Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Čer pupe. sploh vas ne utegnem za nazaj brat. Ste res pridne. Js sem bila na akupunkturi in sem dobila eno iglico tudi v mezinček - ta naj bi bila namenjena temu, da ne greš preveč čez rok...upam, da mi bo pomagala in bom kmalu mamica. Potem sva šla z dragim mal zapravljat v City Center, kupila sem si dve spodnji majčki za dojenje, take lepe pisane zoknčke, 2 majčki na kratke rokave... one majčke za doje nje pa mi niso všeč, so narete kot nosečniške in poudarijo trebušček tudi če ga nimaš, tak da jih nisem vzela. Te spodnje so pa super, so take oprijete. Potem pa se sprehajam po trgovinah in zapiska telefon - sms... in bila je Frutolinca. Pa sem ravno danes razmišljala, da je že nekaj časa ni bilo na forumu..in presenetila me je z veselo novičko. Ker pa me ni bilo doma, sem sms hitro poslala Sončku, da vam je posredovala lepo novičko. Aja, Sonček, sem ji sms poslala nazaj že preden si mi ti poslala, da jo pozdravljaš, pa ji nisem potem še enega pisala, ker je nočem motit. Upam, da nisi jezna. za nakupe! To pa bo Junonca lepa . Edino pravilno! Junonca preveč zapravlja...baje. Dragi rekel. Mislim, da ga ni tipa, ki bi rekel, da njegova dovolj ali pa celo premalo zapravlja za cote . to pa res...sam zdaj v nosečnosti res ne kupujem kaj dosti, ker ne vem kaj mi bo prav in kaj ne... midva sva danes po pregledu šla v mercator kao, da greva samo po solato in na koncu sva pustila 20 eur tam...pol pa še, da greva v hofer po sladoled (včeraj smo dobili prospekt pa so se mi oni trikotniki tako zaluštal) pa res gremo...in pustimo 26 eur tam...glih sva se menila, da zdaj ko bo otrok bo treba mal šparat...sam greš po eno stvar kupiš pa 10...a se vam tudi tako zdi...ko so bili sit...če si imel 5000 sit v žepu si lahko rekel, da imaš že kar dosti denarja v žepu, zdaj pa tile euri pa če imaš 20 je kot da nimaš nič... če bi imeli doma stroj za tiskat dnarja pa ne vem če bi folgal sproti tiskat dnarja Res je, evri letijo kot bi rekel keks. Se mi zdi, da midva skupaj nimava tako slabih prihodkov, toda komaj prideva čez mesec. Si sploh ne predstavljam, kako preživijo familije, kjer imajo starši plačo tam 500 ali 600 €, pa tri šoloobvezne otroke. Ni čudno, da sva še vedno podnajemnika, saj če nimaš neke podpore od staršev, je skoraj nemogoče našparati za nepremičnino, kjer bi lahko normalno živela 4-članska familija. Pa jaz bi imela 3 otroke. Ni kaj, to naju še čaka v jeseni, da začneva orng razmišljat in reševat nepremičninski problem. Hvala bogu vsaj cene še vedno padajo in bodo gotovo še kakšno leto. Vsaj neka korist od recesije.
|