slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 Naya........zato,ker nam je bližje,bolj varna pot,šola da velik povdarek na šport. sam men je pa vaša matična šola tko boljša, k da velik poudarek na umetnost - sem mislila, da ga boste vpisali tam glede na njegove sposobnosti - veš, zadnjič nisem mislila nič slabega s tem, ko sm rekla, da so otroci, ki prerisujejo bolj natančni - sm hotla sma rečt, da smo tisti, ki delamo po spominu bolj svobodni, pa tud bolj frfrasti - če veš, kaj mislim - v glavi imamo nekaj, pa želimo to na hitro, pa včasih pol kej ni tko kot bi moglo bit - to se npr ful pozna pri matematiki - jaz sem bila dober matematik, sam včasih prehitra, pa prepovršna Joj, jaz se moram pa malo pohvaliti - včeraj je v trgovini prišla do mene učiteljica iz OŠ in mi rekla, da me že celo večnost ni vidla, da misli pa toliko krat na mene - pa da so se pogovarjali, da me bodo ob dnevu šole povabili, ker so tako ponosni na mene. Sem bila kar Malo mi je žal, ker Sofija ne bo hodila v to šolo, ker je res fajn. Malo kontra vsem mojim kolegom, ki mi pravijo, da jo moram nujno v katero mestno šolo dati (tam okrog naše fakultete je par 'elitnih'), ne pa v vaško tu pri nas - pa potem zmeraj rečem, da sem jaz tudi na vaško šolo hodila, pa sem enkrat zmagala na državnem tekmovanju itd., tako da ni tako kot si oni predstavljajo...