Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 9.4.2009 20:42:52
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: detelja štorkljica a si ti slučajno rodila svojo prvo pupo čez rok???? 10 dni čez.... in kako je to zgledalo od dneva, ko si imela rok pa naprej? vsak dan si šla v P na pregled? a so ti naredili samo ctg ali uz pa vaginalni pregled tudi?? Vsak drug dan pregled v bolnišnici in CTG, potem ob sprejemu pa še UZ. Brezveze se s potovalko voziš gor in dol. ja, to pa res...a ti si bila takrat že v novi P?...kje pa sploh delajo ctg?
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 9.4.2009 20:44:28
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: detelja a veš, da sem si jaz pred leti kupila ful drage očala pa sem dobila zraven samo tako vrečko za očala...sem mislila, da me bo kap...pol pa vpr. kaj nobenega toka za očala ne bo..pa me je ona sam tam čudno gledala...jaz pa njo Svašta....kak si drznejo, tok je skoraj obvezen za očala ko plačaš ful. Mislim vrečka...koza ena, kak jo ni blo sram? jaz imam včasih občutek, da si take stvari davajo tu pa tam trgovke v žep...isto je v mullerju z testerji...želiš kupit parfum pa nimajo testerja...pol pa pride enkrat mama domov pa mi reče glej kak parfum sem dobila pol pavidim, da gor piše tester gospa pa dela v mullerju...ja, hallooo...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 9.4.2009 20:46:27
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: aljab Čestitke Frutolina!!! Čer...še ena nestrpna in naveličana tle. Kako ste? A samo eno je luna odnesla? Se še kateri zdi, da bo večno ostala noseča? Jaz sploh nimam občutka, da ta bebica res pride. Jutri mam spet pregled, ma verjetno ne bo nič posebnega gledala......odprta sem že itak, popadkov ni več.... Ma kaj punce kar nekaj prehitevajo??? Detelja ti kar še mal počaki, da bomo lahko skupaj čez rok jamrale. Kpmk ti se mi pa smiliš. Že pri meni so vsi nestrpni in sedijo ob telefonu...kaj šele pri tebi. eh jst sem se se mi zdi čist sprijaznala da bom nekje 14tega rodila na mene nič ne vpliva ne luna, nič,....
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 9.4.2009 20:46:51
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: aljab Čer...še ena nestrpna in naveličana tle. Kako ste? A samo eno je luna odnesla? A čmo odprt novo temo...Nestrpne in naveličane aprilke2009. To bi bil pravi naslov ja
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 9.4.2009 20:49:28
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: mišk IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: detelja štorkljica a si ti slučajno rodila svojo prvo pupo čez rok???? 10 dni čez.... in kako je to zgledalo od dneva, ko si imela rok pa naprej? vsak dan si šla v P na pregled? a so ti naredili samo ctg ali uz pa vaginalni pregled tudi?? "Sorčite" k se vmešavam, ampak jst sem tudi rodila 9 dni čez rok, pa lahk povem tudi kak je blo pri meni. Sem hodila vsak drug dan v porodnišnico na preglede, kjer so me dali na ctg, pogledali so me vaginalno in z UZ. Jst mam od nedelje ko sem morala 2* na ctg, zdej že vsak dan ctg, .... pa po potrebi uz, vaginalni pregled sem mela pa samo na rok, tko da se mi že zdi da sem v P. že domača, ... smotan je to ker imaš pol vsak dan druzga dr in če ti prejšnji kaj obljubi, drugi tega ne izvede
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 9.4.2009 20:53:01
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: mišk IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: detelja štorkljica a si ti slučajno rodila svojo prvo pupo čez rok???? 10 dni čez.... in kako je to zgledalo od dneva, ko si imela rok pa naprej? vsak dan si šla v P na pregled? a so ti naredili samo ctg ali uz pa vaginalni pregled tudi?? "Sorčite" k se vmešavam, ampak jst sem tudi rodila 9 dni čez rok, pa lahk povem tudi kak je blo pri meni. Sem hodila vsak drug dan v porodnišnico na preglede, kjer so me dali na ctg, pogledali so me vaginalno in z UZ. Jst mam od nedelje ko sem morala 2* na ctg, zdej že vsak dan ctg, .... pa po potrebi uz, vaginalni pregled sem mela pa samo na rok, tko da se mi že zdi da sem v P. že domača, ... smotan je to ker imaš pol vsak dan druzga dr in če ti prejšnji kaj obljubi, drugi tega ne izvede ja, glih to mi ni fajn...sicer pa če ne bom še jutri rodila...mi je gin. rekla, da je od petka pa torka ene ekipa dežurna zaradi praznikov...sam to pa res ni fajn ko te skoz drug gin. gleda, ima svojo filozofijo, in pol te sam noro delajo...bomo videli kako bo...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 9.4.2009 20:53:03
|
|
|
|
kpmk
|
to ni pošteno, ko pridem jst gor, pa nobene ni,... pol pa nič,.... se grem tuširat in pol ajat, jutri se moram spet zgodaj zbudit (ctg ) se mi zdi da mi je že vse skup mal smešn,... ha ha junona - kako je bilo kaj pri ocvirkovi? detelja - kako kaže, danes ali jutri,... sej luna je še do jutri popoldan, ne? No nočko vsem in jutri vsem srečno na pregledih
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 9.4.2009 20:53:35
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk to ni pošteno, ko pridem jst gor, pa nobene ni,... pol pa nič,.... se grem tuširat in pol ajat, jutri se moram spet zgodaj zbudit (ctg ) se mi zdi da mi je že vse skup mal smešn,... ha ha junona - kako je bilo kaj pri ocvirkovi? detelja - kako kaže, danes ali jutri,... sej luna je še do jutri popoldan, ne? No nočko vsem in jutri vsem srečno na pregledih težko vpr. se pustim presenetiti
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 9.4.2009 20:55:15
|
|
|
|
detelja
|
mal me jezi ta rr...ko vse lepo napišem mi ne objavi zdaj pa grem tudi jaz pred tv pol pa spat...želim vam lep večer uživajte, lepo božajte buščije....želim vam sladke sanje, miren spanec....
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 9.4.2009 20:55:33
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: mišk IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: detelja štorkljica a si ti slučajno rodila svojo prvo pupo čez rok???? 10 dni čez.... in kako je to zgledalo od dneva, ko si imela rok pa naprej? vsak dan si šla v P na pregled? a so ti naredili samo ctg ali uz pa vaginalni pregled tudi?? "Sorčite" k se vmešavam, ampak jst sem tudi rodila 9 dni čez rok, pa lahk povem tudi kak je blo pri meni. Sem hodila vsak drug dan v porodnišnico na preglede, kjer so me dali na ctg, pogledali so me vaginalno in z UZ. Jst mam od nedelje ko sem morala 2* na ctg, zdej že vsak dan ctg, .... pa po potrebi uz, vaginalni pregled sem mela pa samo na rok, tko da se mi že zdi da sem v P. že domača, ... smotan je to ker imaš pol vsak dan druzga dr in če ti prejšnji kaj obljubi, drugi tega ne izvede ja, glih to mi ni fajn...sicer pa če ne bom še jutri rodila...mi je gin. rekla, da je od petka pa torka ene ekipa dežurna zaradi praznikov...sam to pa res ni fajn ko te skoz drug gin. gleda, ima svojo filozofijo, in pol te sam noro delajo...bomo videli kako bo... sej to je vsak misli da smo nestrpne in to, pa sploh ni samo to, smotan je ker se tam full načakaš, vsakič je drug, vsak drgač komentira in na koncu ne veš več kaj je prav in kaj ne, pa še to ko iz dneva v dan ne veš kaj sledi,... ker nič ne komentirajo,...upajmo, da ko bomo še ostale aprilčice rodile da bomo mele super ekipo, ker se mi res zdi da je to full pomembn
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 9.4.2009 20:56:34
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: kpmk to ni pošteno, ko pridem jst gor, pa nobene ni,... pol pa nič,.... se grem tuširat in pol ajat, jutri se moram spet zgodaj zbudit (ctg ) se mi zdi da mi je že vse skup mal smešn,... ha ha junona - kako je bilo kaj pri ocvirkovi? detelja - kako kaže, danes ali jutri,... sej luna je še do jutri popoldan, ne? No nočko vsem in jutri vsem srečno na pregledih težko vpr. se pustim presenetiti upam, da te preseneti ( ker pol sem jst na vrsti,a ne?)
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 9.4.2009 21:22:54
|
|
|
|
anca
|
kaj je zdaj s to polno luno..... a samo eni je ratalo? uh! Bravo frutolina!!! jaz že skoraj vsak dan sanjam, da grem rodit.. In je fuuuul lepo.. Pozdravček vsem ostalim čakajočim!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 9.4.2009 21:23:34
|
|
|
|
*Junona*
|
Čer pupe. sploh vas ne utegnem za nazaj brat. Ste res pridne. Js sem bila na akupunkturi in sem dobila eno iglico tudi v mezinček - ta naj bi bila namenjena temu, da ne greš preveč čez rok...upam, da mi bo pomagala in bom kmalu mamica. Potem sva šla z dragim mal zapravljat v City Center, kupila sem si dve spodnji majčki za dojenje, take lepe pisane zoknčke, 2 majčki na kratke rokave... one majčke za doje nje pa mi niso všeč, so narete kot nosečniške in poudarijo trebušček tudi če ga nimaš, tak da jih nisem vzela. Te spodnje so pa super, so take oprijete. Potem pa se sprehajam po trgovinah in zapiska telefon - sms... in bila je Frutolinca. Pa sem ravno danes razmišljala, da je že nekaj časa ni bilo na forumu..in presenetila me je z veselo novičko. Ker pa me ni bilo doma, sem sms hitro poslala Sončku, da vam je posredovala lepo novičko. Aja, Sonček, sem ji sms poslala nazaj že preden si mi ti poslala, da jo pozdravljaš, pa ji nisem potem še enega pisala, ker je nočem motit. Upam, da nisi jezna.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 9.4.2009 21:25:51
|
|
|
|
štorkljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: detelja štorkljica a si ti slučajno rodila svojo prvo pupo čez rok???? 10 dni čez.... in kako je to zgledalo od dneva, ko si imela rok pa naprej? vsak dan si šla v P na pregled? a so ti naredili samo ctg ali uz pa vaginalni pregled tudi?? Vsak drug dan pregled v bolnišnici in CTG, potem ob sprejemu pa še UZ. Brezveze se s potovalko voziš gor in dol. ja, to pa res...a ti si bila takrat že v novi P?...kje pa sploh delajo ctg? Ne jaz sem bla še v stari, tak da glede nove nimam pojma, kak zgleda, kje se sploh rodi, vem edino kje so ambulante. Saj jutri ko maš pregled daj gin vse izprašaj, itak ti bo vse povedala. Potem boš mogoče morala do torka čakati spet na pregled, potem te bodo pa oni dalje naročali kak bo pač potrebno...mogoče pa zmes celo enkrat rodiš in bo stvar rešena.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 9.4.2009 21:26:21
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 brigita.Ja midva sva gledala tega in je slov.porekla in ga je imel en starejši stric in jutri že greva ponj ,vse urejeno Ga bomo pa vzeli pri Strašku kot prvega clia i kako lep bušiji je že od naše brigitke nena.super za pregled,si kar deteljo prehitela glede odprtosti Mislim da boš ti res šla prej kot jaz,meni pa G ni nič rekla če sem ali nisem kaj odprta sam da je posteljica pikčasta ,bom videla sedaj naslednji č k bova imeli UZ spet pa če bo še kaj druga Res super za pregled v premier solati je mešana solata,paradižnik,sir ,kruhki in pišč.meso pa preliv,samo jaz jo jem brez sira k mi ni dober . Ja a ne da so si podobni ti naši dragi ,samo so pa res posrečeni Jaz sem sedaj rekla da ko bo nov avtoček se bo Aleks odloču da prijoka,no bomo videli Srečka .saj bo ,upam,da čim prej zojaB in nmag:sporočata da gresta domov in ko bo čas se kaj javita .Vse vas lepo poozdravljata katka.ja je možno da si kaj prej imaš ZS pikaro.lepo da si se javila ime bosta pa določila v P nalini :hejlaaaaaaaaa kako lepo ko se tkole mamice javijo kaj med nas in nam povejo kako lepo je z bebicami. Pozdravi ju nazaj.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 9.4.2009 22:14:12
|
|
|
|
*Junona*
|
Fajn spančkite. Upam, da zjutraj preberem kakšno veselo novičko o novopečenem krof(e)ku oz. sveže odtrgani jagodi. Nočko.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 9.4.2009 23:00:34
|
|
|
|
Cveta28
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja Cveta28 a je včeraj bilo tudi tako pestro doma ( ) kot v torek???? upam, da si navijala za barcelono, ker pol je bilo kar 4x...uuuhhhh kako si kaj? te kaj ščipa, tišči, nagaja...bomo šle to noč ali nič? a imaš tudi ti jutri pregled?...jaz moram v P na ctg...upam, da bo kak fajn gin. pa če bo vse ok, da me spustijo domov...mi ni glih fajn, da moram v P, ker itak skoz dela drug gin. pa itak moja gin. ve kaj za težav sem imela itd...tko, da bomo videli..mogoče pa bomo jutr že zibali Špancev in Portugalcev apriori ne maramo ampak samo zadi golov bi se pa splačalo navijat Jaz imam jutri zjutraj pregled pri svojem G. Mislim, da me bo pregledal vaginalno + CTG. Drugače pa upam, da bom kmalu rodila ker si grem počasi že sama sebi na živce. Mora pa od kodra sodelavec svojo v soboto peljati v P, ker je že 5 dni čez rok in jo bodo obdržali notri. Tole mi pa nič ne diši
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 9.4.2009 23:12:52
|
|
|
|
Cveta28
|
angelito, ninaMM - lepo da sta se sladkali s tortico frutolina - za luna - ne deluje na nas aprilčice sploh junonca - odlični nakupi, jaz tudi nekaj sanjam kaj vse bi imela pa se potem opomnim, da moram najprej bušija izgubit, potem pa v šoping poletnih oblekic. Kar dobim čez joške bo šlo tudi čez rit (obratno si pa ne upam trditi ) štorkljica - za očala. Jaz sem prejšnji teden tudi dobila nova ampak sem jih kar sama plačala pri meni je še bolj zoprno, ker imam dioptrijo pa potem nosim korekcijska + sončna z dioptrijo vedno s seboj v torbici in jih po potrebi menjam. Se mi včasih zgodi, d av trgovino uletim s sončnimi očali potem me pa folk čudno gleda kaj za vraga šminkiram po štacunah Aja, govorila si pa o optiki Clarus (moje mnenje o njih je daleč od pozitivnega, žal )
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 9.4.2009 23:50:44
|
|
|
|
*Junona*
|
Js pa spet ne morem spat. Niti malo nisem zaspana. Bebi pa ima žurko. Cveta, fajn rihtaj na pregledu in nam potem poročaj.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 10.4.2009 1:01:15
|
|
|
|
*Junona*
|
Js še kar ne morem spat. Najrajš bi šla kr rodit. Ampak bebi še ni pripravljen očitno, ker take salte dela po bušiju. Pa očitno je kar nizko, ker me reže v luliki, taka fejst ostra bolečina. Grem poskusit zaspat, jutri me čaka veliko dela, bom spekla 2 potici in šarkelj. Aja, naj vam povem, da so lepinje super uspele.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 10.4.2009 1:01:32
|
|
|
|
*Junona*
|
Nočko.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 10.4.2009 6:26:47
|
|
|
|
detelja
|
10.04 Cveta28 malapikica Ntaša detelja CTG v P ninca19 CTG L&L -amnio matt
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 10.4.2009 6:38:56
|
|
|
|
detelja
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?