se tipkamo.

Pridne bodite, uživajte.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In naj že katera odpotuje, če ne bom js.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 994
11.4.2009 14:26:12   
aljab
Klavdyk čestitke!!!!!!!!!!!!

Živijo!
Se javljam na raport. Danes je moj PDP, pa sem še 2 v 1. Včeraj na pregledu vse ok, CTG ravna črta, detece okrog 3kg. Sem bila seveda razočarana, no ampak zdaj poslušam Deteljin nasvet in bom uživala veliko noč. Sem pa imela včeraj 1 uro popadke na 5 minut...take na easy. Mogoče je imelo 5 krat 65 stopnic kaj pri tem.user posted image user posted image

No danes spekla kruh, pobarvali jajčka....... zdaj gremo k žegnu.

Me pa ubija seneni nahod...spraskala bi si oči in nos...kje je dež, da mal spere cvetni prah. (nikoli zadovoljna jaz).

Lepo se imejte!!!

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 995
11.4.2009 15:55:45   
m..tina
Čav, punce moje!

Jaz in Jure sva končno domaaa! Mali je priden, samo zelo len za hrano. Spi spi spi spi spi in še enkrat spi. Če hočemo da se naje, ga moramo že skoraj na glavo obrnit.

Drugeča sva pa v redu, šivi se lepo celijo.....

Slikico bom pa dodala, ko se mi bo dalo jih spravit iz fotoaparata, sem še bolj lene sorte.

Lep pozdrav do takrat.

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 996
11.4.2009 16:25:20   
kpmk
Pozdravljene!

Samo toliko se javljam, da sporočim, da je kpmk v porodnišnici in da so ji danes dopoldne sprožili popadke, sedaj pa upamo na čimprejšnji in čim lažji porod.

Že vnaprej se zahvaljujem za držanje pesti ! user posted image

Bodoči očka, trenutno pa še vedno kpmk-jin "pomočnik" Matjaž

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 997
11.4.2009 16:37:17   
štorkljica

...jst sem se pa skregala s svojim in zdej me še najbolj pomiri rruser posted image ....

Midva sva se že včeraj ponoči ful skregala, pa danes pred kosilom še enkrat tak, da zdaj sploh ne govoriva....toliko o družinskih praznikih.user posted image user posted image

Mi je pa ful bed, ker bi lahko zdaj z tamalo uživali, mi pa smo tiho edino če vsak govori z njo.

Neposredna povezava do sporočila: 998
11.4.2009 16:40:59   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

Pozdravljene!

Samo toliko se javljam, da sporočim, da je kpmk v porodnišnici in da so ji danes dopoldne sprožili popadke, sedaj pa upamo na čimprejšnji in čim lažji porod.

Že vnaprej se zahvaljujem za držanje pesti ! user posted image

Bodoči očka, trenutno pa še vedno kpmk-jin "pomočnik" Matjaž

user posted image user posted image user posted image user posted image  Bravo kpmk!!!!! GO GIRL...potiskaj!!user posted image user posted image user posted image
Se že veselim dobrih novičk o bebici in mamici.

Lepo porijtajta!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 999
11.4.2009 16:41:07   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: janja*

DETELJA ja ali še nisi šla? To pa bo izgleda res čez rok.

še nisem šlauser posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?