Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 11:44:46
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: malapikica Vesele velikonočne praznike! tudi tebi malapikica ...tale zajček je pa taprav
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 11:47:59
|
|
|
|
brigita23
|
Vidim, da ni nobene gor....vse uživate na tem lepem sončku ...jst sem se pa skregala s svojim in zdej me še najbolj pomiri rr ....Škoda da ni nobene ko bi čvekala z mano , sicer pa sej tudi to je dost, da lahko nekam zlijem svojo jezo ...sej veste kok je to ....zjutraj sem bila pa tako dobre volje, mislim ej..to naše razpoloženje je kriza . Nič babuške, ve kr uživite.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 12:22:27
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* DETELJA ja ali še nisi šla? To pa bo izgleda res čez rok. Jst sem ji napovedala 14.4.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 13:16:08
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 Vidim, da ni nobene gor....vse uživate na tem lepem sončku ...jst sem se pa skregala s svojim in zdej me še najbolj pomiri rr ....Škoda da ni nobene ko bi čvekala z mano , sicer pa sej tudi to je dost, da lahko nekam zlijem svojo jezo ...sej veste kok je to ....zjutraj sem bila pa tako dobre volje, mislim ej..to naše razpoloženje je kriza . Nič babuške, ve kr uživite. Po riti vaju bom oba...hiter skočita en drugemu v objem... oba taka fajna, zunaj lep dan, vidva pa se iz dolgčasa spičita...ti, ti, ti... no, sej poznam to, midva sva se danes zjutraj tudi skoraj - je dragi mislil it kar brez jakne v cerkev, ga prepričam, da je prehladno in da rabi jakno...in je hotel obut v stanovanje...js pa čistim ko nora. Nema ništa. Ampak je potem videl, da nima šans. je pa full priden, je danes kopalnico generalno očistil s čistili - ploščice, bano, wc. Ker js se čistilom poskušam izogibat.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 13:20:59
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: malapikica Vesele velikonočne praznike! Olala....hvala enako.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 13:21:31
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 aha...še nekaj sem pozabila .... MIŠKA kaj praviš uhhhhhh...kako je vroče...a ona mene hoče ...men že na vse zgodi dogaja tako dost mate za danes babe ...pa fajn jajčke barvite pa hren ulupte Tole si pa dober povedala, sem se naglas nasmejala zraven.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 13:23:00
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 dobro jutro vsem Detelja zopet si nam pripravila več kot odličen zajtrk ....HVALA TI . Mi smo zopet spali super...le 2x sem šla na WC. Se mi je sanjal o mojem bebiju, kako ga dojim pa kako je priden . A lahko vrjamete da se nama obema na enkrat kolca ...kako hecen filin, najprej on potem še jst . No počasi se bom šla obleči, zbudim dragega, da me mal stisne in bova odšla. Grem iskat zajčke potičke v Klasje, nato v Spara po majčke in potem še k frizerju ...potem pa je to vse. Junonca.....upam, da nam nisi pobegnila v Rim ...in da je prebava boljša Ko bi vsaj res šla... me pa tale rita tak heca...tak ornk se pa že nism spucala par let mnde. Malinov čaj me je mnde pognal, sem ga danes kar izpustila.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 13:24:17
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena Drage moje! Jaz se počasi odpravljam, se še moram zrihtat. Želim vam čudovito soboto, naj bo kje v naravi oziroma na letalu za Rim za tiste, ki bi rade že rodile. Se tipkamo zvečer, Objemček , NenaLena Tudi vam lepo soboto.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 13:25:28
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 kpmk:hvala ,ja jutri bo prehlad minil ,ker je v Logarski tko svež zrak in vse,se moram pa malo bolj oblečt frutolina.kako je srčkan tale naš krofek ,pa kolk lasekov ima brigita.hvalka ,ja na izletek gremo ,sem malo tko atija hecala da kaj pa če bi mi šli na izletek in je bil kr tkoj zato junona.hvala za priporočilo Veniš,nekje se bomo morali na sladoledu ostavit ,da se mami malo posladka pa še Aleksu kaj da anca.tudi super avto da se boste varno vozili z njim ,meni je ta tanov picasso C3 lep od CItroena - Zakaj vam pa niso hoteli vzeti Lancie notri ? ninica.tudi tebi vesele praznike ,in kako lepo slikco si pripoapala. nena.hvala ,srce si .Bom sporočila kako bo ko bo ooperiran O seveda bo vozil previdno ,saj mora ko bo imel pa v avtu svoja dv a sončka GLIH berrem za deteljo ali je že šla v Rim ali ne in dobim sledeče sporočilo,ki pa mislim da ni od nje temveč od : Gregor je ob 7.37 dobil bratca 2770g in 47 cm težkega Gašperja. Čestitkeeeeeeeeeeee detelja.si se javila,hvala za zajtrk sonček prvo morata vidva s tvojim požegnat avto ...sej veš kak pravijo, je treba sprobat, če je vse ok. pa če kaj škripa, legl zice pa tudi vrjetno ma ...pa še dost velik je...tako da sonček v gozd pa u napad , boš vidla da tudi prehlada več ne bo...sej pravijo, da so domača zdravila najboljša Malenkost. Pa pazi, da v gozdu klopa ne dobiš na kakšno napačno mesto, ker niti ne boš opazila, da ga imaš.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 13:25:59
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Dobro jutro. Punce js ne vem, kaj je to, ampak že drugo noč zapored ne morem spat...ampak ko bi bilo samo to... izgleda, da sem včeraj res prehitro spila malinov čaj, ker se me je po pitju kar naenkrat lotila full slabost, bolečina v trebuhu, šraufanje...zdej že celo noč neki driskam. Slabo se počuti, rit me peče...pardon, ker tak direktno pišem, ampak tako dejansko je. uboga...to pa ni fajn ti pošiljam en velik danes malo pazi kaj boš jedla.... Hvala.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 13:26:22
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 naj vam vsem zaželim VESELE VELIKONOČNE PRAZNIKE....pa da bi kateri zajček prinesel tale dva pa naj nam prineseta naše pikice Hvala za lepo voščilo. Enako.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 13:27:45
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 kpmk:hvala ,ja jutri bo prehlad minil ,ker je v Logarski tko svež zrak in vse,se moram pa malo bolj oblečt frutolina.kako je srčkan tale naš krofek ,pa kolk lasekov ima brigita.hvalka ,ja na izletek gremo ,sem malo tko atija hecala da kaj pa če bi mi šli na izletek in je bil kr tkoj zato junona.hvala za priporočilo Veniš,nekje se bomo morali na sladoledu ostavit ,da se mami malo posladka pa še Aleksu kaj da anca.tudi super avto da se boste varno vozili z njim ,meni je ta tanov picasso C3 lep od CItroena - Zakaj vam pa niso hoteli vzeti Lancie notri ? ninica.tudi tebi vesele praznike ,in kako lepo slikco si pripoapala. nena.hvala ,srce si .Bom sporočila kako bo ko bo ooperiran O seveda bo vozil previdno ,saj mora ko bo imel pa v avtu svoja dv a sončka GLIH berrem za deteljo ali je že šla v Rim ali ne in dobim sledeče sporočilo,ki pa mislim da ni od nje temveč od : Gregor je ob 7.37 dobil bratca 2770g in 47 cm težkega Gašperja. Čestitkeeeeeeeeeeee detelja.si se javila,hvala za zajtrk sonček prvo morata vidva s tvojim požegnat avto ...sej veš kak pravijo, je treba sprobat, če je vse ok. pa če kaj škripa, legl zice pa tudi vrjetno ma ...pa še dost velik je...tako da sonček v gozd pa u napad , boš vidla da tudi prehlada več ne bo...sej pravijo, da so domača zdravila najboljša ja to bomo pol k se malček rodi ,sedaj mama ne more k ni tko gibčna sej zato sem pa rekla ...noge na armaturko pa gremo naši ...ki so tisti cajti, ko smo ble tak fit a ne ....jooj dans mi pa res špil , grem jst raje...pridni pbodite, pa uživajte v tej lepi velikonočn soboti...jutri se pa itak v P vidimo a ne??..bo Junonca potico prnesla Joj, ko bi blo res...če grem res jutr po svoj zakladek pa kr žegnano potico zram nesem.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 13:31:13
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 junonca- ja ja ...raje priznaj da je tvoj tebe mel mesu...no al pa če te je zamesu ...ni panike. A tak pol praviš da so v H&M fajne majčke?...pa so kratek rokav, pa kaka je cena me še zanima ...sem firbec ne Majčk majo fulllllll, res, boš vidla... Js sem kupila 2 v kompletu=10EUR. Navadni majčki na kratek rokav z okroglim izrezom. Ena črtasta rdeče bela in ena bela. Potem pa sem kupila še 2 spodnji majici, ki sta nareti tako kot modrček za dojenje. Sta taki fajni, super material in jih bom poleti nosla kot samostojno majčko, ker se sploh ne opazi, da je spodnja. (2kom=20EUR) Ko pa sem govorila za tiste druge majčke za dojenje, da te naredijo nosečega pa sem mislila na majčke, ki so narete kot nosečniške, le da imajo pri zizah luknjo, da lahk zizo ven daš...sej veš, kaj mislim. Skratka, meni niso všeč. Js bom zizo kr tak ven dala, zato pa sem vzela globlji izrez. Veš kaj Junonca, zdaj pa si mi naredila orng lušte za šoping ... že dolgo nisem bila nič po trgovinah ... eh, bom šla kar po porodu ... upam, da mi bodo prav vse poletne cote, ki sem jih nosila lani ... bomo dojili cele dneve in bodo kilce šle dol kot za keks . Js sem si lani kupila ful novih cot, ker sem pred nosečnostjo shujšala 37 kg. In upam, da jih bom lahko poleti nosila. kako pa ti je ratal tolk shujšat??? hitr daj recept, ker če po porodu ne bodo šli kg dol, da imam recept Ločevalna dieta, ampak nikjer napisana, sama sem si kuhala, kar se mi je zluštalo. Npr. bučke s koščki teletine, popečena zelenjava s piščančjimi prsmi itd.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 13:31:40
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 kpmk:hvala ,ja jutri bo prehlad minil ,ker je v Logarski tko svež zrak in vse,se moram pa malo bolj oblečt frutolina.kako je srčkan tale naš krofek ,pa kolk lasekov ima brigita.hvalka ,ja na izletek gremo ,sem malo tko atija hecala da kaj pa če bi mi šli na izletek in je bil kr tkoj zato junona.hvala za priporočilo Veniš,nekje se bomo morali na sladoledu ostavit ,da se mami malo posladka pa še Aleksu kaj da anca.tudi super avto da se boste varno vozili z njim ,meni je ta tanov picasso C3 lep od CItroena - Zakaj vam pa niso hoteli vzeti Lancie notri ? ninica.tudi tebi vesele praznike ,in kako lepo slikco si pripoapala. nena.hvala ,srce si .Bom sporočila kako bo ko bo ooperiran O seveda bo vozil previdno ,saj mora ko bo imel pa v avtu svoja dv a sončka GLIH berrem za deteljo ali je že šla v Rim ali ne in dobim sledeče sporočilo,ki pa mislim da ni od nje temveč od : Gregor je ob 7.37 dobil bratca 2770g in 47 cm težkega Gašperja. Čestitkeeeeeeeeeeee detelja.si se javila,hvala za zajtrk sonček prvo morata vidva s tvojim požegnat avto ...sej veš kak pravijo, je treba sprobat, če je vse ok. pa če kaj škripa, legl zice pa tudi vrjetno ma ...pa še dost velik je...tako da sonček v gozd pa u napad , boš vidla da tudi prehlada več ne bo...sej pravijo, da so domača zdravila najboljša ja to bomo pol k se malček rodi ,sedaj mama ne more k ni tko gibčna sej zato sem pa rekla ...noge na armaturko pa gremo naši ...ki so tisti cajti, ko smo ble tak fit a ne ....jooj dans mi pa res špil , grem jst raje...pridni pbodite, pa uživajte v tej lepi velikonočn soboti...jutri se pa itak v P vidimo a ne??..bo Junonca potico prnesla ja itak da se vidmo ,sam da Junona res potice ne pozavi ti pa štrudlja Veš da ne smemo bit lačne.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 13:32:19
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja bambocha Vse najboljše tudi od mene.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 13:33:01
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 junonca- ja ja ...raje priznaj da je tvoj tebe mel mesu...no al pa če te je zamesu ...ni panike. A tak pol praviš da so v H&M fajne majčke?...pa so kratek rokav, pa kaka je cena me še zanima ...sem firbec ne Majčk majo fulllllll, res, boš vidla... Js sem kupila 2 v kompletu=10EUR. Navadni majčki na kratek rokav z okroglim izrezom. Ena črtasta rdeče bela in ena bela. Potem pa sem kupila še 2 spodnji majici, ki sta nareti tako kot modrček za dojenje. Sta taki fajni, super material in jih bom poleti nosla kot samostojno majčko, ker se sploh ne opazi, da je spodnja. (2kom=20EUR) Ko pa sem govorila za tiste druge majčke za dojenje, da te naredijo nosečega pa sem mislila na majčke, ki so narete kot nosečniške, le da imajo pri zizah luknjo, da lahk zizo ven daš...sej veš, kaj mislim. Skratka, meni niso všeč. Js bom zizo kr tak ven dala, zato pa sem vzela globlji izrez. Veš kaj Junonca, zdaj pa si mi naredila orng lušte za šoping ... že dolgo nisem bila nič po trgovinah ... eh, bom šla kar po porodu ... upam, da mi bodo prav vse poletne cote, ki sem jih nosila lani ... bomo dojili cele dneve in bodo kilce šle dol kot za keks . Js sem si lani kupila ful novih cot, ker sem pred nosečnostjo shujšala 37 kg. In upam, da jih bom lahko poleti nosila. OOOOOOOOOOOOOOOOOOO 37. kg....to pa ni mačji kašelj. Po kakšni dieti si pa hujšala. Jst prisegam na ločevalno. Js tudi, s tem da na svoje jedilnike, kar se mi pač zalušta. Ampak imam rada meso, tak da je bil skoraj vsak dan na jedilniku.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 13:36:18
|
|
|
|
*Junona*
|
Klavdyk, čestitke za sinčka. Je pa imela nmag ali janja, ne vem točno katera, prav... saj je klavdyk rekla, da ima sluz, kajne? No, in ena od teh dveh naših punc ji je rekla, da bo rodila v 48 urah. In je res. Pa še tako pridna je bila, da je potičko in kruhek spekla, preden je šla. Bravo. Js pa mesila včeraj ko nora, pa nič.... se počutim ko da ne bi bla noseča. Upam, da me nepričakovano in čim prej zagrabi.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 13:38:22
|
|
|
|
*Junona*
|
Kje ste vse? Js mam zdle čas, dragi zunaj čevape peče, imamo piknik. Če je pa tako lepo vreme. K žegnu pa sva tudi že nesla. Jaz pa sem naredila gratiniran krompirček. Grem, se tipkamo. Pridne bodite, uživajte. In naj že katera odpotuje, če ne bom js.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 14:26:12
|
|
|
|
aljab
|
Klavdyk čestitke!!!!!!!!!!!! Živijo! Se javljam na raport. Danes je moj PDP, pa sem še 2 v 1. Včeraj na pregledu vse ok, CTG ravna črta, detece okrog 3kg. Sem bila seveda razočarana, no ampak zdaj poslušam Deteljin nasvet in bom uživala veliko noč. Sem pa imela včeraj 1 uro popadke na 5 minut...take na easy. Mogoče je imelo 5 krat 65 stopnic kaj pri tem. No danes spekla kruh, pobarvali jajčka....... zdaj gremo k žegnu. Me pa ubija seneni nahod...spraskala bi si oči in nos...kje je dež, da mal spere cvetni prah. (nikoli zadovoljna jaz). Lepo se imejte!!!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 15:55:45
|
|
|
|
m..tina
|
Čav, punce moje! Jaz in Jure sva končno domaaa! Mali je priden, samo zelo len za hrano. Spi spi spi spi spi in še enkrat spi. Če hočemo da se naje, ga moramo že skoraj na glavo obrnit. Drugeča sva pa v redu, šivi se lepo celijo..... Slikico bom pa dodala, ko se mi bo dalo jih spravit iz fotoaparata, sem še bolj lene sorte. Lep pozdrav do takrat.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 16:25:20
|
|
|
|
kpmk
|
Pozdravljene! Samo toliko se javljam, da sporočim, da je kpmk v porodnišnici in da so ji danes dopoldne sprožili popadke, sedaj pa upamo na čimprejšnji in čim lažji porod. Že vnaprej se zahvaljujem za držanje pesti ! Bodoči očka, trenutno pa še vedno kpmk-jin "pomočnik" Matjaž
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 16:37:17
|
|
|
|
štorkljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 ...jst sem se pa skregala s svojim in zdej me še najbolj pomiri rr .... Midva sva se že včeraj ponoči ful skregala, pa danes pred kosilom še enkrat tak, da zdaj sploh ne govoriva....toliko o družinskih praznikih. Mi je pa ful bed, ker bi lahko zdaj z tamalo uživali, mi pa smo tiho edino če vsak govori z njo.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 16:40:59
|
|
|
|
štorkljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk Pozdravljene! Samo toliko se javljam, da sporočim, da je kpmk v porodnišnici in da so ji danes dopoldne sprožili popadke, sedaj pa upamo na čimprejšnji in čim lažji porod. Že vnaprej se zahvaljujem za držanje pesti ! Bodoči očka, trenutno pa še vedno kpmk-jin "pomočnik" Matjaž Bravo kpmk!!!!! GO GIRL...potiskaj!! Se že veselim dobrih novičk o bebici in mamici. Lepo porijtajta!!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 11.4.2009 16:41:07
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* DETELJA ja ali še nisi šla? To pa bo izgleda res čez rok. še nisem šla
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?