|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - V. del
10.4.2009 14:12:10   
*Junona*
Punce, Frutolinca mi je pisala. Je taka faca, polna energije. Pravi, da v ponedeljek pride na RR in nam napiše porodno zgodbo. Pravi, da ni blo tak hudo in da se vsekakor splača potrpeti. Pravi, da je EA zakon. Poslala mi je tudi slikico malega črnolasca. Jo bom prilepila.user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 776
10.4.2009 14:13:05   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Ja, sem naročila.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kak fajn za avtočka.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sej se boš hitro navadila, boš videla.user posted image user posted image user posted image user posted image

ja tudi sama upam ,da se bom ,no pa sejk drug teden tko pridem do tebe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naši bebiji bojo taki mali medvedki Puji user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 777
10.4.2009 14:13:40   
sonček85

Punce, Frutolinca mi je pisala. Je taka faca, polna energije. Pravi, da v ponedeljek pride na RR in nam napiše porodno zgodbo. Pravi, da ni blo tak hudo in da se vsekakor splača potrpeti. Pravi, da je EA zakon. Poslala mi je tudi slikico malega črnolasca. Jo bom prilepila.user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pozdravčke nazaj in komaj čakamo da se nam javi.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 778
10.4.2009 14:14:38   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Ja, sem naročila.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kak fajn za avtočka.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sej se boš hitro navadila, boš videla.user posted image user posted image user posted image user posted image

ja tudi sama upam ,da se bom ,no pa sejk drug teden tko pridem do tebe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Fajn.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 779
10.4.2009 14:16:18   
Anonimen

Pozdravljene.user posted image

Ste vse na sončku? Jaz sem tudi bila zinaj, smo osliča zunaj spekli in pojedli...njami, kako je pasal. Potička kipuje, počasi bo dovolj visoka in akcija naprej.

NenaLena, super ti gre tole citiranje.user posted image user posted image user posted image

Meni se pa tako drema, da joj...še kateri?user posted image

Hvala. user posted image Sem se že zbala, da si bo katera mislila: A tej se je čisto zmešalo? user posted image user posted image user posted image
Drema pa se ti zato, ker si slabo spala. Si videla moj predlog en spanček na sončku ali v senčki ob ptičjem petju? user posted image Jaz se ravno bašem z Monte, pol se grem pa martinčkat na balkon. user posted image Pa jaz bi tudi osliča, pa potičko! user posted image

(odgovor članu *Junona*)
  Neposredna povezava do sporočila: 780
10.4.2009 14:16:49   
sonček85

Fajn.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdaj mi je pa že zmanjkalo mojega naj mehčalca in moram kaj okol pridet,user posted image user posted image user posted image pa seveda pogledat sobico in vse ko imata na novo ,user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 781
10.4.2009 14:17:05   
sonček85
tko zdaj pa res grem ,,papapapappappapapapppapauser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 782
10.4.2009 14:18:08   
detelja

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

evo mene...sme že nazaj iz P...nič se ne dogaja...čist malo so nakazani popadki, ampak to je nič...odprta še vedno dober cm...težki smo 3610g...plodovnice je sicer baje samo 8 cm, ampka je zdravnik rekel, da je to še dovolj..pa sem vpr. kako to, da mi je v pon. izmerila še 14 pa je rekel, da je to odivsno kako otrok leži in da če se giblje ni panike...je rekle, da naslednjič bo mogoče že spet 15...kontrolo imam šele v torek ob 9...spet ctg in prelged...aja, zdravnik me je vpr. v katerem nadstropju smo doma pa sem rekla v II., pol pa je rekel otrok pa je še v 5 če ne v 7user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sta pa tako sestra kot gin. rekla dragemu,da mora redno opravljat domačo nalogouser posted image user posted image user posted image  če pa noče pa naj grem k soseduuser posted image user posted image user posted image user posted image

Detelja, kaj, nič novega? Js sem pa mislila, da bo kaj...ampak boš videla, tebe bo na hitrco položlo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, to bo ziher...sam je vpr. kdaj...drugače pa sem še vedno v klubu 1 cmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 783
10.4.2009 14:18:12   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

Pozdravljene.user posted image

Ste vse na sončku? Jaz sem tudi bila zinaj, smo osliča zunaj spekli in pojedli...njami, kako je pasal. Potička kipuje, počasi bo dovolj visoka in akcija naprej.

NenaLena, super ti gre tole citiranje.user posted image user posted image user posted image

Meni se pa tako drema, da joj...še kateri?user posted image

Hvala. user posted image Sem se že zbala, da si bo katera mislila: A tej se je čisto zmešalo? user posted image user posted image user posted image
Drema pa se ti zato, ker si slabo spala. Si videla moj predlog en spanček na sončku ali v senčki ob ptičjem petju? user posted image Jaz se ravno bašem z Monte, pol se grem pa martinčkat na balkon. user posted image Pa jaz bi tudi osliča, pa potičko! user posted image

mi bomo tudi jedli danes osliča in mrzel krompirček,no kosilo o pa malo pozno ker je dragi tko pozno prišeluser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 784
10.4.2009 14:19:26   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

Evo mene...konec generalne...sem čist mokra.user posted image Mislim prešvicana.user posted image

Zdle grem pa lepinje spečt, ker bomo roštiljali danes.user posted image user posted image user posted image

Je pa tako lepo vreme zunaj.user posted image user posted image user posted image

Joj, js bi pa rada šla v Rim.user posted image user posted image user posted image Vsak dan sem bolj nestrpna, rws upam, da se ne bo vleklo tole.

Joj lušte z roštiljem,.. pa vreme je idealno user posted image

Rim - danes greš še k Ocvirkovi, te napika pol od nje pa direkt v P. in nam sporočiš novičko,... a velja? user posted image

Joj, iz tvojih ust v Božja ušesa.user posted image user posted image user posted image

sej veš nikoli ne veš,.... lahko da sploh ne prideš do Ocvirkove user posted image user posted image user posted image  res ti želim, da bi če si želiš, čimprej,.. jst sem se pa kr mal pomirila ( mogoče samo za danes user posted image  )

user posted image user posted image user posted image Najedla bi se še rada roštilja.user posted image user posted image user posted image

Danes roštilj, jutri potica, potem jajčja in šunka ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Potem bom pa 2 dni na klistirju preden me spraznejo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mene pa bolj kot to, da bi se med porodom pokakala (ker bom zavrnila klistir), skrbi, da bom kakšne "spuščala" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da ne bom prejšnji dan ravno jedla motovilca z jajčko, ker pol pa se mi uboga babica kar malo smili user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Kaj češ, takrat pa res ne bomo imele časa mislit na oliko, saj bo treba bebico na svet spravit. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
  Neposredna povezava do sporočila: 785
10.4.2009 14:21:13   
detelja

ovo detelja je še tuuser posted image  neki čist mal me črviči sam bolj takrat, ko naš bebi pleše...je pa danes pri nas tako čudno ozračje...noben ne more spat..ati hodi sam na wcuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zdaj pa je še mene nekam nervozno nardil pa ne vem zakaj...saj vem, najhujše mi je ko moraš čakat, da greš na pregled...imam ga ob 10 pa vpr. kdaj bom na vrsti in kaj bo...v glavnem luna ima še čas, a ne?user posted image user posted image

zajtrk je danes bolj tak postu primerenuser posted image user posted image  če se ga držite, seveda...nam nosečnicam je baje upravičeno, če jemo meso na postuser posted image user posted image user posted image user posted image

kako ste ve kaj? ste imele kake krče, otrdevanj..???

Fajn rihtaj na pregledu, me zanima v katerem cm klubu si že zdaj?user posted image

še vedno klub 1cmuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Hitro na tvojega sedet.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, so mi rekli, da morava redno delat domačo nalogo pa hodit po stopnicah...pol pa sem rekla, glede seksa vi povejte mojemu...pol pa je med.sestra rekla, upam, da ni kak tip da bi zameril...sem rekla vi mu samo povejte...in pol res gre za mano ven in mu pove, pa rekla mu je še, da otroku ne more nič naredit...pa še rekla mu je, da če on noče naj grem k soseduuser posted image user posted image user posted image  pol pa je moj izjavil, da zato so pa dobri prijateljiuser posted image user posted image user posted image user posted image  smotko...user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 786
10.4.2009 14:22:36   
detelja

Evo me spet malo na spregleduser posted image user posted image user posted image
Zdaj vas pa jaz ne folgam brat user posted image user posted image user posted image user posted image
Tko danes sem bila pa zelo  zelo pridna in sedaj počivam celi vikenduser posted image user posted image

mlavla.bravo za pregled ,ja verjamem da si razočarana ko te ni pogledala vag.saj sedaj ne veš če se že kaj dogaja ,kajne?
Leppo poeci potico,meni jo bo pa tašča dala user posted image
Srečka.ja kaj pa potem pri tebi čakajo ,če ima Maks že sedaj 3700g ,pa bojo čakali do 20.4user posted image
janja.tudi sama upam ,da se kmalu pozdravim  in hvala za napoved ,naj se uresniči  al pa da bi vsaj pred 21.4 še bilo ,da bi bil ovenčekk,no če bo pa na rok pa ne bom nič jeznas ,saj je še v aprilu user posted image user posted image user posted image
junona.ja pravi frajer bo,evo sem se peljala že poskusno vožnjo in user posted image user posted image kako se bom jaz težko navadila ko pa  je čist kontra kot megane in cliouser posted image user posted image Ah bo že bom pa večrat peljala pa bo
A si potem naročila user posted image user posted image user posted image user posted image
Očitno smo vse nore na Puja user posted image user posted image user posted image
cveta.evo pa si se pridružila naši detelji  v klub 1cm odprtih user posted image user posted image user posted image
nena.pred mano boš pobegnila user posted image user posted image
nmag.hvala in lepo da si se javila.Ja upam ,da grem čim prej ,čeprav mi je janja napovedala nekje na rok user posted image

Naš avtoček
:ja sedaj je doma in sedaj čakamo še Aaleksa,sedaj lahko prijoka k bo tak frajer v njem user posted image user posted image user posted image

PREGLEDI:vsem ki ste danes imele prelgedeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz tudi ne folgam vsega prebrat, ko pa sem cele dneve na netu pol pa spet nobene ni, da bi kaj pisalauser posted image user posted image  kot včerajuser posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 787
10.4.2009 14:23:48   
detelja

TKO ZDAJ PA SEZNAMČKE UREDIM ,PA VAS PRIDEM ŠE KAJ POKUKAT,GREM DELAT FRANCOSKO,PA BASE IN MESEKA  KUHAT,PA JAJČKA BARVAT K JUTRI SE MI NE BO DALO VSTAT KMALU OB 11 PA JE ŽE MAŠA IN POTEM GREVA Z DRAGIM K ATIJU V  LJ

joj se opravičujem zza velike črke user posted image

zaradi mene lahko pišeš samo z velikimi črkami...mene to sploh ne moti...user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 788
10.4.2009 14:28:06   
štorkljica

evo mene...sme že nazaj iz P...nič se ne dogaja...čist malo so nakazani popadki, ampak to je nič...odprta še vedno dober cm...težki smo 3610g...plodovnice je sicer baje samo 8 cm, ampka je zdravnik rekel, da je to še dovolj..pa sem vpr. kako to, da mi je v pon. izmerila še 14 pa je rekel, da je to odivsno kako otrok leži in da če se giblje ni panike...je rekle, da naslednjič bo mogoče že spet 15...kontrolo imam šele v torek ob 9...spet ctg in prelged...aja, zdravnik me je vpr. v katerem nadstropju smo doma pa sem rekla v II., pol pa je rekel otrok pa je še v 5 če ne v 7user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sta pa tako sestra kot gin. rekla dragemu,da mora redno opravljat domačo nalogouser posted image user posted image user posted image  če pa noče pa naj grem k soseduuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image  Za pregled!

No torej veselo na delo z dragim detelja, ne več tok na RR čepet!user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 789
10.4.2009 14:28:36   
Anonimen

Evo me spet malo na spregleduser posted image user posted image user posted image
Zdaj vas pa jaz ne folgam brat user posted image user posted image user posted image user posted image
Tko danes sem bila pa zelo  zelo pridna in sedaj počivam celi vikenduser posted image user posted image

mlavla.bravo za pregled ,ja verjamem da si razočarana ko te ni pogledala vag.saj sedaj ne veš če se že kaj dogaja ,kajne?
Leppo poeci potico,meni jo bo pa tašča dala user posted image
Srečka.ja kaj pa potem pri tebi čakajo ,če ima Maks že sedaj 3700g ,pa bojo čakali do 20.4user posted image
janja.tudi sama upam ,da se kmalu pozdravim  in hvala za napoved ,naj se uresniči  al pa da bi vsaj pred 21.4 še bilo ,da bi bil ovenčekk,no če bo pa na rok pa ne bom nič jeznas ,saj je še v aprilu user posted image user posted image user posted image
junona.ja pravi frajer bo,evo sem se peljala že poskusno vožnjo in user posted image user posted image kako se bom jaz težko navadila ko pa  je čist kontra kot megane in cliouser posted image user posted image Ah bo že bom pa večrat peljala pa bo
A si potem naročila user posted image user posted image user posted image user posted image
Očitno smo vse nore na Puja user posted image user posted image user posted image
cveta.evo pa si se pridružila naši detelji  v klub 1cm odprtih user posted image user posted image user posted image
nena.pred mano boš pobegnila user posted image user posted image
nmag.hvala in lepo da si se javila.Ja upam ,da grem čim prej ,čeprav mi je janja napovedala nekje na rok user posted image

Naš avtoček
:ja sedaj je doma in sedaj čakamo še Aaleksa,sedaj lahko prijoka k bo tak frajer v njem user posted image user posted image user posted image

PREGLEDI:vsem ki ste danes imele prelgedeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No vidiš Sonček, zdaj pa vidiš, kako je, ko komaj sfolgaš vse prebrat za nazaj user posted image user posted image user posted image .
Pustiva se presenetit Eli in Aleksu user posted image .
Pa user posted image user posted image user posted image za vikend v stilu počitka. Tudi sama sem rekla, da bom ta vikend počivala, saj sva se zadnja dva dni kar nekam furala (Iški vintgar, pa Podpeško jezero) in me je vožnja čisto prerukala. Se mi zdi, da čutim vsak kamen na cesti in mi sploh ne paše vožnja z avtom. Pol pa tako težim mojemu, da mislim, da me že ima malenkost poln kufer user posted image user posted image user posted image . Mi je že rekel, da če sem tako občutljiva, da pol pa res ne ve, kako bova prišla iz Lj na Ptuj. Se bova med potjo tako skregala, da bom od sile kar v avtu rodila user posted image user posted image user posted image . To bo še veselo user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 790
10.4.2009 14:29:46   
Anonimen

Čer pupe.user posted image

sploh vas ne utegnem za nazaj brat.user posted image Ste res pridne.user posted image user posted image user posted image

Js sem bila na akupunkturi in sem dobila eno iglico tudi v mezinček - ta naj bi bila namenjena temu, da ne greš preveč čez rok...upam, da mi bo pomagala in bom kmalu mamica.user posted image user posted image user posted image
Potem sva šla z dragim mal zapravljat v City Center, kupila sem si dve spodnji majčki za dojenje, take lepe pisane zoknčke, 2 majčki na kratke rokave... one majčke za doje nje pa mi niso všeč, so narete kot nosečniške in poudarijo trebušček tudi če ga nimaš, tak da jih nisem vzela. Te spodnje so pa super, so take oprijete.

Potem pa se sprehajam po trgovinah in zapiska telefon - sms... in bila je Frutolinca.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa sem ravno danes razmišljala, da je že nekaj časa ni bilo na forumu..in presenetila me je z veselo novičko. Ker pa me ni bilo doma, sem sms hitro poslala Sončku, da vam je posredovala lepo novičko.user posted image

Aja, Sonček, sem ji sms poslala nazaj že preden si mi ti poslala, da jo pozdravljaš, pa ji nisem potem še enega pisala, ker je nočem motit. Upam, da nisi jezna.user posted image

user posted image user posted image user posted image za nakupe! To pa bo Junonca lepa user posted image . Edino pravilno! user posted image user posted image user posted image

Junonca preveč zapravlja...baje.user posted image user posted image user posted image Dragi rekel.user posted image user posted image user posted image

Mislim, da ga ni tipa, ki bi rekel, da njegova dovolj ali pa celo premalo zapravlja za cote user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu *Junona*)
  Neposredna povezava do sporočila: 791
10.4.2009 14:29:47   
detelja
kolk pa jih je res že v klubu čez rok???user posted image  cveta a se jutri včlaniva v ta klub????user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 792
10.4.2009 14:29:52   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk

i`m back

kruh že spečen, testo za potico vzhajauser posted image user posted image user posted image
sm misla, da bo kaj pospešilo porod-ni nič za videtuser posted image zdaj sm pa že sam sebi tečna. ko bo čas bo že čas.user posted image user posted image user posted image na nič nimamo vpliva, a ne souser posted image

Mogoče bi pa jaz tud mogla kaj za tele praznike spečt, bi mogoče mesenje in gnetenje pospešilo vse skupaj....hm.

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 793
10.4.2009 14:30:46   
štorkljica

IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

Dobor jutro!

No v Rimu me ponoči niso hoteli, tak da sem še vedno 2V1.

Deteljauser posted image  za dopolnjenih 40 tednov! Upam, da fajn opraviš napregledu in greš po njemu direkt v porodnišnico rodituser posted image user posted image
Ja pa hvala za fajn zajtrk!

Srečno tudi vsem ostalim danes na pregledihuser posted image  in če bo pa katera aprilka danes šla rodit, tudi vam vso srečo.

Je pa prav neko zatišje med nami aprilkami glede teh porodov...to je verjetno zatišje pred nevihto, potem bomo pa udarile tam okoli 15. user posted image user posted image user posted image

Pol se bo pa rr kar sesul, ker nenadoma ne bo več Aprilčic 2009, ker bodo vse rojevale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja bo vsaj en dan mal mirauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 794
10.4.2009 14:32:30   
štorkljica

Aja, pa super novica: sem se uspela v službi dogovoriti, da smo vse uredili tako, da dobim vse povrnjeno, tako da nisem niti € na škodi. Sploh ne morem prehvaliti mojega šefa, je tako razumevajoč in topel človek, šef za čisto 10! user posted image  user posted image  user posted image  

Bravo šeeeefuser posted image user posted image user posted image   Pa naj ne pozabi teh lastnosti tudi v prihodnje, a neuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 795
10.4.2009 14:32:36   
detelja

Čer pupe.user posted image

sploh vas ne utegnem za nazaj brat.user posted image Ste res pridne.user posted image user posted image user posted image

Js sem bila na akupunkturi in sem dobila eno iglico tudi v mezinček - ta naj bi bila namenjena temu, da ne greš preveč čez rok...upam, da mi bo pomagala in bom kmalu mamica.user posted image user posted image user posted image
Potem sva šla z dragim mal zapravljat v City Center, kupila sem si dve spodnji majčki za dojenje, take lepe pisane zoknčke, 2 majčki na kratke rokave... one majčke za doje nje pa mi niso všeč, so narete kot nosečniške in poudarijo trebušček tudi če ga nimaš, tak da jih nisem vzela. Te spodnje so pa super, so take oprijete.

Potem pa se sprehajam po trgovinah in zapiska telefon - sms... in bila je Frutolinca.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa sem ravno danes razmišljala, da je že nekaj časa ni bilo na forumu..in presenetila me je z veselo novičko. Ker pa me ni bilo doma, sem sms hitro poslala Sončku, da vam je posredovala lepo novičko.user posted image

Aja, Sonček, sem ji sms poslala nazaj že preden si mi ti poslala, da jo pozdravljaš, pa ji nisem potem še enega pisala, ker je nočem motit. Upam, da nisi jezna.user posted image

user posted image user posted image user posted image za nakupe! To pa bo Junonca lepa user posted image . Edino pravilno! user posted image user posted image user posted image

Junonca preveč zapravlja...baje.user posted image user posted image user posted image Dragi rekel.user posted image user posted image user posted image

Mislim, da ga ni tipa, ki bi rekel, da njegova dovolj ali pa celo premalo zapravlja za cote user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

to pa res...sam zdaj v nosečnosti res ne kupujem kaj dosti, ker ne vem kaj mi bo prav in kaj ne...

midva sva danes po pregledu šla v mercator kao, da greva samo po solato in na koncu sva pustila 20 eur tam...pol pa še, da greva v hofer po sladoled (včeraj smo dobili prospekt pa so se mi oni trikotniki tako zaluštal) pa res gremo...in pustimo 26 eur tam...glih sva se menila, da zdaj ko bo otrok bo treba mal šparat...sam greš po eno stvar kupiš pa 10...a se vam tudi tako zdi...ko so bili sit...če si imel 5000 sit v žepu si lahko rekel, da imaš že kar dosti denarja v žepu, zdaj pa tile euri pa če imaš 20 je kot da nimaš nič...user posted image user posted image  če bi imeli doma stroj za tiskat dnarja pa ne vem če bi folgal sproti tiskat dnarjauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 796
10.4.2009 14:33:35   
Anonimen

Drage moje babuške dobro jutro!

Punce, mene je pa ponoči luna že skoraj odpeljala do Rima user posted image . Zvečer mi ni samo otrdeval trebuh, temveč mi je zagrabilo cel trebuh, pa v križu me je bolelo, pa prav čutila sem, kako se nekaj dogaja tam spodaj ... se mi zdi, da tako nekako izgledajo popadki. Pa ni prenehalo. Komajda sem sploh sledila Lostu, ki sva ga gledala, šla sva spat, pa še kar ni nehalo, tako da sem zbujala od pritiska čez buši. Okrog 3h zjutraj sem se zbudila in opazila, kako luna z vso svojo močjo sije name in prosila dragega, da zagrne roleto. In kot bi odrezal! Konec otrdevanja, konec "popadkov", sem končno lahko zaspala. V glavnem ta luna je bila konkretna, pri meni je gotovo približala datum poroda, tako da verjamem, da je kakšno poslala tudi v Rim. user posted image

Tako sem se šele pred pol urce vstala, zdaj jem, Ela je danes kar nekako bolj mirna, toda je že brcala (zjutraj sem bila kar malo panična, ker je bilo vse mirno, toda, ko sem jo klicala, se mi je odzvala in pomirila svojo panično mamico user posted image ). Daje pa me neka slutnja, da bom rodila pred pregledom v sredo. user posted image No ... bomo videli.
A je detelja še tukaj? Nekaj v meni govori, da jo je pa luna gotovo odpeljala ... user posted image user posted image user posted image

No, vas grem malo prebrat za nazaj, vidim da ste bile spet pridne user posted image .

Nena, a tebe je pa tako matralo? Boga, tako je mene zadnjič, potem zjutraj pa kot da bi odrezal. Komaj čakam, da bo zares zagrablo.user posted image user posted image user posted image

Moram priznati, da sem mislila, da gre pa zares. Toda svojo prvo vajo sem dala čez in mislim, da sedaj drugič ne bom več tako zapaničarila. Je pa res, da nisem nič gledala na uro, so se mi vseeno zdeli popadki premalo močni, da bi si rekla, zdaj pa moramo že spremljati, kaj se dogaja. Ni kaj, prvorodke smo hočeš nočeš malo "v megli", saj ne vemo, kdaj je prehitro in kdaj prepozno. Je to zares ali ne? ... Toda kot pravijo tiste, ki so že rodile, ko gre zares, veš, da gre zares. user posted image S tem se jaz tolažim. user posted image

(odgovor članu *Junona*)
  Neposredna povezava do sporočila: 797
10.4.2009 14:33:47   
detelja

No torej veselo na delo z dragim detelja, ne več tok na RR čepet!user posted image

hehe, pol pa norme ne bo pa dobim odpoveduser posted image user posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 798
10.4.2009 14:34:24   
Anonimen

TKO ZDAJ PA SEZNAMČKE UREDIM ,PA VAS PRIDEM ŠE KAJ POKUKAT,GREM DELAT FRANCOSKO,PA BASE IN MESEKA  KUHAT,PA JAJČKA BARVAT K JUTRI SE MI NE BO DALO VSTAT KMALU OB 11 PA JE ŽE MAŠA IN POTEM GREVA Z DRAGIM K ATIJU V  LJ

joj se opravičujem zza velike črke user posted image

Fajn zrihtaj in user posted image za atija!

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 799
10.4.2009 14:35:51   
štorkljica

hehe, pol pa norme ne bo pa dobim odpoveduser posted image user posted image

Nč hudga, se pol prezaposliš na Starši čvekamo!user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?