Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena Drage moje babuške dobro jutro! Punce, mene je pa ponoči luna že skoraj odpeljala do Rima . Zvečer mi ni samo otrdeval trebuh, temveč mi je zagrabilo cel trebuh, pa v križu me je bolelo, pa prav čutila sem, kako se nekaj dogaja tam spodaj ... se mi zdi, da tako nekako izgledajo popadki. Pa ni prenehalo. Komajda sem sploh sledila Lostu, ki sva ga gledala, šla sva spat, pa še kar ni nehalo, tako da sem zbujala od pritiska čez buši. Okrog 3h zjutraj sem se zbudila in opazila, kako luna z vso svojo močjo sije name in prosila dragega, da zagrne roleto. In kot bi odrezal! Konec otrdevanja, konec "popadkov", sem končno lahko zaspala. V glavnem ta luna je bila konkretna, pri meni je gotovo približala datum poroda, tako da verjamem, da je kakšno poslala tudi v Rim. Tako sem se šele pred pol urce vstala, zdaj jem, Ela je danes kar nekako bolj mirna, toda je že brcala (zjutraj sem bila kar malo panična, ker je bilo vse mirno, toda, ko sem jo klicala, se mi je odzvala in pomirila svojo panično mamico ). Daje pa me neka slutnja, da bom rodila pred pregledom v sredo. No ... bomo videli. A je detelja še tukaj? Nekaj v meni govori, da jo je pa luna gotovo odpeljala ... No, vas grem malo prebrat za nazaj, vidim da ste bile spet pridne . Nena, a tebe je pa tako matralo? Boga, tako je mene zadnjič, potem zjutraj pa kot da bi odrezal. Komaj čakam, da bo zares zagrablo. Moram priznati, da sem mislila, da gre pa zares. Toda svojo prvo vajo sem dala čez in mislim, da sedaj drugič ne bom več tako zapaničarila. Je pa res, da nisem nič gledala na uro, so se mi vseeno zdeli popadki premalo močni, da bi si rekla, zdaj pa moramo že spremljati, kaj se dogaja. Ni kaj, prvorodke smo hočeš nočeš malo "v megli", saj ne vemo, kdaj je prehitro in kdaj prepozno. Je to zares ali ne? ... Toda kot pravijo tiste, ki so že rodile, ko gre zares, veš, da gre zares. S tem se jaz tolažim.
|