|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - V. del
10.4.2009 14:36:37   
štorkljica
Grem zdaj po princesko v vrtec...vas pridem še kaj zvečer prebrat...byyyyy!

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 801
10.4.2009 14:37:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

ovo detelja je še tuuser posted image  neki čist mal me črviči sam bolj takrat, ko naš bebi pleše...je pa danes pri nas tako čudno ozračje...noben ne more spat..ati hodi sam na wcuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zdaj pa je še mene nekam nervozno nardil pa ne vem zakaj...saj vem, najhujše mi je ko moraš čakat, da greš na pregled...imam ga ob 10 pa vpr. kdaj bom na vrsti in kaj bo...v glavnem luna ima še čas, a ne?user posted image user posted image

zajtrk je danes bolj tak postu primerenuser posted image user posted image  če se ga držite, seveda...nam nosečnicam je baje upravičeno, če jemo meso na postuser posted image user posted image user posted image user posted image

kako ste ve kaj? ste imele kake krče, otrdevanj..???

Fajn rihtaj na pregledu, me zanima v katerem cm klubu si že zdaj?user posted image

še vedno klub 1cmuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Hitro na tvojega sedet.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, so mi rekli, da morava redno delat domačo nalogo pa hodit po stopnicah...pol pa sem rekla, glede seksa vi povejte mojemu...pol pa je med.sestra rekla, upam, da ni kak tip da bi zameril...sem rekla vi mu samo povejte...in pol res gre za mano ven in mu pove, pa rekla mu je še, da otroku ne more nič naredit...pa še rekla mu je, da če on noče naj grem k soseduuser posted image user posted image user posted image  pol pa je moj izjavil, da zato so pa dobri prijateljiuser posted image user posted image user posted image user posted image  smotko...user posted image

Detelja tvoj pa je faca user posted image , se je dobro znašel. Konec koncev če dobro pomislim, pa je neka logika tukaj: Svojo drago pa že raje zaupa dobremu prijatelju, ki ga pozna in spoštuje, kot pa nekemu čudnemu sosedu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 802
10.4.2009 14:39:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

Aja, pa super novica: sem se uspela v službi dogovoriti, da smo vse uredili tako, da dobim vse povrnjeno, tako da nisem niti € na škodi. Sploh ne morem prehvaliti mojega šefa, je tako razumevajoč in topel človek, šef za čisto 10! user posted image  user posted image  user posted image  

Bravo šeeeefuser posted image user posted image user posted image   Pa naj ne pozabi teh lastnosti tudi v prihodnje, a neuser posted image

Je takšen kar po naravi in se je doslej še vedno izkazal, tako da se moram res vesolju (ali kaj jaz vem komu) zahvalit za takšnega šefa. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 803
10.4.2009 14:45:19   
Anonimen

Čer pupe.user posted image

sploh vas ne utegnem za nazaj brat.user posted image Ste res pridne.user posted image user posted image user posted image

Js sem bila na akupunkturi in sem dobila eno iglico tudi v mezinček - ta naj bi bila namenjena temu, da ne greš preveč čez rok...upam, da mi bo pomagala in bom kmalu mamica.user posted image user posted image user posted image
Potem sva šla z dragim mal zapravljat v City Center, kupila sem si dve spodnji majčki za dojenje, take lepe pisane zoknčke, 2 majčki na kratke rokave... one majčke za doje nje pa mi niso všeč, so narete kot nosečniške in poudarijo trebušček tudi če ga nimaš, tak da jih nisem vzela. Te spodnje so pa super, so take oprijete.

Potem pa se sprehajam po trgovinah in zapiska telefon - sms... in bila je Frutolinca.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa sem ravno danes razmišljala, da je že nekaj časa ni bilo na forumu..in presenetila me je z veselo novičko. Ker pa me ni bilo doma, sem sms hitro poslala Sončku, da vam je posredovala lepo novičko.user posted image

Aja, Sonček, sem ji sms poslala nazaj že preden si mi ti poslala, da jo pozdravljaš, pa ji nisem potem še enega pisala, ker je nočem motit. Upam, da nisi jezna.user posted image

user posted image user posted image user posted image za nakupe! To pa bo Junonca lepa user posted image . Edino pravilno! user posted image user posted image user posted image

Junonca preveč zapravlja...baje.user posted image user posted image user posted image Dragi rekel.user posted image user posted image user posted image

Mislim, da ga ni tipa, ki bi rekel, da njegova dovolj ali pa celo premalo zapravlja za cote user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

to pa res...sam zdaj v nosečnosti res ne kupujem kaj dosti, ker ne vem kaj mi bo prav in kaj ne...

midva sva danes po pregledu šla v mercator kao, da greva samo po solato in na koncu sva pustila 20 eur tam...pol pa še, da greva v hofer po sladoled (včeraj smo dobili prospekt pa so se mi oni trikotniki tako zaluštal) pa res gremo...in pustimo 26 eur tam...glih sva se menila, da zdaj ko bo otrok bo treba mal šparat...sam greš po eno stvar kupiš pa 10...a se vam tudi tako zdi...ko so bili sit...če si imel 5000 sit v žepu si lahko rekel, da imaš že kar dosti denarja v žepu, zdaj pa tile euri pa če imaš 20 je kot da nimaš nič...user posted image user posted image  če bi imeli doma stroj za tiskat dnarja pa ne vem če bi folgal sproti tiskat dnarjauser posted image

Res je, evri letijo kot bi rekel keks. user posted image Se mi zdi, da midva skupaj nimava tako slabih prihodkov, toda komaj prideva čez mesec. Si sploh ne predstavljam, kako preživijo familije, kjer imajo starši plačo tam 500 ali 600 €, pa tri šoloobvezne otroke. Ni čudno, da sva še vedno podnajemnika, saj če nimaš neke podpore od staršev, je skoraj nemogoče našparati za nepremičnino, kjer bi lahko normalno živela 4-članska familija. Pa jaz bi imela 3 otroke. Ni kaj, to naju še čaka v jeseni, da začneva orng razmišljat in reševat nepremičninski problem. Hvala bogu vsaj cene še vedno padajo in bodo gotovo še kakšno leto. Vsaj neka korist od recesije.

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 804
10.4.2009 14:46:39   
Anonimen
Jaz tudi šibam user posted image ...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 805
10.4.2009 14:47:14   
Anonimen
Kako mi je sladek ta kuža, ki teče, ga s takšnim užitkom vedno "pripopam" user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 806
10.4.2009 15:06:06   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Evo me spet malo na spregleduser posted image user posted image user posted image
Zdaj vas pa jaz ne folgam brat user posted image user posted image user posted image user posted image
Tko danes sem bila pa zelo  zelo pridna in sedaj počivam celi vikenduser posted image user posted image

mlavla.bravo za pregled ,ja verjamem da si razočarana ko te ni pogledala vag.saj sedaj ne veš če se že kaj dogaja ,kajne?
Leppo poeci potico,meni jo bo pa tašča dala user posted image
Srečka.ja kaj pa potem pri tebi čakajo ,če ima Maks že sedaj 3700g ,pa bojo čakali do 20.4user posted image
janja.tudi sama upam ,da se kmalu pozdravim  in hvala za napoved ,naj se uresniči  al pa da bi vsaj pred 21.4 še bilo ,da bi bil ovenčekk,no če bo pa na rok pa ne bom nič jeznas ,saj je še v aprilu user posted image user posted image user posted image
junona.ja pravi frajer bo,evo sem se peljala že poskusno vožnjo in user posted image user posted image kako se bom jaz težko navadila ko pa  je čist kontra kot megane in cliouser posted image user posted image Ah bo že bom pa večrat peljala pa bo
A si potem naročila user posted image user posted image user posted image user posted image
Očitno smo vse nore na Puja user posted image user posted image user posted image
cveta.evo pa si se pridružila naši detelji  v klub 1cm odprtih user posted image user posted image user posted image
nena.pred mano boš pobegnila user posted image user posted image
nmag.hvala in lepo da si se javila.Ja upam ,da grem čim prej ,čeprav mi je janja napovedala nekje na rok user posted image

Naš avtoček
:ja sedaj je doma in sedaj čakamo še Aaleksa,sedaj lahko prijoka k bo tak frajer v njem user posted image user posted image user posted image

PREGLEDI:vsem ki ste danes imele prelgedeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja moja potička je že pečena..upam,da bo tud dobra in lepa..

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 807
10.4.2009 15:36:16   
Cveta28
hej hej

meni tale sonček zunaj prav sede....samo še kakšen ležalnik, dobra pijačka in plaža se mi manjkajo.
Sonček user posted image za avtočka. Gresta lahko z dragim en krog, mogoče do P, da se Aleks že sedaj navadi na vožnjo v novem jeklenem vozičku user posted image
Junonca - mi2 s kodrom greva vedno na izlete brez potovalke za v P, ker se morava itak vračat v LJ. Jaz vzamem s seboj samo MK, izvide, napotnice za P in rešilca, zdravstveno in osebno izkaznico. Ostalo pa mi lahko kasneje v P pripelje tudi koder.
Rojstvo otročička - se strinjam z izjavo, da bodo naši krofki in jagode prišli na svet takrat, ko bo to njim najbolj ustrezalo. Če smo zdržale teh 9 mesecev bomo pa še kakšen dan. Meni osebno gre bolj na živce to čakanje, brezdelje, nespečnost in druge tegobe. POspravila in pripravila sem že vse živo, sedaj grem lahko še k sosedom pomagat eno spomladansko turo udarit user posted image
Velikonočne dobrote - pri nas doma nismo nikoli praznovali velike noči (stara vojaška familija) in k sreči nismo imeli opravka s pripravo (in hamsanjem) vseh dobrot. Pri kodru doma pa njegov ati speče potice, špehovko, pobarva jajčka (letos naj bi jih okoli 40-50) in skuha šunko. Potem pa nas sili jest vse to še najmanj mesec dni user posted image Jaz sicer uživam v pripravi dobrot ampak potem se zgodi ista zgodba kot za božič...vsega je preveč in meni se želodec kar obrača od vse te hrane.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 808
10.4.2009 16:26:21   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

hej hej

meni tale sonček zunaj prav sede....samo še kakšen ležalnik, dobra pijačka in plaža se mi manjkajo.
Sonček user posted image za avtočka. Gresta lahko z dragim en krog, mogoče do P, da se Aleks že sedaj navadi na vožnjo v novem jeklenem vozičku user posted image
Pri kodru doma pa njegov ati speče potice, špehovko, pobarva jajčka (letos naj bi jih okoli 40-50) in skuha šunko. Potem pa nas sili jest vse to še najmanj mesec dni
ja to pa ni slaba ideja,sam kaj k ati   najin aja , kje šel kr iz nočne vse rihtat in po avtočkauser posted image

u to pa je jajcuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 809
10.4.2009 16:26:24   
sonček85

No vidiš Sonček, zdaj pa vidiš, kako je, ko komaj sfolgaš vse prebrat za nazaj user posted image user posted image user posted image .
Pustiva se presenetit Eli in Aleksu user posted image .
Pa user posted image user posted image user posted image za vikend v stilu počitka. Tudi sama sem rekla, da bom ta vikend počivala, saj sva se zadnja dva dni kar nekam furala (Iški vintgar, pa Podpeško jezero) in me je vožnja čisto prerukala. Se mi zdi, da čutim vsak kamen na cesti in mi sploh ne paše vožnja z avtom. Pol pa tako težim mojemu, da mislim, da me že ima malenkost poln kufer user posted image user posted image user posted image . Mi je že rekel, da če sem tako občutljiva, da pol pa res ne ve, kako bova prišla iz Lj na Ptuj. Se bova med potjo tako skregala, da bom od sile kar v avtu rodila user posted image user posted image user posted image . To bo še veselo user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja res bo bogi tvoj dragi ko te bo vozil iz Lj do Ptuja user posted image user posted image user posted image

Ja malo počitka si bom privoščila user posted image user posted image

Ja pa sedaj tudi v LJ ne grem jutri saj bo naš ata baje jutri operiran in je rekel da  do drugega tedna nebi rad imel obiskov da si spočije

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 810
10.4.2009 16:26:25   
sonček85

kolk pa jih je res že v klubu čez rok???user posted image  cveta a se jutri včlaniva v ta klub????user posted image user posted image user posted image
preveč ,preveč potem bojo pa vse po 15 padale ,samo po moje so že neaktere rodile ,samo ni nič novičk od njih user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 811
10.4.2009 16:26:27   
sonček85

Kako mi je sladek ta kuža, ki teče, ga s takšnim užitkom vedno "pripopam" user posted image  user posted image  user posted image
tko bomo me letele v P user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 812
10.4.2009 16:26:29   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

mlavla.bravo za pregled ,ja verjamem da si razočarana ko te ni pogledala vag.saj sedaj ne veš če se že kaj dogaja ,kajne?
Leppo poeci potico,meni jo bo pa tašča dala user posted image

ja moja potička je že pečena..upam,da bo tud dobra in lepa..

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image seveda bo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 813
10.4.2009 16:48:28   
štorkljica
Mene pa danes lenitis daje...sem tamalo poslala z babico in dedijem ven se igrat, jaz pa na kompiča in pred TVuser posted image   Nevem kaj mi je, tak mi paše. Valda, pa saj sem si s tem ogromnim "ruzakom" pred sabo samo še v napotouser posted image

Mlavla user posted image  za odločitev glede Maxi Cosi Mura. Kero barvo si pa zbrala?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 814
10.4.2009 16:49:12   
štorkljica

tko bomo me letele v P user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sam še kufer mu manjka za sabo vlečtuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 815
10.4.2009 17:53:37   
sonček85

Sam še kufer mu manjka za sabo vlečtuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja sam res user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 816
10.4.2009 18:19:03   
cofk
ojla punce... dejte mi neki pomagat... dejte na spodnji povezavi v anketi glasovat za anny...

tenkju..zlate ste

http://www.njena.si/vroce/njena_si_nagrajuje/menu_id_39.html

Neposredna povezava do sporočila: 817
10.4.2009 18:24:13   
kpmk
Ojla,... jst se tudi javljam 2v1,... joj je bil lep dan, skoraj cel dan na sončku,.. joj kok fajn,... na ctg nič novga, pač spet jutri user posted image ,...  kak je lepo vreme, super, pa vikend user posted image

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 818
10.4.2009 18:26:05   
kpmk

Čer pupe.user posted image

sploh vas ne utegnem za nazaj brat.user posted image Ste res pridne.user posted image user posted image user posted image

Js sem bila na akupunkturi in sem dobila eno iglico tudi v mezinček - ta naj bi bila namenjena temu, da ne greš preveč čez rok...upam, da mi bo pomagala in bom kmalu mamica.user posted image user posted image user posted image    upam, da ti bo pomagalo in da res ne greš preko roka user posted image
Potem sva šla z dragim mal zapravljat v City Center, kupila sem si dve spodnji majčki za dojenje, take lepe pisane zoknčke, 2 majčki na kratke rokave... one majčke za doje nje pa mi niso všeč, so narete kot nosečniške in poudarijo trebušček tudi če ga nimaš, tak da jih nisem vzela. Te spodnje so pa super, so take oprijete. super za odličen nakup user posted image

Potem pa se sprehajam po trgovinah in zapiska telefon - sms... in bila je Frutolinca.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa sem ravno danes razmišljala, da je že nekaj časa ni bilo na forumu..in presenetila me je z veselo novičko. Ker pa me ni bilo doma, sem sms hitro poslala Sončku, da vam je posredovala lepo novičko.user posted image   iii kak lepo, bravo frutolinca user posted image

Aja, Sonček, sem ji sms poslala nazaj že preden si mi ti poslala, da jo pozdravljaš, pa ji nisem potem še enega pisala, ker je nočem motit. Upam, da nisi jezna.user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 819
10.4.2009 18:31:57   
kpmk

janja*:kdaj bom šla pa jaz v Rim to zanima tudi mene user posted image

no da vam še povem ,da sem vsa nahodna in smrkava ,grlo se mi čisti tko da user posted image user posted image   hmmm boga,... upam, da boš čimprej boljš in da prehlad mine user posted image
No sedaj grem pa na zajtrk in potem v generalko user posted image danes je petek,dragi je pa že šel po najin avtoček user posted image user posted image user posted image user posted image   super user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 820
10.4.2009 19:36:42   
štorkljica
Sonček85 nevem če si kje že zapisala, kaki avto sta to z dragim nabavila?

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 821
10.4.2009 19:39:33   
štorkljica
Ej kok je danes mirno tu gor...vsi zunaj, sonček, pomlad....mmmmmm.

Mi smo zdaj glih notri prišli, dragi tamalo kopa, jaz pa se malo luftam. Pol jo pa spat dam, pa z dragim pred TV, mogoče pa še kaj več...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 822
10.4.2009 19:45:07   
sonček85

Sonček85 nevem če si kje že zapisala, kaki avto sta to z dragim nabavila?
renault scenic

tko sedaj sem za danes   vse uredila , jutri grem nesit k žegnju,potem pa greva z dragim in malčkom na izlet do Logarske doline user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tko da jutri me ne bo veliko gor

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 823
10.4.2009 19:45:09   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

janja*:kdaj bom šla pa jaz v Rim to zanima tudi mene user posted image

no da vam še povem ,da sem vsa nahodna in smrkava ,grlo se mi čisti tko da user posted image user posted image   hmmm boga,... upam, da boš čimprej boljš in da prehlad mine user posted image
No sedaj grem pa na zajtrk in potem v generalko user posted image danes je petek,dragi je pa že šel po najin avtoček user posted image user posted image user posted image user posted image   super user posted image user posted image

Ja jaz naj bi na rok,bomo videli kako je janja napovedalauser posted image

saj bo sonček more sijati in bom tkoj zdrava user posted image user posted image user posted image user posted image hvala

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 824
10.4.2009 19:45:11   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: cofk

ojla punce... dejte mi neki pomagat... dejte na spodnji povezavi v anketi glasovat za anny...

tenkju..zlate ste

http://www.njena.si/vroce/njena_si_nagrajuje/menu_id_39.html
moj glas je oddan

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu cofk)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?