|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del
9.4.2009 21:21:01   
babysolza
Ajde, vse spat! user posted image user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
9.4.2009 21:25:09   
Anonimen
sem komaj prilezla na rr, sem morala med moja ringaraja, da sm našla zadnje objave - ker drgač mi skoz piše server error - user posted image user posted image user posted image
pa tistega za zadnje sporočilo tud še niso zrihtal, ne?  matr jim

slovenka - tam ko je forum starši čvekamo, pa maš pol jinijski princi in princeske - pred naslovom je ena ikonca in če klikneš na njo, te naj bi vrglo na prvo neprebrano sporočilo - sam seveda ne delauser posted image user posted image user posted image
- je pa tvoja pupa zlooo lušna
- in zakaj ne bi prišla v arboretum?

Neposredna povezava do sporočila: 2127
9.4.2009 21:29:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Ajde, vse spat! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2128
9.4.2009 22:04:18   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: nya

sem komaj prilezla na rr, sem morala med moja ringaraja, da sm našla zadnje objave - ker drgač mi skoz piše server error - user posted image user posted image user posted image
pa tistega za zadnje sporočilo tud še niso zrihtal, ne?  matr jim

slovenka - tam ko je forum starši čvekamo, pa maš pol jinijski princi in princeske - pred naslovom je ena ikonca in če klikneš na njo, te naj bi vrglo na prvo neprebrano sporočilo - sam seveda ne delauser posted image user posted image user posted image
- je pa tvoja pupa zlooo lušna
- in zakaj ne bi prišla v arboretum?

nya, hvala za nasvet. Ja, če bi delalo, bi bilo res fajn user posted image

Hm, Arboretum mi je predaleč za vozit. Danes je bil rekord, ko sva šle s Ptuja v Mb, ampak to po poti, ki jo non stop vozim. Ne bi si upala - še. Opravičite me, prosim. Čeprav bi vas ful rada vse vidla, pa Sofija sigurno tudi - ker je danes tako navalila na sosedovega fantka (julijček), da se je kar zjokal user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
9.4.2009 22:07:00   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Evo še mene, da se mal javim, preden šibnem spat. Sam da se pohvalim, da mi mamo 6 zobkov! Sam je pa hecno, kako smo do njih prišli user posted image user posted image

Uglavnem, Sabina ne prenese gledanja po zobeh, zato jo redko kdaj 'kontroliram'. Tako sem danes po kar dolgem času naredila eno kontrolo in - obe zgornji dvojki sta zunaj! Ena mora bit stara že ene par dni, ena pa najbrž od včeraj, ker je komaj prebila. Sem potem mojega mal za ušesa, ker mi nič ne pove (je on zadolžen za umiovanje zobkov), ker zdaj ne morem datuma v album napisat. user posted image user posted image

Danes sem  zanič spala, zato sem zdejle gotova. user posted image

Anaj, super vabilo, midve še enkrat potrdiva udeležbo!

BS, ja, mi smo tudi občutljivi za usta, ne pokaže... pa so potem že večji zobki, ko jih vidimo user posted image

Sem pa ravno danes razmišljala, kako se bo še spremenila - kaj če bo imela velike zobe ali pa kaj premetane... že samo to, potem bo pa še ful drugih stvari - lasje itd.. Hmmmmm...

Neposredna povezava do sporočila: 2130
9.4.2009 22:11:17   
slovenka
Aja, pa to me zanima - ali to vreme kaj vpliva na to, kako vam spijo? Sploh čez dan me zanima.

Naša je sedaj, ko je nova ura, takoj preklopila na eno spanje čez dan (prej 2) in sedaj vsak dan gre malo kasneje spat - najprej je hodila ob 12h, potem ob 13.30 nekaj dni, danes pa šele ob 15h - pa tudi zjutraj zgodaj vstaja. En čas sva spale do 9.30, včeraj se je pa zbudila ob 6.45, danes sicer na srečo ob 7.45. Se budi, kot da v fabriki delava user posted image Izgleda ji je super, ker sva ves dan zunaj. Na terasi imava v enem kotu peno na tleh in je to njen kotiček, ima vso plastično šaro tam, potem pa skače po celi terasi, po travi si narediva dekico in poležavava itd. Zjutraj komaj čaka, da me predrami in da že greva ven. V dnevni takoj gre do terasnega okna in gor drži roke... Zvečer pa ni problema s spanjem, je tako utrujena. Neverjetno.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
9.4.2009 22:11:57   
slovenka
No, Janja monologira... Sem vas pogrešala zadnje 3 dni, ko nisem mogla na internet user posted image

lepo spite!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
9.4.2009 23:04:04   
Anonimen
Oj Slovenkauser posted image

Pridna si bla danes.
Mene tudi zanima kaksna bo Meri kasneje.Zaenkrat se vse stimauser posted image .
Imava midve tudi balkon ves v puzlah,pa igrace zunaj...da sva veliko tam.Pa vozickava seveda.Je bila danes tako utrujena,je ob pol sedmih zaspala...a se je cez dobre pol urce prebudila...pa kako se je drla.Sva bila z mozem oba na balkonu,je nisva koj slisala,Tali je bila pa na karateju-je pribrcala rumen pasuser posted image user posted image user posted image ,,,no,tamala se je komaj pomirila,pa tko nama je nekaj razlagala.Moz je rekel,da naju je kregala,ker nisva koj k njej prislauser posted image .
Glede zamika ure in spanja...prav tako zdaj spi le 1x cez dan,vendar isto uro kot prej-od 11.30-12.00 jo zmanjka.Zvecer je pa tezka...100x vstaneuser posted image .Saj bo bolje.
Kako je Sofija lustkana v rdeci oblekici,pa take corti ceveljcke imauser posted image user posted image user posted image .
Nasi so pa ze malo majhni 18st,pa komaj kak mesec jih ima.In ti novi copatki na bremzice...dolzina ok,a jo pri gleznjih stiskajouser posted image user posted image .

Sva si s Tali dali nalepke na nohte..sva zdaj fensiuser posted image .Me pa spet kup perila caka...za obesit,pobrat,pa nekaj moram dat se prat.

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2133
9.4.2009 23:30:48   
slovenka
Hej!

Nekaj še berem na spletu, tako da sem še pokonci - resne stvari za eno konferenco user posted image

Ja, naša ima tudi zdaj čeveljčke št. 19 in ene 19-20.

Joj, voziček je pa pri nas za odpis. Sploh več noče biti notri. Mogoče 5 minut, da prideva do sosedovega fantka, ampak je že čist okrog obrnjena... Pa zadnjič smo vsi 3 šli na sprehod, jo da moj notri, pa tak jok... zravnane nogice... Samo nosiva jo lahko, najraje na ramenih, ali pa na tla dava in sama gre (ne po cesti, seveda user posted image ). Ubogi voziček... Ko bo pa bratca dobila, bo pa verjetno hotela ona biti namesto njega v vozičku user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
9.4.2009 23:55:16   
aleksandra silvija

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Hej!

Nekaj še berem na spletu, tako da sem še pokonci - resne stvari za eno konferenco user posted image

Ja, naša ima tudi zdaj čeveljčke št. 19 in ene 19-20.

Joj, voziček je pa pri nas za odpis. Sploh več noče biti notri. Mogoče 5 minut, da prideva do sosedovega fantka, ampak je že čist okrog obrnjena... Pa zadnjič smo vsi 3 šli na sprehod, jo da moj notri, pa tak jok... zravnane nogice... Samo nosiva jo lahko, najraje na ramenih, ali pa na tla dava in sama gre (ne po cesti, seveda user posted image ). Ubogi voziček... Ko bo pa bratca dobila, bo pa verjetno hotela ona biti namesto njega v vozičku user posted image

Slovenka, z vozičkom je tako pri nas. Slike pa itak--carskeuser posted image user posted image user posted image

Ga pustim zunaj in leze po asfaltu, travi, prepleza stopnice, robnike in se dvigne ob kakšnem drevesu, grmu, ograji in potem stopiclja levo in desno.user posted image V vozičku pa jok, ampak včasih ga vseeno stlačim not, sploh če potrebujem 5 min samo za Jerneja. Samo malo stran pogledaš in mali odšiba. Mi je en dan začelmož vpiti: "Pazi, čist ta mejčken pob gre na cesto!"
Ga pustim, da poje kakšno trobentico iz trave.user posted image Jih ima kar rad. Običajno ima zunaj na travi v ustih marjetico ali trobentico.user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
9.4.2009 23:59:05   
Anonimen
Ooo,pridna si.
Jaz sem pa perilo pobrala,poravnala,eno rundo obesila,zdaj naslednjo cakam,da se opere.
nosenja na ramenih jaz ne stekam,mi lahko se dol pade,sem pa ful storasta...v vozku zaenkrat kar hoce bit.Ce ne,jo pa nosim,ali greva domov.
Danes sva sli spet malo pokopalisce obiskat,je polno novih rozic...res lepo.pa eno turo na slepo sva udarle...se dobro,da so avtobusi,ker za nazaj bi morali sicer s taxijem,je ves cas navkreber.
Te ture na slepo najbolj obozujem..sem v Slo.ponavadi tako psa sprehajala po gozdu..vedno sva zasli v najvecjo goscavo,pa marsikdaj nisem vedla,kje je pot nazaj.Tudi s Tali sva imeli podobneuser posted image .

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2136
10.4.2009 0:00:02   
aleksandra silvija
Tali user posted image user posted image user posted image za rumen pas.
Za perilouser posted image user posted image
Za nohteuser posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
10.4.2009 0:00:54   
Anonimen
Oj AS,ti tut se ne spis?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2138
10.4.2009 0:02:36   
aleksandra silvija

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Oj AS,ti tut se ne spis?

Ah, kje pa.user posted image A bi bil že čas?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
10.4.2009 0:11:05   
Anonimen
kje pa,zdaj je sele pravi cas za eksnuser posted image ....jaz sem ze kar zaspana,pa stroj kar muti in muti.Ko se bom pa le odpravla,bo pa spet sirena,kot ponavadi.ce bo sreca,bo samo popila in nazaj zaspala,lahko pa kak zur,za urco ali vecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2140
10.4.2009 0:13:57   
aleksandra silvija
Lovro se tudi nekaj oglaša, ampak žuri za urco ali 2 ponoči so res nič fajn zadeva.
Teh pri nas, razen redkih izjem ni.
Zato pa gre včasih spat zelooo pozno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
10.4.2009 0:16:57   
Anonimen
Kako pa zjutraj vstaja?
Moja okoli 5h-6h je,pa spi do 9h recimo,samo to je zdaj par dni,prej pa do ene 7h,se prej do 9.30...kr neki si izmisljujeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2142
10.4.2009 0:29:08   
Tina 28
Ojla...tuki ena fejst zmatrana. Sem danes še cel dan rihtala tistih 20-30 kvadratov. Je blo med prstjo polno korenin, kamnov, šare...pa čeprav sem mislila, da smo vse zvozil...v glavnem eno veliko trebljenje in ravnanje sem in tja. Kopala sem jarek za vodo..ob steni naredila škarpico (kar iz kamna) in zadaj pol metra peska...bom dala rože tja...je blo treba fondo od hiše in travo uravnovesit, saj je bla višinksa razlika....travca posajena...povaljana...in je res lepouser posted image

Sem pa odložila zvečer grabljice in lopato in šla na aerobikouser posted image ...vratne mišice me bolijo...žulje mama...ampak najhujše od vsega je pa to, da sem danes še tri slepce morala ubit...to kar leze ven iz zemlje. Me zanima, kakšna golazen vse, se bo zdaj začela zbujat in ven lezt...sem res vse prekopala..ampak zaenkrat nisem več našla kot včeraj dva gnezda mehkih majnih jajčecuser posted image . Te sem polola s vročo vodo

Ah...kolk nakladam...sam sem kar mal ponosna nase, da sem to spravla v red. Sosedi so kar gledat hodil, čeprav je za hišo. Sem bla pohvaljena (sva bila), ker so se že vsi spraševal, le kdo se bo zapodil v to leglo podrasti odpadkov in golazni (pa kre z majhen konec med hišama)..da bodo nehale miši od tam hodit in da ne bi blo kakšnih kač v vasi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
10.4.2009 0:38:41   
Anonimen
Tina,saj zdaj je tezko,poleti bos pa vesela,ker bos imela lusten konec za posedet,igrat,meditiratuser posted image ....in se na aerobikouser posted image user posted image user posted image .

Jaz sem perilo zrihtala,grem se na cigaret,pa spat.Jutri je praznik,moz doma,bomo kam sli,fino.
Lahko nocuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2144
10.4.2009 6:38:49   
anaj22
bonro jutro

user posted image user posted image user posted image

jaz sem spet že pokonc

Sofije ful sii luštna user posted image user posted image user posted image
tina za ureditev igrišča user posted image user posted image user posted image
kleo za nohte, pospravljeno perilo user posted image user posted image user posted image
čestitke Tali za rumeni pas user posted image user posted image
oh Lovro si pa faca bi se šel kr mal potepat

Jaka je pa rad v vozičku še rajši pa v svojem avtu, pol pa frajerja špila user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
10.4.2009 7:52:13   
Samsa
Dobro jutro user posted image

anaj hvala za kavo - vsak dan si bolj hitra user posted image

Čestitke obmesečnikom user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

In user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Tali za rumeni pas user posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
10.4.2009 8:01:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

Dobro jutro user posted image

anaj hvala za kavo - vsak dan si bolj hitra user posted image

Čestitke obmesečnikom user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

In user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Tali za rumeni pas user posted image

se podpišem pod to user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2147
10.4.2009 8:03:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

No, pa še naša puža user posted image

nedeljska:
user posted image

nočna:
user posted image

današnja:
user posted image

user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2148
10.4.2009 8:04:50   
Anonimen
Tale rr skoz nekaj nagaja tako, da včasih živce izgubim in jo rajš zapremuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2149
10.4.2009 8:06:41   
Samsa
Jaz pa moram trkat - RR me zaenkrat nič ne jezi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.