Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.4.2009 21:21:01
|
|
|
|
babysolza
|
Ajde, vse spat!
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.4.2009 21:25:09
|
|
|
|
Anonimen
|
sem komaj prilezla na rr, sem morala med moja ringaraja, da sm našla zadnje objave - ker drgač mi skoz piše server error - pa tistega za zadnje sporočilo tud še niso zrihtal, ne? matr jim slovenka - tam ko je forum starši čvekamo, pa maš pol jinijski princi in princeske - pred naslovom je ena ikonca in če klikneš na njo, te naj bi vrglo na prvo neprebrano sporočilo - sam seveda ne dela - je pa tvoja pupa zlooo lušna - in zakaj ne bi prišla v arboretum?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.4.2009 21:29:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Ajde, vse spat!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.4.2009 22:04:18
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya sem komaj prilezla na rr, sem morala med moja ringaraja, da sm našla zadnje objave - ker drgač mi skoz piše server error - pa tistega za zadnje sporočilo tud še niso zrihtal, ne? matr jim slovenka - tam ko je forum starši čvekamo, pa maš pol jinijski princi in princeske - pred naslovom je ena ikonca in če klikneš na njo, te naj bi vrglo na prvo neprebrano sporočilo - sam seveda ne dela - je pa tvoja pupa zlooo lušna - in zakaj ne bi prišla v arboretum? nya, hvala za nasvet. Ja, če bi delalo, bi bilo res fajn Hm, Arboretum mi je predaleč za vozit. Danes je bil rekord, ko sva šle s Ptuja v Mb, ampak to po poti, ki jo non stop vozim. Ne bi si upala - še. Opravičite me, prosim. Čeprav bi vas ful rada vse vidla, pa Sofija sigurno tudi - ker je danes tako navalila na sosedovega fantka (julijček), da se je kar zjokal
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.4.2009 22:07:00
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Evo še mene, da se mal javim, preden šibnem spat. Sam da se pohvalim, da mi mamo 6 zobkov! Sam je pa hecno, kako smo do njih prišli Uglavnem, Sabina ne prenese gledanja po zobeh, zato jo redko kdaj 'kontroliram'. Tako sem danes po kar dolgem času naredila eno kontrolo in - obe zgornji dvojki sta zunaj! Ena mora bit stara že ene par dni, ena pa najbrž od včeraj, ker je komaj prebila. Sem potem mojega mal za ušesa, ker mi nič ne pove (je on zadolžen za umiovanje zobkov), ker zdaj ne morem datuma v album napisat. Danes sem zanič spala, zato sem zdejle gotova. Anaj, super vabilo, midve še enkrat potrdiva udeležbo! BS, ja, mi smo tudi občutljivi za usta, ne pokaže... pa so potem že večji zobki, ko jih vidimo Sem pa ravno danes razmišljala, kako se bo še spremenila - kaj če bo imela velike zobe ali pa kaj premetane... že samo to, potem bo pa še ful drugih stvari - lasje itd.. Hmmmmm...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.4.2009 22:11:17
|
|
|
|
slovenka
|
Aja, pa to me zanima - ali to vreme kaj vpliva na to, kako vam spijo? Sploh čez dan me zanima. Naša je sedaj, ko je nova ura, takoj preklopila na eno spanje čez dan (prej 2) in sedaj vsak dan gre malo kasneje spat - najprej je hodila ob 12h, potem ob 13.30 nekaj dni, danes pa šele ob 15h - pa tudi zjutraj zgodaj vstaja. En čas sva spale do 9.30, včeraj se je pa zbudila ob 6.45, danes sicer na srečo ob 7.45. Se budi, kot da v fabriki delava Izgleda ji je super, ker sva ves dan zunaj. Na terasi imava v enem kotu peno na tleh in je to njen kotiček, ima vso plastično šaro tam, potem pa skače po celi terasi, po travi si narediva dekico in poležavava itd. Zjutraj komaj čaka, da me predrami in da že greva ven. V dnevni takoj gre do terasnega okna in gor drži roke... Zvečer pa ni problema s spanjem, je tako utrujena. Neverjetno.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.4.2009 22:11:57
|
|
|
|
slovenka
|
No, Janja monologira... Sem vas pogrešala zadnje 3 dni, ko nisem mogla na internet lepo spite!
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.4.2009 23:04:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Oj Slovenka Pridna si bla danes. Mene tudi zanima kaksna bo Meri kasneje.Zaenkrat se vse stima . Imava midve tudi balkon ves v puzlah,pa igrace zunaj...da sva veliko tam.Pa vozickava seveda.Je bila danes tako utrujena,je ob pol sedmih zaspala...a se je cez dobre pol urce prebudila...pa kako se je drla.Sva bila z mozem oba na balkonu,je nisva koj slisala,Tali je bila pa na karateju-je pribrcala rumen pas ,,,no,tamala se je komaj pomirila,pa tko nama je nekaj razlagala.Moz je rekel,da naju je kregala,ker nisva koj k njej prisla . Glede zamika ure in spanja...prav tako zdaj spi le 1x cez dan,vendar isto uro kot prej-od 11.30-12.00 jo zmanjka.Zvecer je pa tezka...100x vstane .Saj bo bolje. Kako je Sofija lustkana v rdeci oblekici,pa take corti ceveljcke ima . Nasi so pa ze malo majhni 18st,pa komaj kak mesec jih ima.In ti novi copatki na bremzice...dolzina ok,a jo pri gleznjih stiskajo . Sva si s Tali dali nalepke na nohte..sva zdaj fensi .Me pa spet kup perila caka...za obesit,pobrat,pa nekaj moram dat se prat.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.4.2009 23:30:48
|
|
|
|
slovenka
|
Hej! Nekaj še berem na spletu, tako da sem še pokonci - resne stvari za eno konferenco Ja, naša ima tudi zdaj čeveljčke št. 19 in ene 19-20. Joj, voziček je pa pri nas za odpis. Sploh več noče biti notri. Mogoče 5 minut, da prideva do sosedovega fantka, ampak je že čist okrog obrnjena... Pa zadnjič smo vsi 3 šli na sprehod, jo da moj notri, pa tak jok... zravnane nogice... Samo nosiva jo lahko, najraje na ramenih, ali pa na tla dava in sama gre (ne po cesti, seveda ). Ubogi voziček... Ko bo pa bratca dobila, bo pa verjetno hotela ona biti namesto njega v vozičku
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.4.2009 23:55:16
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Hej! Nekaj še berem na spletu, tako da sem še pokonci - resne stvari za eno konferenco Ja, naša ima tudi zdaj čeveljčke št. 19 in ene 19-20. Joj, voziček je pa pri nas za odpis. Sploh več noče biti notri. Mogoče 5 minut, da prideva do sosedovega fantka, ampak je že čist okrog obrnjena... Pa zadnjič smo vsi 3 šli na sprehod, jo da moj notri, pa tak jok... zravnane nogice... Samo nosiva jo lahko, najraje na ramenih, ali pa na tla dava in sama gre (ne po cesti, seveda ). Ubogi voziček... Ko bo pa bratca dobila, bo pa verjetno hotela ona biti namesto njega v vozičku Slovenka, z vozičkom je tako pri nas. Slike pa itak--carske Ga pustim zunaj in leze po asfaltu, travi, prepleza stopnice, robnike in se dvigne ob kakšnem drevesu, grmu, ograji in potem stopiclja levo in desno. V vozičku pa jok, ampak včasih ga vseeno stlačim not, sploh če potrebujem 5 min samo za Jerneja. Samo malo stran pogledaš in mali odšiba. Mi je en dan začelmož vpiti: "Pazi, čist ta mejčken pob gre na cesto!" Ga pustim, da poje kakšno trobentico iz trave. Jih ima kar rad. Običajno ima zunaj na travi v ustih marjetico ali trobentico.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 9.4.2009 23:59:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Ooo,pridna si. Jaz sem pa perilo pobrala,poravnala,eno rundo obesila,zdaj naslednjo cakam,da se opere. nosenja na ramenih jaz ne stekam,mi lahko se dol pade,sem pa ful storasta...v vozku zaenkrat kar hoce bit.Ce ne,jo pa nosim,ali greva domov. Danes sva sli spet malo pokopalisce obiskat,je polno novih rozic...res lepo.pa eno turo na slepo sva udarle...se dobro,da so avtobusi,ker za nazaj bi morali sicer s taxijem,je ves cas navkreber. Te ture na slepo najbolj obozujem..sem v Slo.ponavadi tako psa sprehajala po gozdu..vedno sva zasli v najvecjo goscavo,pa marsikdaj nisem vedla,kje je pot nazaj.Tudi s Tali sva imeli podobne .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.4.2009 0:00:02
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Tali za rumen pas. Za perilo Za nohte
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.4.2009 0:00:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Oj AS,ti tut se ne spis?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.4.2009 0:02:36
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Oj AS,ti tut se ne spis? Ah, kje pa. A bi bil že čas?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.4.2009 0:11:05
|
|
|
|
Anonimen
|
kje pa,zdaj je sele pravi cas za eksn ....jaz sem ze kar zaspana,pa stroj kar muti in muti.Ko se bom pa le odpravla,bo pa spet sirena,kot ponavadi.ce bo sreca,bo samo popila in nazaj zaspala,lahko pa kak zur,za urco ali vec
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.4.2009 0:13:57
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Lovro se tudi nekaj oglaša, ampak žuri za urco ali 2 ponoči so res nič fajn zadeva. Teh pri nas, razen redkih izjem ni. Zato pa gre včasih spat zelooo pozno.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.4.2009 0:16:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Kako pa zjutraj vstaja? Moja okoli 5h-6h je,pa spi do 9h recimo,samo to je zdaj par dni,prej pa do ene 7h,se prej do 9.30...kr neki si izmisljuje
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.4.2009 0:29:08
|
|
|
|
Tina 28
|
Ojla...tuki ena fejst zmatrana. Sem danes še cel dan rihtala tistih 20-30 kvadratov. Je blo med prstjo polno korenin, kamnov, šare...pa čeprav sem mislila, da smo vse zvozil...v glavnem eno veliko trebljenje in ravnanje sem in tja. Kopala sem jarek za vodo..ob steni naredila škarpico (kar iz kamna) in zadaj pol metra peska...bom dala rože tja...je blo treba fondo od hiše in travo uravnovesit, saj je bla višinksa razlika....travca posajena...povaljana...in je res lepo Sem pa odložila zvečer grabljice in lopato in šla na aerobiko ...vratne mišice me bolijo...žulje mama...ampak najhujše od vsega je pa to, da sem danes še tri slepce morala ubit...to kar leze ven iz zemlje. Me zanima, kakšna golazen vse, se bo zdaj začela zbujat in ven lezt...sem res vse prekopala..ampak zaenkrat nisem več našla kot včeraj dva gnezda mehkih majnih jajčec . Te sem polola s vročo vodo Ah...kolk nakladam...sam sem kar mal ponosna nase, da sem to spravla v red. Sosedi so kar gledat hodil, čeprav je za hišo. Sem bla pohvaljena (sva bila), ker so se že vsi spraševal, le kdo se bo zapodil v to leglo podrasti odpadkov in golazni (pa kre z majhen konec med hišama)..da bodo nehale miši od tam hodit in da ne bi blo kakšnih kač v vasi
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.4.2009 0:38:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Tina,saj zdaj je tezko,poleti bos pa vesela,ker bos imela lusten konec za posedet,igrat,meditirat ....in se na aerobiko . Jaz sem perilo zrihtala,grem se na cigaret,pa spat.Jutri je praznik,moz doma,bomo kam sli,fino. Lahko noc
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.4.2009 6:38:49
|
|
|
|
anaj22
|
bonro jutro jaz sem spet že pokonc Sofije ful sii luštna tina za ureditev igrišča kleo za nohte, pospravljeno perilo čestitke Tali za rumeni pas oh Lovro si pa faca bi se šel kr mal potepat Jaka je pa rad v vozičku še rajši pa v svojem avtu, pol pa frajerja špila
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.4.2009 7:52:13
|
|
|
|
Samsa
|
Dobro jutro anaj hvala za kavo - vsak dan si bolj hitra Čestitke obmesečnikom In Tali za rumeni pas
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.4.2009 8:01:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa Dobro jutro anaj hvala za kavo - vsak dan si bolj hitra Čestitke obmesečnikom In Tali za rumeni pas se podpišem pod to
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.4.2009 8:03:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka No, pa še naša puža nedeljska: nočna: današnja:
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.4.2009 8:04:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Tale rr skoz nekaj nagaja tako, da včasih živce izgubim in jo rajš zaprem
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 10.4.2009 8:06:41
|
|
|
|
Samsa
|
Jaz pa moram trkat - RR me zaenkrat nič ne jezi
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.