Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 10.4.2009 8:09:32
|
|
|
|
*Junona*
|
Pupe, pridne bodite, js grem orehe prebirat. Se tipkamo kasneje. Papa.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 10.4.2009 8:10:18
|
|
|
|
štorkljica
|
Dobor jutro! No v Rimu me ponoči niso hoteli, tak da sem še vedno 2V1. Detelja za dopolnjenih 40 tednov! Upam, da fajn opraviš napregledu in greš po njemu direkt v porodnišnico rodit Ja pa hvala za fajn zajtrk! Srečno tudi vsem ostalim danes na pregledih in če bo pa katera aprilka danes šla rodit, tudi vam vso srečo. Je pa prav neko zatišje med nami aprilkami glede teh porodov...to je verjetno zatišje pred nevihto, potem bomo pa udarile tam okoli 15.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 10.4.2009 8:10:53
|
|
|
|
štorkljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Pupe, pridne bodite, js grem orehe prebirat. Se tipkamo kasneje. Papa. Boš delala orehovo potico?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 10.4.2009 8:11:47
|
|
|
|
brigita23
|
detelja-ja nikol se ne ve, kdaj odletiš...boljš bit pripravljen ....jst mam tudi rok šele čez 20 dni, pa sem že pred 14-mi dnevi norela ...pa glede spanja maš udi prav. No mogoče pa res danes rodiš kot je Junonca rekla...kaj pa veš kolk si odprta, pa MV maš že mogoče zmehčan...bi blo fajn a ne? junonca-a nisi mogla pančat ...jah no jst prejšno noč nisem skoraj nič, to pa sem super ...luna pa na mene tak deluje, da namesto da bi me matral, se počutim 5 x boljše od ostalih dni , pa 3 x več energije mam ...naš pa je tudi mel tako žurko, da je ati mislil, da bo kr sam prišu vn z bušija . Jst ne bom pekla...ker sem za peko bolj TAKO-TAKO ...bo pa naša babi...ona itak vedno za celo familijo pa še za pol ulice zraven vsega pripravi ...joj kok je fajn da jo mamo. Bom pa darila mal zavila...nakupila sem že..tako da si bom že našla del. Zdej grem pa po tunin sendvič do klasja...danes ko je post si ga bom privoščila ...da ti malo lušt naredim junonca no sem vam pa vseeno malo mesa priskrbela s pomočniki
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 10.4.2009 8:13:34
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica Dobor jutro! No v Rimu me ponoči niso hoteli, tak da sem še vedno 2V1. Detelja za dopolnjenih 40 tednov! Upam, da fajn opraviš napregledu in greš po njemu direkt v porodnišnico rodit Ja pa hvala za fajn zajtrk! Srečno tudi vsem ostalim danes na pregledih in če bo pa katera aprilka danes šla rodit, tudi vam vso srečo. Je pa prav neko zatišje med nami aprilkami glede teh porodov...to je verjetno zatišje pred nevihto, potem bomo pa udarile tam okoli 15. jutro štorkljica ti pa še malo pa boš na 5-ih zvezdicah .... ja maš prav naši bebiji štrajkajo, vejo da je recesija, pa jim je v naših bušijih prav fajn
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 10.4.2009 8:15:41
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica Dobor jutro! No v Rimu me ponoči niso hoteli, tak da sem še vedno 2V1. Detelja za dopolnjenih 40 tednov! Upam, da fajn opraviš napregledu in greš po njemu direkt v porodnišnico rodit Ja pa hvala za fajn zajtrk! Srečno tudi vsem ostalim danes na pregledih in če bo pa katera aprilka danes šla rodit, tudi vam vso srečo. Je pa prav neko zatišje med nami aprilkami glede teh porodov...to je verjetno zatišje pred nevihto, potem bomo pa udarile tam okoli 15. Se bomo še ornk najedle pol pa gremo udarniško.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 10.4.2009 8:15:45
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 evo pa še malo pomočnikov, da bo zajtk bolj teknil samo za miško dont touch it evo punce....so šikani ne...pa upam, da pomagajo danes kateri v Rim Upam, da bodo delovali na meni, če že luna ne. So pa tapravi, Brigitka mama midve podoben okus. ...fajn zames, pa premes..pa Zlatko ti naj pomaga
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 10.4.2009 8:15:54
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Pupe, pridne bodite, js grem orehe prebirat. Se tipkamo kasneje. Papa. Boš delala orehovo potico? Ja, že komaj čakam, da jo zagriznem.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 10.4.2009 8:16:36
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica Dobor jutro! No v Rimu me ponoči niso hoteli, tak da sem še vedno 2V1. Detelja za dopolnjenih 40 tednov! Upam, da fajn opraviš napregledu in greš po njemu direkt v porodnišnico rodit Ja pa hvala za fajn zajtrk! Srečno tudi vsem ostalim danes na pregledih in če bo pa katera aprilka danes šla rodit, tudi vam vso srečo. Je pa prav neko zatišje med nami aprilkami glede teh porodov...to je verjetno zatišje pred nevihto, potem bomo pa udarile tam okoli 15. Se bomo še ornk najedle pol pa gremo udarniško. ja po veliki noči...drugi teden zna bit pester
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 10.4.2009 8:16:46
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 detelja-ja nikol se ne ve, kdaj odletiš...boljš bit pripravljen ....jst mam tudi rok šele čez 20 dni, pa sem že pred 14-mi dnevi norela ...pa glede spanja maš udi prav. No mogoče pa res danes rodiš kot je Junonca rekla...kaj pa veš kolk si odprta, pa MV maš že mogoče zmehčan...bi blo fajn a ne? junonca-a nisi mogla pančat ...jah no jst prejšno noč nisem skoraj nič, to pa sem super ...luna pa na mene tak deluje, da namesto da bi me matral, se počutim 5 x boljše od ostalih dni , pa 3 x več energije mam ...naš pa je tudi mel tako žurko, da je ati mislil, da bo kr sam prišu vn z bušija . Jst ne bom pekla...ker sem za peko bolj TAKO-TAKO ...bo pa naša babi...ona itak vedno za celo familijo pa še za pol ulice zraven vsega pripravi ...joj kok je fajn da jo mamo. Bom pa darila mal zavila...nakupila sem že..tako da si bom že našla del. Zdej grem pa po tunin sendvič do klasja...danes ko je post si ga bom privoščila ...da ti malo lušt naredim junonca no sem vam pa vseeno malo mesa priskrbela s pomočniki A tunin sendvič...si mi lušte naredila, packa... Dober tek, en griz naredi še zame.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 10.4.2009 8:17:10
|
|
|
|
štorkljica
|
Briđitka dober tek ko boš papcala tale tunin sendvič...jaz bi si tudi šla nekaj za zajtrk naredit pa sem čisto brez idej in ko je tako ponavadi sploh nič ne jem. No eno banano sem pa že snedla Na mene polna luna tudi nič ne deluje, razen tega da sem ponoči malo bolj slabo spala. Jaz bom verjetno spet v sredo rodila, tako kot prvič. Sreda je namreč moj dan...tak, da na izbiro mam pol 15.4(malo prehitro), 22.4 in 29.4. Vse kar je kasneje ne štejem več
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 10.4.2009 8:17:14
|
|
|
|
brigita23
|
zdej grem a po sendvič... fajn bodite babe
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 10.4.2009 8:17:20
|
|
|
|
*Junona*
|
Zdej pa res grem...sploh se ne morem odlepit od rr. I'm addicted to RR.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 10.4.2009 8:17:46
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 zdej grem a po sendvič... fajn bodite babe A boš še stokrat omenla ta sendvič?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 10.4.2009 8:18:24
|
|
|
|
štorkljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Pupe, pridne bodite, js grem orehe prebirat. Se tipkamo kasneje. Papa. Boš delala orehovo potico? Ja, že komaj čakam, da jo zagriznem. Superca! Jaz mam sicer makovo raje, ampak bi pa z veseljem pojedla eno tvojo orehovo...ful mam zadnje čase spet neke lušte po sladkem
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 10.4.2009 8:18:32
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica Briđitka dober tek ko boš papcala tale tunin sendvič...jaz bi si tudi šla nekaj za zajtrk naredit pa sem čisto brez idej in ko je tako ponavadi sploh nič ne jem. No eno banano sem pa že snedla Na mene polna luna tudi nič ne deluje, razen tega da sem ponoči malo bolj slabo spala. Jaz bom verjetno spet v sredo rodila, tako kot prvič. Sreda je namreč moj dan...tak, da na izbiro mam pol 15.4(malo prehitro), 22.4 in 29.4. Vse kar je kasneje ne štejem več ja maš prav štorkljica...jst si tudi full želim, da bi ostala aprilčica
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 10.4.2009 8:18:53
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica Briđitka dober tek ko boš papcala tale tunin sendvič...jaz bi si tudi šla nekaj za zajtrk naredit pa sem čisto brez idej in ko je tako ponavadi sploh nič ne jem. No eno banano sem pa že snedla Na mene polna luna tudi nič ne deluje, razen tega da sem ponoči malo bolj slabo spala. Jaz bom verjetno spet v sredo rodila, tako kot prvič. Sreda je namreč moj dan...tak, da na izbiro mam pol 15.4(malo prehitro), 22.4 in 29.4. Vse kar je kasneje ne štejem več Točno tako, kasneje se ne grema več, kajne?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 10.4.2009 8:18:59
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica Dobor jutro! No v Rimu me ponoči niso hoteli, tak da sem še vedno 2V1. Detelja za dopolnjenih 40 tednov! Upam, da fajn opraviš napregledu in greš po njemu direkt v porodnišnico rodit Ja pa hvala za fajn zajtrk! Srečno tudi vsem ostalim danes na pregledih in če bo pa katera aprilka danes šla rodit, tudi vam vso srečo. Je pa prav neko zatišje med nami aprilkami glede teh porodov...to je verjetno zatišje pred nevihto, potem bomo pa udarile tam okoli 15. Se bomo še ornk najedle pol pa gremo udarniško. ja po veliki noči...drugi teden zna bit pester
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 10.4.2009 8:19:26
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 evo pa še malo pomočnikov, da bo zajtk bolj teknil samo za miško dont touch it evo punce....so šikani ne...pa upam, da pomagajo danes kateri v Rim Upam, da bodo delovali na meni, če že luna ne. So pa tapravi, Brigitka mama midve podoben okus. ...fajn zames, pa premes..pa Zlatko ti naj pomaga Hvala. Bom js zamesla kej druga še ko pride domov.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 10.4.2009 8:19:30
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 zdej grem a po sendvič... fajn bodite babe A boš še stokrat omenla ta sendvič?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 10.4.2009 8:20:03
|
|
|
|
štorkljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica Dobor jutro! No v Rimu me ponoči niso hoteli, tak da sem še vedno 2V1. Detelja za dopolnjenih 40 tednov! Upam, da fajn opraviš napregledu in greš po njemu direkt v porodnišnico rodit Ja pa hvala za fajn zajtrk! Srečno tudi vsem ostalim danes na pregledih in če bo pa katera aprilka danes šla rodit, tudi vam vso srečo. Je pa prav neko zatišje med nami aprilkami glede teh porodov...to je verjetno zatišje pred nevihto, potem bomo pa udarile tam okoli 15. Se bomo še ornk najedle pol pa gremo udarniško. ja po veliki noči...drugi teden zna bit pester Ja sej to sem jaz pisala že pred meseci, da se bomo za vuzem fajn najedle, da nebomo šle lačne rodit...potem pa akcija Boste videle, da bo tako!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 10.4.2009 8:20:03
|
|
|
|
*Junona*
|
Joj, kake ste...sploh me ne spustite... Zdej pa vstanem in grem..1, 2, 3... ČAooooooo
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 10.4.2009 8:21:54
|
|
|
|
štorkljica
|
No ajde, bejžte vse, da bom tukaj gor ko en osamljeni raček tavala
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 10.4.2009 8:28:42
|
|
|
|
janja*
|
Čestitke vsem ,ki ste rodile. Srečno vsem,ki imate preglede,tebi Detelja pa želim,da se ti želja uresniči in ,da rodiš danes.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 10.4.2009 8:42:57
|
|
|
|
sonček85
|
jutro v tem prelepem sončku!!! detelja.hvalča za zajtrk štorkljica.super za nova očalca VSEM SREČNO NA PREGLEDIH IN JAVITE SE PO NJIH ,DA ZVEMO KAKO NAPREDUJETE JUNONA.seveda ne .samo da se ima lepo in da se že carta Za ime popravim naše bebice.očitno so vse bebice danes delovale na polno luno in veselo poplesavale v naših bušijih ven pa nobena ni hotla mene je naš zbudil tko se je premikal janja*:kdaj bom šla pa jaz v Rim no da vam še povem ,da sem vsa nahodna in smrkava ,grlo se mi čisti tko da No sedaj grem pa na zajtrk in potem v generalko danes je petek,dragi je pa že šel po najin avtoček
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?